Sziasztok lányok!
Én már várom a beígért lehűlést, mert ez a kánikula kikészítő... Ma Anyósomékhoz megyünk, ők jó magasan laknak (Bükkszentkereszten), de állítólag ott is nagyon meleg van.
Tündi, a tegnapi csak hétvégi bevásárlás volt, nem igazi shopping (sajna
), Emma kapott egy Hello Kitty bodyt (néztem még egy Micimackósat is, de azt pont elhappolták az orrom elől...), meg egy etetőszéket, ami a szüleimnél lesz. Én egy nagyadag citromfagyival leptem meg magam
.
Mimi, azt akkor már nem is írom, hogy Emma hálózsákban alszik
. (Igaz, alatta csak a pelus van és azért nem bundás a hálózsák, csak sima anyag.) Meg be is szoktam takarni, azt ha melege van, lerúgja.
Kellemes nyaralást Nektek
!
Bori, biztosan minden rendben lesz!
Ádibaba, szép méretekkel rendelkezik Réka baba, a képeken nem is látszik ilyen nagynak
! Emma is ilyesmi méretekkel rendelkezik.
Kibújt a 6. fogacska, a jobb felső 2-es, szerencsére észrevétlenül. (A 6-ból eddig eggyel szenvedett meg szegénykém.)
Keveset szoktam arról írni, hogy miket csinál már, így most egy kicsit untatlak ezzel Titeket
!
Előszeretettel mutogat, egyrészt azt, hogy merre menjünk/mit szeretne, másrészt ha kérdezem, hogy hol van az óra/lámpa/függöny/hűtő (plusz amiket még tud, igyekszünk szinte minden nap bővíteni a repertoárt), akkor megmutatja. Az óra a nagy sláger, azt már bárhol észreveszi magától is. (Ezért is tetszik a Boszi által ajánlott játszóasztal, mert azon van.)
Fényképalbumokat is szeret lapozgatni, felismer rajta minket meg a nagyszülőket.
Imád telefonálni, a múltkor véletlenül felhívta Anyukámat
. (Aztán ha valami hangot hall, rögtön nyújtja nekem a telefont, hogy kezeljem le
A kutyákat is nagyon szereti, a kutyaugatást ha meghallja, akkor utánozza is.
Szerintem az első szava a "nem", határozottan kihallom, amikor mondja -ez olyankor fordul elő, amikor tudja, hogy én azt fogom mondani
.
Na jó, most ennyi, most már "lelövöm" magam
!
Kellemes napot mindenkinek! Nekem vasalnom kéne, semmi kedvem hozzá, de muszáj...