Új privát üzeneted érkezett!

Luca:
Hát a ti sztoritok sem semmi! De mostmár mindennek rendbe kell jönni!!! :)
Hajrá laptetős csajszi! :wink:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza teljesen, csak 1-2 hozzászólásig jutottam,
de mivel újra meg újra előkerül az IR, PCO, endometriózis, nem tűrtőztetem magam tovább, és megkérem az érintetteteket, hogy olvassátok el SZENDI GÁBOR írásait a paleolit táplálkozással kapcsolatban. Persze lehet, hogy könnyen beszélek, mert nem vagyok érintett, de szerinte ezek az állapotok tisztán étrendváltással is kezelhetők, mert abszolút civilizációs betegségek. Anyukám inzulinos (szurkálós) cukorbeteg kb. 3 éve és február óta paleolit diéta szerint táplálkozik. Képzeljétek, 1 hónapja a kontrollon levették a nappali inzulinról, miközben ugyebár azt mondják, a cukorbetegség nem gyógyítható!!!!

beszkenneltem (asszem Avarkának) a könyv pco-ra vonatkozó részét (tudom, csúnya dolog :oops: ) ha vkit érdekel pü-ben elküldöm. Aki épp mellékvágányon van, mert várni kell, és ilyen gondja van, próbálja ki a diétát, csak nyerhet vele szerintem.

Szeretnék segíteni nektek a magam módján, és ezek az infók még csodákat hozhatnak, sztem :wink:

Most megpróbálok visszaolvasni.

Verka
wikka
Miskolc

Életem első laptetője, de ezt most passzolom csajok, nektek most nagyobb szükségetek van rá :Breki, Rita, Angi, Kubu, Beni, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, akkor bocsi, még kezdő vagyok :-)

Gyuri bácsi:

http://www.gyorgytea.hu/gyorgytea-hu.ph ... =kapcsolat
luca4

Muszáj kikapcsolnom a gépet, mert reggel óta megy, és már nagyon nyafog a meleg miatt....

majd még este visszanézek

Verka
wikka
Miskolc

Wikka: engem érdekel! :)
Nem vagyok PCO-s tudtommal (?),de a családban sok a cukorbetegség...
Már ha az erre vonatkozó dolgokat szkennelted be :)

Luca: jelöltelek,meg ha visszajelölsz,küldök meghívót is :)
Vendég

Tündér vagy Luca,de az előző laptetűt elcsíptem véletlenül tegnap,így felajánlom a többieknek :)
Vendég

Sajti: mesélj,Veled miújság?
Vendég

Kaptam egy számomra új kovászos ubi receficét, "SVÁB" Kovászos Uborka néven fut, megosztom azzal akit érdekel:

Az üveg aljára kaprot kell tenni, rá egy sor felszeletelt nyers krumplit (öregből jó állítólag, de én már nem kaptam olyat), arra jönnek az uborkák és ha jól megpakoltad, a tetjére ismét egy sor krumpli, és egy adag kapor. Az egészet leöntöd langyos sós vízzel (literenként 1 evőkanál sót írtak), kistányérral lefedve 3 nap alatt kész.

Nekem szombatra lesz meg, már most izgulok, hogy milyen lesz! Én azért tettem bele fokhagymát is, remélem csak fincsibb lesz tőle.

Nemtom most mi van, de akkora a hasam, mint egy lufi és a légzsákjaim is ready-be vannak... :roll: :lol: A végén még meglátogat Méry... Mostmár igazán kibírhatná még pár hétig nélkülem, ha eddig nem hiányoztam neki. Már tök mindegy lenne, ha nem jönne meg, mert már úgy össze vagyok kavarodva ciklusilag, hogy csak na! A mk és szerintem a kemós injekciók tuti nagyon összekuszálták az egészet. Na, kíváncsi leszek, hogy dönt Bládika. :lol:

