Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Vagyok! Jó sokat kell olvasnom!
Fiam talán nem beteg. Tegnap a fürdés után már felélénkült. Kicsit melege lehet.

Autó: mi most vettük. Egy vagyon az átíratás. ezzel nem lehet mit kezdeni.

Citrin!
Szia! Tényleg jó kis banda!!!

Henó!
Nagyon drukkolok! Én is biztos beleélném magam. Tényleg ugyanolyan a tüneted.

Jeanner!
Én peteérésre gondolok. Nekem néha szokott ilyen lenni. Főleg áprilisba fájt nagyon. Be is vérzett egy tüsző, de már felszívódott. Viszont ha nem pé, akkor irány a házidoki. Legalább megtapogat.

Jucus!
Az elején mindenki beképzeli a tüneteket. De szerintem terhességi tünetek kicsit később kezdődnek. Kevesen vannak azok akik tényleg megérzik a babát a pocakban.
Terhesen nem ajánlják a strandot, a fertőzések miatt. Sőt a termálvíz se jó. Az meg meleg. A természetes vizeket nem tiltják.
franci
 
 


[quote="@ka(ti)"]j írta:@ka(ti)enner: engem műtöttek köldöksérvvel, és nagyon fájt előtte. lehet, h bemehetnél a háziorvoshoz. nem biztos, h nőgyógyászati baj.


Na ez az... én sem tudom, mi lehet... az a bajom, h dokihoz leghamarabb jövőhéten tudok csak elmenni :( vagy elmegyek az aquincumihoz, lehet azzal még jobban is járok, állítólag az értelmes doki... na, ha rendel, valamelyik nap elmegyek :) (a héten teljesen tábla vagyok, minden nap 10re érek haza... :? )

Peteérés szombaton volt, azt éreztem, olyan volt, mint lenni szokott, meg a nyálka is megvolt.. előtte se és utána sem voltunk együtt, ezért is mondtam, h nem lehetek terhes. Az igen nagy csoda lenne.

Ami a nődoki váltást illeti, csak röviden leírom eddigi kálváriámat a magyar nőgyógyászokkal, hogy értsétek, miért várok inkább, ha megoldható:

Az első doki UH-ból megmondta, h semilyen hormonom nem termelődik, de ez nem is csoda, hiszen csak egy petefészkem van, és hiányzik a fél méhem... :? :? mindezt hasi UH-ból. Ez volt 16 éves koromban és én 22 éves koromig úgy éltem, h soha nem lehet gyerekem, hiszen szinte méhem sincs, aztán egy nepfrolófiai UH-n mondta a néni, h ne aggódjak, minden megvan (no comment...). Aztán elkerültem onnan, utána egy másik dokihoz jártam a szüleim városában. Egy látogatás = egy fertőzés, mint kiderült, a kacsákat sem mosta el. Ha kérdeztem valamit, flegmán elhajtott, ha kértem valami vizsgálatot, közölte, hogy az államnak erre nincs pénze, ha elmondtam, h megint elkaptam valamit, kiírt valami kúpot, ha mondtam, h ez a múltkor sem volt jó, rávágta, h nincs más. A végén már szűrésre se jártam, mert a hideg kirázott tőlük... A mostani dokim igaz magánorvos, de lelkiismeretes, normális, segítőkész. Szóval ennyi negatív tapasztalat után nem szívesen keresnék másik dokit, csak ha nagyon muszáj.... szerintem érthető..

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Na, vissza akartam még olvasni, de mindenkinek írtam :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

jenenr: soha ne mondd, h soha! nekem két peteérésem volt a múlt hónapban. egy hét különbséggel lehetett, de szinte tünet nélkül. a tünet itt dobog bennem.olyan 25.napon foganhatott. a ciklusaim 28-30közöttiek. :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jo reggelt Lanyok!
Latom nagyon szorgalmasak voltatok,csak gyöztem vissza olvasni!
Heno en is szoritok nagyon,hogy pozi teszted legyen a hatvegen!!!Jo neked,hogy ennyire erzed,hogy sikerült!
Nekem valoszinüleg tegnap volt a pe-m (höm alapjan gondolom,tegnap reggel felugrott),bele is huztunk mar vasarnap ota.Elvileg sikerülnie kell,de en nem merem beleelni magam,mar annyiszor csalodtunk az utobbi idöben,pontosabban 3-szor,na jo tudom ez meg nem olyan sok :) !
Es hogy vannak a Kismamik?
Jeannaer,szerintem is erdemes lenne egy masik dokit felkeresni,ha ennyire faj!Lehet adna ra valamit,meg megnyugodnal ,ha tudnad mitöl lehet ez a fura fajdalom!
Mar en is ugy mennek a Balcsira,de nekünk aug.20-ig kell varni a köv.szabiig,akkor utazunk 2 hetre M.o.-ra.De mar annyira varom!
Lassan keszülnöm kell munkaba,11-kor kezdek.Mindenkinek szep napot kivanok!
Vendég
 


