Sziasztok Lányok!
No, nem volt egyszerű a mai nap.
Ugye egész héten arra gyúrtunk, hogy ma hajnalban irány a Velencei-tó... de az időjárás előrejelzés nem volt éppen kedvező.
Hajnali 4-kor felkeltünk, hogy az 5:45-ös vonattal 7-re leérjünk.
Apa nyirmizett hogy még aludni akar, (mondjuk tegnap a 35 fokban 27 kmt futott, így megértem hogy fáradt volt) így visszaaludtunk egy órát.
Akkor legyen a 6:45-ös. Mikor mentünk az utcán, már látszott hogy tiszta sötét az ég, távolról dörög, fúj a szél és tök hideg van
Mire leértünk Agárdra, ott még rondább idő volt, konkrétan iszonyú hideg volt, ruhástul fáztam, és akkor kezdett esni az eső.
Így a szemközt jövő vonattal fordultunk is vissza, le sem mentünk a partra
Ekkor engem már komolyan a sírás kerülgetett.
Hazaértünk, tanakodtunk, mit csináljunk, végül lesz ami lesz alapon lementünk a Dagályba.
Szerencsére ez nagyon jó választásnak bizonyult, totál kihalt volt a fürdő, alig lézengett egy-egy ember, és az idő is fokozatosan kiderült
Végül oltári jót strandoltunk, úsztam egyben 500 métert, enyém volt egy teljes úszósáv, annyira jó volt, és 2x15 percet ültünk a nem túl meleg vízben (annyi biztos nem ártott meg). Meg jót zabáltunk, punnyadtunk. (a zabálást nem kellett volna, nah ez van) Nagyon kellett ez, és örülök hogy sikerült megmenteni a napot.
Most apa megy még futni.
Rodina, Lucuzs, elnézést mert ugyanezt írtam a novemberi topikba is...