Hát csajok, én csak egy könyvet tudok ajánlani, de azt nagyon: Terhesség félelem nélkül!
Egy doki és egy bába írta, egy újságírónő öntötte formába és minden hülyeséget megdönt, ami a neten terjeng (ne repülj terhesen, csak zöldséget ehetsz terhes, ha gyógyszert szedsz elvetélsz stb), minden le van írva, milyen vizsgálatok várnak rád, milyen vizsgálat mire jó, hogy végzik, mikor végzik, mit érdemes csinálnod, mi az ami, kerülendő stb...
Azon pl nagyon meglepődtem, h azt írja, a kismamáknak aktív mozgásra van szükségük, mert ez könnyíti a szülést. Írta, h nagyon sok netes oldal és az ismerősök azzal jönnek, h "Feküdj sokat, mert elvetélsz!", de igazából, ha tapad a baba, az tutira nem megy el, ha meg nem, akkor meg mindegy, mennyit fekszel.. meg ilyenek, szóval tényleg nagyon jó!
Ami a netet illeti, nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
én is nagyon sokat olvasgattam, és az lett a vége, h teljesen kiábrándultam az egészből, mert amennyi a pro, annyi a kontra... és nem biztos, h minden csodacucc segít...
Ami nekem nagyon sokat segített, az a cicka tea és a candida diéta (fokozott vitaminbevitel, erős lúgosítás), de ugye mindenkinek másra van szüksége... nem mondhatom azt, h vegyél be aspirint, mert fáj a fejem
És miket olvasgatsz a neten? Mármint milyen témában?
Boeske, a könyvek "Készüljünk a babavárásra" rész mindig a meddőséggel zárul
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
és mindig leírják, h attól, h első löketre nincs baba, még nem vagyok beteg
ha így vesszük, ez végül is hasznos, így nem beszélem be magamnak, h selejtes vagyok