Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A PRIVÁTBAN KÜLDÖTT VÁLASZOKAT!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Sokat segítettetek!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Én sem Surányi doktorról sem Túri doktorról nem tudok, elvileg engem is Túri doktor vesz át, a héten pénteken délután megyek a Mátyásföld klinikára, de akkor még úgy tudom Kovács Réka lesz, legalábbis ezt kértem Marikától, hogy szóljon, ha mégsem, de nem szólt. Szerdán pedig a 30. heti uh lesz, szintén a Mátyásföldön.
De azon gondolkodom, hogy ha elmegy Kovács dr, akkor Kistarcsára megyek, csak nem tudom hogy veszik, hogy eddig magánba jártam, most meg hírtelen 2 hónappal a szülés előtt a kórházba.....de hamarosan nst-re is be kell menni, azt meg ott csinálják, gondolom....
A szülésznőm (Ignáthné Éva) állítólag támogatja a gátvédelmet, két héten belül felkeresem, és rákérdezek mégegyszer, bár pancsi szerint nem csinálják....dokim ugyebár nem lesz....és kifejezetten kértem, hogy én mindenképp alternatívan és gátvédelemmel - persze csak ha nincs komplikáció...de honnan tudjam, hogy mikor van, vagy mikor mondják csak azt, hogy van.....jajj kezdek megijedni....
Igen a bizalom nagyon fontos, de kiben lehet manapság megbízni. A szülésznő azt mondta, hogy a szülésem a kettőnk "dolga" olyan értelemben, hogy amit kérek, azt ő a lehetőségekhez képest megpróbálja teljesíteni. Állítólag szülesztett már meg valakit négykézláb is...De persze nekem is tudnom kell a folyamatokat értenem, és tudnom, hogy mi miért van...egyszer egy szülész orvostól hallottam, hogy a szülés félig meddig agy munka. Na de ő férfi, mit tudhat az egészről? Én is ezért pártolom a női dokikat.

Csak én gondolkodom túl sokat vagy ti is szoktatok mindenféle kacifántos gondolatmeneteken átmenni?

Üdv:

Ani
anidani
Isaszeg

Sziasztok lányok

Voltam bent az 1.számu nőin genetikai tanácsadáson. Ott is csináltak egy uh amin látták hogy a kis szivecskéjében egy papilláris izom van ami utalhat a down korra, ezért tanácsolták a magzatviz vételt. Jővőhét szerdára kaptam is időpontot. Remélem semmi baj nem lesz.

Ani szerintem nyugodtan mennyj a kórházba. Neked akkor nem lesz orvosod a szülésnél? Vagyis az ügyeletes lesz igaz? Szerintem hogy lesz szülésznőd ez nem olyan gáz. Persze hogy a szülésznő a te igényeidet is fogja nézni. Mert hogy választottad. De én arról beszélek hogy ha ügyeletes a szülésznő és teszem fel 6 szülnek egyszerre, nem fogja mindenkinek maszirozni a méhszáját hisz ez lehetetlen. Ja és a gáttáját. Az eggyik ismerősöm most szült itt tarcsán elsőt. És hát nem volt fogadott szülésznője, hát az ügyeletes meg .... És a napraforgó minden irányába szétrepedt. Véleményem szerint elösször szülő nöknél nagy odafigyelés kell, hisz nem is tágulnak úgy a szövetek. Mint mondjuk második szülésnél. És még egy nem mindenáron gátvédelem, hisz néha jobb egy kis metszés mint hat berepedés azt mind varrni kell. Te használod azt az olajat amit ajánlanak a félidő után hogy masszírozd a gátt táját? És jó? Vagy majd akkor kiderül. Ne nagyon agyalj a dolgokon, mert úgysem úgy fog történni a dolog ahogy elképzeled. Legalábbis nekem nem úgy ment. Ráérsz akkor megoldani az elötted álló helyzetet. És a szülésznő nem mondta hogy hozzá mennyjél NST-re?

Kép
Kép
pancsi76

anidani,
szerintem nem kell ennyit agyalni a szülésen, mert csak magadat idegesíted vele és feszült leszel és félni fogsz az egésztől, az meg nem használ a szülésnek.
Nagyon egyet értek pancsi-val, hogy minden ott dől el a szülőszobán, már csak azért is, mert első szülésnél az ember még azt sem tudja milyen és mekkora fájdalom vár rá és ezt ő hogyan fogja tolerálni...
Én csak a saját szülésemről tudok beszélni, én miután beértem a kórházba, csak sodródtam az esemény menetével, a végén meg már csak azt vártam, hogy a kezemben legyen a gyerek, mindegy hogyan.
A gátmetszés nekem nem fájt, tudom mikor csinálta a doki, de nem fájt és a varráshoz kaptam fájdalom csillapítót és utána gyorsan gyógyult a seb, pedig nekem a hatalmas bébim miatt nagy is volt.
Nem vagyok földhöz ragadt, de a túllihegett alternatív szülés dologról megvan a saját egyedi véleményem, de ezt nem akarom ide leírni, nem mindenkit érdekel és nem akarom senki nézetét bántani...:-).
Szerintem, ha a továbbiakban a kórházba mész majd gondozásra, akkor mondd meg őszintén, hogy te a Kovács dokinak voltál a betege, de ő nem tud a szülésednél részt venni, ezért mentél oda a rendelésre...ebben semmi gáz nincs szerintem.
Na elég lesz belőlem ennyi is :-)
Mindenesetre, ha gátvédelmet akarsz, akkor masszírozd rendesen és erőteljesen a gátat az olajjal...de a masszázs ne legyen kellemes, nekem még anno ezt mondták :-).
Ja igen péntek délután biztos Kovács Réka lesz, mert én reggel megyek, de a Turihoz.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok!

Nem, nem lesz dokim, az ügyeletesnél fogok szülni. A szülésznőt pedig a jövőhéten hívom, hogy mikor tudunk találkozni. Első találkozás lesz, eddig csak telefonon beszéltünk, és akkor mondja el ezeket a gátmasszírozós és olajozós dolgokat is.
A lehetőségekhez mérten szeretnék alternatív dolgokat, azért mondjuk otthon szülni nem mernék....de sok esetben hallottam, hogy burkot repesztettek meg oxitocint nyomtak, miközben nem volt indokolt, egyszerűen csak gyorsítani akarták a folyamatokat, aztán nem hatott sem a burokrepesztés, mert attól nem tágult jobban és az oxi sem, mert nem erősödtek a fájások, így császár lett a vége. Ez egy közvetlen ismerősöm esete, a Flórban szült 1 éve. És közben pedig csak várni kellett volna, hogy a természet alakítsa a dolgokat. Talán korán mentek be a kórházba.
Nem tudom, mindenesetre az ember mindenfélét hall, és abból a legoptimálisabbat próbálja magának kiválasztani. (a könyöklős dolgokról nem is beszélve...)