Pá! Drágáim, vár a 3D! :P 8) Már rámfér!!! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Wikka:
Megláttam a Szendidet és csak nem bírtam magammal... Imádom a muki írásait és szerintem sokmindenben igaza van, bár a szigorú paleolit táplálkozás szerintem túlzás. Olyan érdekes, mert nekem már sokat segített egyszem levelével is, ugyanis tanácsot kértem tőle, mint pszichológustól és nagyon hamar válaszolt, elég terjedelmesen és kimerítően. Csak köszönettel tartozom neki! :)

Na tényleg húúúzok! :)

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hát túl vagyok a leszíváson :D
8 petesejtem lett Z szerint, a zárón viszont 9 van :shock: Mindegy, holnap telcsi után kiderül, hogy mennyi az annyi.
Altatás után végig dumáltam, mindent elmondtam legalább 4szer :lol: A szobatársak és a férjem jót röhögtek :D
Épphogy kitoltak a műtőből, máris közöltem, hogy ok végeztünk, mehetünk haza. Szívecském mondta, hogy szerinte azért még maradjunk egy picit, de én hajthatatlan voltam :D
Aztán a szobában közöltem, hogy kérdezték a súlyomat, de én nem mondtam meg, mert nem publikus :D :D (tényleg nem) :lol:
Szóval rám így hatott ez a cucc.
Férjem remekül eldumált Misinkkel :D Képzeljétek, elmondta, hogy a tesója színész volt és még a Lilomfiban is játszott. Meg beszélt még minden másról, miközben vártuk a zárót. Ők kávéztak, én két lánnyal dumcsiztam. Szóval jól elvoltak :D
Holnapra szeretnék drukkokat kérni, hogy minden petécském megtermékenyüljön és vadul osztódjon. :D
Amúgy jól vagyok, egy nagyon picit maszatolok.
Az Utróból már ma is 3*3 kell? Mert nekem már csak 2*3 fér bele a mai napba szerintem, mert jót aludtam du.
Most megyek, de később még benézek.
Légyszi írjátok meg ezt az Utro dolgot, mert gőzöm sincs :oops:
Köszi!
angi81

Angi!
Nagyon szurkolok neked holnapra és az azt követő napokra is!

rodina74

Kubu!

Küldj email címet, és meghívlak facebookon. Vagy te küld el a neved nekem pü-ben, és én kereslek meg.
Ha még érdekel valakit, akkor küldjön emailt.

rodina74

Sajtikám,most olvasom az előző oldalon ragadt hozzászólásodat :)
Szóval igen,tetszik a Titok.
A könyv előtt már tetszett,akkor nővérem mondta,hogyan kell hozzáállni,ő tanácsolta a Titok c. könyvet.

Megnéztem a neten a filmet is.
Akit érdekel (89 perc):

http://www.titokfilm.hu/thesecret/

De ami nekem előtte segített,a Belső utazás,és a Gyógyíthatsz c. könyvek :)

De igazából mindegyik jó,de nekem a Titokhoz kellett az "alapozás" :)
Így már ezt is könnyebben veszem :lol:

Akkor valóban az ex-főnök volt egy sz@ralak... :lol:
Ő rámküldte volna őket ellenőrizni...
Vendég

Angi: de jó hogy jössz!!!

Csúcs,hogy túl vagy rajta!!
Gratulálok a sok petesejthez,ez csodálatos!

Nekem "csak" 6 tüszőm van,ebből egyet néha lát Sz,néha nem :)
Tegnap épp igen :lol:

Szóval,ebből max 6 lehet,de a lényeg,hogy legyen mondjuk legalább 2,ha nem túl nagy kérés :lol:

Úgyhogy nekem is drukkoljatok holnapra,hogy legyenek petesejtecskéim!!

Arra a tüsző méretekből nem lehet egyáltalán következtetni?

