Sziasztok!
Végre sikerült végigolvasnom a hozzászólásokat, most már mindenkiről tudok mindent (na ez nem igaz, de nagyjából képben vagyok)
Akkor először is a genetikai uh-ról: múlt héten voltam terhesgondozáson és amikor elmeséltem a dokimnak a vizsgálatot, magától felajánlotta, hogy menjek be a kórházba ezen a héten csütörtökön és részletesen megnézzük a Babókánkat (már nagyon várom), és mivel eddig sehol nem vizsgáltak meg normálisan uh-gal, így mondta, hogy a nemét is megpróbáljuk kideríteni.
Aranyoska: ha kell, tudok én ám beszélni, csak pofátlanságnak tartottam volna a magam részéről, hogy csak úgy a topik közepébe becsöppenve, senkiről semmit nem tudva írjak. Ezért is akartam először végigolvasni a hozzászólásokat, csak a munkahely miatt elég lassan haladtam, ti meg nagyon sokat írtok...
Angie: nem tudom, hogy a doki, aki vizsgált profi volt-e, de amikor a doktornő megnézte a leletemet, akkor mondta, hogy nem a másik doki volt, aki csütörtökönként szokott lenni és ezután mondta, hogy menjek be és megnéz ő is. (Ebből nem akarok semmire sem következtetni, de örülök neki, hogy ő is megnéz.)
Eclipse: örültem, amikor megláttam, hogy te is az Istvánban fogsz szülni, csak az a kár, hogy én később fogok szülni, így biztosan nem leszünk együtt bent. Viszont, ha esetleg van infód a kórházzal kapcsolatban, akkor arra kíváncsi vagyok, mert igazából én a doktornőhöz mentem és csak később derült ki, hogy ő az Istvánban dolgozik.
(Ja és csak halkan megjegyzem, hogy a neveddel megegyező "csodálatos" cégnél dolgozom...
)
Vörösmacs: gratulálok a babókáidhoz. Én általános iskolás korom óta ikreket szeretnék, de mióta tudom, hogy babát várok, azért örülök, hogy csak egyedül van, mert így is duplán kell dokihoz járnom a pajzsmirigy betegségem miatt. És nekem is van egy átokfalvi vörös macskám (Dödi
), csak sajnos ő otthon maradt édesanyámnál, mert ő oda született még 2001-ben, én meg még csak 2 éve költöztem el és ő kinti-benti macsek, nem bírta volna a lakásunkban a bezártságot, neki kert is kell, ami sajnos nincs.
Szisszka: ha lehetséges még, akkor én is szeretnék felkerülni a táblira. 31 év, november 20-ra vagyok kiírva, 1. baba, a Szent István Kórházban szülök és sajnos még a nemét nem tudjuk. (Ha fiú lenne, akkor Ádám, de sajna lánynévben még nem tudtunk megegyezni.) Hátha most csütörtökön kiderülne....
Vikoo: olvasva a blogodat és a hozzászólásaidat, minden elismerésem a tiéd. Nagyon erős csajszi vagy! Láttam, hogy te is Varsányi vagy, bár biztosan nem azon a "gáz" környéken laksz, ahol mi
. Melyik védőnőhöz jársz? Én Nagyné Könözsi Katalinhoz. Ja és nagyon szép pocid van és nagyon fotogén vagy, iszonyatosan jó képeket csinál a párod rólad.
Akra: tudom, hogy már nem aktuális, de azért leírom. Nekem sajnos 3 éve derítették ki, hogy pajzsmirigy hiányom van (25 kilót híztam, pedig alig ettem
), azóta kezelnek gyógyszeresen. És mindig, amikor megemelik az adagot, kb. 1 hétig, amíg a szervezetem hozzá nem szokik, minden bevétel után rám is rám tör ez a kézremegés dolog. A dokim azt mondja, hogy olyankor a szervezet úgy viselkedik, mintha túlműködne. De olvasom, hogy szerencsére neked minden rendben van az eredményeddel.
Eta: írok privit is Tatával kapcsolatban. Sajnos apától függök a vezetés miatt, így ha 24-dike akkor vonat, ha 31. akkor talán kocsi és akkor másokat is el tudunk vinni, de sajnos semmi nem biztos, mert lehet dolgoznia kell.
Bocsi a többiektől, legközelebb mindenkinek írok.
És akkor most magamról egy kicsit:
Már írtam, hogy sajnos pajzsmirigy hiányom van és Debrecenben a doki azt mondta, hogy kb. 2 évem van már csak a babavállalásra, mert el fog fogyni a pajzsmirigyem, valamint készüljek fel, hogy legalább fél év kell majd, hogy teherbe essek. Ezért meg is beszéltük a férjemmel, hogy ha februárban hozzákezdünk a "projekthez", akkor szeptemberre talán összejön a Babó. Erre rögtön az első próbálkozásra sikerült.
Aminek nagyon örülünk, mert ezek szerint annyira nem lehet gáz a szervezetem...
Suli: én is bővítem a suliba járók táborát. Sajnos amikor tavaly elkezdtem a mesterképzést, nem gondoltam, hogy az első évet már babásan kell megcsinálnom. Nem is volt egyszerű... Főleg a vizsgára való bejárással voltak problémáim, mert 4 óra vonatozást nem nagyon bírtam még májusban (sajnos a rosszullétek kitolódtak a 16. hétig), így szinte az összes vizsgámat 3 nap alatt csináltam meg a vizsgaidőszak végén. De az a lényeg, hogy túl vagyok rajta egy időre.
Munka: sajnos szinte ugyanabban a helyzetben vagyok, mint Dorka, legalább szeptemberig dolgoznom kellene, mert amióta babát várok csak a negatív dolgok kerülnek előtérbe. Először az én munkahelyemen, majd most közölték apával, hogy bezárják azt a műhelyt, ahol ő dolgozik és elküldenek 18 embert.
Igazából a munkával nincs is bajom, hanem amíg bejutok a 14. kerületbe...
Naponta 1,5-1,5 órát kell tömegközlekednem. Amivel az a problémám, hogy sem a buszon, sem a vilin nem adja át senki a helyét, mert még nem látszik annyira a babapoci, inkább szerintem kövérnek néznek
Jogsim meg hiába van, mert sajnos nem Pesten tanultam vezetni, hanem vidéken és amikor először vezettem pesten, rögtön dugóba kerültem, a kocsi folyamatosan leállt alattam (állítani kellene valamit rajta, mert csak 1000 fordulat felett nem áll le), dudáltak, én ideges lettem, így azóta pesten nem vezettem egy métert sem. Vidékre anyuékhoz simán hazavezetek, szoktam is, mert nagyon nem akarom elfelejteni a vezetést.
Volt szó a Vidék vs. Budapest témáról: én a vidékimádók táborát erősítem
. De sajnos programozót máshol nem nagyon keresnek csak pesten, így oda köt a munka. De amint volt lehetőségünk, az aggromerációban vásároltunk egy kis lakást.
Ezentúl folyamatosan fogom követni az eseményeket, így nem terhellek benneteket ilyen hosszú írásokkal.
Mindenkinek szép napot kívánok!!!