[quote="@ka(ti)"]j írta:@ka(ti)enenr: soha ne mondd, h soha! nekem két peteérésem volt a múlt hónapban. egy hét különbséggel lehetett, de szinte tünet nélkül. a tünet itt dobog bennem.olyan 25.napon foganhatott. a ciklusaim 28-30közöttiek. :shock: :shock: :shock:


Hú, ez kemény! Akkor lehet... nem szeretek mindennel dokihoz rohangálni, mert a háziorvosom olyan, h vagy megműt a helyszínen, vagy beküld a kórházba.. de ha jövőhéten nem lesz semmi és ez sem múlik, elmegyek a helyi dokihoz, úgyis érik már az átjelentkezés, már ha van még hely...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Picur, ti nem itt laktok?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


picur: aug 20.áig még tényleg aludni kell egy párat. én a héten vagyok szabin, de nagyon telik!!!!
egyébként, ha a kismamikkal rám is gondoltál, akkor köszi, jól vagyok. vannak tüneteim, de nem vészes, elviselhető rossz.

remélem két hét múlva már te is csatlakozol közénk. és kismami leszel.
én most lépek csajok, mert nem lesz ebéd. még el kell mennem bevásárolni.
szép napot!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Szia Jeanner!Nem mi nem otthon elünk,hanem Nemeto.ban (Rosenheim).Evente kb.3-4 alkalommal megyünk haza,vegülis a komplett 6 het szabinkat mindig otthon töltjük!Ezert nem is jutunk el mashova,mindig megbeszeljük,hogy na majd jövöre elmegyünk nyaralni,de a szivünk mindig hazahuz :D !Otthon a csalad nagy resze+a regi baratok...
Igen Kati rad is gondoltam a kismamikkal :D Örülök,hogy jol vagy!Hat 2 het mulva majd kiderül mi mennyire voltunk sikeresek,ez mindig olyan hossssszu ez a 2 het!Huh,sietnem kell,mar megint az utolso pillanatban fogok tudni elindulni,mindig ez van eltökölöm az idöt,aztan meg csak kapkodok!Majd lehet meg du.benezek.Jok legyetek!
Vendég
 


Jeanner!
Nekem is szörnyű tapasztalataim vannak a dokikat illetően. Némelyik katasztrofális, tapló, bunkó ál…-t!!!
Ha továbbra is fáj menj el egy dokihoz. Lehet csak beszorult valahova egy kis levegő.

Kati!
Nekem idebent elég nehezen telnek a napjaim.

Picur!
Jó munkát mára.
franci
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma megvettem a tesztet! Pénteken gondoltam,hogy megcsinálom de ha kibírom megvárom a hétfőt,akkor jönne a nemvárt. Habár elég érzékeny a teszt 20mlu hcg/ ml vizelet.Bionexia comfort plus a neve ,ismeri valaki? Azt írja, hogy 10 napos terhességet mutat ki a fogamzástól. 630 ft-ért nem is rossz.

Franci:nagyon köszi a drukkot! Már nem tudom mikor lennék jobban ledöbbenve, ha baba van a pocakban vagy ha mégsem és csak becsapott a testem. Beképzelni tuti nem képzelem mert nem vártam ilyen hamar tüneteket! Csak a fájdalom miatt jutott eszembe,hogy az első gyerekkel is így volt.

Picur:Majd meglátjuk hétvégén, hogy mennyire jó nekem! :shock: Én is drukkolok neked! No para,jön az! Majd meglátod pár hét múlva arról "dumálunk" kit kerülget a róka jobban! :D
henó
 
 


Bocsánat lányok most nem volt időm csak pár hozzászólást elolvasni, de be fogom pótolni. Most nem tudtam gép elé kerülni, mert betanítok egy lányt és most ő szokott itt ülni... Én meg majd marketinges és recepciós leszek egyben. Na de ma mondta a munkáltatom, hogy ugye én még nem akarok gyereket és ha igen akkor mikor???? Nekem szegezte a kérdést. Nem akartam mondani, hogy ezzel már elkéstél... Na de titkolom amíg lehet, mert tuti kirúgnának ha megtudnák ezek olyan smucigok, hogy ugye be se vagyok csak 6 órára jelentve...
Csip: Az én páromnak is decemberben lesz a 25. szülinapja. :D
(dec 23)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Jeanner
Ti 9 órával előrébb jártok. A görcsölés passz. Ha ennyire gáz, nem várnék szeptemberig, nincs helyettes? :? Hú, nem semmi hülye dokikat fogtál ki. :shock:

Jucus
Ne szomi, majd a következő hónap! :wink:

Gabi
Ezek a munkáltatók már csak ilyenek. :roll:

Citrin
Űdv a topikban!

