Új privát üzeneted érkezett!

Hahaha! Megint tetű, NIKI most ezt neked adom.Legyen irtó nagy szerencséd.!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Jelentem hazaértem! Csuda jó volt a hétvége,igazán pihis.
Szuper volt az esti koncert is nagyon!Én ezt kaptam az évfordulóra!
Ma meg egész nap napoztam és fürcsiztem!

Hoztam képet megint!Mert a mai a tegnapihoz képest semmi!
Én ilyen erőset még nem is láttam! :lol:
Ilyenkor mi van??? Azt tudom, hogy sex, sex, sex....De akkor ma van pé vagy a napokban lehet????

Mindenesetre a párocskám most vb-t néz, addig tudok írni aztán......(úgyis tudjátok) :) :)

Ana, köszi a tetűt és igazad legyen!!!!!!!

Kinga szuperül néz ki a grillázs!Akárhogy is lesz az esküvő a lényeg, hogy ti boldogok legyetek!

Baba, sajnálom, hogy nem jól vagytok!

Leti, és anyud most hogy van?

Na puszi nektek, holnap jövök!

Ja és a tegnap esti és a mai:
Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!
Kinga nem kell figyelnem a magzatmozgást, legalábbis nem szóltak... mondta a dokim, hogy most már nem lesz annyira aktív, mint eddig, mert kevés a helye.... DE sztem ez hülyeség :P Csinál magának ő helyet, nem szarozik, ha megtudom számolni az újjai bütykeit a hasamon :) Miért neked figyelned kell? Nálunk most kezdődik a heti alkalmas ctg, pénteken megyünk. Jővőhéten uh is lesz ez az utsó szülésig :)
Niki, ez azt jelenti, hogy míg nem lesz nega addig SZEX, SZEX, SZEX, és ha már unod akkor jöhet a szex :P Amúgy sokan voltak a buliban? Nem volt dugó odafelé?
Ana de irigyellek... már mennék én is pancsizni, ráadásul férjem holnap megy Velencére dolgozni, mi meg nem tudunk menni kismanó miatt... este már köhögött egy picit, remélem a vízesspricctől, és holnapra elmúlik neki...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

niki

drukk neked és persze anának :)
mostmár ti jöttök csajok+++++++++

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kinga Nagyon szép az a "torta".De jóóóó,esküvő!!!!:-)

Baba: Jobbulást a pici fiadnak!!!!!

Niki: Szép pozi az LH.

Én ma reggel voltam vérvételen,csüt.lesz eredmény.Remélem minden rendben lesz....
Vendég

baba

jobbulást a fiadnak :) szeret ő is pancsizni,fürdeni?

te mertél fürdeni?mert ugye sokan nem ajálják terhesen,dehát megfő az ember.

KépKép
bettike83

Baba
A 34. héttől mondják nálunk,hogy fiygelni kell a mozgásokat. Nekem az még messze van!

Niki
Drukk hegyek mennek nektek! Tesómék is hallgatták a koncertet,tűzoltás közben! A közelben leégett egy kis nyaraló!

Ma megyünk 4-re ruhapróbára,nem hinném,hogy nem férek bele,alig gömbölyödtem ki!

Kép
Kép
k_inga

Kinga követelem a képeket a ruciról :D
Ma voltunk dokinőnél, háááát nem lát semmit se, azt mondja semmi baja nincs a kismanónak, nem piros a torka sem, nem érti mi lehet. Adjunk kúpot ha lázas, meg c vitamint neki. Kijött neki egy árpa, lehet attól van, esténként kell borogatni kamillával...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba, az jó, ha nincs nagyobb gond! Elég sokan voltak a tény.De szunyog tuti több volt mint ember! :evil:
Hál istennek dugó nem volt.
9:05kor értünk oda és 9:15kor már kezdődött és még jegyet is kellett venni. És így éppen kezdésre estünk be! De 11:45kor volt vége.
Nekem nagyon bejött csak a hangosítás lehetett volna kicsit tisztább.
Annyira hangos volt, hogy szinte már torzult. Tisztára süket voltam utána, pedig elég hátul álltunk.

Kinga, akkor azért hallottunk szirénázást. Mikor meg vártunk anyuékra, hogy jöjjenek értünk akkor indultak hazafelé a tűzoltók!
Kinga, honnan lesz a ruhád?

Chris, biztos minden OK, ne aggódj! :wink:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Mórról lesz a ruha a Tünde szalonból. Szerintema környék legkorrektebb kölcsönzője! Mindig őszinte és jó árai vannak!

