Új privát üzeneted érkezett!

Luca, köszi szépen neked is!

Mieza, ezeket akkor álmodtam, amikor már biztos voltam benne, hogy nem sikerült.Lehet, hogy magamban így próbáltam lezárni.Vagy nem tudom.Annyira nem értek az álmaimhoz! :D
Vendég

Csákó-mákó! :lol:

Tegnap jól megvuvuzeláztuk a lefele utat Gárdonyba és a hazafelét is.... Odafelé állt a sor Martonvásárig, ott a kritikus kereszteződésben rhandőhr irányított és utána tudtuink haladni, de addig... :shock:
Hazafelé megint állt a sor, nemtommiért, egy darabig tűrtük, aztán a Zuram berágott és megvettük a matricácskut, oszt usgyi ótópálya. Mindenki jól járt, a matricaüzére pénzhez jutottak, a Zuram hazaért a meccsre, a kollegina-barátosném elérte pesten a délegyházi járatot.
Ő a pocisunk, kb. 2 kg-ot hízott, még nemigen látszik rajta, de az álomkór az jelen van, ill. a valahány-ingere szokott lenni. :lol:
Anyósa azzal idegeli ki, hogy ahányszor találkoznak megkérdezi, hogy van-e hányingere. És ugye nem mindennap van, szerintem ezért zavarja a kérdés. Mondtam neki, hogy egyből vágja rá, hogy persze! Attól anyóspajti megnyugszik és nem "kezelgeti" őt tovább. :wink:
Mindent összevetve, miután leértünk Gárdonyba, nagyon jól éreztük magunkat. Jött egy új fickó (aze gyik kollegina pókja) is a csapatba, elején kissé kukább volt, de aztán összerázódtunk, szimpatikusnak tűnt elsőre.
Este még rántottcsirkét sütöttem mára, ja és palacsintát, nehogymá a Zuramnak hiányérzete legyen! Amikor hazaértünk csodás panel-birtokunkra, vki palacsintát sütött és ő megéretze az illatát, amit vágyakozva szóvá tett. Én nem szóltam semmit, csak a meccs közben beállítottam neki a betekert kalóriabombákkal. Hááát, nem mondta, hogy épp diétázik! :lol: :lol: :lol:

Navi:
Hogy magánszámozik a lurkó, mozog nagyon olyankor? Remélem du. rágyúrsz az alvásra és bepótolod a lemaradást. :)
Hááát az a lakkcucc utólag inkább egy dominaszerkóra hajazott, elég hülyén néznék ki benne a rekkenő hőségben, tengerpaton... :lol:
Neked is tecc volt Shrek?
Tegnap milyen közel voltunk egymáshoz. :)

Kubu:
Hi-hi, Navi volt ma az angyal a koránkelésben, asszem a babérjaidra tör! :wink: :lol:
A cicus-kutyus combo simán megoldható csak mindketten babaként kerüljenek össze. Bár a nyagyiméknál a cicus volt a fiatalabb, mégis együtt aludtak az ónémetjuhásszal, aki még át is ölelte. Nem vagyok nagy macsekpárti, de messziről nagyon bírom őket és ezt a kis vörös-cirmost megsirattam, amikor egyszercsak nem jött többé haza... :cry:
Gyerekszoba-project abszolválva? :)
Homeopátiás pihi :arrow: ez nagyon jó! :lol:
Jól haladsz a pakolással, csak lájtosan!
Ma végignondoltam az álmom. Szerintem az új párom (melóhelyen) egy igen határozott és vagány pasi. Sokmindenben ő dönt, régen mindíg nekem kellett a sarkamra állni, kvázi én voltam a férfi. Ez hála hára megváltozott, kezd bejönni a "gyönge nő" szerep és élvezem is. Szóval ez a domina-szerkó szerintem a férfias viselkedésemre utalhatott, amit most nem valósítok meg (meghiúsult fotózás a parton, mert sok az ember), mert tekintettel vagyok másokra is, hagyom, h. ők is dönthessenek, ne csak én. Asszem ez előfeltétele a babásodásnak is, hogy merjünk nők lenni és befogadók, hagyjuk, h. egy kicsit irányítsanak minket, nem kell nekünk hordani a gatyót állandóan.