Angi,Neked megy a sok drukk a megtermékenyüléshez!!! :D
Vendég

Ja,és akit még nem jelöltem iwiw-en,az dobjon egy p.ü.-t (persze csak ha szeretné)! :)
Vendég

Rodina: bocsi,lemaradtam... asszem lassú a felfogásom... meleg van :lol:
A facebook-hoz küldjünk nevet?
Vendég

Angi, igen, már ma dugjad az Utrot!!!!
Örülök a 8-9 petikének, drukk nekik a petricsészében!!!! :D

Sejtjeink... hát én elég régen láttam, még jóval a lombik előtt és akkor azt mondtam nekem ez qrvára nem hiányzik és nem lesz soha lombikom :roll: na ehhez képest :lol:

Titok-film: jó-jó, csak kissé erőltetett americanas :oops: bocs, ha valakit ezzel megbántanék! Aki most kezdi a pozitív gondolkodást, annak kitűnő, de igazából eléggé bestseller ízű! (amúgy semmi bajom a bestsellerekkel!!! :) )

Kisbeeka, nem nagyon mennek ellenőrizni, max. ha vmi "jóakaród" rád nem küldi őket... de szerintem no para! :wink: Holnapra DRUKK!!!

Wikka, paleolit diéta :shock: majd utánanézek, de elég ősemberesen hangzik :lol: ugye vadászni és bogyót gyűjteni nem kell hozzá?! :shock: :lol:

Sajti, anyum csinált ilyen sváb koviubit! Tök fini, tényleg! Még van belőle és a levét külön imádom! :D

Nem tudjátok, mi van Vickyvel? A "babát várunk"-ban szokott lenni? nem olvastam őket mostanság...
Remélem, jól vannak!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kérdés: jelölt vki közületek facebookon? Van egy csajszi, de fogggalmam sincs kicsoda :oops: nem a Rodi, mert őt ismerem :D

Kérés: holnapra én is kérek szépen drukkokat!!! Lécci, lécci! :? :D
Megyünk nőgyógyihoz: uh, eredmény-elemzés, stb... Szóval, h. minden szuper legyen a babócával!!!! :wink: Mindig tökre fosok :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kisbeeka!
Nevet, vagy emailt. Talán a mail jobb! Még nem vagyok egy nagy facebookos felhasználó!

Navi!
Elméletileg megjelöltelek!

rodina74

Navi!
Nem csodálom, ha mindig izgulsz! Én is így vagyok vele!

rodina74

Navi, látom sikerült! :lol:

rodina74

Rodi, igen, köszi, írtam is vissza privit!
Jó hallani, h. más is ennyire izgul! Picit megnyugtat... :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!

Köszönjük szépen, Kittike nevében is!
Holnapra pedig nagyon szurkolok!

rodina74

Nava,
hát én jelöltelek be !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, mivan??? :shock: facebookon? A te nevedet azért tudom!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Bocsássatok meg, h. csak úgy ismeretlenül jövök hozzátok.

Tavaly május óta próbálkozunk a tesóval. Nem igazán akart eddig még összejönni. Figyeltek (helyben) uh-val, és nem igazán van minden hónapban peteérésem. Csináltattam vvételt a ciklus elején és végén, jók lettek az eredmények. A férjem volt katonavizsgálaton, ott is jó lett az eredmény, tehát mennyiség és db-szám is megvan. Nekem júni 2án volt HSG-m, a jobb oldalon azonnal átment, a balt egy kicsit nyomkodni kellett, de az is utána átment. Tehát ez jó.
2hete nézettem megint uh-t és akkor láttak egy 25mm tüszőt, viszont nemtudom, h. megrepedt-e. A norm. ciklusom szerint vasárnap NEMkellene megjönnie.

Viszont ha nem jön meg, akkor lehet, h. felkeresnék egy dokit a budaiban. Tudtok nekem segíteni abban, h. melyik dokit keressem?
Olyan orvosra volna szükségem, aki nem a lóvéra hajt, mert én is eü-s vagyok, és hát .......

Köszönöm, h. ha válaszoltok.

Kép
szdrita

sziasztok,

Csucsu, kívánom hogy találj mielőbb vigasztalódást. gyere ha tudunk bármiben segíteni.

Pancsi, Woody, szépek a babalakok! :-D

Angi, Béka, drukkolok a folytatáshoz.

Rodi, küldtem privit.

Nava, Kubu, ha már regisztráltam Rodi miatt, jól bejelöltelek benneteket a facebook-on, ne lepődjetek meg. :-)

Sajti, jó hogy előkerültél. akkor nálatok most akár bládi akár nem, nyit a jégovi?

bocs hogy ritkán írok meg nem mindenkinek, de annál inkább olvasok és drukkolok mindenkinek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Most csak gyors leszek.