Na, úgy néz ki, kész van a 3. esszém is. Már csak egy két apróságot kell rajta javítani. Lassan a finishbe érünk, nem is bánom. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Picur: drukkolok +++++ kitartás, gyorsan elmegy az a két hét.

Henó: azt nem ismerem, amúgy hol vetted a tesztet? Én 1 db-ot használtam el, miután egy hét után nem jött meg, az a Lily volt, és egyből jött a két csík.

Gabi 85: gratulálok a babához!!!!Kitartás a munkahelyedhez

Egcsi: köszi. Látom te már jó ideje fent vagy ezen az oldalon…
Vendég
 


Egcsi: Gratulálok az esszékhez. :))) Nagyon ügyi vagy.
Jeanner: Nekem is volt már hogy nagyon nagyon görcsölt a menszim. És hát ahogy te is írtad az egyik nőgyógyász azt mondja, hogy ez a bajod meg az a másik meg azt hogy minden ok. Beszélnek ezek zöldségeket. Az a baj, hogy nehéz manapság jó nődokit találni, aki lelkiismeretes, és jó szakember.
Üdvözlöm az újakat. Úgy örülök, hogy ilyen sokan vagyunk.
Henó: Nagyon drukkolok, hogy pozi legyen!!! :D
Citrin: Köszönöm a jó kívánságokat. :)))
Kati két peteérés? Ilyen van?
Picur: Mit dolgozol?
Franci: Örülök, hogy nem lett beteg a fiad. :)
Jucus neked nem szokott fájni a pocid? Ez nagyon jó. Nekem sajnos mindig fájt valamennyire. Volt hogy elviselhetetlen volt. Sőt most amikor konkrétan meg kellett volna jönnie tisztára menszi görcseim voltak, el voltam kenődve. Már a páromnak sírtam, hogy nem igaz megint meg fog jönni. De mindig elmúlt az érzés és lám pozi lett a tesztem. Nem gondoltam volna, hogy sikerült, mert teljesen menszi szerű volt. Ma már el kellett múlnia a menszimnek és már nem is fáj a pocim egyáltalán, csak picit érzem, hogy nő a méhem. (legalább is szerintem azt érzem)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Citrin! Gyöngyösön vettem a Mátra Szele patikában,de biztos van máshol is. Húh hát ahhoz kellett türelem,hogy egy hét késés után csinálj tesztet. De jól tetted,végül is semmi értelme azon cidrizni,hogy sikerült e vagy nem,ha igen az tök jó ha nem feleslegesen aggódtunk. Csak hát ez nem könnyű olyankor ha nagyon szeretnénk valamit.

Gabi! Meddig tervezel dolgozni? Jó lesz már ha csak a babára kell koncentrálnod. Én mikortól tudtam,hogy kismama vagyok onnantól már nem tudtam a munkámra koncentrálni,csak vigyorogtam egész nap mint a tök. :D
henó
 
 


Citrin
Igen, már öreg motoros vagyok, 2OO2 óta rontom itt a levegőt különböző topikokban. :D

Gabi
Igen, én is azt hiszem, hogy ügyi vagyok, ettől a tantárgytól féltem a legjobban és elég jól állok. 8) Lesz még egy uncsi tárgy, politiikai ismeretek, na azt sem várom, de attól legalább nem tartok. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok.
hát lányok a tegnap reggeli elkenődésem semmi a maihoz képest :(

képzeljétek el, tegnap kitalálta a párom, hogy nem igaz, hogy nekünk nem sikerül elsőre elmegy egy dokihoz és megnézeti magát. tegnap délután 5-re kapott is időpontot, és rögtön meg is vizsgálták az anyagot. Csupa rossz hirt kaptunk :(
Sem a mennyisége nem elég, sem a mozgékonyságuk ne jó. Azt mondta a doki, csoda lenne ha spontán teherbe tudnék esni ezeket az értékeket látva :(
Szóval ez a hónap meg szerintem még pár másik is felejtős nekünk.. :(

Jeanner, görcsölsz még? :(

Gab, ezt a jót anyukámtól örököltem. Ő sem vette észre sosem a menzeszét, ahogy én sem. :)

Egcsi, ügyi vagy, gratula !!!

Franci, igen tudom, hogy nincsenek nagyon tünetek, ebben a hónapban már tudom előre, hogy azok mind csak fantom fájdalmak lesznek :(

Bár én hiszek még a csodákban!
jucus31
 
 


Jó reggelt!