Andrea:
"Vuvuzelázik" :arrow: szétrepedek, akkorát röhögtem! :lol: :lol: :lol:
Jó lenne, ha ti lennétek a szomszédaink és nem Gyuribá+cséri telepe! :)
Rajó humorzsák nem akar kárriert a stand up comedy-ben? Szerintem tarolna! És ezt most hótt komolyan mondom!

Zsu:
Bakker.... Végigfutott rajtam a hideg...
Ez valóban a tragédia lezárása volt, végül is ez jó, h. sikerült, mert addig nem is érdemes újat kezdeni, amíg a régit nem dolgoztad ki magadból. Nagy ölelés!

Rita:
Menta priv!
Priv-ben sem írod le Sz-el az álmod? Nagyon felcsigáztál!
Csak nem keksz volt? Ha igen, az szerintem jelentheti azt, h. Sz-től várod a megoldást baba-ügyben, ez nem gáz, hiszen ő a dokker aki "beteszi". :)
Gyertek ti is aug. 06-án a Godot Dumaszínházba, ne izguljatok én tuti nem lépek fel! :wink: :lol:

Wikka:
Engem is könnyű csapolni, csak mot 2 nap alatt 4x szúrták ugyanazt a karomat, talán azért lett velem így...

Judit:
Kösszke a pisztrángos infót! :)
Nem óccó, de biztos finom. Egy halacsku kb.: 20 dkg náluk is, mint Lillafüreden?

Luca:
Üssed nyakon a háziorvost :lol: , de komolyan - ne hagyd magad! Ha nem ismeri a családodat, akkor mondd neki, hogy volt már a famíliában trombózis (mondjuk anyai ágon), hátha akkor nem kekeckedik... Az enyém tök jó fej, egyből beutalt (bár ő is kérdezősködött, de nem kekec módon).

Mieza:
Jó tavazást, ma hozzád leszek közel, mert Szigetszt.M-on leszünk anyunál. :)
Ja!!!! Főleg neked írom, de CSAJOK HA BÁRKIT ÉRDEKEL:
tegnapelőtt születtek meg az egyik ismerősömnél a palotapincsik 7!!! zsemleszínű lelkecske, akik szerető gazdit keresnek, ingyen elvihetők Délegyházáról. Anyuci pincsi, apucit nemtudni, de állítólag, mindegyik anyukára ütött... Ha meggondoltátok, adok telefonszámot szívesen hozzájuk. :)
Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok, olyan szinten elkezdtem hízni és nem tudom mit tegyek ellene. Már 4 kgnál járok, pedig 9 hetesen még nem kéne.
Életemben nem kellett figyelnem arra, hogy mit eszek. Most már 2 hete nagyon betartok minden diétás előírást, mindennek a felét eszem, többször keveset, sok gyümi-zöldség, semmi cukor, csoki (ÉN!!!), sok ásványvíz, teljeskiörlésű..főleg grillpiphusi, néha valami fincsibb, de az is a lehető legegészségesebb...
Nem tudom mit tegyek, most egy kicsit beijedtem...
mieza

Elmesélem, de lehet, hogy hülyeség. A végőnéni azt mondta, hogy a hányinger eléggé pszichés dolog is. Nem mindenkinél válik be, mert vannak extrém esetek. De ha erősen koncentrálsz, hogy elfogadod a babát, a tested, életed része és a legjobb helyen van ott, akkor nem lesz hányingered...
Ez egy hete volt, azóta csinálom ezt a "gondolat-gyakorlatosdit" és tényleg sokkal jobb. Reggel van egy pici émelygésem, amire eszek egy kis kekszet (4 szemet) és egész nap nem is érzem.) Azóta egyszer volt egy vukrohamom, de azt sem előzte meg émelygés.
Amikor jön az émelygés, akkor arra gondolok, hogy ez nagyon rendben van így és azonnal el is múlik.
Pedig volt nap, hogy fel sem bírtam kellni :)
mieza