Béka

Mennek a drukkok holnapra :D Nekem Z nem mondott semmi infót előzetesen a lehetséges peték számáról.

Navi

Kösz az infót. Akkor dugok még hatot a gésa golyókból. :D Max holnaptól fogom szabályos időközönkén. Szerintem nem gáz, ha ma egy picit feltornyosulnak odabenn :lol:

Most megyek, zuhanyozni, brutál meleg van. Szívecském locsoló spricnivel hűsíti a habtestemet :D Szerintem picit megsütötte a nap :D
angi81

Sziasztok lányok!
Csendben elárulom,ma reggel lett egy halovány pozitív tesztem.
Holnap megyek SZ.hez a tuti igazért.
Kérlek szorítsatok!

Kisbeeka! holnap meglátogatlak ha nem zavarok!Semmit ne egyél,igyál 24 ó.után!Egy korty sem!
Drukk megy ezerrel! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :lol:

Holnap jövök az eredménnyel!
ritabmc

Nem tudok aludni, 2 óra óta ténfergek csak a lakásban, persze értelmes dolgot (pl. önéletrajz) nem tudok csinálni, mert ahhoz fáradt vagyok, na mindegy, ez most egy ilyen éjszaka.
Persze fiúk világbékében alszanak a nagyágyban, brrrr

Kisbeeka,
Párod ne legyen szontyolódva. Főleg most ne !
Drukkok mennek ám !

Sajti,
Shrek tetszett ?
Ja és már nem sírok :lol:
Nem szeretem a koviubit (asszem) de most a nyál nagyon összefutott a számban. Nyami nyami biztos fini lesz és gondolom a kinézete is überkircsi.
Méry, Méry környékezed a mi Sajtinkat ?

Wikka,
Én szeretném megkapni. Küldök email címet. Előre is köszönöm.

Luca,
De drága vagy :lol:

Angi,
9 petesejt ? milliónyi gigadrukk ma a jó hírekért.
Na látom az anyag nálad is hatott :lol: :lol:

Rodi,
Megtaláltalak (Nava ismiként) és jelöltelek :lol:

Nava,
„ugye vadászni és bogyót gyűjteni nem kell hozzá?!” na ezen rötyögtem egy sort.
Vicky-t nem tudom, és Eszter is jöhetne már :?: :!: :?: :!: :?: :!:
Mára drukkok mennek hogy minden rendben legyen.
Egyébként érdekes, mert du bejelöltelek, ennek ellenére amikor írom itt hogy én jelöltelek, utána felmegyek újra fb-ra és nem látom a jelölést. Jaja meg is lepődtem (volna) hogy nem tudod a nevem, de akkor az nem én voltam. 8)

Szdrita,
Üdv itt.
„Olyan orvosra volna szükségem, aki nem a lóvéra hajt, mert én is eü-s vagyok, és hát .......” – csak ilyen orvos van a BMC-ben, bárkihez mehetsz, nem a boríték a fontos, sőt egyáltalán nem az !

Zsuzsó,
Nem lepődtem meg :lol: Jelöltelek.

Rita,
:lol: :lol: :lol: :lol: )))) szorítunk !

na próbálkozom egy kis alvással, hátha :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu, igen, most már látom, h. te is bejelöltél, csak nem bírok felmenni az oldalra... de azért remélem még ma beenged :roll: Akkor megy tovább az agyalás, h. ki lehet a csaj!
Én is olyan rohadsz sz@rul aludtam :twisted: csak hajnalra hűlt le kissé a levegő... most is csak ténfergek, mint egy bedrogozott légy, mondtam is a Zuramnak, h. ha ezzel a gurulós székkel közlekedhetnék, amiben most is ücsörgök, akkor kibírnám :lol: de fel kell állnom :( :D sajnos a küszöbök akadályoznak!