Baba
ezek a képek a próbán készültek.
Kép Kép Kép Ez lett volna az első koszorúslány ruhája. Élőben gyönyörű,színjátszós anyaggal

Kép
Kép
k_inga

Gyönyörűűűűűűű csodaszép? Mennyibe kerül a bérlés?
Hogyhogy lett volna a koszorúslányruha? Nem lesz az sem?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Csak esküvő lesz,lakodalom meg ilyesmi nem! Így nem lesznek koszorúslányok sem!
Eredetileg 62000 lenne a ruha,de nem kell kifizetnem a teljes árat,mert nem lesz buli,ahol baja eshetne,rajtam lesz vagy 1,5 órát.

Kép
Kép
k_inga

Kinga csodálatosan szépek a ruhák! És nagyon jól áll! Csini vagy benne! :D :D

Annó én a koszorúslány ruhám kölcsönöztem onnan, mikor Móron voltun esküvőn!Már akkoriban is gyönyörű ruhái voltak.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

kinga

nagyon szép leszel :)

KépKép
bettike83

Kinga: Nagyon szép a ruha,és nagyon jl áll rajtad!
Még hogy nem vagy vékony....
Nagyon csini vagy.!!!
Vendég

Sziasztok!

Kinga, én elmegyek szemészetre szívesen, de akkor sem fogok rajtad látni felesleget!!!!
GYönyörű leszel, nagyon szép a rucid!

Niki, ugye megtettétek, amit kelett?????????? Ennél pozibb nem lesz!!!!

Most már ti is zebrásdodjatok be, jó lenne egy kis izgalom a topikon. Talán így visszatalálnak azok is, akik hanyagolnak minket...:)
Vendég

letti

de azért mi még tartjuk a frontot páran :)

KépKép
bettike83

Hát persze, hogy tartjuk!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit uramtól megkaptam a gépet :)

Kinga: torta és ruha csodaszép és tiszta jól nézel ki !!!! Én már gurulok :)

Chris: én szerdán megyek cukorra, remélem jó lesz az eredmény és nem lesz túl rossz

Niki: ez ám a pozi teszt apára fellllllllllll :)

Letim: én csak a tengerben fürcsiztem... máshol nem merek, mert elve hiper érzékeny vagyok

Baba: wáo-----> Dominika mindjárt ott lesz a kezedben :)

Ana: veled mizujs?

Bettim: Letivel már ti is elhagytátok a 12. hetet :)

Jaj, Chirs, kicsi fiad nagyon szép

Kép

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

igen,szépen haladunk :)

szép helyen voltatok és gyönyörű pocid van :)

KépKép
bettike83

Hello Mares!

De jó, hogy végre visszajöttél!

Elgurulsz, mi? De hát nem tudsz, mert oly sovány vagy, hogy a csontod nem engedi (ami kilóg), hogy elgurulj! Hamarosan csinálok én is fotót, na én már mindjárt elgurulok!
:lol: :lol:
Vendég

Mares: Örülök,hogy újra itt vagy.Ha mégegyszer azt mondod,hogy gurulsz,kikapsz.:-)Nagyon jól nézel ki te is.Semmi felesleged nincs.
Vendég

Mares: Te vagy iwiwen?Mi a többiekkel már megkerestük egymást.
Vendég

Leti, hidd el még ennél is pozitívabb ma a teszt!Az lh erősebb, mint a kontroll.
Megpróbáltunk eddig mindent megtenni és még továbbra is megtesszük amit kell!
Legalább ilyen erős hcg tesztet szeretnék látni hónap végén is!

Mares, újra köztünk! :D A múltkori kép óta sokat nőtt már a pocid és semmi felesleg!Jó volt a nyaralás?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, akkor hajrá! Csak semmi pihenés! A hcg-t meg majd megszuggeráljuk! Meg az Anáét is!

JA, Niki Köszi a kérdést, Anyukámról még mindig nem tudunk semmit, mert csak pénteken megy arra a nagyon részletes CT-re Pestre. Onnan még 1-1,5 hét az eredmény. Már nagyon feszült a hangulat.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Megkaptam fertytől a keresztet, bár én nem hiszem, hogy szombaton lett volna pé. Ráadásnak most reggel eléggé szurkálódik a bal petefészkem. De azt sem értem, mert elvileg a jobb oldali jönne vagy ez nem törvényszerű?
Szerintetek?

