Sziasztok!
Manóka alszik, remélem be tudom majd fejezni az irományomat.
Nézzétek el nekem, ha régebbi dologra is reagálok, de hát rég voltam itt.
Igen, Tigrincs valóban voltak szar idők, csakhogy akkor meg olyan nyűgös volt Tomika, hogy azért nem tudtam jönni. Azért megviseli őket is ez az idei hülye időjárás.
S ha meg van egy kis időm, akkor sajna rangsorolnom kell, s mire idejutnék, addigra tuti nem hagy még egy kis időt nekem ez a gyerkőc. De tegnap elhatároztam, hogy mivel hétvégén sikerült mindent kimosni, kivasalni, s annyira a lakás sem úszik, s a meló is kész, hogy félreteszek mindent s mikor alszik a legkisebb visszaolvasok.
Először is a kismamánk,
Tigrincs!
Örülök, hogy jól vagytok, s hogy jól viseled ezt a meleget. Le a kalappal.
Még mindig keressük a kivitelezőt, de annyira jót nevettem azon, amit írtál (a 31 milliós és 4milliós útiktg-es árajánlat kapcsán), hogy "Honnan jön ez? Alaszkából?" Mindjárt fel is vidultam. Köszi.
A Vuk-os cuccokat meg én is imádom, altatónak is van, hogy azt dúdolom neki. Ja és a dinós szerkókat is szeretem. Van/Volt egy pár, Kenguru Gold-os, de annyira édesek. Sajnáltam mikor az egyik kedvencet kinőtte.
Egyébként Timi, remélem nem haragudtál meg rám valamiért?! Már több, mint egy hónapja küldtem neked e-mailt, választ, arra, amit írtál, s nem jött azóta sem válasz. S akkor elküldtem ismét a múltkorit is, amit nem kaptál meg, mert valami baja volt a gépnek.
Kíváncsi vagyok, hogy végül milyen nevet találtál a kis pocaklakónak, de biztos nagyon szépet, és passzolót, ahogy ismerlek. Egyébként én a sajátomnak Lucát nem adnék, a Viktória szép, tetszik, bár szerintem én azt sem adnék. Na, a Lili már elgondolkodtató, bár nekem van egy favorit, ha netán lesz még egy gyerkőc, s netán kislány lenne.
A képek nagyon édesek. Gyönyörűek a kislányaid. Az Adri tisztára te vagy, csak kicsiben. Egy az egyben, egy fénymásolt.
Férjedet nem láttam, de biztos rá hasonlít Zizi, mert totál más, mint az Adri.
Szép a pocid is, de hol marad az egész alakos?????? Igazán csinálhatnátok egy olyat, ahol a lányaiddal vagy rajta. Feladat!!!!! Most már nincs vb, s hétvégén forma1 sem lesz, nincs kifogás!!!
A kádas képek is annyira helyesek.
Vero!
Nem is tudta, hogy van Vuk-os játszótér. De jó!!!! Na majd, akkor egyszer elmegyünk, s megnézzük. Kíváncsi vagyok nagyon rá.
A lagzis képek nagyon jók, s milyen csinos vagy!!!!!!!
Etenci!
Hihetetlen, hogy mit kavartak az óvikkal. Na meg, hogy mennyivel előtte be kell iratkozni bölcsibe/óviba, azt nem hiszem el. S ha lemaradsz, akkor meg mehetsz magánba???!!!!Nevetséges! De örülök, hogy sikerült elintézned a dolgot. Biztos én sem hagytam volna.
Hreni!
Feljegyeztem azért én is a homeós bogyó nevét, amit írtál Orsinak, mert szerintem lassan nálunk is aktuális lesz. Két hete már duzzadt volt az ínye, mondta a doki néni, de azt is mondta, hogy majd egy kicsit ez abba marad, majd megint megindul. Már mondjuk régóta nyáladzik, de még nem bújt ki egy sem, de félek tőle, hogy hogy fogja viselni, meg, hogy mennyire fog felkelni éjszaka, mert hát így is nehéz esténként letenni aludni.
