Új privát üzeneted érkezett!

Citrin, drukkolok, hogy Annának rendben legyenek az értékei!

Franci, a vizsgaidőszak miatt... május végén kezdődik... ha most terhes lettem volna, ami ugye eléggé kizárt, az még április közepe, mármint a szülés, akkor négykézláb is, de bevonszoltam volna magam vizsgára... viszont májusban nem szülhetek, mert akkor buktam az egész félévet... bonyolult, ezt is utálom...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Csak találgattak: lehetett egy vírusfertőzéstől, és Gilbert (Zsilbert) kór is, ami nem veszélyes, csak ez a tünete, hogy magas az az érték. Mindenesetre jól rámiesztettek akkor. Amúgy azért küldték vérvételre, mert sápadtnak látta a dokink, és nem hízott. Kicsit vashiányos is volt, de az már helyrejött. Most se nagyon hízik, még mindig csak 8 kg, pedig szépen eszik...rengeteget mozog.
Vendég
 


Jeanner!
Nem is olyan bonyolult! A sulit nem is szabad félretolni. Akkor 1-2 hónapot alapba nyertél most. Aztán meg majd te bújsz oda a párodhoz, akkor már nem lesz ilyen meleg.

Citrin!
Ételallergiát, lisztérzékenységet nem nézték Annánál?
franci
 
 

 
 

Franci,
nem néztek semmi mást, még csak fel sem merűlt.
Jövőhéten kiderül hogy változott e, ha nem akkor továbblépünk valamerre....
Vendég
 


Franci,sztem félreértettél.A férjemnek 6 mill/ ml volt. A doki azt mondta,hogy ha 20 mill/ml lenne akkor lenne 30% esély a természetes úton való teherbeesésre. :) Húhh elgondolkodtam,hogy milyen öreg vagyok,mintha őskori leleteim lennének. :evil:
henó
 
 


Citrin, nem lehet könnyű... nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen, és tényleg csak azért stagnáljon Anna súlya, mert sokat mozog meg meleg van...

Franci, lehet tényleg csak erre lenne szükségem... :wink:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok! Még uj vagyok.
Remélem befogadjátok az ujakat is.
Hogy meséljek magamról is. 24 vagyok Budapesten élünk a völegényemmel. Most júliusban lesz a lagzink.
Bababót 2011 re tervezünk,már most rengeteget beszélünk róla.
Hát igy elözetesen ennyit tudtam irni.
LAnyus
Vendég
 


Üdv Lanyus!
Én is még csak pár napja vagyok itt, és még van egy-két fórumozó, aki kb így van ezzel. Gyere bátran!!!!
Gratulálok a lagzihoz, lesz templomi is?
Vendég
 


Szija Lanyus!!! :)

Üdv itt! Gratula a lagzihoz :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szia Citrin és Jeanner!
Nem temlomi sajnos nem lehet...egyéb okokból.
A család is elég nehezen vette,de nem tudunk mit tenni,Igy sokak szerint"csak" polgári lesz.
Pár barátnöm kicsit elveszi a kedvem néha mer azt mondják ez akkor nem is esküvö,pedig nekem nagyon fontos,de nem tudunk ez ellen mit tenni.
Vendég
 


Lanyus, örülj neki, h "csak ennyivel" piszkálódnak, hát nálunk lesz templomi, nagy közönség előtt csak az lesz, de mindegy, ha nálatok is lenne, akkor belekötnének másba, oda se neki... ez sajnos ilyen, ne hagyd, h elvegyék a kedved, ez csak a TI napotok lesz, nem az övék...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lehet igazad van...csak az a cikis dolog hogy az egész családban nekem nem lesz templomi és mikor kérdezték inkább ráfogtuk arra hogy sosem voltunk nagy templomba járosok...mondjuk ez igaz is de a valódi okot nem tudják,meg nem is akarjuk elmondani mert ugy vagyunk vele hogy senkinek nem tartozunk magyarázattal.
Mondjuk anyukámnak volt talán a legnehezzebb ezt elfogadni.
És neketek mikor lesz a lagzi? Te izgulsz már?
Vendég
 