Csajok, az lehetséges, hogy én sehol se találom gyoreneildi angyalkáját az iwiwen? Lekerült vagy csak én vagyok béna???
mieza

OK, béna voltam, meg van :))) csak az albumban kerestem elsőre.
Jaj, de csodaszép :))))
mieza

Mit szóltok ehhez a meleghez?
Szerintem az egyetlen előnye, hogy 3 óra alatt szárad kint a ruha. :lol:

hofeherke

Mieza: Jól hangzik ez a délegyházi kutyás program, remélem azért az árnyékot választod a tűző nap helyett. Én meg itthon senyvedek a hétvégén a meleg lakásban. Egyrészt egy kis kényszerpihi a hystero miatt, másrészt a párom sajna egész hétvégén dolgozik. Mi is nagy kutyapártiak vagyunk, nekünk is van kettő gyönyörűség. Akkor én is belekerülhetek a táblicskuba?

Sajti: Nagyon bírom, hogy mindig ilyen jókedvű és vicces vagy. Ó nem fogom hagyni magam, nem az a típus vagyok, először megpróbálom az asszisztenseivel elintézni, hátha így egyszerűbb lesz, mindent velük szoktam intézni, telózok nekik, hogy ez kell, az kell, eddig mindig sikerrel jártam, csak a dokival ne találkozzak.

Mara: Én nagyon szeretem a meleget, de ez már nekem is sok. Úgy látszik öregszem.
luca4

Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról, kipurcantam.
Használtunk naptejet, de mégis jól leégtünk. Férjecskémnek a háta+lába , nekem a hasam, cicim+combom.
Indián neveink is lettek ezáltal: Férjem "Fehér segg", én "Vörös begy"
Amúgy szuper volt, a víz remek és remélem a tüszőim is beindultak.
Holnap megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz.

Navi

Köszönöm a szülinapi köszöntést :D

Most megyek, mert még ki kell pakolnom.
Holnap jövök majd!
angi81

Sziasztok!jó meleg volt ma,azt sem tudtuk merre húzódjunk a kert árnyékos zúgaiba.ma letelt a 9. nap,görcsöl a hasam,szerintem nem túl jók a kilátások! :cry: :oops: :cry: :oopHa lefekszem picit múlik.Nagyon félek a péntektől.
Andrea!holnap tesztelsz?Drukkok mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Angi tüszi drukkok :arrow: :arrow: :arrow:
ritabmc

Sziasztok!

Megjártuk az utunkat, találkoztam nagyra nőtt csemetémmel. beszélgettünk már amiről ő akart. De sokkal többet, mint eddig nem tudtam meg róla.

Mióta hazaértünk folyton bőgök, mikor látom ujra nagy kérdés. Örüljek jól van, aztán osszam be. Családban csak az anyám érez velem meg a jó barátnőim és talán ti, akik tudjátok mi az, hogy várni és kb nem tudjuk mire és meddig.

Délegyháza és kutyák: jó lenne összehozni nekem is.

Első sikerül, mert pár nap mulva megyek egy barátnőhöz. Kutyikat megnézném, hoznék is (első kutya pincsi volt) már sajnos nem él. De hát dolgozni kell(ene) és ezért ezt ki kell hagyom.

Lassan befejezem, mert kissé folynak a könnyeim.

Miezám: hizással vigyázz nem szabad diéta folyton!

Angi: bőröden kenjed, Nap nagyon furcsa a Balatonon

Hófehérke: teljesen igazad van, egy a jó szárad a ruha de más?

No jó éjt és sok drukk nektek

üdv

kispatak
Vendég

Ha nem jöttök elmegyek szundizni.Jó éjszakát!
ritabmc

ahoj,
jöttem, láttam, megyek vissza bubuzni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!
Hát, úgy tűnik Zoli Mágusnak ez a mutatványa nem sikerült, a mai teszt negatív :(
andrea-1

holnap a hivatalos nap? b.ssza meg, azért ha nincs miki még tarts ki, jó?
kpn

Igen holnap, de ha lenne baba, azért a teszten egy kis halvány légypiszoknyi valaminek csak kéne látszania....

Mikit már csak az utró tartja vissza.... Egyébként az összes classic előjelét érzem... evvan....