Hát Réka nem lesz pénteken, már csak a hétfőkre vállalt embereket, úgyhogy elhalasztottuk a vizsgálatot. Majd írd meg Szilvi, hogy milyen volt a tapasztalatod Túri dokival kapcsolatban.

Ani
anidani
Isaszeg

anidani,
oké, holnap megye a Turihoz, majd beszámolok, mert én is nagyon kiváncsi vagyok rá. Remélem kellemes lesz a benyomás és normálisan áll majd hozzánk...

Persze mindenki szeretné a legoptimálisabb dolgokat, ezzel egyet is tudok érteni, de minimális szinten kénytelenek vagyunk bízni az orvosokban, hisz csak az ő szakmájuk!
Tudom, a mai világban nem a legjobb már a szakmai és etikai hozzáállás sem, de mit tudunk tenni, ettől mi még szülünk...:-)

Sajna nekem volt részem a könyöklésben, mert anélül állítom, hogy a majd 5 kilós kölök nem jött ki, de őszintén két órás kitolás után én már hálás voltam a "segítségért" :-).
Ezért írtam neked, hogy minden ott dől ám el, amikor jön a baba tényleg.
Mert néha a természet kegyetlen tud lenni és a vége ugyanaz lesz.

A Réka elvileg nekem azt mondta anno, hogy június végéig lesz csak a Mátyásföldibe is, de ezek szerint ráhúz még továbbra is hétfőnként. Végülis szerintem azért ez nem olyan strapás meló, gondolom nem kevés pénzért, azért ez neki sem mindegy.
Én azért nagyon sajnálom, hogy nem sikerült vele szülnöm :-( de persze ez nem Turi doki ellen szól.

Egy jó tanács, csinálj mindent úgy ahogy neked a legjobb, ne hallgass senkire!!! Főleg ne a sok hülyeséget ne halld meg!

pancsi76,
MIZU??? Minden rendben?

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

anidani,
oké, holnap megye a Turihoz, majd beszámolok, mert én is nagyon kiváncsi vagyok rá. Remélem kellemes lesz a benyomás és normálisan áll majd hozzánk...

Persze mindenki szeretné a legoptimálisabb dolgokat, ezzel egyet is tudok érteni, de minimális szinten kénytelenek vagyunk bízni az orvosokban, hisz csak az ő szakmájuk!
Tudom, a mai világban nem a legjobb már a szakmai és etikai hozzáállás sem, de mit tudunk tenni, ettől mi még szülünk...:-)

Sajna nekem volt részem a könyöklésben, mert anélül állítom, hogy a majd 5 kilós kölök nem jött ki, de őszintén két órás kitolás után én már hálás voltam a "segítségért" :-).
Ezért írtam neked, hogy minden ott dől ám el, amikor jön a baba tényleg.
Mert néha a természet kegyetlen tud lenni és a vége ugyanaz lesz.

A Réka elvileg nekem azt mondta anno, hogy június végéig lesz csak a Mátyásföldibe is, de ezek szerint ráhúz még továbbra is hétfőnként. Végülis szerintem azért ez nem olyan strapás meló, gondolom nem kevés pénzért, azért ez neki sem mindegy.
Én azért nagyon sajnálom, hogy nem sikerült vele szülnöm :-( de persze ez nem Turi doki ellen szól.

Egy jó tanács, csinálj mindent úgy ahogy neked a legjobb, ne hallgass senkire!!! Főleg ne a sok hülyeséget ne halld meg!

pancsi76,
MIZU??? Minden rendben?

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok lányok.

Szilvi hát itt vagyok ám, csak ma nemtudom mi van velem olyan fészekrakó ösztön, vagy nem tudom mi. Egész nap meg sem álltam főznöm nem kellett ezért pakoltam a teraszt mostam le olyan szép lett. Hogy itthon vagyok egész nap annyi mindenre van időm. És még olvasni is tudok.
Irok ám nem feledtem el. Átérzem az esetetek, és sem örülnék hogy ha most a dokim átadna. Akár mi is az oka. Persze az ember megérti, de akkor is rossz. Kiváncsi vagyok mi lesz holnap a dokkerral. Majd gyere a hírekkel. De minden ok lesz. Ha meg esetleg nem szimpi még mindig vannak lehetőségeitek. Igen megyek szerdán 9-40-re hát nem félek eggyáltalán, majd biztos akkor. Ma voltam a védőnőnék 2kg híztam a terhesség kezdetétől. Szerintem az jó. De azért vigyázni kell. Mert többet pihizek. Holnap gyere majd és írj.

Ani én is arra céloztam hogy senki nem egyforma és ami eggyikünknél bejött az nem bizti hogy másnál jó. De tapasztalatom az hogy mi anyák megérezzük mi a jó nekünk. Az bizti hogy semmit nem fognak rád erőltetni. De nekem is segített hogy az orvos nyomott eggyet, de Szilvivel egyetembe, én segitségnek véltem. Hiszen rögtön kicsuszott a bébi. Nekem volt burok repesztés és az is felgyorsította a dolgokat. Én csak egy vizsgálatra mentem a 39. héten. És az orvos közölte hogy bő két ujjnyira ki vagyok már tágulva. De ebből én mit sem éreztem. Nagyon gyorsan ment minden. Szóval este hat óra lementünk a szülészetre.Lacim hazaszaladt a cuccomért, mert nem volt nálam semmi. Engem addig ott kezelésbe vettek. Még este 9-kor bejött a báttyám és én kint beszélgettem vele a liftnél. Mert ugye oda nem lehet bejönni, és semmi szülési fájdalom!!!! És 10órakkor megszületett a Laurám 4500g volt. Szóval mindenkinek ilyet kívánok. Nem azt mondom hogy nem fáj a szülés. De ha megbízol a dokiba úgyis azt csinálja hogy neked ne legyen a legrosszabb. Persze én is bizti kipróbálom a kádat, aminek jó hatásáról hallottam, segít a sok-sok séta. Az tuti hogy nem fogok feküdni ameddig lehet. De nem fogok a bordásfalon lógni, és pattogni a labdán. Bár ki tudja.