Heno!
Én se találkoztam ezzel a tesztel, pedig jó párat kipróbáltam már. Ha meg gyógyszertári szerintem mindegy mi a neve. Terhesség esetén pedig általában mind pozitív.
Szerintem szombat vagy vasárnap előtt ne tesztelj.

Gabi!
Ez nem semmi. Szerintük egy férjezett nő nem szeretne gyereket? Ki nem rúghat, véd a törvény. Ha szemétkedik, irány betegállomány.
Mensi alatt én is szenvedek. Ha nem veszem be időbe a görcsoldót még a gyomrom is feladja magát.

Egcsi!
Lassan de biztosan mindenen túljutsz.

Jucus!
Sajnálom a rossz hírt. de hidd el nekem, jobb most megtudni, mint pár év sikertelenség után. Mindenre van megoldás. Mit javasolt a doki, inszemet?
És igenis vannak csodák. Higgy benne!
franci
 
 


Szijasztok!

Jucus, tényleg ne keseredj el, inkább örülj, h ez ilyen hamar kiderült! Igaza van francinak (megint csak ;) ), jobb most, mint több év hiábavaló próbálkozás után...

Egcsi, szupppper! :) (esszé) végig kell egész nyáron suliba járnod?

Gabi, ez azért király... mondjuk, ha én is most lennék terhes, a főnökömnek tuti kihullana a haja, mert az egyik beszerzőnk ugye állapotos, a másik is dolgozik az ügyön, na most még én is előállnék azzal, h köszi, októbertől nem jövök, akkor biztosan sírva fakadna... szóval azt kell mondjam, véletlenek nincsenek, téged valszeg megmentett a babád valamitől, engem meg azzal ment meg az orbitális kiakadástól, h nem jön :lol: mondjuk azért teszek érte, mert nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én letusolok, és ugye akkor végre történhetne valami, de mire megtörölközök már megint ragadok, így nem nagyon van mostanában semmit, mert gyűlölöm, amikor ragadok és még hozzám is érnek, mire lehül az idő meg ott van 1/2 10, amikor már illik aludni, mert én 1/2 4kor kelek...

Heno, sosem hallottam még arról a tesztről, de ha pozitív, az pozitív, ha negatív és csak nem jön meg, akkor meg pár nap múlva csinálsz egy másikat :)

Ami engem illet, tegnap megittam kínomban 2 bögre cicka teát, volt-e köze a dologhoz v nem, azt nem tudom, de a sérvérzet elmúlt, már csak a megszokott módon görcsölök, szóval semmi extra :) látok rá esélyt, h akkor mégis normálisan fog megjönni, ami ezért nagyon jó, sokat imádkoztam ezért... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok...

Hát irigyelem most azokat akik velem együtt ilyen sokáig szedték a fogit(én 8 évig szedtem)és beált neki vagy inkább rövid a ciklusuk. Augusztusban letettem és azóta kitolódot hónapról-hónapra a menzim, de megjött...Most már 52 napnál tartok, ami kicsit most bosszant...de van p.é, hisz februárban volt pozi tesztem...csak vsz.késői p.é van és hosszú ciklus...ilyen is van mondta az orvosom....
Hát Én most koppantam egyet.....Tegnap végre már csak picit menziztem inkább már csak barnáztam...bosánat...
végre együttvoltunk apával...és ekkor jött a kopp...
:roll: megszakította :roll: nem kérdeztem rá majd csak reggel...
Közölte velem, hogy neki fáj még az ami történt(nem tutda még megemszteni) és lehet jobb lenne, ha mégvárnénk 1 ciklus, ami nálam ügye 52 nap :cry: hát :shock: nem tudom mi lesz most majd...
Kicsit :cry: :cry: :cry:
csip-csip18
 
 


Csip, de ha idő kell neki, add meg! Nekem is időre lenne szükségem, de én sem kapok, és ez nagyon rossz, magamról tudom... én trükközöm, h ne legyek terhes, de rossz azt hallgatni, h "na, most biztosan összejött!"... nem, nem jött össze, nem jöhetett össze... és akkor ilyenkor jönnek a viták, amiknek semmi értelme, hogy én igazán nem is akarok gyereket (valóban nem, én időt szeretnék most kicsit, nem gyereket...), hogy milyen vagyok, hogy... szóval nehéz. Próbálj picit megértőbb lenni, hidd el, nehéz neki... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner!
Fél 4-kor kelsz? Hogy bírod?
Ha neked idő kell a párod mért nem ad? Ezt nem értem! Nem tudsz arra hivatkozni, hogy néhány orvos javasolta a 6 hónap pihenőidőt?