Leti, nincs is annál rosszabb mint várakozni.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, jól indul ez a kis görbicsek... Jó egyenletes. Majd drukkolunk a trifázisnak, hogy jöjjön!!!!
Vendég

letti

mostmár nagyon várom a poci fotót,siess :)

KépKép
bettike83

Na, nesztek...Azt hittem már elfelejtettétek, de akkor itt van. Olyan, mintha 6 hónapos lennék. Ez igazi "elgurulós" hájhas, felfújódva. Olyan kemény, mint egy jobban felfújt gumilabda.

Kép
Vendég

Akartam, hogy fej is legyen rajta, de nem fért rá. Telefonnal csináltam, mert Apuka még mindig nem hozta haza a gépet.
Vendég

Azért nem fért rá a fejem, mert az is akkora...
Vendég

Leti, miket nem mondasz már! Akinek itt hájbája van az max én vagyok! Szerintem meg formás a pocakod, olyan babaformás! :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jajjj, Niki! És a baba felmászott a gyomromba...az a kis 10 cm kis Babszem-Jankó! Hahahaha! Bár a doki azt mondta, a szokásosnál nagyobb a méhem. De akkor is. Ha összefogom a hasam, simán befogok rajta vagy 3 kg hájat - és az csak a hasam. De van még a derekamon, meg stb. Azért én is nézek tükörbe. De igazán nem bánt, mert jövőre ilyankor már megyek a Balaton-átúszásra...:): Legalábbis tervezem.
Vendég

Letti

Méghogy dagi vagy! Tök aranyos a pocid! 1-2 hét és arányban lesz a gyomor a pocakkal! Nekem már arányos,így azért babásabb a pocim!
Látod,nekem esélyem sincs Balaton átúszásra,mert csak ott tudok úszni,ahol tutira leér a lábam, max még 5 méter az életemért,aztán mint a balta nyél nélkül! Ezért díjazom jobban a kiépített strandokat. Hát ezért jó,ha az embernek van egy kíváncsi természetű bátyja,aki kipróbálja,hogy ha a 4 éves húgát fejjel lefelé teszi bele az úszógumiba és úgy bocsájtja vízre,akkor vajon a szerencsétlen képes lesz-e visszafordulni! Na én nem voltam képes! Apu mentett ki vagy 1 perc után,utána be se tudtak lökni a vízbe 1 évig legalább! Tesómnak tetszett a kísérlet! :D

Kép
Kép
k_inga

Jesszus, Kinga!

Hát az nagyon durva! Ilyen élmény 4 évesen meghatározza az ember életét! Nem csodálom, ha víziszonyod van, vagy nem szívesen úszol! Jófej a tesókád! de biztos a jószándék vezérelte :wink: !
Vendég

Hát szerette a kihívásokat! :D
Kicsinek én ütöttem őt,mivel közel olyan súlyban voltam, kis dózerjulis! aztán rájött,hogy ő a nagyobb,és onnantól fordult a kocka! De ez csak egymással szemben ment,ha anyu elővett egyikőnket a másik védte ezerrel! Vagy ha idegen helyen voltunk,ott is bevédtük egymást! Talán ez kellett ahhoz,hogy felmérjük mire képes a másik. Minden nap beszélünk a mai napig,mindent tudunk a másikról! Szerintem manapság ritka az ilyen szoros testvéri kapcsolat,nem hinném,hogy ott lennék most,ahol vagyok,ha ő nem ilyen tesó. És ami a legjobb,hogy szemrebbenés nélkül kiosztjuk a másikat vagy elküldjük melegebb éghajlatra,nincs olyan,hogy jaj nem szólok,nehogy rosszul essen neki! Tiszta lapokkal játszunk,így is kell!

Kép
Kép
k_inga

Kismamik!
Gondolkodtatok már neveken? Eddig csak Mares mondta,mi lesza neve a kisfiának! Chris? Letti,Betti?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Letti! Ari a poci, nem vagy te vészes. NEM igaz hogy dagi vagy.

Niki! Szorítok!

Maresz! Nagyon édi már a poci. Jó volt most nektek, és is úgy vágynék. Szép pár vagytok!

Kinga! Csini leszel! Szép a ruci!

Baba! Jól vagytok már?

BEttike! Remélem te is jól vagy, és növöget a poci!

Chris! Milyen lett a tsh-d? Én pénteken akarom felíratni a beutalót, csak az a gond, hogy hétfőtől a doki szabin lesz, és nem tudom honnan fogom megtudni az eredményt! Úgy gondolom, hogy ebben a hónapban vagy legkésőbb aug.-ban már sikerülnie kell.

Puszika mindenkinek, kellemes hűsölést kívánok egy guszta hideg limonádé mellett.

