PusziCsajok!!
Nika, olyan sz.. ez a kepnezegeto, hogy nem tudom csatolni sem. Kimentettem asztalra is ugye, de meg onnan sem tudom csatolni. Kiir vmi f.szsagot, hogy nemtom en mi nem all rendelkezesemre, toltsem le a netrol. Fulem all kette mert nem vagyok szamitogep analfabeta de ezt...nem ertem.
No, mindegy. Iwiwre is ki akartam tenni, oda sem tudtam feltolteni ott meg azt irta ki, hogy nincs ilyen fajl
szoval en meg ilyet nem pipaltam!! Foggalmam sincs mi ez az egesz!
A cimed megkaptam, danke, thank you es tarsai, kuldom postan. Holnap meg nem adom fel mert reggel tepek Pestiaba de szerdan feladom!! Aztan ami a csovon kifer, Apara fel!!:):)
Mona, orulok, hogy LHzni fogsz!! Hajra, hajra, nagyon szep eredmenyt ertel mar el, es ez meg csak tetozni fog, nagyon szoritok Nektek!! Babasodasra es Apara feeel!!
Beze koszi a bokot
! Tudjatok kire hasonlit a hajam vagyis kinek van ilyesmi haja? A Fokuszos csajnak. Azaz Evi vagy ki, nemtom a nevet, nem kovetem a media vilagot. Az a rovid. Most lattam. Bakker a fodrasz rola koppintotta. Csak nekem megis kicsit masabb elol a frufrum nem ugy van vagva, tok mas de a tobbi stimmel.
Nitacska egy kis kacsacska!! Lesz!! De jo Nektek!!Gyerkocok tutira kis ebihalak leszenk. Anya es Apa pedig kacsak!! hap-hap!!
No, nekem sem lesz rossz mert en meg battyogok az osokkel Toalmasra! Egy rokonynak van ott nyaraloja es lemegyunk par napra. Igaz ott csak gyogyvizes strand van de hatha jot tesz a gyereknek.
Zsuzsi, Te hogy vagy?
Mija, hat hova tuntel el Te nooo????
Virag, Ti mikor is es hova huzodtok majd el pihizni???
Betti, Te nagyon kis virgoncka vagy, jol van, jol van, novekszik a hasad, minden okes, szupersaaaag!!!
Anyira jo fejek vagytok, hogy hianyoltok ha nem vagyok ez olyan jo erzes!
Kedvellek, szeretlek Benneteket Csajszikaim!! Jo, hogy Ratok talaltam! Na, nem azert mert hianyoltok, egyebkent is, nagyon jo ez a mi kis brigadunk!!