Sziasztok Lányok!
Bocs, hogy nem jöttem péntek óta, csak sűrű volt a hétvége, most meg sok a munka.
Most meg annyit írtatok, hogy idő kell, míg végigolvasom...
Aagassi!
Vicces, hogy ezt írod, hogy hiányzik az észak angliai klíma. Az esős, borongós, nem? Persze, ha az ember megszokja, akkor biztos az is tud hiányozni... Vagy a klímát tágabb értelemben használtad?
Hogy csináljátok a 22-23 fokot a lakásban? Nálunk 26 van, pedig a napos oldalt mi is besötétítjük és csak éjszaka szellőztetünk...
De ügyes a kislányod, hogy elindult a szobatisztaság útján!
Édesek lehetnek, ahogy beszélgetnek az apjukkal neten keresztül! A naptár bevált, csináltatok?
Ha kell még vega kaja (Rodi, neked is ajánlom!): juhtúróval töltött gomba, nagyon finom, bár nem tudom, hogy tudnak-e benne segíteni a gyerekek, ehhez még nem értek... Ha kell, küldök receptet.
Vius, Rodi!
milyen légpuska? Erről most lemaradtam...
Rodi!
Augusztus 24-én megyünk vissza a Kaaliba. Addig még egy-két vizsgálatot csináltatok, de nem viszem túlzásba...
Legutóbb épp azokhoz próbáltam időpontokat szerezni, tegnap meg tegnapelőtt voltam is még két vérvételen. Tegnap már meg is kérdezte viccesen a nő, aki a kromoszóma vizsgálathoz vette le a vért, hogy narkózom-e. Mondtam, hogy persze, és közben arra vagyok kíváncsi, hogy a születendő gyermekeimnek adhatok-e át valami kromoszóma problémát...
(
ezt milyen jó érzés volt leírni: születendő gyerekeim... Igenis vannak ilyenjeim, ha megszületettek még nem is. Múlt héten meg gyermektelen anyukának neveztem magam, azért ennél mégis jobban hangzik, hogy születendő gyerekeim vannak, legalábbis a lelkemben már ott vannak... :))
Ha lesz egy kis időm, átnézek a blogodba is, nagyon szeretem!
És köszi itt is a hírt Bikfyről!
Most tűnt fel, hogy a vonalzódon ott van Kittike. Édes kis orra van!
Sikerült a férjednek megmutatni, hogy rugdos a kislánya? Mesélj!
Babicsek!
Hogy áll a kerítés? Jól sikerült a grillezés? Marci teljesen rendben van már?
Eclipse!
Nehéz lehet titokban tartani a baba nemét pont a férjed előtt... Annyira vicces volt, ahogy leírtad, hogy a férjed hogyan képzeli az első találkozást a picivel, és mikor olvastam, hogy a kezébe adják, hogy "itt a pici lánya, apuka", akkor egy pillanatra azt éreztem, hogy most elszóltad magad, pedig nem előlünk kell titokban tartanod, hanem előle!
Jól emlékszem, hogy már a nevét is elárultad, hogy Ágika lesz?
Drukkolok a holnapi UH-hoz, bár úgy látom, sikerült a kisasszonynak egy-két rúgással megnyugtatnia!
Szerintem természetes, hogy néha totál bekattan az ember, de ezért jó ez az időszak, mikor egy-egy rúgás jelzi, hogy köszöni szépen, bent minden oké.
Kata!
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap, szuperül szervezted az egészet!
Drukkok mennek továbbra is, nincs úgy nap, hogy ne járnál az eszemben!
Vius!
Köszi a képeket! Annyira édesek a gyerekek, mind! Dari olyan kis huncut!
Hogy telt a hétvége? Boldogult a két anyuka a sok gyerekkel?
Aviubi!
Tényleg nehéz lehet ezt a nagy meleget a gyerekekkel elviselni. Nincsen a közeletekben tó, ahol fürdeni lehet? Azok talán olcsóbbak, mint a strandok.
Bikfykém!
Szuper, hogy túl vagy a műtéten is, most már tényleg semmi sem állhat az utadba. Apival minden rendben volt? Szent a béke?
Várunk vissza minél hamarabb!
Timejka!
Hőség van, bizony! Én tegnap mentem egy genetikai tanácsadásra, ezért szabadságot vettem ki, de olyan hamar végeztem, hogy utána végül a strandon kötöttem ki...
Lucuzs!
Sajnálom a betegséget, pont így a nyaralás előtt. Remélem a pici pöttyök is hamar rendbe jönnek. Gyógyulást Boginak! Aztán jó időt a balatoni láblógatáshoz!
A 24 fok is nagyon jó szerintem a mi 26-unkhoz képest. Bár nekünk nincs klíma.
Natiii!
De jó, hogy jöttél!
Gondoltam én is, hogy most fogtok nyaralni menni! Igen,mi is most indulunk majd pénteken egy hétre. És jön velünk Bundás is, családi nyaraló, így nincs, aki kitegye...
Nálatok mi a kutyák sorsa, otthon maradnak?
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a nyaralásnál. Bencus is biztos élvezni fogja az első nagy nyaralását!
Beze!
TE is régen voltál! Ugye minden rendben?
Péntekre megy a drukk neked és Katának!
Monic!
Ezek az éjjelek azért nagyon kemények lehetnek! minden elismerésem, hogy bírod! Remélem mára már jobban aludtak a kisfickók!
Danikának is nehéz lehet. Nem is tudom, hogy lehet ezt kezelni, hogy megértse és elfogadja, hogy nem csak ő van most már, de ettől őt még ugyanúgy szeretitek.
Szuper, hogy beindult a tejed is! Hú, azért jó, hogy nem lett tejlázad! Sajnálom a fejfájást, gondolom, a kialvatlanság sem tesz jót, de hát nincs mit tenni. Már egyedül is fürdettél? Hát, tényleg nem találok szavakat, hogy milyen ügyes anyuka vagy!
J!
Gyere nyugodtan! Aki Bikfyt szereti, az a barátunk!
Bumi!!!
De jó, hogy jöttél! Sajnálom a sok melót! Leszel valamikor szabin?