Mostmár azon agyalok, hogy sikerüljön meggyőzni Sz-t, hogy azért az 1 táborosért mehessünk.....
andrea-1

sziasztok

nálunk zajlik itt az élet hétvégén is nagy pakolásban voltunk, meg a héten el kell cuccolnunk mert találtunk egy albérlőt aki nem 1-től hanem már szombattól jönne lakni.
gyereket elküldtem a hétre nyaralni hogy a saját tempómban haladjak a pakolással, már ma reggel túl vagyunk az első fuvaron most kicsit pihenek aztán következő pakolás mert estig össze kell pakolnom egy nagy kocsira valót.
mosogatok közben meg mosok amit még találok mert ez a gépem itt marad, és nem tudom az új mikor jön meg, mert igazából még meg sem rendeltem, az uram akar mégegyet aludni rá.
szombaton mire este hazajön Filip már nem ide haza jön, nem tudom hogy szegénykém hogy fogja venni, bár látszólag azt mondta hogy oké.
Sajtikám
takaróról teszek majd fel képet csak az már ott van én meg még itt, ha ott leszek előbányászom és akkor majd kapsz képet róla.

mindenkinek drukkolok azért olvaslak benneteket de írni már sokszor nincs erőm este.

a héten nem nagyon fogok írni de majd ott a pakolások közötti szünetben olvasom hogy kivel mi történt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andrea!Még ne add fel!Én is kitartok a pozitívkodással,bár kb.ugyan
azt érzem amit te.
Éjszaka a meleg miatt alig aludtam,folyton kattogott az agyam.De tudod,múltkor volt egy lány ugyanilyen érzésekkel és jött a biológus a jó hírrel mégis!
A barátnőm 6 hetes terhes és még mindíg megvan neki a piroska érzés,első perctől.Engem is ő vidított fel tegnap.Ne légy még
szomorú!

Lukácsné!A pakolással csak óvatosan,nehogy baj legyen!

Luca! írj mi volt az Áek üggyel! :roll: :roll: :roll:

Sajna ma dolgozom,de este jövök fárasztani benneteket a hülye tüneteimmel.
ritabmc

Rodina!Bénázok remélem téged jelöltelek.

Nem találom Győriné Ildi kislányát,segítetek priviben?Hadd gyűjsek eg

y kis erőt szerdára :twisted: :twisted: :!:

Most jött a hír másik legjobb barátnőm spontán babás,tegnap úgy érezte semmi,ma+teszt!?! látjátok?! :P :P
ritabmc

Rita: aranyos vagy hogy bíztatnál :-).....de inkább felkészülök a rossz hírre, ez a hajó sajna elment...
Azért Te bizakodj, Neked biztosan sikerült!!!!!! :-)
andrea-1

Még bekukkantottam,azt hittem itt vagy Andrea!Megértelek a fagyibabával! nekem az a legnagyobb bajom,hogy 3hónapig majd nem történik semmi ha úgy lessz ahogy a legrossszabbra gondolok!

Sajt!elolvastad a privi történetet Sz ügynökkel?ma megint itt volt álmomban,de gyorsan eltűnt,csak az arca rémlik.

No már tényleg megyek,mert a fiam szerint függő lettem!Rendi nem,?!
ritabmc

Mégis itt? de jó!Nem gondoltam ilyen nehéz ez az időszak, azt hittem könnyebb mint az inszemeknél! ÁÁÁÁ dehogy!SŐT!

Postás jó hírt hozott, eltörölték egy büntinket 50 helyett 54 el haladt apa az ótonkkal.EZ A NAP JÓL INDUL!
ritabmc

Igen itt..... ugyanannyira nem könnyű, mint az inszemeknél.... :cry:
andrea-1

Sziasztok Lányok, kérlek segítsetek, nem tudjátok van Zeke doki vagy már szabin van?
Köszönöm szépen!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

vicuska 2007:Zeke doki augusztusban megy szabira!
Vendég

Helló Mindenki!

Andi, még ne add fel, plííz! :?
Nekem annyira halvány volt a tesztelés napján, h. lehet előző nap nem is látszott volna... :roll: De persze, inkább csalódj kellemesen holnap, mint h. beleéled magad!

