itt. hihetetlen szerencsénk volt. Úgy indultun neki, hogy a szemészetre megyünk. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ott 10 perc alatt se végzünk. Sajnos átmosták a szemét+kötőhártya gyulladása is van. Még jó hogy jött anyós, mert én olyan ideges voltam, hogy ki kellett mennem mert az ájulás kerülgetett, a szívem meg majd kiugrott a helyéről. De túl vagyunk rajta. Ment a műsor a felvételnél. Direkt felhívtam őket és azt az infót mondták, hogy csecsemőket csütin 11-12ig néznek. Erre ott vágják a pofákat és úgy beszélnek az emberrel... azt mondja a csja, hogy mit akarunk itt, mikor 10ig volt rendelés
Mondtam neki, hogy akkor az ott mi. nem válaszolt. Kérdem, csecsemőket behívják előbb? Majdnem lenyelt emiatt...
Azt mondja, hogy itt mindenki csecsemőnek számít, különben a felnőtt rendelésen ülnének. Jó... mind1. A dr. normális volt.
Mondom anyósnak, gyorsan szaladjunk át a Heim Pálba orthopédiára és bőrre. Rendi volt a betegfelvételis, elintézte, hogy gyorsan hívjanak be, mert pici a baba. Erre a kollegája ugatott emiatt vmit nekem. Azt hittem ráborítom az asztalt. Azt mondta, hogy a bőrön várnak, siessünk. Ácsorogta,, nyílik az ajtó, kijönnek, mennek be, de senki nem hívott. Gyorsan beosontam, köszönök hangosan. Semmi. A függönyt épp el akartam húzni, hogy rákérdezzek mivan, mert az orthopédia sorba beállnák. Ekkor kitépi az aszisztens a függönyt és úgy ordított velem, hogy mit képzelek. Elnézést kértem vagy 5ször, erre jön ki utánam és csinálta a műsort
Na engem sem kell félteni, ha eldurran az agyam, csak én kultúráltan küldöm el a sunyiba. Nem értett a szóból. Nyomta a szöveget. Mondom neki, hogy már 10x bocsit kértem, részemről be van fejezve. erre: részéről nincs. Hátat fordítottam neki és elkezdtem anyóssal beszélgetni. Aztán észrevette magát, hogy nem figyel rá senki. Hát itt megijesztettek: nincs teendő vele, de mindenképp koponya és hasi uhu kell. Kérdem mér. Válasz: nehogy a belsőszervét is megtámadja ez a daganat
mivan???????????????? de nyugtatott, hogy semmi baj nem lesz. De akkor is, mit ilyeszteget? Nem találok erről a részéről semmi infót!!!!!! Valaki segítene nekem? Vagy tud vmi okosat mondani???
Orthopédián kedvesek voltak, nincs csípőficama, minden okés. Dr-nak nagyon tetszett. Játszott vele. Csikizte a köldökét
Az a dr volt, aki nekem is
Úgyhogy gyakorlatilag 1órán belül 2 intézményt megjártunk (3helyen voltunk)
Julcsi, de édi! Mekkora! Tudom mondtad már, fiú. De itt nem mondták???
Ja és még vmi észrevét: Lizának az 1. uhu képén 2 vmi volt!!! (ikrek) Hanira meg a bőrgyogyin azt mondják, hogy az ikreknél szokott előfordulni inkább. Néztem bambán. Kutatások azt mutatták ki, hogy ikreknél vagy ha a terhessség annak indult... na tessék. 2szer ikreim lettek volna? Mi lesz a 3.nál???