Helló Lányok!!
Én is végre itt, nyugalomban, nem rohanok ( csak egy kicsit)
De ha esik ha fúj ma visszaolvasok és írok mindenkinek
MikeGirl- Tényleg nagyon szuperek ezek a dekorációk
Lehet ellopok ezt-azt ha nem haragszol meg
Ezek a bárányok nagyon bejönnek
A babaszobába nálunk is már állnak a bútorok, de dekoráció még nincsen, ha kész lesz mindenképpen megmutizom
Pancsi- Szerintem nem kicsi a pocakod ( jó nem is hatalmas
), pont jóóóóó
Reggelente az enyém sem sokkal nagyobb ám
Eclipse- Jobban vagy már alvás ügyileg????Nálunk most baromnira lehűlt a levegő, olyan jókat alszom, hogy csak na....
Egyébként szombaton elmentünk mi kis naivak ventillátort venni.....Szerintetetek lehet kapni????Felvásárolták az összeset annyira durván fülledt meleg volt
Hajrá Svájc!!!
A babafotók egyszerűen fantasztikusak
Annyira gyönyörű a kis arcocskája
Örülök, hogy azért megmentettétek a napot egy kis Dagályozással!
Csajok nagyon tetszenek ezek a " kelletlen" tanácsok, szétpusztultam rajtuk, hihihihihi
Vaya- Köszi a képdícséreteket, a barátnőm nevében is
Noel baba tényleg nagyon szép és írtó cuki, állandóan összevissza puszilgatom, olyan jó baba illatú ( kivéve amikor betojik
)
Maccs- Gratula a két kiskapekhoz
Ez most már akkor biztos???
Jajj Lányok itt annyi mindenkinek változott már a baba neme, egy másik fórumban egy másik lánynak a 16.hetes Uh-on leírták egy papírra a nemét, betették egy borítékba, mert ő nem akarta látni csak az apuka.....Aztán véletlenül a 18.hetes genetikai Uh-on még is megmondta a doki, hogy kisfiú...Szerintetek a borítékban mi volt??Hát, hogy kislány
Én már nem merem magam beleélni semmibe, pedig már annyi csajos ruhát láttam és Lilinek hívom a Pocaklakót
Remélem Hajdú Kriszta 31-én mond egy tutit, bár igazából gyomorgörcsöm van ha rágondolok, mert a múltkori 4D annyira szar élmény volt ( a nyaki redő miatt), remélem most megnyugtat majd és nem hozza rám megint a szívbajt
Aranyos- Köszi, várom a popsitörtlőt
Igazából úgy voltam vele, hogy meg nem romlik és hát 2-3 évig míg szobatiszta nem lesz a kislurkó addig azért biztos elfogy
Nagyon jók lettek a képek, baba szoba nagyon szép, babakocsi szintén
Szexmegvonás, ezen jót röhögtem
Nagyon szép a pocid
Tényleg csajok ti hogy álltok a szexel????
Mert mi elég gyatrán, pedig én kívánnám, de Apjuk mindig csak olyan 2-3 hetente hajlandó rá
Azt mondja, hogy most nem tud "úgy" rám nézni.....Mondjuk biztos nem túl jó, hogy most nem minden pozitúra kényelmes, meg látja a hasamat, szerintem elég vicces lehetek ahogy megpróbálom előadni a szexistennőt egy ekkora hassal
Azt mondja Apjuk, hogy neki most összebújásra , simogatásra sokkal több igénye van, hogy csak a pocimat puszilgathassa stb....És az a durva, hogy látom rajta, hogy tényleg
Csak nem szeretném ha háttérbe szorultnak érezné magát, ha eltávolodnánk egymástól testileg...Erre ő azt mondta, hogy sosem érzett magához ilyen közel
Annyira cuki, megzabálom
Ritya- Te meddig dolgozol még??Szép a pocid neked is!!
Rodi-Nekem is csak este van haskeményedés és nem minden nap szerencsére, ilyenkor gyorsan iszok egy magnéziumot
Navared-Nálunk is hasonlóak a viszonyok, csak beton út, földszinten tároló
o.Ági- Egy hős vagy a lekvárral, küldhetnél kóstolót
Vikooo- Remélem elhessegetted a buta gondolatokat, minden okés Boldi babával, ez biztos
Nyusztika- Milyen volt Balcsi??Itthon vagytok már?
Rabbe- Remélem kisfiad jól van, nagyon sajnálom a törénteket!!
Mi is gondolkodtunk a mobilklímán, de annak hova vezeted ki azt a csövét ami a meleg levegőt kinyomja????Hogy kell azt csinálni???Erre még sosem sikerült rájönnöm
Nagyon szééééép pocika
Mi már rendeltünk is egy csomó szalvétát a zsibvásárról, Micimacis meg Varjús, meg mindenféle, abból szeretnénk képeket csinálni majd a Picúr szobájába
Tatjana- MI volt a dokinál csütörtökön???Kiderült a picúr neme??
Azért nem semmi helyek vannak, hogy ennyire nem foglalkoznak az emberrel!Most olvasom, hogy minden okés volt az UH.on, nagyon örülök, legközelebb meg reméljük megmutatja a nemét is
Nálunk külön lesz a babaszoba, de beköltözök az első pár hónapra vagyis aludni vele szeretnék, hogy ha bármi van, ott legyek neki
Akra- Örülök, hogy ennyire jó élmény volt a babamozi, remélem én is ilyen élményekkel távozom majd
A képek fantasztikusak, csak ámulok és bámulok
Dorka- Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás
De, de , mi is Füreden nyomtuk, sétáltunk a mólon meg strandoltunk, fagyiztunk, minden meg volt....A görög falu nekem nagyon bejött, bár csak egyet inni mentünk oda, állítólag esténként nagy hepajkodás van
Csináltatok esetleg fotókat???Szoba festés hogy áll?Milyen volt a szombati 4d??
Szisssz- Mi volt ma terheléses cukin???Teljesen felcsigáztál, megyek is Rodina blogjába bekukkantani
Sophie- Várunk vissza hosszabb beszámolóval
Eta- Most akkor melyik időpont néz ki befutónak a talira?????
Remélem péntekig kiderül, mert utána húzok a Balcsira ott meg nincs net!!!
Kinga- MInden rendben lesz a Babóval, ha neked is van ilyen vesetágulatod és éled világodat, akkor nem lesz gond Picúrkánál sem
A képek fantasztikusak!
Nálunk a hétvége nagyon gyorsan eltelt ahogy mindig....Itt voltak Csabi barátai, nagyon aranyosak voltak, a lánynak még szinte semmi poci sem látszik, pedig 18 hetes
Voltunk kirándulni Gmundenben, meg shoppingolni, sütöttünk pizzát , a fiúk whiskey-ztek, szóval minden meg volt, ami kell
Én meg ma elkezdtem rendelgetni a neten a babadolgokat ( ágynemű, matrac , pelenka stb), hogy mire megyünk haza minden otthon legyen
Pénteken indulunk, el sem hiszem
Az egyetlen gáz, hogy 2 kocsival kell hazamennünk, mert az egyiken ( a kisebbiken) lejárt a műszaki is meg a zöld kártya is, muszáj megcsináltatni, viszont abba meg nem férünk el, úgyhogy vagányan 2-en 2 autóval megyünk
Mindenkinek puszi:
Ancsa