Kukkkk
Tegnap este nem volt erőm már leülni a gép elé. Most Panna végre ma először elaludt, így leültem a gép elé, erre látom, hogy nem tudok visszaolvasni, mert megint csak azt látom, hogy kik írtak, de hogy mit, azt nem
Úgy látszik, megint ismétlődik a múltkori eset.
De nem baj, nem esem kétségbe, már tudom, hogy kit kell személyesen kérni a szolgáltatónál, hogy kijöjjön és megnézze.
Pénteken voltam Pannával a csípőkontrollon és szerencsére minden rendben van
, csak a ráncok nem szimmetrikusak a lábain, de mondta a doki, hogy emiatt nem kell aggódni. Majd 6 hósan kell visszamenni megint egy kontrollra, addig meg torna. Hát nálunk ez a torna úgy bejött, hogy Panna elkezdett alatta hangosakat kacarászni, ha éppen olyan kedve van. Úgyhogy nem fogom abbahagyni, hanem szépen csináljuk, legalább akkor kacarásszon.
Hétfőn megkaptuk a 3 hós oltást, egy könnycsepp nélkül, teljes csendben tűrtük
Nagyon büszke voltam rá. Megcsinálták a státuszvizsgálatot is, aminek megfelel.
Ha jól emlékszem valaki kérdezte, hogy mennyivel született Panna: 50 cm., 2940 g. Most 62 cm és 5500 g a súlya. A súlyát érdekesnek találom, mert itthon mértem aznap reggel és nálunk csak 5200 g volt, a dokinál meg pár órával később 5500 g. Ja, és mindkét helyen meztelen volt
De megdicsérte a doki, hogy szépen fejlődik, nem kell a súlya miatt igzulnom. Mondtam neki, hogy Nálatok egyik-másik babó már milyen nagy
Nem tudom Ti, hogy bírjátok ezt a meleget, de én már nagyon unom. A tetőtérben 29-30 fok van, a földszinten elviselhető, ott csak 26. Pannát naponta 4-5-ször fürdetem, hogy elviselhető legyen neki a nap. Annak örülök, hogy eddig nem lett nyűgösebb a meleg miatt és most néhány napja megint kiegyensúlyozottabban eszik. Bár azt vettem észre, hogy kevesebb tejet tudok lefejni mint eddig, pedig iszom egy csomót. Mindegy, amíg tudok neki adni, addig nem izgatom magam.
Szerencsére jól vette a 4 órás evésekre való átállást, féltem, hogy majd teljesen felborul, de egyelőre minden okés.
Nem tudom, írtam-e, de anyósom itt lakik a szomszédban és persze mindennap átjön megnézni minket. Laura már olyan szinten nem bírja elviselni, hogy amikor meglátja, akkor közli vele, hogy menjen haza, mert unja. Sajnos megint romlott az egészsége és ezt Laura rettentően megérzi rajta, de nemcsak Laura, hanem Panna is, mert eddig még mosolygott rá, de most már elkezd sírni, ha meglátja. Sőt, Laura ha meglátja a mamát, akkor elkezd hátrálni és elmegy a szoba másik végére. Én mondom neki, hogy ez nem jó, ezt ne csinálja, de erőltetni sem akarom, mert a gyerek érzi, hogy vmi nincs rendben a mamával.
Ahogy itt verem a gépet, nem győzök törölközni, mert folyik rólam a víz.
Voltam a fogorvosnál meg a röntgenen és megállapította a fogorvosom, hogy nagyon elsorvadt az ínyem. Most megadott egy prof. nevét, aki csinál csontbeültetéses műtétet és ha ez meg van, akkor még mentheőek a fogaim. Ma hívtam, erre közölték, hogy a várólistáján kb. fél év múlva kapok időpontot. Most keresek mást, mert annyit nem akarok várni. Teljesen magam alatt voltam/vagyok, mikor én úgy érzem, mindent megtettem, hogy megmaradjanak a fogaim, de úgy látszik ennek ellenére nem jött össze.
Na, jól kipanaszkodtam magam. Remélem, hogy még ma kijönnek megnézni ezt a dög netet.