Lanyus: Szia :D
Hamar megöregszem tudom, Én kiváncsiskodó vagyok :D Engem érdekel, hogy mért nem lesz Templomi esküvőtök, ha nem vagyok indiszkrét... :oops:
Én szertnék majd mindenestre, de kinek a pap kinek a papné :D
csip-csip18
 
 


Lanyus, mivel rohanok, csak kutyafuttában:

Szept. 4 a nagy nap dátuma, az izgalmam változó, néha nem tudok aludni, néha hidegen hagy :D Te?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szia lanyus, üdvözlünk köztünk. Mesélj egy kicsit az esküvőről. Mikor lesz pontosan és milyen lesz a rucid?
Én 7 évig szedtem a fogamzásgátlót, tavaly áprilisban álltam le róla és rá 30 napra meg is jött. Viszont utána volt, hogy 31-32 napos volt a ciklusom. Sőt volt 46 napos is.. Tehát nekem sem volt a rendszeresség mintaképe. De mondjuk a mostani alkalommal megint nagyon éreztem a peteérésem, rossz volt leülni meg ilyenek. Fura érzés. Ti meg szoktátok érzeni?
Henó: És akkor mesterséges megtermékenyítés kell? Mennyit fizetettek? Nálunk egy szimpla sperma vizsgálat 30 ezer... :((
Hogy bírjátok ezt a meleget? A munkahelyen ott szinte fázok úgy megy a légkondi. Hát sajnos nem vártam a munkaadóimtól sokat, mert ugye még be se jelentenek csak 6 órára, ezek után.... Hát azért ha megtudom, hogy ki akarnának rakni, az előtt elmegyek táppénzre.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Lanyus: én is kíváncsi vagyok, skorpió tulajdonság...... nem tehetek róla...........de persze nem muszáj....
Nekünk volt, és zenekarral, amiben a húgom is játszott......nagyon szép volt. Párom nem volt megkeresztelve, a katolikusoknál fél évet kellett volna járnia, evangélikusoknál csak 4 alkalom volt. A felfogásuk is jobban tetszett a páromnak, ezért azt választotta. Aztán mire az eskövőhöz értünk, kiderült, hogy nem is kellett volna csak azért megkeresztelkednie, hogy összeházasodhassunk......
Vendég
 


Mi most megyünk sétálni, mindenkinek további szép napot!
Vendég
 


Kis kiváncsiak...
Természetesen elmondom,bár ezt tényleg a szük családi és baráti körünkön kivül(ami kb 10-12 föt jelent) nem nagyon tudják.
Párom már volt házas..:(
És az egyházi felfogás szerint,amit Isten összekötött sosem bomlik fel.Vagyis hiába váltak el papiron ott fent nem igy van.Mondta a pap hogy mehetünk biroságra hogy kérvényezzük ezt is felbontatni,de ez 1 1/2 év attól függ hogy a másik megjelent volna e a tárgyaláson .
Hát e miatt nem lehet,az elején mikor elmondta a pap nagyon nehezen viseltem mert mindig templomi esküvöröl álmodoztam...
Gabi85 július 31én lesz pontosan ,a ruhám gyönyörű nagyon ...:)
pánt nélküli a mellrésztöl a csipőmig varrás megy ilyen csipkeszerű valamint a mellrésztö(ahogy fut hátra az anyag)l a fenekem alljáig kristályokkal van diszitve.
jah és 1 méteres uszály de ez is a templomi miatt volt(mert akkor mikor kiválaszotttam még nem tudtuk mi is a helyzet)
Jeanner. Én ugy vagyok vele hogy az utóbi idöben nagyon sokat álmosok vele,de mindig rosszat,ma pl azt hogy az utolso pillanatban rohanunk a virágért a személyiet nem adtuk le,vagy nincs befűzve a ruhám,nincs megcsinálva a haam,ilyeneket...
Ugyhogy asszem igen én kicsit már izgulok :lol:
Lanyus
Vendég
 