Kép
Kép
pancsi76

Anidani, szerintem is fejben nagyon sok dől el szüléskor, de természetesen csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Nekem nagyon jó szülésem volt, de ehhez az is kellett, hogy tudatosan csak befelé figyeltem, kizártam a külvilágot, csak a babára és az útjára koncentráltam elképzelve, hogy nyílok-nyílok egyre nyílok, és minden könnyen megy, mint egy pihe, amit elfújunk. Nekem például totál érthetetlen, hogy mások mobiloznak, kapcsolgatják a tévét, le-föl járnak a folyosón beszélgetve, mert tudom, hogy én így nem tudnék vajúdni, szülni, a babát segíteni (persze mások vagyunk, hangsúlyozom, személyes vélemény:-)

Szerintem a kulcs ott van, hogy mindenkinek meg kell találnia magában, hogy mi az, ami őt megnyugtatná, mitől érezné magát biztonságban, harmóniában. Ha ez az, hogy online tudósítást ad folyamatosan mobilon a baráti körnek, akkor az, biztos van akinél számít, a sok szorítás, drukk, amiből így erőt merít vagy nem tudom. Én csendre vágytam, vaku és fényképezőgép nélkül, tévé és mobil nélkül, nekem ez segített. Egyébként meg aszülés annyira fáj, hogy totál mindegy, milyen színű a tapéta és le van-e verődve a csempe a falon, mert teljesen zárlat van fejben, ilyen részletek nem férnek be:-)))) Én is 4kézláb szültem meg guggolva, minden fájdalomcsillapító nélkül közel 4 kilós fiúgyereket. :D

Kép
Kép
nalla

Sziasztok!

Nalla köszönöm a hozzászólásod, szivesen olvasnék még a tapasztalataidról, akár privátban is. De köszi Pancsinak is és Szilvinek is a szülésélményeket!
Szilvi mi volt Túri doktornál?
Nem tudom, nektek mikor kezdődtek a láb problémáitok, nekem tegnap megmasszírozta a talpam a párom, és már este úgy feküdtem le, hogy alig bírtam ráállni. A lábujjaim alatt a párnás részen annyira fájt, hogy a sarkamon közlekedtem, de még ma is egész délután úgyhogy ma pihenős napot tartottam. Pedig nekem is szoktak ilyen "fészekrakós" napjaim lenni, na ez nem az a nap volt. Még azt sem mondhatnám, hogy nagyon megerőltettem magam tegnap.
Verka képzeld megtaláltam Adél lányod születésének történéseit! Örültem, hogy visszamenőleg ezek a bejegyzések is megvannak még. Kérdeznék is valamit. Évával (ha egy Évánk van egyáltalán) találkoztál előzetesen? Hozzájártál Nst-re? És most is nála szeretnél szülni?

Üdv

Ani
anidani
Isaszeg

anidani,
voltam a Túri dokinál, megtörtént az első bemutatkozás és vizsgálat meg minden. Én kérdezgettem sokat, ő válaszolt, de nem volt egy szószártyár...de így is hallottam, hogy nem is ilyen. Csendes ember nagyon, de szakmailag szerintem eléggé képben van nagy tapasztalattal és nekem, most az ikrekkel ez nagyon fontos. Ráadásul bízom benne, mert a dokinőm ajánlotta, aki teljesen megbízik a tudásában. Szóval már csak össze kell szoknunk. :-) Lesz azért rá egy-két alkalom.

nalla,
igen egyetértek veled, hogy teljesen más dimenzióba kerül az ember akkor. Bár visszagondolva emlékszem szinte mindenre, de arra is, hogy mennyire más állapotba kerültem. Emlékszem kérdezték, hogy nem akarok felállni és úgy vajúdni én meg csak mondtam, hogy nem és hagyjanak.
A környezet egyébként nálam sem dominált, pedig a János kórházban szültem, ahol mint egy szálloda szoba olyan a szülőszoba, de én semmit nem használtam belőle, se kád, se tv, semmi, leoltotta a szülésznőm a lámpákat és ez volt a legjobb, így is szültem, csak egy állólámpa világította a lényeget a kitolásnál, ez nagyon kellemes dolog, jobban lehet "relaxálni" is.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Nalla most jól értem hogy te is ikreket vársz:? Akkor most neked a második szülésed igaz? Mikorra vagy kiírva?

Anidani neked most ki lesz a szülésznőd? Beszéltél már vele? Csinálhatnál vonalzót hogy lássam hol állsz.

Szilvi örülök hogy meg volt az első randi a dokkerral. Olyan jó hogy rád találtam. Ráadásul elöbb szülsz mint én, tehát tudunk infót cserélni a helyzetekről :lol: :lol: Te neked gondolom mindenből kettőt kell venni igaz? Néztem babakocsikat, persze még nem akarok semmit venni, de milyen brutál áruk van.

Kép
Kép
pancsi76

Na lányok hol vagytok?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Már próbáltam olyan vonalzót csinálni, de valamit elbaltáztam, nem sikerült. Én most a 31. hétbe lépek ezen a héten, és hamarosan találkozunk a szülésznővel - remélem már holnap - a neve Ignáthné Éva. Még csak telefonon beszéltünk, de már úgy is nagyon szimpatikusnak tűnt, és ami a legfontosabb, támogatja az alternatív vajúdás és szülés módjait.

Ani
anidani
Isaszeg

Sziasztok lányok.
Hétfőn még ügyeletben lesz a Túri doki a tarcsai korházban. Azután csak aug elején jön vissza. Addig szabin lesz. Hát én most kihagyom annyit vizsgáltak most az uóbbi ídőben, ezért majd augba megyek hozzá. Megvolt az amniócentézis. Nem fájt eggyáltalán. Kb ugy mint egy vérvétel. Pihiztem utána azért egy kicsit. Majd aug 3. án kell visszamennem az eredményért. De ha van valami két héten belül telcsiznek. Remélem nem fognak. Tegnap éreztem elösször hogy annyira rugdosott hogy már kézzel tapntható volt. Olyan jó érzés. Remélem ti jól vagytok. Mindenkinek további szép nyarat.
Sziszi hol vagy?

Kép
Kép
pancsi76

Nyugodj meg,biztosan minden rendben van....ez egy rémes dolog(szerintem),de túl lehet élni....
Kezdek irigyelni mindenkit,aki most kismama....
Három gyerek(orgonasíp) után...
memara

Mamara igen orgonasíp ezt mindha én írtam volna. Én meg arra irigykedek kicsit akinek több gyereke van. Mindig is nagy családot szerettünk volna a férjemmel. De most ő érte is megszenvedtünk eléggé (lombik). Egy álom lesz majd a megszületése. Hogy vagytok? Ritkán írsz. Gyerekek? Gondolom azért három kicsi mellett elég nehéz gépezni. Az amniotól annyira nem kell félni. Ez egy csodálatos dolog hogy az orvosok ki tudnak szűrni mindenféle rendelenességet. És ha van rá lehetőség, élni kell vele. Ráadásul nem fizetős. Ami manapság ritka dolog. Neked volt fogadott szülésznőd? Úgy emlékszem te szültél Várkonyinál?