Kép

Kép
anabana

Hello Ana!

Köszi a dícséretet. Vérvételre mész? Biztos lesz javulás! Látom, pár napig nem mértél hőt...kicsit kibuktál, ugye? A köcsög Piri miatt... Szorítok neked továbbra is.

Kinga, nekünk Zsófia és Botond a nevünk, de asszem, ezt már írtam.
Vendég

Kinga, én a húgommal vagyok így... régen nagyon sokat lógtunk együtt, előtte meg játszottunk. Sokáig én voltam a példaképe, mindenben utánzott. Aztán kialakult az egyénisége (6 évvel fiatalabb nálam) és teljesen más lett, mint én. Londonban él (az Öcsém is, akikkel ők ikertesók) mi is 2-3 naponta beszélünk. Érdekes, az Öcsém nem ilyen nyílt. De őt is imádom. De mi is tűzbe tennénk a kezünket egymásért.
Vendég

Sziasztok!
Ana köszönöm kérdésed, kicsit jobban vagyunk, de még nem az igazi.
Leti cuki a pocid, majd arányosabb lesz nemsokára, utána meg aránytalan megint, mint én :D Csak egy nagy pocaka leszel :P:)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, majd ha bemegyek az ajtón, nem lehet sokáig becsukni, mert elöl megy majd a hasam, utána meg majd én...ez akár majd több percig is eltarthat. Nálam igaz lesz a mondás: szélte-hossza egy (156 cm vagyok :? :? ) :lol: :lol:
Vendég

Letti!

Fordítva, pont ezeken a napokon a legjobb, lazítok. Nem görcsölök, hogy jajj most mérnem kell. A piri már nem borít ki. Egyre lazább vagyok, még a végén tényleg összejön. Elmúlt a görcs.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Leti: Nem tudom mi a bajod magaddal.Helyes a pocid.

Ana: Elméletileg csüt.lesz meg az eredmény,mert most nem magándokinál voltam,mert rengeteg mindent néznek.Teljes vérkép,vizelet,terheléses cukor,vércsoport,meg én kértem a toxoplazma vizsgálatot is.

Nekünk a kisfiúnk Andriska,az apja után-)

Megtaláltam álmaim babakocsiját:
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xazon=2852

Ma vagy holnap megrendelem.Egy Pesti babadiszkontba,ugyanez,130.000-ről 115.000-re van leértékelve.
Drágának tűnik,de végül is 2 babakocsi,autósülés,hordozó egyben.Nekem nagyon bejön:-)
Vendég

letti

azért már látszik h babás poci :) kis formás,meg már nőnie kell a picurnak :)

KépKép
bettike83

Chris
Ez a neonato az? Nekem is tetszenek az ilyenek,de nem sokáig bírná a kereke a helyi utakat! Sajnos ide rallygép kell! Meg ahogy a család férfitagjait ismerem,be kell mutatni a kölyöknek az összes szőlőt,szántót,ott meg nem épp aszfatos út van!

Kép
Kép
k_inga

Kinga: Igen,az az:-)
Vendég

Baba: Fiad tollaslabdázik,???
Én 5 évig versenyszerűen tollasoztam.Bátyám még mindig játszik,és a 6 éves fia is:-)
Vendég

Leti te bolond vagy... :):) Minden kismama ilyen, elől megy a "hatalmas pocakája", utána a hatalmas kismama! Nézz rám :P
Chris ez hasonló, mint a miénk, csak nekünk piros szürke bébécar van, használtan vettünk... Valami ilyesmi:
http://www.burotech.hu/bebecar/termek.php?tkod=3
Sztem azért elég jól lehet tologatni...
Ana nem sütsz vagy főzől vmi finomat mostanában?! Ötlet kéne :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ana, ez tök jó, hogy nem görcsölsz rajta!

Nem úgy mint én! Hőmérőzés, lh tesztelés és pé- kor minden nap sex!
Mi ez ha nem görcsösen akarás?! :oops: :oops:
De hisz még így sem sok az esélyem! :? Annó hőmérőzni is azért kezdtem, hogy legalább tudjam van-e pém!

Leti, látod nem csak én mondom, hogy ez egy babalak!Ja és lesz ez még nagyobb is! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chris, praktikusnak tűnik a kocsi. Nálunk hasonló a helyzet mint Kingáéknál. Itt olyanok az utak, hogy a gyerekből még a szuszt is kiráznám ha végigtolom, úgyhogy lehet nekünk még babakocsi sem kell, hisz nincs hol tologatni. :? :? :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?