Sajti, tényleg, én Agárdon, ti Gárdonyban... sőt mi Gárdonyban is voltunk délelőtt, mert ott van egy csomó bevásárlóhely, mint pl. Aldi, Penny, Spar egymás hegyén hátán, Agárdon meg semmi, csak egy szar Coop :)
Nagyon aranyos volt a Shrek! Nekem is tetszett, de sajna az előtte lévő reklámok qrva hangosak :shock: :twisted: szegény babócám annyira beijedt szerintem, pedig mondtam neki, h. lehet kicsit hangos lesz a mozi, de aztán amikor rápakoltam a kezeimet megnyugodott és maga a film nem volt annyira hangos!
Magánszám=akrobatika :lol: most is mintha csuklana :D
Igazad van, ahogy ezt már korábban is beszéltük, nem kell mindig a gatyát hordanunk, hanem nőnek lennünk! :wink: Mondjuk én most aztán annak érzem magam, nem is kétséges!

Angi, szívesen! :D
Balcsi nekünk is jó volt vasárnap, bár nagyrészt árnyékban ültem, úh. én nem égtem le viszont a Zuram annál inkább, pedig bekentem, csak sokat ugrált a vízben és hát hiába vízálló naptejek ezek, ilyen erős napsütésnél tök mindegy! Szóval ő is "Fehér Segg" lett! :lol: én meg maradtam "Fehér Csöcs"
Drukk a sok szép nagy tüszőknek!!!!

Mieza, szóval párod a köv. Tiger Woods? :lol: váooo!
Ez fura, h. így hízol, ha vigyázol a kajával :roll: erre nem tudok, mit mondani, csak h. azért vigyázz, amennyire lehet és evés helyett: BÖMBÖJJJÉL! :lol: !
És igen... eddig nem nagyon akartam ezt a témát feszegetni, h. a hányinger pszichés, mert elég furán hangzik, de egyetértek. Amikor a 13. héten is rámtört, akkor már biztos voltam benne, h. a fejemben van vmi gond a terhességgel kapcs-ban és mentem is segítségért :wink: na meg a koari gyomorsav túltengés sem tetszett és ezt is rendbe hoztuk, azóta semmi!

Rita, kitartás!
Szerintem a lombikos nega teszt sokkal lehangolóbb, mivel ez jóval bonyolultabb dolog és engem jobban megviselt, de azért holnapra megy a DRUKK!
Én is kissé függő vagyok, ha nem lennék az már rég nem hallanátok felőlem! :lol:

Zsu, bakker micsoda álmok!!! Szerintem is így zártad le a dolgot... :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Ma voltam a 3. napi vérvételen, jól megcsapoltak…
A nőgyógyászati leleteim negatívak.
IR-re vizsgálnak a BMC-ben, vagy azzal is el kell menni máshova?
Sz. ügynök a barátnőm szerint nem lesz mostanában szabin (jövő hétre van kiírva nála)

Judit

Ööö, lehet, hogy csak egyszer kell 3. és 22. napi vizsgálat és félreértettem valamit…
Az mondjuk jó lenne, akkor augusztusban mehetnék átjárhatóságira és hamarabb túl lennék mindenen...

kiss angyal

Köszi, ha végre eljutok a megbeszélésre egy dokival, mindenképpen mondom anyu trombózisát! /Sz.-hez készülök amúgy/

brumi

sajnálom a negatív tesztet, hátha még csak korán volt!

andrea

sajnálom :(((

vicuska

ma bent volt Z. a kórházban
estrella22

Mieza, bár azért az elején olyan változások zajlanak a testben, h. egy kis hányingert normálisnak gondolnék, de mivel nem törvényszerűen van mindenkinél eléggé elgondolkodtató.... :roll:

Zolkám (Zuram :D ) pénteken hazahozta a pelenkázót... olyan szépséges! Bár még a fiókelők hiányoznak... :)

Tényleg cudar meleg van! Nekünk van egy kis mobilklímánk a nappaliban, de nem ér sokat, nem hűti le az egész lakást, csak a szobát és meglehetősen hangos is, de a semminél jobb!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

:shock: :shock: :shock: Mennyit írtatok a hétvégén!

