Sziasztok!
Szorítsatok nekem légyszi... ma megyek uh-ra a dokinőhöz, megnéz mindent rendesen (a genetikai 2 perces vizsgálat miatt), meg ha látszódna, akkor megnézi, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e.
Vayacon: köszi a biztatást
, most már egyébként tényleg nem aggódok annyira a pajzsmirigy miatt, főleg így, hogy most terhesség alatt is tökéletesek az értékeim, igaz, egy kicsit megemelték az adagot.
Szúnyog: én is nagyon utálom őket, de egy ismerősöm küldött egy cikket, amiben kifejezetten azt írták, hogy pici gyerekekre, meg terhesekre ez a lapkás konnektorba dugható szúnyogirtó ártalmas. És mivel nekünk ilyen van, most nem igazán tudom, hogy mit használjunk, ezért megkértem az uram, hogy csináljon mindenhova szúnyoghálót. Este meg sajna nem megyek ki
Babakocsi: még nem tudtam dönteni, hogy milyet kellene vennünk, mert igaz, hogy csak az elsőn lakunk, de a lépcső szabad ég alatt van, ráadásul az építő úgy "elcseszte", hogy szerintünk 1,5-szerese egy normál lépcső magasságának (csak azért, hogy be tudják hazudni, hogy 9 kocsinak van parkolója, viszont a lépcső mellé így sem tud senki beállni). És mivel ilyen magas (én meg alacsony), csak kapaszkodva tudok fel- és lemenni, úgyhogy elképzelésem sincs, hogyan oldom meg a babakocsizást (tároló sincs).
Ági: a "jó tanácsoktól" én is ki vagyok teljesen akadva. Munkahelyen szerencsém van, mert egyedül vagyok nő, a pasikat meg nem nagyon érdeklik ezek a dolgok, meg nem is nagyon tudnak a témához hozzászólni.
Viszont ha havonta, kéthavonta egyszer hazamegyünk szülőkhöz, akkor drága sógornőm mindig valamivel próbál beparáztatni. Most pl. azzal zaklat, hogy dagad egy kicsit a bokám és be fognak fektetni a kórházba. Örülne neki, mert ő most februárban szült és veszélyeztetett volt, szinte végig feküdnie kellett és nem tetszik neki, hogy én nagyon jól érzem magam.
Eclipse: ne aggódj a svájci út miatt, tedd azt, ami neked a legjobb és ne hallgass másokra! És ettől nem vagy felelőtlen. Én is simán mennék, ha lenne ilyen lehetőségem.
Ritya: én is néztem már, hogy egyidősek vagyunk
Majd kíváncsi leszek, hogy szülni is egy időben fogunk-e...
Gyancsi: köszi az üdvözlést
. Az uh-gal kapcsolatban, a 10. héten volt egy jó vizsgálatom, mert azt a doktornő nézte, és ő elég alapos volt. Azután volt a 12. heti genetikai, de sajnos azt egy szonográfus csinálta a dokinő magánrendelőjében, és mivel nem volt előre időpont egyeztetve, csak a doktornő kérte meg, hogy csináljon egyet, hogy tudjak másnap kombinált tesztre menni, látszott rajta, hogy baromira nem volt kedve hozzá
. Ezután már csak a 20. héten volt a második genetikai, ami a kórházban volt, és ott a doki meg 2 percig vizsgált.
Ezért is örülök, hogy most mehetek a dokinőhöz a kórházba, mert tudom, hogy ő rendesen meg fog nézni mindent.
Terhesvitamint és magnéziumot is csak 2-3 naponta szedek, megkérdeztem a doktornőt és mondta, hogy a vérképem sem indokolja, meg most sok zöldséget, gyümölcsöt eszek úgy is, ezért elég ennyiszer.
Aranyoska: nagyon szép a pocid
. Nekem sajna még a háj jobban látszik, mint a babó, de majd idővel hátha jobb lesz
.
A babaszoba is nagyon szép.
Ezzel kapcsolatban akarom kérdezni másoktól is, hogy ki hogyan tervezi? Mindenki külön költözteti a Babót? Én még tanácstalan vagyok, mert az elején mindenképpen szeretnék vele egy légtérben lenni, ez akár a gyerekszoba, akár nálunk a hálóban is lehet. De szinte hétről hétre változik a véleményem ezzel kapcsolatban, mert nem igazán tudom, hogy a Babánknak mi lenne a legjobb...
Szisszka: köszi a tábla-bejegyzést
Szép napot mindenkinek!