Zsuzsi, ha beenged, visszajelöllek! :wink:

Rita, szuper!!! Drukkolok! :D

Szdrita, én Szűcs-öt (Sz. Zoltán) ajánlanám, de itt senki nem pénzéhes, ahogy Kubu is írja!

Angi, remélem sikerült habtestedet eléggé lehűsíteni :lol: rám is rámférne, kb. óránként! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rita, csendben gratulálok, remélem mire újra jössz már hangosan is lehet majd.

drukkolok a mai csapatnak nagyon, Sajti üzije után most már csak jó dolgok történhetnek velünk! :-)

Rodi, nagyon szépek vagytok és végre Kittit is láttam. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Judit-igen tegnap voltam Sz-nél,9-től délig szaunáztam fent mert annyian voltak,hétfőn megint mennem kell.
hcg 487 volt,felvilágosított a mk tüneteiről és teendőiről

Sajti-jól olvastam,h neked volt mk + ez a kemós szuri?Írnál róla nekem egy kis infót-köszike
Hétfő óta nem kell progi szuri + a gél sem,Sz. mondja hogyha szerencsém lesz vérzéssel távozik vagy jöhet a szuri.Tegnap már éreztem azt a "mikor megjönne" kis görcsöket,este el is kezdtem vérezgetni.ilyenkor még nem kell kórházba menni csak ha erős szurkálást érzek :?:

Angi-láttalak mikor már Z. előtt dumcsiztál,akkor szabadultam a szaunából,menekültem kifelé.
Telóztál már :?:

Rita-mennek a drukkok!!!!!

Ms-mikor volt a beültid?06.19.?

Szép napot mindenkinek!

Számos Pancsi
pancsi790204

Sziasztok!

Csak gyors jövök, mert ezer a dógom....

Tesztelőknek nagy drukkok!!!!!

Sajt: Keresztanyum férje is dadai volt. Én is voltam ott kis gyerekként. Még emlékszem (le is fényképeztek) egy játszótérre, amin ilyen körbe forgathatós beülők voltak.... Nemrég meg egy baráti házaspár vett ott nyaralót... :)

Most megyek, mert a fogdokim még ma utoljára vár rám. Aztán meg állatorvoshoz kell vinni a cicámat, mert az egyik szemével gáz van :( Úgy sajnálom szegényt, de még egy kicsit ki kell bírnia...

Pussz mindenkinek, még ha írnom nem is sikerült....

hofeherke

Sziasztok!

Húúúúúúúúúú, hát eree most tuti nem fogok tudni mindenkinek írni :shock:

DE:
Rita,
nagy-nagy-nagy drukk hogy ma is azt lássák amit Te tegnap reggel!!!!

Angi,
gratula a petécskékhez, jó sokan vannak!
remélem ma azt monsják, hogy mindegyik elindult :wink:

Breki,
küldöm a drukkokat, talán még nem késtelek le!

Számos Pancsi,
nagyon sajnálom :cry:
Vigaszölelések mennek itt: (((((o)))))

Kép
judit0713

navared, kubu: Köszi a hiányolást, jól vagyunk. Barbusnak jön a foga és elég nyűgös, ezért mostanában kevesebbet vagyok. A babát várunk-ban megint fellendültünk egy kicsit, tettem fel képeket a babáinkról. Már akikkel együtt szoktunk sétálni. Már várjuk a következő generációt. :D

Hogy bírjátok ezt a meleget? Mi elég rosszul. Gyerek vizes pelussal alszik, de attól meg kipattog ahol hozzá ér. De legalább hűti. Párom itthon volt egy pár napot, nagyon jó volt hogy nem nekem kellett minden percben Barbushoz rohangálnom. Voltunk strandolni is, na ott jó volt. Bár Barbusnak annyira nem jött eddig be a strand, hideg neki a víz. Olyan aranyos, mikor beleér a lába a vízbe, belekapaszkodik a sapkájába és nem akarja elengedni. Nem tudom miért van ez. Majd még jövök, akinek kell annak mennek a drukkjaim természetesen.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky, örülök, h. jól vagytok! Már aggódtam :roll: Persze át is nézhettem volna a másik topicba, az igaz! :oops: :D
Édes a kicsilány nagyon... kis kopasz, komolyan mondom hasonlít a húgom kiskori önmagára: tudod, szülcsinap és név ugyanaz! :D
A többi babus is édes: Ádi és Ákos, na meg Miló abban a szerkóban! :lol:

Hát nem viselem jól ezt az időt, de estétől Balcsi, úh. talán ott jobb lesz, ha egész nap a vízben ülünk :lol:
Ez már nekem is túl sok a hőségből! :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi, jó pihit nektek a Balcsin.

