Hahó!
Szabika levitte nyuszit egy kicsit, így van időm bejelentkezni.
Pénteken lement a vendégség rendben, nem is volt ezzel gond, hanem, hogy a Kisasszony sztem már csüt. óta olyan nyűgös volt, egészen tegnap estig, hogy nem tudom, lehet "menstruált"
, na jó ez csak viocc, de ugye ezt szokták mondani, ha egy nő őrült. Semmi nem volt neki jó, igazából sztem az volt a baja, hogy hulla fáradt volt, de ebben a nagy melegben nem tudott aludni, tegnap este fél 11ig vergődött, vagy 5xfelkelt, mikor már leraktam, de szerencsére ma reggel aludt negyed8-ig, már össze-vissza kifolyt a tejcsi. Ilyen is régen volt már.
Na ma még jön a másik, nagyobb vendégsereg, vagyis nem jönnek, hanem mi megyünk anyáékhoz és oda jönnek ők is ebédre, mert ott lakik nagyim is, aki nekik is az anyukájuk, meg 16-an csak jobban elférünk ott. Jaj, de nincs hozzájuk kedvem. Na, ők a rokonságnak az a fele, akiket nem nagyon bírok, sztem azért, mert gyakorlatilag semmi kapcsolat nincs velük, egy évben eljönnek 2x, akkor sem mindig talizok velük és olyan erőltetettnek érzem a beszélgetést is
Mindegy gyors kaja, egy fél óra bájcsevely, aztán úgy érzem, nekünk nagyon gyorsan haza kell majd jönnünk, mert biztos nyűgös lesz a gyerek.
Marcsi, én is drukkolok az állásért, bizti sikerülni fog!
Szilvi, bizti tök jó lehetett a vendégeskedés, ahogy leírtad, irigyellek, én ennél sokkal körülményesebb lennék, estére még elmenni sem merek, nemhogy ott aludni vhol. Na ez az egyik dolog sztem, ahol meglátszik ez a pár év korkülönbség, de ez tök jó, végülis ennyi idősen még én is bevállalósabb voltam.
Andi, azon gondolkodtam, hogy sokszor nem látod mit írunk, nem jön be rendesen a lap, stb. nem azért lehet, mert a net böngésződ nem elég friss, volt egyszer, hogy én is egy kölcsön laptopon próbálkoztaam és aaz elég régi darab volt, és sztem csak Internet Explorer talán 5ös verzió volt rajta és egyáltalán nem hozott be semmilyen képet, csak idióta módon a betűket, de élvezhetetlen volt. Csak egy ötlet.
Eszti, már indulok is a medencéhez, úgy számolom, kb délben érkezek, úgyhogy ebédet is készíts léci!
Anna, én is csatlakozom Apudékhoz, sztem is nagyon ügyes vagy, hogy így boldogulsz egyedül is, sokszor írod, hogy a férjed nagyon sokat dolgozik, késő etig oda van. Meg lehet kérdezni, hogy mit csinál? Szóval, le a kalappal, én azért örülök, hogy Szainak nem annyira kötött a munkarendje, sokszor itthon tud lenni napközben is, mert akkor itthonról intlzi az ügyeit, itt gépelget, stb.
Na megyek, mert itt vannak és Eszti is felkelt
Pusz-pusz