Kép
Kép
pancsi76

Szia Pancsi,

megértelek,hogy nagyon várod a kicsi megszületését.Fel sem tudom fogni,hogy az élet mennyire mostoha tud lenni...
Mindenesetre nagyon vigyázz magadra,a gyerekre,pihenj sokat.
Ha megszületik,már ő határozza meg a napi időbeosztást.
Nekem sem könnyű 3 kicsi mellett...de szerencsére,a kicsi korkülönbség miatt hamar meg kellett tanulniuk alkalmazkodni egymáshoz.Bármilyen helyzetben,"házon" kívül is fantasztikusan gyorsan képesek alkalmazkodni.Nagyon toleránsak tudnak lenni.
Persze,bőven jut hiszti is,amikor egyszerre akarnak hárman ezt-azt-amazt.
memara

A kérdésre visszatérve-az előbb kimaradt-nem volt fogadott szülésznő.Szerintem felesleges,ha van konkrét orvosa valakinek.Úgyis az orvos a domináns,minden abban-a szülés- pillanatában dől el.Azt hiszem,ebben is szerencsém volt,mert mind 3 gyerekem hétvégén,vagy ünnepnap született,így nem volt kapkodás sem,s ráadásul nagyon jó szülésznők voltak ügyletben.
Várkonyi,mint főorvos a szülészeten eléggé meghatározó karakter.Szerintem ez is számított,hogy kiemelt figyelemben részesültem.
memara

Sziasztok.

Pancsi,
itt vagyok, nem tűntem el, csak készülődök majd nyaralni, meg jövök-megyek, amíg még tudok.
Te hogy vagy?
Beszéltem a szülésznővel, elvállalt, majd találkozunk augusztus elején. Te hogy állsz ezzel kapcsolatban?
Drukkolok neked az eredmény végett nagyon. Örülök, hogy simán sikerült. Szerintem is jó dolog, hogy ilyen szűréseket tudnak csinálni én csak az ellen vagyok, hogy már túl sok maminak csinálják, pedig semmi nem indokolja, pl. UH vagy bármi.
Mondjuk csak azért mert 35 éves.

memara,
ne bántódj meg, de nem osztom a véleményedet, szerintem a szülésznő viszi el a legnagyobb részét egy természetes szülésnek én az 5 kilós fiamat csak neki köszönhettem...nem az orvosnak.
Persze lehet ez orvosa válogatja.
Ha nem ikreket várnék, lehet én is csak szülésznőt kérnék fel, orvost pedig nem, de hát ezt úgyis mindenki eldönti...lehet neked szerencséd van, hogy ilyen közreműködő dokid van! :-)

Megőrülök ebben a nagy melegben. Ez embertelen és még terhes tornán is volt, bár az jól esett nagyon!!! Fittebb lettem sokkal.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Hát lányok én is a szülésznő párti vagyok. Lehet, mert nekem is az első gyerkőcnél sokat segített a szülésznőm. Az orvos meg csak beszaladt vágott egyett nyomott eggyet. És kész voltunk. Nagyon rendes volt a Molnár doki, de a szülésznő majdnem végig ott volt és serénykedett.
Hát hugomnál is három gyerkőc van és a két kicsi még pelenkás. De nagyon keni vágja az ügyet. Minden gondolom nagyobb szervezést igényel, de igazad van bisztos sokkal jobban elvannak eggyütt. Már ha nem nyúzzák egymást.

Szilvi esetleg meg van a telcsiszáma? Vagy személyesen találkoztál vele? Szimpi? Nagyon kiváncsi vagyok a véleményedre. Dobj már egy privit ha kérhetnélek. Még nem kerestem meg. Meg akarom várni az augustust tudod akkor lesz eredmény. Mérhetetlen izgulok, de most mi is megyünk nyaralni a balcsire egy hétre, talán terelődök kicsit.
Mikor indultok? Hova mentek? Gondolom Boti örül a nyaralásnak.
Képzeljétek milyen rossz voltam. Vaterán vettem egy tök jó brendonos kókuszmatracot a kiságyba, mert az van. És jól lealkudtam 6000ft-ra és plusz ad hozzá két vadi új gumislepedőt. Remélem holnap jön. Egyébként 16000ft. Nagyon meg vagyok elégedve magammal. Szoktatok vaterázni? Olyan sok jó cucc van rajta. Szinte új dolgok.
Sziszi hova jársz tornázni? Én itthon szoba biciklizek, de már a növő poci miatt egyre nehezebb. Egyébként elég sportos alkat vagyok. Rendeltem egy terhes torna dvd-t is 800 ér kivi vagyok milyen lesz.
Vigyázzatok a nagy meleggel igyatok bőven, és bujjatok árnyékba.

Kép
Kép
pancsi76

Kép
Na az igért kép alig húsz hetesen :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

pancsi,
ari poci...:-)
Nekem nincs még képem, mindjárt beterrorizálom apát, hogy kattintgasson, mert kell emlékbe.
Ilyenkor mindig tiszta férfi módra reagál, mint kinek akarod mutogatni?
:lol:

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok! :-)

Silverlion, voltam dokinál múlt héten, és ő azt mondta, hogy a kistarcsai kórházban nem szülhetek, ha koraszülés lesz, ami ikreknél elég esélyes, és inkább a SOTE-ra járjak. Holnap megyek védőnőhöz, kifaggatom őt is, mit gondol erről. Nekem most egy Szabó László nevú dokit ajánlottak a Flórban, ismeri valaki esetleg? lehet, hogy az lesz, hogy elmegyek a Flórba egy terhesrendelésre és megkérdezem ott is, hogy mit gondolnak.
Jó nyaralást neked!!!!! :D

Szülésznő téma: én is csatlakozom azokhoz, akiknél a szülésznő vitte el magasan a pálmát szüléskor. Jó, szerencsés voltam, hogy nem volt komplikáció, de a dokira semmi szükség nem volt, így be sem hívták csak a legvégén, sőt, a kitoláskor is a fejemnél álldogált, akkor is a szülésznő volt a lábam közöt, meg végig előtte, órákon keresztül.

Pancsi, nagyon csinos kismami vagy!!!!!!!!
Igen, ikreket várok, február 13-ra vagyok kiírva:-)))

Kép
Kép
nalla

Na végre Nalla már azt hittem nem jössz. Látom nem tudsz aludni.
Szabo Lászlót ismerem párszor vizsgált még amikor laparral mütöttek. Jó szakembernek tűnik. Legalább ís amikor orvosi bemutatáson a Gerővel beszélgetett. Adnak a szavára. Laparban specialista az tuti. Gödöllőn van magánrendelése. Nem értem ki mondta ezt hogy ne szülj itt. Melyik orvosod? A saját nődokid? Tényleg járj utána a dolgoknak. Bár iker terhességnél, nagyobb a kockázat hogy elöbb kibujnak. Nem lenne jó ha te itt lennél és a lurkókat meg átszállítják mondjuk az 1 sz nőire. Nem is tudtam hogy itt egy súlyponti kórházban nincs koraszülött rész. Pedig annyi szülés van itt havi szinten. Gratulálok az ikrekhez, nagyon vigyázzatok magatokra. És gyere sürűbben. Ne haljon ki ez a topik!! :lol: :lol: Köszönöm a pocak dicséretet.