Csip!
Hagy neki pár hetet. lehet pont akkor gondolja meg magát mikor a legnagyobb esély van a babához.
Én 2 évig szedtem a fogamzásgátlót. Utána 2 hónap alatt megjött 3-szor, utána csak fél év múlva gyógyszerrel.

Nekem a férjemet egyszer kellett csak győzködni, mikor bekattantam, hogy ÉN GYEREKET SZERETNÉK! Pesttől Pécsig lazán győzködtem, Pécstől Harkányig viszont már mindent bevetettem. Mire leértünk meggyőztem. :lol:
franci
 
 


sziasztok!

jucus: nagyon sajnálom! nem nézetitek meg még egy dokival a férjedet? erre létezik gyógyszer? mi a teendőtök most?

jenner: örülök, h kezd normalizálódni a hasfájásod. figyu! ha nem akarsz pét, akkor miért iszod a cickafarkteát, ami azt erősíti, segíti elő.

gabi: igen, teljesen normális az, hogy két pé van egy ciklusban-a dokik szerint. nem sűrűn, de előfordul.

csip: mi a párommal 8 éve vagyunk együtt. én szakmámból kifolyólag imádom a gyerekeket, már régóta vágyok rá. én már 3-4 éve készen lenneék arra, h anyuka legyek. ő nem akart még. én elfogadtam, szedtem becsületesen tovább a bogyóimat. aztán összeházasodtunk, de a párom még mindig nem akart babát. már nem is beszéltem róla. ekkor már 6éve voltunk együtt, és megvolt mindenünk, csak a gyerek hiányzott. aztán elkezdtünk építkezni, amikor is beláttam én is, h nem hiányzik egy baba. vagyis hiányzott, de ha ennyit kibírtam, akkor még egy picikét.
aztán januárban egyik este, mint ahogy szoktunk együtt zuhanyoztunk, és én éppen bekaptam a bogyómat, amikor a férjem mondta, hogy abbahagyhatnám, mert jó lenne egy baba. modtam, szíves örömest. még egy hétig szedtem, mert nem akartam nagyon bekavarni. és azt a mondatot soha nem fogom elfelejteni. most pedig várja és kíváncsi, h mi történik a testemmel, a babánkkal. tehát jobb, h békén hagytam, és nem erőltettem rá a babát. idő kellett neki, hagytam.
csak azért írtam le, h vigyázz, nehogy átforduljon a dolog a másik oldalra. nem akarlak kioktatni, és anno én is azt hittem, h összeesküdött ellenem az élet, de nem.
dolgozol ebben a dög melegben? van ilyenkor, aki szolizni megy?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Franci, nehezen :lol: ha napi 6 órát tudok aludni, az már sátoros ünnep :lol: mert feküdni ugye 1/2 10-nél általában nem tudok hamarabb...

Nem igazán tudok kamuzni neki, meg nem is akarok... mindegy, ha hevesen ellenállok, majd csak megérti...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati: igen dolgozzom, nem nagyon...Szerencsére ez biztos nem fog velünk megtörténi!!!!Nálunk is ugyan ez volt szitu, hogy ő mondta leraknám a gyógyszert...stb...Nem én szoltam bár tudta, hogy Én szerettem volna már, de nem baszogattam...


Jeanner: Persze megértő vagyok, és megértem, csak hirtelen jött és meglepődtem...

Franci. igen lehet, neked van igazad...lehet, mert ez lett volna az első alkalom, hogy nem védekezzünk és nyugodtan elmehetne, és lehete még tart ettől aztán 1-2 hét mulva nem fog vele törödni...És nem fogja kikapni :D :D :D
De szerintem fél amugy(nehogy baj legyen..)...de remélem sikerül neki majd ezt letisztázznia magával...
csip-csip18
 
 


[quote="@ka(ti)"]
írta:
@ka(ti)jenner: örülök, h kezd normalizálódni a hasfájásod. figyu! ha nem akarsz pét, akkor miért iszod a cickafarkteát, ami azt erősíti, segíti elő.


Kati, én nem azt mondtam, h nem akarok PÉ-t... én gyereket nem akarok, ezért nem nagyon vagyunk most együtt (meg a meleg miatt)... nagyon örülnék, ha megint minden normálisan működne...