Egy ilyen picinek, hogy adod be ezek a homeós golyókat???
Áhh, közben Tigrincs írta, hogy műanyag kiskanálnyi vízben oldjam fel???!!!!!
A képek óriásiak!
Ancsaboszi!
Remélem kitudtátok pihenni magatokat egy kicsit Hévízen. Rátok fért. A képek nagyon jók, s nem érdekes, hogy nem profi géppel csináltad őket, a lényeg úgyis Ti vagytok rajta. Szófika már mekkora!!!!! Gyönyörű, huncut kismanó!
A többi kép is nagyon jó, az antikos is óriási. Ja és szavaztam én is, mindkettőre!
Ja, fogzással kapcsolatosan írtad az osi-t? Az mi?
Örülök, hogy jól vagytok, s hogy minden rendben.
Jó pihenést majd Balcsihoz!
Judy!
Az ikeás ágy nagyon tetszik!
Örülök, hogy barátnőd jól van, na meg a pici baba is.
A szülcsinapos képek nagyon jók. Utólag is nagyon boldog 2. szülinapot a kiscsajnak!
Egyébként köszönöm kérdésed, mi jól vagyunk!
A meló megy itthonról, hál' istennek azért nem szakadok meg. Igaz nem úgy lett, mint ahogy az elején megbeszéltük, s a pénz sem annyi, de hát én ennek is örülök. Nem vagyok telhetetlen. Csak nem szeretnem, ha megbeszélünk valamit sem nem úgy lesz, s ráadásul nem is én akartam úgy, hanem a főnök, ő találta ki, s aztán meg nem szól, hogy akkor máshogy lesz. Na mindegy, ez már a múlt.
Orsi!
A Ti képeitek is annyira jók. Noel is már mekkora!!!
Miket eszik már? Mikor kezded el a hozzátáplálást? Este/reggel szopizik még?
Örülök, hogy anyukád és nagyikád is jól van. Azért pihenjetek még sokat, hisz nem kis műtét volt.
Remélem nem maradt ki semmi.
Mi!
Mi jól vagyunk. Tomi baba szépen gyarapszik, már 7,5 kg. Úgy lubizik már a kiskádban, hogy úszik az egész szoba, így nemsokára kiszorulunk a nagykádba. Csak az nekem kényelmetlen lesz, dehát ki nem sz....ja le. Ez van. Neki legyen jó.
Gagyarászik már ezerrel, mindent tátott szájjal figyel. Mosolyog mindenkire, nagyon barátságos baba. Imádom a kis szarost!
Napközben olyan ügyesen elalszik magától egyedül, de este egyszerűen nem hajlandó. De még altatni is nagyon nehéz. Kapálódzik, hogy ő nem alszik. Nem is tudom, hogy mit kellene már kitalálni, hogy aludjon időben. Este 10-11 felé tudom csak lerakni. Sokszor már addigra én is fáradt vagyok. Jó lenne, ha előbb elmenne aludni, mert akkor a férjemre is lenne egy kis időm. Jó lenne néha egy kicsit kettesben, csak egy órácskát, de mire elmegy aludni, én is húzok, mert korán kel.
Férjem sokat dolgozik, újabban van, hogy este is be kell mennie, mert hirtelen meló van. Meg van, hogy elmegy focizni is. Így azért nehéz sokszor egyedül.
Hát asszem, ennyi rólunk!
Na és mi van a talival, amit a Tigrincs felvetett? Meg még múltkor én is kérdeztem, hogy nem lesz megint. Nem tavaszra terveztétek?? Vagy már csak őszi lesz belőle?????
Megyek, mert Tomcsika felébredt, ebédelek, kiteregetek, aztán jön a délutáni műszak.
Puszi Mindenkinek!
ui:Aki mostanság megy nyaralni, jó nyaralást. Kifogtátok! Még jövőhéten is jó idő lesz. Sőt kánikula!!!!