Sziszi gyere majd a hírekkel. Na akkor apától követeld a képeket. Rólam Laci mindig sorozatot csinált, még Lauránál. És olyan jó végignézni. Laura is szerette. Egy emlék ezt soha nem lehet visszahozni.

Ma is nagy meleg lesz!! még most meglocsolok kint mindent, aztán bezárkózunk.

Kép
Kép
pancsi76

Szia Pancsi!:-) Jövök én, csak egy ideig nem volt netünk (költözés). A mostani dokim sajnos már nem vállal szüléseket, ezért kell másik dokit találnom. Én még mindig a kényelmi szempont mellett vagyok, a Flór van a legközelebb, nem sok cérnám van folyton beutazgatni x. kerületbe valamelyik kórházba. A fiam az Uzsokiban született, akkor az volt a legközelebbi:-))) még jól is jött, mert hamar elkezdett nyílni a méhszáj, és mondták, hogy mivel a "szomszédban" lakom, nem kell befeküdnöm.

Szabó doktorról annyit tudtam meg még ma, hogy valóban szaktekintély, de hamar lezavarja a vizsgálatokat, nem egy bőbeszédű. (Mondjuk ez engem nem zavar.)

Most nézem a tickered, ma vagy pont félidős! :D :D :D

Kép
Kép
nalla

Sziasztok.

nalla,
ez a nem szülhetsz dolog én úgy tudom, hogy akkor van, ha 32-33. hét előtt indul meg a szülés...
Amúgy tudomásom szerint van korabébi osztály, csak azért mégsem mindegy, hogy mennyire korai az a szülés.
Engem ez nem zavar, mert ha átszállítanak, akkor ott is jó kezekben leszek, ettől nem akarok alapból a SOTE-ra menni!
Meg, nekem nem nyílt előbb a méhszáj a fiam születésekor, 39. hétre született, szóval pozitívan állok a dologhoz, hogy bent lesznek amíg kell nekik. :-)
Nálad ez neccesebb lehet, ha sz előző terhességnél voltak ilyen problémák, azért ennek az ikreknél még nagyobb a kockázata.
Én szinte senkit nem ismerek a kórházban, szóval nem tudok semmit Szabó doktorról.

Pancsi,
igyekszem a képpel...szeretnék én is fotókat azért. :-)
Ma voltunk reggel UH-n és kiderült végleg, hogy kétpetéjű ikrek és vegyes páros, szóval lesz egy kislányom is a srácok mellé.
Örülünk nagyon. Ráadásul nagyon tutin fejlődnek, a becsült súly pár nappal fejlettebb, mint az ilyenkor elvárt. Megnyugodtam, tök jó. Minden áramlást megnéztek, tápanyag ellátottságot és agyi keringést is. Ezért szeretem ezt, hogy ide járok, persze pénzért, de biztonságot ad nekem.
Fú a virágaim, megyek én is meglocsolom őket. Ha még életben vannak.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Na itt egy rögtönzött pocak fotó:
Kép

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Sziasztok Lányok!

Még új vagyok itt és a segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg még külföldön vagyok, de két hét múlva hazautazom és nem vagyok képben az otthoni dolgokról. Helyileg a Flór ferenchez tartozunk, de nincs még orvosom.

Nem tudjátok véletlenül, hogy ki jár ki Mogyoródra terhesgondozásra?

Ismeritek Szabó doktort? Ha igen, mi a véleményetek róla? Nem tudom, hogy tudok-e orvost fogadni, mert elég rosszul állunk anyagilag. Egyáltalán hogy működik ez az egész, felkeresek egy orvost a magánrendelésén és megfogadom?
nur

Csajok....
szuper fotók...fej nélkül...na neeeeeeeee...
El kell nektek mesélnem a mai sztorimat...
Ma voltam Várkonyinál...körbepuszilta a gyerekeimet,főleg a lányomat(neki csak fiú unokája van,na abból 4...),azt hittem bessz...ok...
Milyen kár ...hogy....jelenleg nem vagyok kismama...majd jövőre...2011-ben...
memara

Sziasztok

Memara Várkonyival nekem is volt hasonló élményem nagyon incselkedett a lányommal. Az jött le hogy szereti a gyerekeket. És elég barátságos. Látod már ezért megéri kismaminak lenni csak vicc :lol: :lol: Minden ok volt a kórházban?

Nur idv itt nálunk. Igen így van elmész a magánrendelőjébe és megbeszéled. De a kórházba akarsz menni akkor be kell jelentkeznielőre. Olyan két három héten belül adnak időpontot. Nem kell olyan sokat várni, de mindig más orvos vizsgál. Ez ingyenes relatív a nőgyogyászat a kórházban ingyenes. Szabó dokirol már az előző hozzászolásba olvashattál. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim vele. Bár minden orvos szerintem nagyon kedves a saját páciensével. De ha nem vagy a betege olyan se hideg se meleg állapot van.

Nalla igen most voltam pont félidős. Hogy elszaladt az idő. Lányok mindjárt szülünk :lol: :lol: :lol:

Sziszi nagyon szép terhes kismami vagy. Úgy örülök hogy minden ok, és hogy vegyes páros lett. Most akkor már lesz anya nagy segitsége is :lol:
Ezért szeretem én is Ágit mert olyan alapos. Tőlünk is elnézést kért a 12. héten hogy ne haragudjunk de ez egy kicsit sokáig fog tartani. Mármint az uh. Én meg gondoltam magamban hogy én ennek örülök kicsit addig is látjuk a kis drágát. Szerintem elég szinvonalas.
Akkor most megnyugodtatok hogy szépen fejlődnek. Jól időzítettetek hogy még nyaralás elött mentél el az uh-ra.
Ma váratlanul be kellett mennie apának dolgozni ugyhogy rámszakadt a sok meló. Lehet holnap mi is délután indulunk. Tegnap meg kényesztetős napot tartottam. Fodrász kozmetikus, shoppingolás mondjuk a kozmetikát annyira nem élveztem. Alacsonyabb a fájdalom küszöböm. :oops: :oops:
Na szerintem már nem jövök majd csak a balcsiról.
Pihizzetek sokat. És Sziszi jó nyaralást nektek is.

Kép
Kép
pancsi76

Szia Pancsi!

Köszi az üdvözlést :) !