Csatlakoznék a leégettek táborához :lol:
Vasárnap strandolni voltunk a barátnőmmel (kihasználtuk hogy apa a közt szolgálta) és hát igen...sőt, igenigen piros mindenem, szóval lehetnék Vörös Begy de akár Vörös Segg is (na jó, csak a széle, ami a bikinibugyiból kilátszik) az alakuló indián törzsben :lol:

Mieza,
4 kiló??? Nem lehet, hogy az idegeskedés miatt eddig leadottakat szedted csak vissza? :roll:
Azért méregesd hetente, és ha marad ez az iram, akkor említsd meg a védőnénidnek.

Kispatak,
szegényke, nem voltál túl hepi a találkozás miatt :(
Próbáld meg úgy nézni, hogy legalább találkoztatok, jól van, egészséges!
Vigasz-öleléseket és reménybogyókat küldök :arrow: :arrow: :arrow:

Sajti,
bakker nem bírtam hangtalanul röhögni a hsz-eden itt az irodában :lol:
Hal: mi ketten ettünk egy-egy halat, plusz két adag salátát és 3 üveg vizet meg 2*3 dl üdítőt, mindezt 5600-ért.
Nem mondom hogy a legolcsóbb, de isteni fini, és az ember közben bámulhatja a Dunát meg a visegrádi várat (ezekért nem kérnek felárat :lol: ).
Szóval igazi romantícseszkaja vacsora lehet belőle :wink:

Lukácsné,
látom nincs megállás, sőt, most még időkorlátot is sikerült felállítanotok :)
Na de így legalább belátható a vége a herce-hurcának, aztán kicsit pihizhetsz az új helyen és már jön is az újabb családtag :)

Brumi,
mi újság? Azóta csináltál tesztet? Bementél ma bmc-be?

Andi,
ne add még fel kérlek!!!!

Rita,
te se, pozitív gondolatok, relax, péntekig még sok idő van!!!!

Amúgy én is azt tapasztaltam, hogy lombik után sokkal nehezebb feldolgozni a sikertelenséget :cry:
Én is kűzdök még vele, bár igyekszem átugrani, és a jövőre koncentrálni, arra gondolni, hogy a fagyisok már sikeresek lesznek.
Csak az a baj, hogy a lombik előttig úgy gondoltuk, hogy csak apával van gond, amit ugye a lombik majd megold...aztán most kiderül, hogy nálam is van valami, hiszen el sem indultak a babcik a beágyazódás útján... :oops:

Na de csajszik, nektek ezt nem kell majd átérezni, mert SIKERESEK LESZTEK!!!

Navi,
mi csak örülünk a függőségednek :)
Nagyon jó olvasni, hogy fejlődik a kis élet a pocidban! Ez rengeteg energiát ad a várakozáshoz!

Kép
judit0713

Angi,
ma volt tüszővizit?
Remélem jól álltok! Gyere majd a hírekkel!

Béku,
nálatok mi újság?

Kép
judit0713

Nava,
Húúú nem semmi mennyire alacsony a vérnyomásod.
Na drukkolok hogy lábad méretében ne legyen változás, nem mindenkinél van ez így :lol:
Fülpálcával óvatosan !

Angi,
Utólag boldog születésnapot Neked.
Örülök hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin.
Drukk a mai orvoslátogatáshoz.

Andrea,
Jaj ne !!!! Biztos ? Ne add még fel kérlek !

Zsu,
Álmaid :(
Nem tudok dokiban segíteni.

Luca,
Drukk hogy könnyen sikerüljön beutalót szerezni, mit fáj ez a házidokkernak hogy elmész ide-oda-amoda ?

