Sziasztok!
Ritkán járok erre, de látom, most szeptemberre mindenki visszatér, örülök!
Dia, én még nem mondtam semmit, bár olvastam, de olyan nehéz olyasmit mondani, ami vígasztaló. Összeszorult a szívem nagyon, és rettenetesen sajnállak..
Ayse, eszelős tempót diktálsz, nem értem, hogy bírod??? Le a kalappal!!
Nálunk is minden rendben, Maja iskolát váltott, ő most ötödikes, de nem 8 osztályosba ment, hanem egy 12 osztályosba, ahová Bernát tavaly elkezdett járni. Idén Adél is megkezdte az iskolát, így most a 3 nagy egy intézménybe jár.
Maja nagyon élvezi az iskolát, a sok tanárt, szereti is, szorgalmas is, lelkes, akkkkkora megkönnyebbülés ez nekem, eléggé féltettem. Új suli, új gyerekek, ráadásul felső.. De eddig zökkenőmentes, tényleg jó látni, mennyire a helyén van.
Őszintén szólva a kamaszodást sem érzem rajta, vagyis változik persze, de még szívesen játszik a tesóival, és olyan jó korszakban van, élvezem minden percét. Nem dicsekvésképpen írom, hanem csak simán örülök.
((Hogy ne csak a szépet mondjam: Bernátnak nagyon nehezen indult ez az év. Tavaly összesen 5-6 feketepontja volt, hf vagy felszerelés-hiány miatt, egyéb semmi, idén meg szept-ben gyakorlatilag nem volt nap, hogy ne kapott volna..
Tavaly amint hazaért megcsinálta a házit, lelkesen tanult, idén mindent elfelejtett. Nem értettem mi van vele, csak a fociskártyákkal és a csereberével volt elfoglalva, meg a focival általában. Végül elvittem vérvételre, kiderült, hogy kissé vashiányos, meg a tanítőnő és én is beszéltünk vele. Mondtam neki, hogy olyan szomorú vagyok, elveszítoi a bizalmamat, hogy higyjek így neki másban, ha ebben nem lehet... stb, meg megegyeztünk, ha 5 napig nincs feketepont, kaphat fociskártyát. Azóta nem volt, wooowww
Remélem visszanyeri a lendületét, ijesztő volt ez a szeptember..))
Megyek, van egy fél órám még egyedül, tovább lomolok a nagyok szobájában... Többnapos vállalkozás. Jajj..