Elkezdem az elejétől olvasni a topicot, de nagyon soknak tűnik :P Remélem lesz valaki, aki tud majd friss infót mondani dr. Szabóról, most főleg az anyagiak érdekelének elsősorban, mert nem állok túl jól.

Van egy olyan érzésem, hogy császáros leszek a végén :( de hát végül is mindegy, csak a picur legyen jól.

Szerintetek van arra esély különben, hogy tudok fogadni dokit a nyolcadik hónapban? Eddig nem tudtam hazamenni innen és amire hazajutok, az kb. a 32. hét lesz....
nur

Nur én úgy tudom hogy a maszek rendelőbe 6000ft egy vizsgálat. Többet nem tudok hogy mennyit kér a szülésért. Az én dokim 8000/ alkalom. a szülés egy 100 lesz. Ilyen árak vannak manapság sajna. Szerintem találsz olyat aki elválal, ilyen későn is. Hiszen azért vannak.Vagy nem? Kérdés hogy magánba, vagy .... Szerintem az orvosok mind jók. Én a helyedben csak szülésznőt választanák. De ezt neked kell tudnod. Honnan tudod hogy császáros lesz? Van ilyenkor valami előjele ennek? Én nem tudom azért kérdezem.

Lányok holnap már nem jövök majd egy hét múlva. Mindenkinek aki babás pocisimi. Aki nem annak meg pááá.
Vigyázzatok magatokra.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Olyan jó, hogy írtatok picit többet, persze most nekem nem volt nagyon alkalmam, hogy benézzek... Táboroztunk, kis munkát is vállaltam...

Nur, üdvözöllek én is!
Miből gonolod, hogy császár lesz?
Szerintem, ha elmondod az orvosnak, hogy külföldön éltetek és csak most jöttél haza, biztos megérti és vállal.

Ani! Igen egy Évánk van :D és már felkerestem most is. Ő ugyanis a fix pont a káoszban, nálam... Adéllal is ő végezte az NST-ket, így nem vártam soha órákat rá.
Nagyon sokat köszönhetek neki, különben. Végig hagyta a dolgokat a maga medrében történni, mikor a doktornő burkot akart repeszteni, akkor ő mondta, h. várjunk még egy picit és 10 perc múlva meg is repedt magától. Nem tudom már mit írtam abba a szüléstörténetbe, amit olvastál, de úgy emlékszem vissza, hogy az addig ismeretlen erősségű fájdalom ellenére csoda volt és nekem főleg az számított, hogy nem erőltettek rám semmit. Éva nagyon tapintatosan ajánlott ezt-azt: beöntés, zuhany, kád és én vagy elfogadtam, vagy nem. ( A kád meleg vízre pedig már nem volt idő.) Járkáltam a folyosón és arra gondoltam, hogy minden egyes fájással közelebb kerülök a kislányomhoz, ezért tudatosan nem szorítottam össze a fogam, csak átadtam magam a történéseknek. És ahogy Nalla írta, totál mindegy, hogy ilyen állapotban milyen csempe van a falon...
Igen, sokminden a szülőszobán dől el, de ha én nem küzdöttem volna azért, hogy a 2. babám természetes úton jöjjön (azaz maradok a gyöngyösi doktornál), akkor most a 3. szülésnél esélyem se lenne erre. De úgy voltam vele, hogy amit lehet tegyünk meg azért, hogy elkerüljem a császárt. Nekem ez volt a legfontosabb és ezért úgy választottam orvost is, hogy ebben partner legyen. Rangsorolni kell a dolgokat, van akinek a fő szempont, hogy közel legyen a kórház, vagy ne kapjon a babája semmit az anyatejen kívül (nálam még ez volt a vezető indok a kórházválasztást tekintve). Szóval nem vagyunk egyformák és ez így jó!
Amúgy én is úgy voltam vele, h. amíg lehet otthon (ill. a szüleimnél) vajúdgatok, közben Évával 3-4x telefonon értekeztünk és a kh-ba 3-4 perces fájásokkal értem be. Pont jó volt...

Szilvi, örülök, hogy Túri doktor felé alakul a bizalmad! Az csak jó, hogy sokat kérdezel, mert az orvos válaszaiból őt is megismered egy kicsit!

Lányok én már 14 kg-t híztam de a lányokkal is 20 meg 22kg jött fel. Persze ez nem mentség csak akkor is csóválta a fejét a védőnéni :oops:
Kb egy hónapja voltam orvosnál, de most kb 2 hétig még nem megyek, ha nem lesz problámám.
Ill. érsebészhez megyek hétfőn, mert egy véna a lábszáramon brutál be van gyulladva. Van valakinek hasonló panasza?

Kb ennyi jutott eszembe, kitartást mindenkinek a kánikulához!
Vigyázzatok magatokra!

üdv, verka
Kép
Kép Kép
nverka

Nalla
én az ikerterhességet Szabónál kezdtem és a sotén kötöttünk ki. A kórházban van koraszülött osztály, viszont csak 33.héttől vállalják a koraszülötteket. Ha korábban indul meg a szülés, akkor visznek a sotéra. Én így jártam, nem bántam meg egy csöppet sem.
Szabó doki szakmailag nagyon jó, mégis a sotén tudták csak leállítani a 30.héten a megindult szülésemet, szóval szakmailag mégiscsak van jobb is.
Ha 100% biztosra szeretnél menni, ajánlom a soteI-es klinikát. Ha mégegyszer ikreket szülnék, ott tenném.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Nverka!
Én is megkerestem Évát, voltunk a szülészeten is és megmutatott mindent, ki is próbálhattam a szülőkereket, bár azt mondja mostanában nemigen használják.
Nekem nincs lábproblémám, hanem a kezemen jöttek ki viszkető kis hólyagocskák, a védőnő szerint ekcéma és kenjem szudokrémmel. És a vizeletemben fehérvérsejtet talált, azt mondja nagyon sokat, 3+, most várom a Klinikát, hogy visszaszóljon a dokim, hogy akkor most mi legyen. Volt valakinek ilyen problémája? Vagy probléma ez? Valami bakteriális fertőzés, de nem tapasztaltam semmi szokatlant vagy kellemetlent eddig, ami erre utalt volna. (kivéve a kezemen a hólyagok, dehát ez a kettő nem hiszem, hogy összefüggésben lenne, de azért majd ezt is megemlítem a dokinak)
A héten belépünk a 33. hétbe, úgyhogy már nem sok van...Ja és úgy 12 kg-ot híztam....

Szia Nur! Én is szülésznőpárti vagyok, már csak azért is, mert a dokim is szülni fog, és nem akartam egy teljesen ismeretlen dokit választani, várhatóan a szülésznőhöz fogok járni nst-re, így beszéltük meg, és lesz időnk összeismerkedni.