Sajt,
Örülök a 7végének. Palacsintakirálynő vagy.
Hidd el szívesen átadnám Navinak koránkelő státuszomat.
Gyerekszoba pipa, hiányzik még Lizaágy, de majd csak megérkezik Balatonlelléről az is. Nagyon édes lett a szoba, Marcusnak játszósarok, sok mindent átpakoltunk, elpakoltunk. Azt tudom hogy rettentően szégyenkezhetnék amiatt h mennyi játéka van már most a fiamnak, összepakolva nem látszik, de rámolás közben kiderült.......
Mára még a nappali van, pont azon gondolkozom hogy át kellene tologatnom az ülőgarnitúrát új helyre, és akkor így megmenekülhet az ugrálóvár ami most totál uralja a nappalit. :lol:
Nagyon tetsz álomfejtésed.

Mieza,
Jó kis hétvégi progitok volt.
Tutira a vitaminok is közrejátszanak a hízásban. Én a helyedben egyelőre semmit nem tennék :lol:
Ez a hányingeres dolog ez nagyon érdekes, ezek szerint azért hányós az ember mert még nem fogadta el hogy anya lesz ? és akkor nálam mindkét esetben ezért volt gáz az első x hét ? hááááát nem tudom….

Rita,
Neked is gigadrukkok.
Wow barátnő.
Na szupi hogy jó hírrel indult a nap, csak így tovább !

Kispatak,
Sajnálom tegnapot. Ölelések.

Lukácsné,
Ó Te szegényke, ebben a nagy melegben, jól kijut neked is a munkából. Vigyázz Magatokra nagyon.

Judit,
Úgy megkivántam a halat :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Angyal, ugye ma konzultálsz a vérvételedről?
Majd ugye mesélsz? :roll: :D
kpn

Lányok, én olyan tompa vagyok...
Alig tudok az itthoni munkámban egyről a kettőre jutni.
Helyette inkább a neten olvasgatok mindenfélét, természetesen baba témában, és már megint az az érzésem, hogy lemaradok valamiről, vagy feleslegesen várakozunk, vagy még nem derült fény minden problémára....
Nem igazán tudom leírni, de pocsék érzés.....

Na nem lelkizek, inkább megyek mosogatni... :?

hofeherke

Luca, küldd el priviben az adataidat és bent is leszel a táblában :D

Délegyháza szuper volt! A kutyák annyit úsztak, hogy még ma is hullák. Illetve a kisoroszi tó is nagyon szuper kutyásoknak, vagy a Luppa-sziget :D

Angi, annyit nevettem rajtatok :D Indiánkák :D

Kispatak, küldök mosolyenergiát!!! Ne keseredj el, nézd a jó dolgokat

Andrea, még ne keseredj el, várd meg a végső eredményt!!!

Lukácsné, kitartás, hidd el nemsokára élvezni fogod az új helyet!

Rita, én sem találtam gyoreneildi kislányát elsore, de ne az albumokba keresd, hanem alattuk, külön kipakolva . Miből gondoltad, hogy könnyebb lesz, mint az inszemnél? :D

Estella, IR-re külön kell menned… itt többen a mensmentisbe járnak.

Judit, már 5 kg, pedig tegnap grillpipit ettem 3 részletben salátával és málnát, őszibarackot. sose voltam még 60 kg és 9 hetesen nem nagyon indokolt…
Az, hogy nem tapadtak meg, nem azt jelenti, hogy veled is baj van. A tök egészséges spontán együttlétekél is 3-ból 1 sikerül…

Brumi, mi újság????

Csucsu, eltüntél! Pedig mindjárt kezdtek! Mesélj!

Angi, híreket!!

Békuska?
mieza

Csajok, tuti a baba + hízás miatt, de eléggé megnőttek a melleim :)
A régi cégemnél ez a pletyka járja, hogy a megnyert pénzből megcsinátattam a melleimet. Ezen akkorát röhögtem :)))
mieza

Kubu, nem mondasz hülyeséget, lehet attól a nagy hízás, hogy Elevitről Femibionra váltottam??? Kb. időben összeér...
mieza

Mieza,
nagyon jó, hogy mindenre tudsz valami vigasztalót írni...kicsit másir jobb a kedvem :)
60 kg :?: Húha, rekordsúly :lol:
Na de komolyan, ha úgy érzed, nem jó így akkor konzultálj szakemberrel. De nem emlékszem, hogy azt írtad volna, hogy rosszul érzed magad a bőrödben...