Hát, nagyon örülök azért, hogy végül úgy alakult a dolog nálatok, ahogy alakult, akkor te is jó sokat vártál a babára! Mi a szakmád? A ház teljesen készen lett?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: gyógypedagógus vagyok. a házunkba 2-3 hét múlva beköltözünk. még várjuk, h bekössék a gázt, meg szeptemberben jönnek külső szigetelni. de azt nem várjuk meg, addig belemegyünk. hétfőn hozzák a konyhabútort, meg vasárnap rakják a radiátorokat és a kazánt a helyére. jupííí! már nagyon várjuk!
lassan három éve anyóséknál lakunk. egy külön emeleten, két szobában, külön fürdővel. de mégsem a miénk, mégis nem ketten lakunk. két éve építjük a házat.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, de az akkor szuper!!! :) na, azt megértem, h a szigetelés sem fontos már, csak menjetek :lol:

Jól kijöttök anyóssal?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


jenner: én imádom az anyósomat. jól kijövök velük.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok Lányok! Szép napot mindenkinek!

Jucus! Tegnap arról beszéltem a férjemnek, hogy peteérés előtt kell együtt lenni ha kislányt szeretnénk és peteéréskor ha kisfiút!Azt mondta,hogy szerinte ez hülyeség. Én erre:Ceizel is ez alapján készít fogamzás naptárat. Erre ő:Hagyjál engem Ceizellel,az élettől is elvette a kedvem most meg van 2 fiam! Olyan aranyos volt,úgy nevettem! Elmesélem, hogy miért! Előkerestem neked a papírokat!
1998.07.06Spermavizsgálat: 6 mill/ml 70% normospermia,ebből 40% élénken mozgó,10% közepesen és 10% lassú. Diagnózis :oligozoospermia!sejtmozgás:lassú sejtszám:kevés sejtszerkezet:jó


Azt mondta a nagytudású,hogy ha 20 millió lenne /ml akkor lenne 30% esély a természetes úton való teherbeesésre. Ilyen eredménynékl gyakorlatilag csak a lombik jöhet szóba ,talán inszemináció! Teljes volt a pánik,leginkább a férjem részéről. Következett a görcsösen akarás, 4 sikertelen inszem és 2 sikertelen lombik. Majdnem tönkrement a kapcsolatunk már a válást fontolgattuk és láss csodát spontán terhes lettem. Ez a csoda már 8 éves. A második fiamat mikor terveztük vettem maca vibét odaadtam neki,hogy szedje. 2 szemet szedet be belőle mikor csináltam egy pozitiv tesztet!
:D [/img]
henó
 
 


Henó, ez szuper :) a Maca Vibe-ről én is sok jót hallottam, de párom még a cinket sem volt hajlandó szedni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jucus! Folyt:Szal elsőre sikerült! Most megint elkezdtem vele szedetni,remélem a sors megismétli önmagát! :D Hamarosan kiderül!Már a cicim is fáj! :) olvass utána,nagyon jókat hallottam a maca vibéről! De a legfontosabb ,hogy ne görcsöljetek rajta. Tudom mit beszélek,tudom mennyire nehéz! Ajánlom neked az agykontrollt és a meditálást,az segít lazulni! Tudod,a spermiumok 72 naponta termelődnek újra,az is lehet,hogy csak rosszkor néztétek,fáradt volt,sokat dolgozott az utóbbi időben,keveset aludt vagy mi tom én. A lényeg: Az ilyen kijelentéseket felejtsétek el,hogy:pár sikertelen hónap vár még rám! vagy valami ilyesmit írtál asszem! Helyette:mondjuk megveszem neki a maca vibét és hamarosan csinálok egy pozitív tesztet! Hisz Henónak is sikerült!!!! Menthetetlenül hatnak ezek a pozitív gondolatok! Vigyázz a negatívak is! Agykontroll,meditálás!!!!!!!!!!!!!
Húhh ez jó hosszúra sikerült!
henó
 
 


Jeanner: Nem hisz a párod benne vagy nem akar annyira gyereket!Ti mióta próbálkoztok?Bocs de képtelenség visszaolvasgatni annyian vagyunk. A maca vibéről végül is nekem nincs tapasztalatom,mert ugye összejött azelőtt a baby, hogy elkezdte szedni. Ja de van:annyi, hogy menekülök előle,öltözni nem merek előtte olyan kandúr lett a párom :lol: :lol: :lol:
Franci:Szerintem fogok a tesztel még pár napot várni. Olyan rossz emlékeket idéz bennem a tesztelés a lombikos időkről,csak pozitívat vagyok hajlandó csinálni! :)
henó
 
 


Henó, nem hisz benne... neki az ég világon semmi baja, a napi 1 doboz cigi meg a 2 liter kávé meg kimondottan jót tesz... engem meg nem érdekel már az egész, most már ott tartok, h az ő szájából sem akarok hallani sem a gyerekről... innen indultunk és a végtelen tapintatával újra itt tartunk... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


JEANNER! Bocs az első mondat kérdés volt!!!!
henó
 
 