A végén milyen sűrűn kellene dokihoz járni? Hetente vizsgálódnak vagy kéthetente, vagy elég az nst?

Szép napot mindnekinek!

Üdv:
Ani
anidani
Isaszeg

Nyugalom,minden rendben lesz.Az utolsó hetek elviselhetetlenek,főleg e melegben...de mindegy minden nehéz,minden megerőltető.A szülés pillanata a fájások után egy őrült nagy megkönnyebbülés,egy nagy könnyedség ..........
Én mindig azon rimánkodtam,ne kelljen a 40.hétig kihúzni.Az első két gyereknél jobb volt(36. és 38.),a 3. gyerekem kihúzta a végéig....a kiírt időpont előtt 4 nappal született meg.
memara

Sziasztok

A 2010 szeptemberi topicból vagyok . Most lett kész a babaszobánk, amit Iparművész sógornőm festett. Ha van kedvetek kukkantsátok meg! Szívesen vállal akár egész szoba, akár csak egy falkép festést is, fantáziája határtalan, legyen szó előre kitalált motívumról, vagy elég számára egy ötlet is , aminn elindulhat Ha érdekel valakit a dolog, privátban tudok további infókat adni. Bocsánat ha zavartam! Szép napot mindenkinek

http://indafoto.hu/balintka/meseszoba

Kép
epike

Sziasztok! nagyon leült a topik:-)))

Voltam ma megkukkantani a Flórt, nekem nagyon szimpatikus volt a szülészet-nőgyógyászat, azt hiszem, nem is keresek tovább:-)))
Láttam Várkonyi doktor urat, a rendelésen pedig Szabó László volt, de őt nem láttam:-)

A recepciós hölgy ajánlotta a kismama klubbot, augusztus 17-én lesz legközelebb 15 órától, jön esetleg valamelyikőtök? :-) Azt mondta, hogy lesznek ott orvosok, szülésznő, neonatológus, közvetlen társalgás, jobban meg tudom őket ismerni és a kérdéseimet is nyugodtan írjam össze egy papírra. :D

Kép
Kép
nalla

Sziasztok lányok.
Na megjöttünk a balcsiról jól lesültem pedig árnyékba voltam. Jó volt a víz is de a végére elromlott az idő. Kirándulni jó volt.
Kedden megyek a amnio eredményért, de már megnyugodtam hisz két héten belül hívtak volna.

Nalla örülök hogy szimpi a kórház, és hogy döntöttél. Én lehet elmegyek, azt hiszem silver is jön, de ők még balcsin vannak. Én beírtam a naptáromba. Lehet akkor találkozunk.
Volt vizsgálatod is? Vagy csak benéztél? Találkoztál szülésznővel?

Kép
Kép
pancsi76

Szia Pancsi! Üdv itthon! :D

Nem voltam vizsgálaton, csak megnéztem, milyen a kórház, milyen az első benyomás. Jó, hogy minden dolgozó névtáblát visel, mert így "titokban" le tudtam olvasni, hogy ki ő, mi ő:-)))) Óriási dinnyékkel ültek ott kismamik, szóval azért előre bejelentkezés ide vagy oda, várni kell, azt levettem rögtön:-)

Olyan szuper lenne találkozni a klubban!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Gyertek mindenképp!!!!!!

Kép
Kép
nalla

nalla,
én tervezem, hogy megyek a 17-i klubbra, kíváncsi vagyok az ott dolgozókra, meg mindenre a kórházzal kapcsolatban, ne legyen már annyira idegen, ha megy az ember szülni...lehet, hogy Pancsi is jön, vele már beszéltük...dumcsizzuk meg és tudunk ott találkozni!!! :-) Mi meg tudunk majd csevegni az ikerterhesség "szépségeiről" :lol:

Pancsi,
mi még itt vagyunk Balcsin, momentán az esőben ülünk, vagyis a házban. Azért nekem jó ez az idő, a hőségben nagyon szenvedek.
A nem kis ütemben növekvő babókák nem annyira kedvelik a 30 fokot. :-)
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és még le is barnultál. Ahhoz képest, hogy semmi napra nem megyek én is begyűjtöttem minimális színt.
Az aminoval semmi gond nincsen akkor, szerintem már a papír csak formalitás, de ezt én már amikor megcsinálták mondtam neked, hogy nem lesz gond.

Néztem én is mindig, hogy kihalt kicsit a topic, olvasok mindig, csak mobil nettel nem akarok fent lógni mindig. Most már lassan akkor visszatérünk és düböröghet a topic :-).

Most olvastam csak lejjebb...szóval akkor irány a szülésfelkészítő!
Addigra szerintem már én is ismerni fogom a szülésznőt, mert majd kedden vagy szerdán hívom őt otthon és bemegyek hozzá ismerkedni.

Pusz, Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Na hazajöttünk végre a nyaralásból. Nem olyan volt azért, mint rendesen, mármint nem ikerterhesen.
Nekem igazán mindegy volt, hogy hol vagyok, sokat szenvedtem az időjárástól, meg mindentől, aludni sem igazán jól tudtam, szóval amióta vasárnap hazajöttünk este, alszom mint a bunda az alvásidőkben, mert nagyon kifáradtam.
Gyerek sem úgy viselte, mint gondoltam! Teljesen behülyült, hogy megváltozott a napirendje, a végére kezelhetetlen lett, gondoljátok ez milyen jól jött még nekem, hogy non-stop hisztizés ment.

Na mi van itt, senki nem ír semmit!?
Halló!

Pancsi, Nalla???

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Hát lányok itt vagyok.

lehet már írtam, a vizsgálat eredménye KISLÁNYUNK lesz. Mi nagyon boldogok vagyunk, hisz tényleg mindegy lett volna, de úgy jó ahogy van. :D :D
A lényeg az hogy minden egészséges tehát nincs semmi kromoszóma elváltozás és ennek tudatában, az aggodalmaim is elszáltak.

Szilvi hát ahogy írtad, egész megsajnáltalak. És bár én ezt igy nem fogalmaztam meg, nekem is hasonló érzéseim voltak a nyaralás alatt, sőt vágytam az othonomra amikor pihizhettem délután. Nem kényeskedésből írom, csak egy tortúra volt az egész. Csak azzal a külömbséggel hogy nálunk a lányom nagyon jól érezte magát. Igen Boti még elég kicsi és neki fontos a napi ritmusa. De már itthon vagytok. Két hét az mégiscsak sok.
Mi meg hétfőn megyünk a tiszához sátorozni, szóval már előre parázok. Amúgy is utálom a komfort nélküli dolgokat, hát még pocakkol szenvedni az állandoan leengedő ágytól. De majd megpróbálom élvezni a helyzetet. :D

Voltam orvosnál, minden ok de hát ezt tudtam.Négy hét múlva kell menni. És csak a 31. héten kell uh-ra menni. De messze van az még. Levették a véremet ezzel az átkozott cukor terheléssel borzasztó édes szirúp. Brrúúú. :x

Lányok ti hogy álltok Nala? Nő a pocak? Nagyon tetszik a vonalzód! Kis borsószemek. Vásárlással hogy álltok?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Lányok!