Én katólikus templonban szertnék majd :D

Gabi: huu akkor neked is össze vissza volt a ciklusod :? Igen Én szokatm érezzni, meg nekem (bocsánat), de megnő vagy is innkább nem alapszintem van foyásom is...és a szex akkor fenomenális :oops: :lol: Hol tartasz most?Mikorra nem várod????
csip-csip18
 
 


lanyus: És hol lesz az esküvő???A polgári???Vacsora???Hány fővel???
Na Én aztán nagyon kérdezzek :oops:
Én is nagyon szertnék, de nekünk jövőre lesz vagy talán novemberben nem tudom...És tervegetek már, hogy lenne jó, és főleg mennyi pénzre lenne szükség?!?!?!Kb.50 főre????
Köszi ha megírod, Jeanner már kifagadtam :D
csip-csip18
 
 


Én vidéki vagyok,ott tartjuk majd sajnos a mi helyzetünk nem jó mivel párom is vidéki de pont ellentétes irányban ö meg Egri.Igy ö nem tudott annyi föt "hozni" amennyit akart,mert a szállás nagyon drága.
Igy leszünk h nem változik semmi 74-en.Ebböl 12 az övé a többi az enyém de a rokonok közül is zelektáltunk mert amugy renegetegen vagyunk de azt a rokont akit életemben egyszer vgy kétzsre láttam nem hivatam meg csak értesitettük öket hogy összeházasoduk.
Vacsit étteremben tartjuk,fini kajok leszenk :-)
Még kérdés?
ah pénzre ez attól is függ hol és mikor csinálod mert a esküvöszezonba drágább a dolog.
Vendég
 


Nekünk most volt az esküvőnk áprilisban. 1 millió forintba fájt... :((( Nagyon sokba került. És persze nem a legdrágább dolgokat választottuk, ez még egy egyszerű lagzi volt. 32-en voltunk az étteremben. De nagyon jól éreztük magunkat.
Csip: Kiszámoltam elvileg március 16-án kéne megszületnie. De az orvos március elejére fog kiírni mert ugye ők az utolsó menszit nézik ami nekem 30-án volt. Tehát annak megfelelően 6 hetes terhes vagyok... Pedig nem. De mind1. A lényeg, hogy én tudom. :wink:
Nincs kép lanyus a ruhádról?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


abi eddig a képeket kerestem mert stikába készitettem párat de ugy látszik mikor ujra telepitettük eltünt,csak apa meg ne lássa. Telon van majd felrakom ha el nem felejtem.
Elöre is gratula a babóhoz.
Nekünk már 2 millióba van a lagzi,ha közbe nem jön valami.
Vendég
 


sziasztok!

lanyus! üdv itt és hamari babázást kívánok! és gratulálok az esküvőhöz. ahogy leírtad a ruhát, nekem is hasonló volt. már két éve lesz augusztusban.
lányok! kicsit nagy árak lettek két éve? mi 75en oltunk, igaz vidéki étteremben, de nekünk is kb 1millió volt. pedig gyönyörű volt. volt minden. dekoros, fotós stb.

gabi: a mi esetünkben(későn fogant babáknál) nem az utolsó mensitől számolnak, hanem az uh szerinti babkortól, ami még így az elején elég pontos. engem ezért hívott megint vissza a doki két hét múlvára. mensi alapján én már 10 hets lennék, de csak 7 vagyok. és nem mindegy, h a 35. vagy a 38.héten lesz meg a baba.
szóval ne aggódj. nekem két hete 6+4et mutatott az uh és szerdán megyek megint és azt fogjuk átlagolni és akkor írja ki a dokim a várható időpontot. úgyhogy ne aggódj!
egyébként tünetek?

képzeljétek! nem tudom, h ide leírtam-e, de a múlt héten elmondtam a munkahelyemen is a "dolgot". nagyon örült a főnököm, még virágot is kaptam. nagyon visszavár. kérdezte meddig akarok dolgozni és megegyeztünk, h még augusztusban. akkor is két hét szabi. aztán még szeptemberben is bejárok fizetésért és aki jön, azt betanítom, elmondok mindent a gyerekekről, a játékokról stb. szóval van ilyen is. de azért legyetek azzal tisztában, h az állam védi a kismamákat. legalább ilyenkor.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati!
Nekünk is lesz fotos videos minden jah meg zenész is ,de hát igen egyre drágább egy lagzi...
Nem tudom pesten mennyiböl usztuk volna meg de bizos nem ennyiböl.

