Sziasztok,
Bikfy,
örülök, hogy túlestél a műtéten, annak pedig még jobban, hogy pozitív élményként élted meg.
Nálunk 5 ezer egy vizsgálat, de én uh-kor is ennyit adtam, aztán a szülésnél pedig 100-at.
Kata,
te aztán nagyon jól ismersz engem, igen, dolgozom is már, vagyis próbálkozok, mert délelőttjeimet teljesen lefoglalják a gyerekek meg a főzés-mosás-takarítás stb... aztán ha délután alszanak és én nem alszok velük akkor belevetem magam a munkába.
Elhiszem, hogy nagyon ideges vagy a holnapi nap miatt, én is nagyon izgulok érted, én bízom benne, hogy minden rendben lesz!!!!
Kiki,
nem is baj ha csak novemberben folytatódik a lombik, addig a lelkedet is rendbe tudod tenni. Ez nagyon fontos
Lucuzs,
örülök, hogy elmúltak Bogi pöttyei.
Hát sokszor én is röhögök magunkon, de bevallom már nemegyszer sírva is fakadtam amikor igazán tehetetlennek éreztem magam és úgy éreztem, hogy nem tudom uralni a helyzetet a 2 gyerekkel
Aagassi,
remélem hamar eltelik az idő amit a párod nélkül kell töltenetek és újra együtt lesz a család.
Rodina,
nekem is mikrós sterilizálóm van, Danikával nagyon sokat használtam, de Dávidkával egyenlőre nem használom, mert Dávidka nem fogadja el az Aventes cumisüvegeket, így Nuk márkájút kellett vennem, egyet vettem azt pedig egy nagy bögrében felfőzöm a mikróban és már steril is.
Aztán bízom benne, hogy idővel megbarátkozik az Aventtel is, mert abból van itthon rengeteg üveg. Ebből is látszik, hogy nincs 2 egyforma gyerek, amíg Danci gond nélkül ivott az Aventből és a cumijai is Aventek, Dávidka Nuk-.os, de a cumit egyik márkában sem fogadja el. Lehet, hogy nem is baj, legalább nem kell a szájába visszapakolnom ha kiesik
Apukám 1 hétre hazakéretőzött Svájcból mert még nem látta az unokát, 2 óra múlva itthon lesz, már nagyon-nagyon-nagyon várjuk.
Főleg Danci mert imádja a papát