Hát, mégsem fogok tudni dokit fogadni :? de ha összejön szülésznőt szeretnék.

A terhesgondozásra Umáthum főorvos jár ki, ismeritek esetleg?

Nagyon félek, mert szerdán be kell mennem egy kisebb műtétre (szemölcsöket akarnak eltávolítani) és elsőre elég ridegnek tűnt a nővérke, akivel telefonon beszéltem. Remélem fogok találkozni rendesekkel is bent, mert a szülésre még jobban beparázom.... Így is félek nagyon, hogy nem fog-e ártani a babának ez a műtét, meg egyáltalán...
nur

Pancsi,
hát igen, nem ez volt a legideálisabb nyaralás senki szempontjából, de már itthon vagyunk és azért volt jó része is.
Szerencse, hogy csak Balcsin voltunk, meg ismerős helyen, szóval közel az otthonhoz.
Ja, igen nem is írtam neked, hogy nagyon szar volt nekem is a cukorterhelés...hétfőn voltam azon a klinikán. Mondjuk készültem, vittem egy egész citromot, meg plusz vizet meg mindent megpróbáltam, de nehezen ment és maradt lent. A fiamnál sokkal könnyebben ment. Na biztos, hogy mint minden ilyen szadista dolgot, ezt is a férfiak agyalták ki...:-) de ezen is túl vagyunk.
Veled elég korán itatták ezt a szart, miért? Előző terhességnél cukros voltál?

nur,
próbálj meg a legkevesebbet idegeskedni és aggódni, az árt a legjobban a babának. Gondolom, ha megcsinálják a műtétet, akkor nem árt a babának. Nem hinném, hogy olyat csinálnának. Miért most kell ezt egyébként, befolyásolja a terhességet vagy mi? Gondolom nem altatásos, hanem helyi érzéstelenítéses, az meg nem árt.
Nem tudom, mivel biztassalak, mert az eü. személyzet unott és flegma és nem kedves hozzáállásával nekem mindig problémám van. Most viszont már ott tartok, hogy csinálja meg a dolgát, de azt lelkiismeretesen, a kedvességet meg a családomtól kapom mellé. Nem tudsz mit csinálni, sajnos ilyen a helyzet ma.

Szilvi

Kép

Kép
silverlion

Nur hát nem egy tragédia ha nincs fogadott orvosod. Umátum dokit én nem nagyon ismerem láttam már meg irt nekem receptet, ennyi. De szimpinek tűnik. A szemölcs eltávolításhoz meg sok sikert gondolok majd rád. Valami nem tetszett a dokinak rajta hogy hirtelen meg kell szabadulni tőle? És hány darab van? Nem hiszem hogy a bébinél bajt okoz, hiszen annyira ovatosak az orvosok.

Szilvinem tudom miért kellett ilyen hamar. A védőnő csütörtökön adta a beutalót én meg elmentem pénteken. Nem tudtam hogy ez nem olyan fontos. Csak hogy megyünk nyaralni, nem akartam húzni az időt. De a vérvételen is furán néztek rám. Egyébként volt már nem is egyszer cukorterhelésem, mert a lombiknál kell, és soha nem volt baj vele. Most sem lesz remélem.

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Lányok!

Nverka figyelmetlen voltam és nem válaszoltam korábban neked, ne haragudj - pont ezek miatt a fránya szemölcsök miatt gondoltam, hogy császár lesz, meg nem is vagyok már fiatal a 36-ot taposom és első baba lesz. Bár lehet ez még nem indok, ha minden más rendben van.

Pancsi gratula a kiscsajhoz :wink: ! Az a baj a szemölcsökkel, hogy ezek vírusosak és ha normál úton szülök esetleg bekerülhetnek a baba tüdejébe :( Na ezt én sem szeretném kockáztatni, inkább csináljanak velem bármit.

Szilvi igazad van és tudom azt is, hogy nagyon leterheltek ma az egészségügyben, tényleg a lényeg az, hogy jól csinálják, amit csinálnak. Ma Túri doktornál voltam bent az UH-n és szimpatikus volt - igaz nem volt túl közlékeny tényleg :) még azt sem tudtam megkérdezni fiút lát-e :roll: Hétfőn kell visszamennem a szemölcsök miatt és állítólag altatásban szedik le őket, de bízom bennük csak tudják mit csinálnak (remélem).

Szülésznőt nem tudtok esetleg ajánlani? És őket hogy, illetve hol lehet megfogadni? Kaptam két nevet korábban: Sárközi Anikót és Ignáthné Évát, de elérhetőséget sajnos nem tudok hozzájuk :( Nem tudtok esetleg telefonszámot?

Ha kedden bent leszek a kórházban, akkor én is elmegyek a klubba :)

Van valaki esetleg köztetek, aki október elejére van még kiírva?
nur

hello lányok! :D

Pancsi, gratulálok a kicsi lányhoz! :D

Nur, szerintem is jobb, hogy megszabadítanak a szemölcsöktől, apa sem kapja el, babát sem kell félteni, neked is jobb lesz, nem lesz semmi gond, meglátod!:-)

Nekem sincs dokim:-)

De jó lenne, ha mindannyian összefutnánk a klubban! Az 1. emeleten lesz a Flór Ferenc teremben! Priviben esetleg elküldhetnénk egymásnak egy rövid személyleírást, mobilszámot, mit gondoltok? Vagy tegyünk ki kis táblát?:-DDDD

Kép
Kép
nalla

Lányok akit érdekel egy nagyon jó babakocsi reális áron. Mert 30000ft-ért elvihető. Teljesen megkímélt állapotban.
Babakocsi
- 4-szeresen állítható háttámla
- 5 pontos biztonsági öv
- állítható lábvédelem
- dupla görgők elől és hátul
- gumikerekek
- könnyű alumíniumváz
- egykezes összecsukás
- kényelmes ülés, párnázott fejtámasszal
- nagy, levehető bevásárlókosár

[+ további leírás]

- gyerektálca italtartóval
- szülői tálca: óra, hőmérséklet kijelző, tárolózseb
- forgatható naptető
- lábtakaró
- könnyű hordtáskával (max. 3/4 hónapos korig)
- méret (SZ x M x H): 99 x 58 x 107 cm
- méret (összecsukva): 58 x 58 x 88 cm
- tömeg: 15,5 kg

Újonnan 97000ft volt.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
pancsi76

Vissza: Szülészetek, kórházak