Vicky, nagyon édesek a babák. Barbus tud valamit, már most az ujja köré csavarja a pasikat. :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu,
igen, tavaly volt az esküvőnk :oops:
Két éve vagyunk együtt, ez egy ilyen megkésett szerelem...így aztán most iparkodhatunk hogy még legyen esély a közös babszira :roll:

Kép
judit0713

navared: NEM IS KOPASZ!!! Na jó, nincs valami sok haja. :D De legalább nem melegíti mint engem. A Balcsit irigylem, én a hétvégére várom piri anyót. De ha holnapig nem jön meg, akkor lehet hogy mi is megyünk a Velencei-tóra. És a vezetésről nem is nagyon írtam, aug. elején megyek rutinból vizsgázni. Már most para vagyok még a gondolattól is.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Végül is kiderült, hogy 9 peténk lett, amiből 7 termékenyült meg :D
Kedden költöznek be, 5 naposan :D Remélem, hogy minél több marad meg belőlük keddig, bár tudom, hogy ilyenkor azért van lemorzsolódás. :?
Mindegy, nagyon bízunk abban, hogy az a két babácska lesz a befutó, akik beköltöznek.
Bocsi, de most csak ennyit tudok írni, mert férjecském haza ért és éhes a teste :lol:

Puszi
angi81

Angi,

szuper jó hírek :)
Akkor keddig még izgulunk, hogy hányan lesznek összesen!
Készítsd a pocit, érkeznek a bogyók :wink:

Viki,
no para, átmész a rutinon, aztán irány a város :)

Kép
judit0713

Navi,
kellemetes láblógatást a Balcsiba!

Breki,
gyere már!!!
Úgy izgulok hogy miylen eredményt produkáltál a leszívásnál!

Kép
judit0713

Vicky, jó, tényleg nem, csak messziről! :D
Drukk a rutinhoz!!

Angi, váooo, ez nagyon szupi! Már most úgy érzem, h. sikerülni fog nektek! Remélem, jók a megérzéseim megint :wink:

Zsuzsó, köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Judit, köszi neked is!

Most már tényleg megyek, mert lassan készülődöm a dokihoz, ill. még pakolás is van egy kevés!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Rita!
Látod, jól reméltem, hogy a múltkori teszt korai volt! Nagyon drukkolok! Várunk a hírekkel!

Kubu!
Visszajelöltelek! Sajnálom, hogy nem tudtál aludni!

Zsuzsi.bmc!
Köszi a dicséretet Kittikém nevében is!

Angi!
Ezek nagyon jó hírek! Nagyon szurkolunk!

rodina74

Angi, ezek szuper eredmények, drukkolok nagyon a keddhez!

Békus, Rita hol vagytok? gyertek már!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Cicámnak kötőhártya gyulladása van :(

Kubu: Válaszoltam :)

hofeherke

Angi: Gratulálok, ez nagyon szupi hír :-)

Rita, Breki: Gyertek már a hírekkel, már tűkön ülök, remélem minden okés Nálatok!!

Luca
luca4

Ezt alig hiszem el, hogy már megint egy laptető, nagyon örülök neki. Lányok, ezt ismét felajánlom Nektek, mindenki vegyen egy darabkát, akinek szüksége van rá. Nekem kb. szeptember körül lesz aktuális.
Talán nálunk is beindul a szerencse széria, pedig Breki még nem is kezdtem el a könyvet. :-) Most, ahogy írtam ezt a hsz-t, kaptam egy sms-t, hogy a hitelemnél kaptam árfolyamkedvezményt. A mai napra is megvan már a boldogságom.

Luca
luca4

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?