Sziasztok!
Remélem, még emlékeztek rám.
Hajni: Gratula, Anna Sára, gyönyörű neve lesz! És hallod…mekkora fiad van, hihetetlen. Te pedig nagyon szépen gömbölyödsz!! Hogy viseled? Jól vagy?
Katlina: Testvérféltékenység nekünk is abban mutatkoziik meg, hogy hisztisebb Réka. Mondjuk, én nem igazán tűröm a hisztit, jobban mondva igen rosszul viselem....abban Tibi a jó….Szobatisztasághoz gratula!!
Judit: Milla nagyon aranyos, nekem úgy tűnik, rád hasonlít. Hordozásról: nekem rugalmas kendőm van, úgy megbámulnak benne, mintha ufó lennék. ….De Zalán is imádja, én is, a többi mellékes.
Móni: Meghívót küldöm majd. Írtam neked, csak más címre, ahogy látom.
Tündi: Akartam kérdezni, ha rajtad múlna melyiket választanád, hogy egész napos legyen Luca az oviban vagy csak fél napos?
Egyébként hivatalosan nem tehetnek olyat, hogy csak fél napra veszik fel. Zsombi nagyon édes nagyfiú lett! Rád hasonlít, bizony! A strandos képek is jók lettek. Közös progtam CSAK Rékával: az a gond, hogy nincs segítségem, egyedül vagyok, nem tudom Zalánt kire hagyni. Legalábbis most nem. Talán őszre jobban, de az sem rendszeresen….
Fogyáshoz gratula, nem teszel fel képet magadról?
Linda: melóhoz drukk, dr. E-t csókoltatom.
Dokis tiszteletdíj: Én kérdeztem annak idején a 6 hetesen, hogy mivel tartozom, mire enyém doki azt mondta semmivel. De persze kapott. Naná....
Nyálfolyásról volt szó valahol: Pont tegnap említette egy ismerősöm, hogy a nyálfolyás, nyáladzás mindenképpen a fogzás jele a babáknál,jelentkezzen az bármikor. Fogacskát sem jelent azonnal, Réka 4 hónapos korától nyáladzott és 10,5 lett, mire kibújt az első neki...
Rólunk: Mi jól vagyunk, elvagyunk, elbabázgatok egész nap.
Nagyon egyensúlyozgatok, hogy Rékával is sokat foglalkozzam és Zalán is megkapja a magáét...hát nem egyszerű, de már nagyon jól összeszoktunk. Zalán átalussza az éjszakákat többnyire, tejcsi van bőven, ügyesen szopik, már hasra fordul....Rékával is minden rendben, egész nap be nem áll a szája.....Egy bibi van, nagyon hiányzik neki a bandázás. Szerintem megkönnyebbül, ha kezdődik az ovi, bár addig még járunk még játszócsoportba is, legalábbis terveim szerint…Hát röviden ennyi...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.07.08 16:29-kor.