Jeanner! ezt ő mondja, hogy nincs semmi baja vagy vizsgálták? ilyen szarul vagytok a pároddal?Ez a leszarom tabletta meg kifejezetten jót tesz a gyereket tervezőknek! :D Csak hát most tényleg nem tom, hogy szeretnél-e vagy már tényleg nem.?Bocs ha tapintatlan voltam!
henó
 
 


Henó, mivel nem volt időd visszaolvasni :lol: (nem voltál tapintatlan)

Szóval előző hónapban nagyon szerettem volna gyereket, mivel az előtt összejött, csak elment, azt hittem, ha újra megpróbáljuk, simán menni fog! Nem ment... párom szedte a cinket egy darabig, aztán abbahagyta, mert ugye, mint mondtam, neki erre nincs szüksége... én meg a rengeteg bántás hatására, amit minden irányból kaptam, elkezdtem úgy érezni, h nem kell gyerek, nem akarok... és ténylegesen nem akarok gyereket... párom akar, de ugye a pozitív gondolkodás!!!! és ha bogyókat szed, h segítsen, az azt jelenti, h beteg és akkor ezen fog rágódni.. na mindegy, a lényeg, h mindenki bevette a lesz@rom tablettát, én meg védekezek, ahogy tudok... köv. hónapban mindenképpen vissza kell vezetni a gumit, aztán sztem marad is...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


[quote="henó"]J írta:henóEANNER! Bocs az első mondat kérdés volt!!!!


Rájöttem :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Lanyok!
Alig lehet lepest tartani veletek,csak olvasom-olvasom mire a vegere erek elfelejtem az elejen mit irtatok :D Na de sebaj, ez a jo,ha ennyire pörög a topik!
Jucus remelem en is ,hogy csak a doki all ilyen pesszimistan a dolgokhoz es egy kis rasegitessel lehet javitani a minösegen,en is biztos padlon lennek,ha ilyet közölnenek velünk!
Gabi,eladokent dolgozom!De jo az elsö tünetek,az mar valami!
Kati,olyan klassz lehet egy sajat hazba beköltözni,ami olyan ahogy az ember azt megalmodja maganak!Nekünk biztos soha nem lesz sajat hazunk , legalabbis itt n.o.-ban,iszonyat arak vannak kb.300 ezer euro(kb. 80 M Ft) ,egy teljesen egyszerü,több eves haz es ez meg videki arviszony.Na ,de lehet meg addig nyerünk a lotton!De akkor inkabb m.o.-on telepednek le,bar itt is gyönyörü,imadom az Alpokat!
Heno nem is tudtam,hogy ti a 3. babat tervezitek,ket kissrac melle jo lenne egy lanyka :D
Egcsi nalatok is ilyen dög meleg van?En kezdem egyre nehezebben viselni,mar nincs kedvem kint lenni,inkabb bent hüsölök a 26 °C-ban :D Ügyes vagy ,hogy a ket gyerköc mellett meg ilyen szorgalmasan tanulsz!De most kezditek majd a projektet aug.ban , ha jol emlekszem?Addigra vegzel ezzel a sulival,vagy ,hogy is van ez?
Jeanner,en teljesen megertem,hogy meg nem akarsz babat,szerintem kicsit sok is lenne.Egyetem,munka,esküvöszervezes...Te meg olyan fiatalka vagy(irigy-irigy :D )!Szerintem van meg idötök böven babazni!Parod is talan majd lenyugszik es rajön,hogy te komolyan gondolod,hogy ne most.
Na ,de nem akarok egy egesz regenyt irni, inkabb most itt abbahagyom!Bocsi,ha nem tudtam mindenkihez hozza szolni,de szerintem ez mar lassan lehetetlen :D Szep napot mindenkinek!!!!!
Vendég
 


Jeanner: Meg vagyok lepődve, hogy ennyire megváltozot minden :shock: :shock: :shock:
Akkor tényleg vissza szoktok a gumira???Mi lenne ha beszélnél a pároddal Te is???
Kiváncsi vagyok mire jutnátok...Vagy mi lesz veled...nnyira sajnálom...hogyígy össze jötettek a dolgok..
csip-csip18
 
 


Picur, hát ja, az idő általában jó mindenre :) majd lesz valahogy, én csak ebben bízom... nálatok van az üzletben valami hűtő eszköz? ma olvastam a Metropolban, hogy piros jelzéses hőségriadó van :(