Amugy gratula a kis jövevényhez!!!!!!!
Vendég
 


lanyus, köszi szépen.
szerintem pesten is ennyi körül van, mivel ott sok lehetőség van-gondolom. nekünk kecskeméten volt. ahogy akkor olvasgattam a fórumokat, mindenhol ezek az árak voltak.
nászút?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nászút Bulgáriában lesz Varnaba megyünk:)
már nagyon várjuk,bár az utat nemnagyon mert 13 órás autoút elé nézünk,de arejegy nagyon drága ltt volna ,80000ft lenne fejenként.Ennyiböl meg elmegyünk kocsival és addig világot látunk:)
Vendég
 


Gabi!
Nem kell mesterséges megtermékenyítés,megoldottuk itthon a kettőt! vagy hármat? Czeizel meg na hát nem tud az semmit! ugyan már :lol: :lol: :lol:
henó
 
 


Ja és a meleget szarul,már tökre ki vagyok,meg a gyerek is. Tiszta görög hangulatom van,ott volt ilyen , hogy még a csapból sem tud hideg víz folyni. Csak a tenger hiányzik :(

Gabi,egybként a másik topikban tettem fel kérdéseket. Hanyadik napon is csináltad meg a tesztet a fogamzás után? Bocs ha fárasztalak de klicsit izgulok már.
henó
 
 


fgf
Vendég
 


kdfk
Vendég
 


bocsi a lökött semmitmondo üzikért de nem sikerült betenni ezt az átkozott vonalzot.
Vendég
 


nem tudja valaki hogy lehet az angol szöveget átirni?
Vendég
 


Na hát Én meg most kitépem a hajam....
Nem megy nekem ez a kurva pénz gyűjts nagyon lassan gyülik inkább az a bajom...Hogy a párom ne vegye észre probálok mindig félre tenni egy kevesett...na nem tartok valmi soknál de azért már egy kevés van...Egy15.000 nem nagy szám...nem figyeli a pénzem...de tudd róla Én is menniyt keresek...Erre nem találok kocsit most???
Dehogy nem van és annyiért amennyiért a büdös életben nem fogok kapni... :evil: :evil: :evil: INGYEN LENNE MOST...
Na mind 1 nem idegesítem magam, csak folytattom a gyüjtést, csak lesz még olcsón LADA :lol: :lol: :lol: Tiszta kacagás egy Ladáért vadászom :lol: :lol: Sebaj a párom biztos hanyat vágja majd magát ha meglátja :lol:
csip-csip18
 
 


még egy kérdés? mit jelent a Dpo? tudja valaki? a pozitív tesztek topikban olvastam. kiváncsi vok!
henó
 
 


Ne idegesdkedj csip csip!
nálatok akkor lagzi nem lez mostanában??
baba?
Vendég
 


Jucus
Hát ezek tényleg nem jó hírek, de lagalább kiderült és nem teltek el évek. Csodák pedig vannak! :wink:

Jeanner
Még két hét...aztán szeptembertől megint. :roll:

Csip
Ne szomi. Eljön a ti időtök is! :wink:

Majd még jövök, vinnem kell a kocsit a szervízbe... :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok,

köszi mindenkinek a bíztató szavakat, most már jobban vagyunk, megbeszéltük a dolgot, és teljesen pozitívan állunk hozzá.
Az eredmény nálunk is 6m/ml lett , ebből 10%az élénken mozgó.
3fél bogyót irt fel a doki: tesztoszteront, clostilbegyt és leflokint. Ez utóbbit egy esetleges hugyuti fertőzés miatt ,mert lehet, h attól lett ilyen rossz az eredmény. ha igen, akkor ezzel megoldódik.
de mivel nem tudni, h tényleg ez a baj vagy sem, ezért jövö kedden egy vér -hormon vizsgálatra megy, hogy megnézzék hormonális erdetű-e.
Amit pedig még mi tudunk tenni az az, h megpróbálunk tudatosabban élni, beszereztünk egy csomo vitamint, + netről rendelünk egy Fer14 nevű csodaszert (azt hiszem ez olyasmi mint a maca vibe).
3 hónap mulva kell megint spermavizsgálatra menni (ha kibirjuk addig:) ) - amugy nálunk magánrendelésen 4500 ft volt a vizsgálat .

Heno, nagyon örülök, h leirtad a történeted, ez nekünk is erőd ad, és 100%-ra mondhatom, h nem adjuk fel!! hisz Henonak is sikerült! :)

Sajnos motanában nagyon sok a melo munkahelyemen, csak este meg reggel van kis időm netezni, de azért követem az eseményeket :)

Szép estét!
J.
jucus31
 
 


[color=darkblue]Sziasztok!

Na szóval üdvözlet az újaknak!

Gabi, nagyon örülök neki, hogy babácskád lesz! És mi újság a melóhelyen? Ja és én a helyedben már a 8. hét környékén elmennék táppénzre. Biztos ami biztos. Táppénz alatt nem rúghatnak ki. Elvileg már onnantól véd a törvény, hogy bejelented a főnöknek. De azért ez sajnos nem garancia, viszont a táppénz az tuti. :)

Citrin, Annácskának mennek a drukkok a jobb eredményekért. :) Ja és a 15 hós oltás miatt ne aggódj. De arra számíts, hogy utána kb 1 hónapon belül bármikor felléphet magas pár napos láz és pöttyös kiütés. Az ismerősi körömben minden kisgyereknél kijött ez. De a dokik szeretik ezt nem elmondani.

Jucus, azért csak próbálkozzatok addig is. Csodák miindig vannak. Pl. rá az én esetem is. Nekem a doki kerek-perec megmondta hogy sose lesz gyerekem. Erre Nóri elég gyorsan összejött . :) Szóval a dokik is tudnak tévedni. A baba meg jön amikor csak akar.

Lanyus, mennek a drukkok a lagzira!!!

Kati , mi újság? HOgy bírod ezt a nagy meleget????
Hát én nagyon kész vagyok. Szinte minden nap kb délután 2 körül leborulok a gépre, és alig bírom nyitvatartani a szemem. Most Nóri beteg, és itthon vagyok vele. De pl. ma is elaludtam délután. :) ????
A mensit illetően meg majd meglátjuk mi lesz ebben a hónapban.

Kellemes napot mindenkinek!!!
[/color]

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Szia Lanyus$
Drukk a lagzihoz, biztos jó lesz minden! A ruhád gyönyörű lehet, na én meg arra lennék kíváncsi... 8) Ez már csak egy ilyen kíváncsi topik. :lol: Az én férjem is egri, ott laktunk 2 évet.

Heno
A tippem day post-ovulation, vagyis a peteérés utáni napok száma. :)

Ninike
Mi baja Nórinak? Jobbulást!

Leadtam a dolgozatomat, a kocsimat megcsinálják garanciában, anyós játszik a gyerkőkkel....jó napom van. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sziasztok!

mielőtt hiányolnátok, csak szólok, h lehúztunk a balatonra. nem tudom, h tudunk-e vmi kósza internetet fogni.hiányozni fogtok, de sírni nem fogok!
vasárnap jövök. puszi!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
Nem fogsz sírni? Kőszívű... :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


egcsi! neeeeeeeeeem :lol: :lol: :lol:

ki sem jövök a vízből. azért gondolok majd rátok. micsoda bulit tudnánk ott rendezni mi topicosok!

ja! gratula a dolgozataidhoz! hajrá babaaaaaa!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ez nem ér :lol:

Nálunk nem balaton, hanem webszórás van, ha nem jönnék, letiltották babanetet is, akkor csak esténként tudok majd bekukkantani...

De csináltam blogot, ha valakinek hiányoznék, ott is lehet olvasgatni :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Egcsi, hát valami vírust kapott be. Nem tudom, gondolom az oviban szedte össze. Semmi tünet nincsen, csak hogy folyton magas láza van. 39 fok feletti, amit így a hőségben elég nehéz lenyomni.
szóval felváltva kapja a kúpot meg a nurofen gélt. :(
Ja és most egy hisztis kiscsaj lett belőle. Semmi sem jó. Ha van rajta sapka ha nincs akkor is bömböl valamiért.

Kati, jó nyaralást és hűsölj helyettünk is!!! Mi is mentünk volna holnap , de ennek persze erősen feltétele az hogy Nórinak végre ne legyen láza. Szerintem itthon fogunk dögleni hétvégén. Szóval pancsolj helyettünk is, és persze vigyázz magatokra!!!

Kellemes napot mindenkinek!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike, Nórinak mielőbbi jobbulást!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lanyus!
Szia!
Gratulálok az esküvőhöz. kép jó lesz párhét múlva is, megnézzük rajtad.
Én 2 évig éltem boldogan templomi esküvő nélkül. Ami csak a férjem kedvéért volt, neki fontos. Én még megkeresztelve se vagyok.

Citrin!
Szerintem megér egy vérvételt hogy kiderüljön van e baja Annának. Gergő szójaallergiás volt, most nőtte ki. egy évig néztem hogy pöttyös az arca, a gyerekorvos azt mondta kísérletezzem ki, de a szóját nem is tudtam hogy allergiát okoz, és az csak adalékanyag.
Nálunk 2 vékonyka szomszéd kisfiú van, az egyik lisztérzékeny, a másiknak „csak” vashiányos.

Henó!
Nem értettem félre. 20 m/ml-el 100% az esély. Saját tapasztalat.

Gabi!
Nem lehet egyszerű a munkahelyed.
A baba korát korrigálni szokták a 12. hétig. Nem mindegy mikor végzik el a kötelező vizsgálatokat.

Kati!
szerintem itt mindenki ilyen főnökről álmodik.
Jó ázást a Balcsiban. Valahogy kibírjuk nélküled!
Buli? Ja! Egésznap ülnék a Balcsiban. Kis se másznék onnan.

Csip!
Lesz még Lada decemberig ne aggódj!

Jucus!
Szerintem javulni fog a párod eredménye.

Egcsi!
Mára is ilyen jó napot kívánok!

Jeanner!
Remélem nálunk se szórják ki a babanetet, a blogspot-ot nem tudom megnyitni a munkahelyen.

Ninike!
Gyógypuszik Nórinak! Nekünk mandulagyulladásunk szokott lenni nyáron. az is vírusos és a hideg italok, a fagyi kihozza.
franci
 
 


sziasztok!

Na ma már jobb Nóri hangulata, de még mindig sokat lázas bár már legalább kúpot nem kell adni neki.
szóval lassan de biztosan javulunk. :)

viszont ma reggel voltam vérvételen, meg lesz a pajzsmirigy ellenőrzésem. :)

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike, drukkolok, h minden ok legyen!!!!!

Képzeljétek, nekem meg megjött ma, hát ezért fájtam ennyire... de ha a hőgörbémet nézzük, akkor időben (kb. a "mensim" 6. napján volt pé-m) és most már nem barnázok, hanem normálisan vérzek, mint régen :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok,mindenkinek szép déluánt. Hát ez a nap is elment nagyon meleg van :evil:
Kibirhatatlan.
Ha belegondolok én ezt terhesen majd hogy fogom birni ha már most megdöglök a melegtöl.
Ksözi mindenkitöl a drukkot :P
majd természetesen rakok képet!!!!!!!!!Lanyus

Egy kérdée neketek esküvön mi volt a valami kölcsönvett(ez a hülye babaona)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?