Csip, nem tudom, mi lesz, én örülnék a guminak, mert a múltkori baleset után nem bízom a megszakításosban... hidd el én is meglepődtem, de most 3 nap alatt annyi pofont kaptam attól, akitől pont nem vártam, h mindentől elment a kedvem... bevallom, most már az sem érdekel, mit fog ehhez szólni... vagy gumi, vagy sehogy... mondtam neki, h felejtse el a gyereket, mire közölte, h ez nagyon bántó... én meg közöltem, h sajnálom, ha megbántottnak érzi magát... ennyi...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Megpróbálom összefoglalni a gondolataimat.
Az hogy 20m/ml katonával nem lehet teherbe esni az már nagyon régen volt. Ma a dokik elismerték hogy kevesebb is elég. Azt még vizsgálják, hogy mennyi az annyi, most 20 millió az alsó határ. Nekem 20 millióval jó párszor sikerült már. 1998-ban még tényleg sokkal több volt az elfogadott. 2005-ban elég volt a 20.
Lányok beszéljetek a párotokkal hogy ki mit akar. Menjetek el valahova enni. Ez jó pizzázó is megteszi. Beszéljétek át ki mit szeretne és mikor.
Én a tavaly januári vetélés után teljesen kikészültem. Még szerencse hogy a férjem nem küldött diliházba. Mi mindketten féltünk, én a sikertelenségtől, ő pedig engem féltet. Olyan feszült voltam, hogy Gergő is elkezdett dadogni. Igaz ő extra érzékeny velem kapcsolatba.
Aztán kiderült nem tudom elengedni a babát. Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban. Nekem eddig csak az egyik nagypapám halt még meg, 13 évvel ezelőtt, és nagyon régóta beteg volt. az ő halálára felvoltam készülve. A baba elvesztésére nem. Nehezen de sikerült elengednem a babát, és nem sokkal utána terhes is lettem, az már más kérdés, hogy el is ment, de már legalább őket érzem, hogy valahol messze vannak tőlem.
A férjemmel nagyon sokat beszéltünk ezzel kapcsolatban, szerintem mindkettőnknek sikerült rendezni magában a dolgokat, és egymással is.

Bár, őszintén szólva, én néha elkeseredem egy terhes nő láttán, főleg ha a terhességünk egyidős lenne. De azért alakulok….
franci
 
 


Jeanner!
Kérj pihenőt! Megéri! Kérd meg hogy legalább az esküvőig jegeljétek a témát. Elég sok minden van amivel foglalkoznod kell.
franci
 
 


Franci, sajnálom :( tudom, h milyen rossz tud ez lenni, neh azt hidd ám, h fából vagyok...

Franci, a téma mindenképpen jegelve lesz, nekem jövő pénteken megjön, utána mindenképpen védekeznénk a suli miatt, aztán mire elmúlik az augusztusi piri, addigra itt is az esküvő... remélem, most időben jön meg, mert nagyon erre számoltam, mármint h így nem lesz meg az esküvőn, nem kell ezen is aggódni :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


A mamámnak és nekem is megvolt az esküvőnkön. A mamámnak utána egyből össze is jött az anyukám.
Milyen suli lesz, hogy csak jövőhéttől kell védekezni?
franci
 
 


Szisztok! Ti hogy bírjátok a meleget, mentek strandra?
Én pici lányom most alszik, így van egy kis időm írni.
Akinek már van gyereke: 15 hónapos oltást ha egy hónappal később kapja meg, nem gond? Most szabin van a doki nénink.

Franci: nekem márciusban halt meg apukám, addig nem is tudtam, milyen elveszíteni valakit, aki közel áll hozzánk. Anna lefoglalja a gondolataimat, nagyon jó hogy velünk van.
Nektek meg ott a kis Gergő… rá mennyit vártatok? (bocs ha már írtad)

Jeanner: párod mennyi idős? Nehéz közös nevezőt találni, de biztos van megoldás. Az egész élet előtted áll, van időd a babára bőven. Kolleganőm 36 éves lesz, most várja első babáját, egy-két éve érezte úgy hogy most már jöhet………ilyen is van.
Vendég
 


Citrin!
Én a munkahelyen párolódom… Délután meg Gergővel a fodrásznál.

Gergőre fél évet vártunk, úgy hogy nekem menstruációm se volt. Gyógyszerrel hozták meg. Kaptam clostit és elsőre összejött.

Szerintem nem gond hogy később kapja az oltást. Van úgy hogy betegség miatt be se adják, csak ha meggyógyult a gyerkőc.

Apud miatt részvétem!
franci
 
 


Franci,
köszi.
Akkor nem aggódom az oltás miatt. Jobb is így, nem kavar be, mert jövőhéten megyünk kontrollra, megint vesznek vért Annától, mivel a májfunkciójával kapcsolatos érték pár hónapja a duplája volt. Remélem helyre állt neki.
Vendég
 


Citrin!
Mitől volt rossz az érték? mi okozza?
franci
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?