Mara,
szerintem mindannyian tudjuk, mit érzel, hiszen borzasztó rossz dolog várakozni bizonytalanul (néha úgy tűnik reménytelenül).
DE nézd csak meg milyen sok lánynak lett már itt babája, és még milyen sokan harcolnak kitartóan hogy legyen...nem vagy egyedül!
Örülj a nyárnak, hogy melletted valaki aki szeret, és akivel együtt végigmehetsz ezen az úton, hogy a végén ott tartsd majd karjaidban a babátokat!

Kép
judit0713

Mieza,
jól megcsináltattad a melleidet...csak azt nem tudom, hogy a pocit milyen implantátummal sikerül úgy alakítani, hogy folyamatosan nagyobb és nagyobb legyen :lol:

Ja, Femibiontól én is híztam mint egy disznó amikor azt szedtem, most Gravidát nyomok, ez nekem jobb!

Kép
judit0713

Judit: Köszi... valójában ezt én is tudom, de néha kellenek nehéz napok, hogy értékelni tudjuk a szépeket ;)

Mieza: Egy ismerős mondott valami ilyesmit egyszer: Ha karcsú, akkor nincs duda, ha nem, akkor van ;) Csak van valami összefüggés akkor a kettő között :) Nekem sosincs duda :(

hofeherke

Hellóka! :)

Piszok meleg van, olyan vagyok, mint a lassított felvétel.

Mieza:
Nem vizmegtartási problema ez a sok kiló? Nem dagadsz egy picit se?
Most nincs más ötim... :roll:
Csináltatott cickók - ez nagyon jóindulatú, én is jót nevettem rajta! El kéne hintened, hogy a hasadat is "meg"csináltattad! :lol:

Mara:
Jó, hogy mondod, akkor megyek is mosni! :)
Ez egy ilyen nap, engem is belassít... Rátett még az éjszakai nemalvás is ebben a kánikulában, panel legteteje, nem ecsetelem.
Olyan, hogy felesleges, nincs, ezt vésd jól a fejedbe! Most épp egy hullámvölgyben vagy, de ez is el fog múlni, addig gyere sűrűn és vígasztalunk! :) Nagy ölelés neked és a depinek, pedig extra messzerepítő seggberúgás!!!

Angi:
Istenke Éltessen! :)
Nagyon találóak az indián nevek! :lol: :lol: :lol: A gyerkőcötöket hogy is fogják hívni?! :wink:

Rita:
Szorítok péntekre!
Örülök, hogy nincs bünti, gratula a barátnődnek! :)
Privit olvastam, menta válasz. :wink: 8)

Kispatak:
Lassan haladsz a gyerkőccel úgy látom, de remélem szépen előre. Kitartást és sok-sok türelmet, szeretetet kívánok! :)

Andrea:
A Pics.füttyit!!! :twisted:
Asszem a táboros izibe 100 rugec, ingyé, ha kivárjátok a 3 hónapot.
Nekünk már ingyé lenne aug-ban, de taktikai okokból megpróbáljuk kiperkálni, mert így megmarad +1 lehetőség (amire persze nem lesz szükség, mert most besikerálok).
Én még azért reménykedem bennetek, a vv az ad igazi pontos eredményt.

Lukácsné:
Hú, akkor benne vagytok a közepibe!
Filipet szerintem búcsúztassátok el a régi kecótól, nehogy rosszul érintse. Bár a gyerkőcök nagyon hamar túlteszik magukat dolgokon, nem problemáznak annyit, mint mi fölnőttek. :lol:
Gratula a bérlőhöz, ügyik vagytok! :)

Navi:
Brühühü.... Mi is voltunk a árdonyi Sparba... Jó lett volna egy poci-pofimustrára összefutni.
Aztán ne dugogass mindenféle piszkatúrát a fülidbe, mert csak benntebb túrod vele a cuccost és begyullad :arrow: fülzúgás .
Amióta nem pitiszkálom, nem volt zene-bona odabenn. :)

Estrella:
Gartula a jó leletekhez! :)

Judit:
Örülök, hogy most nevettél!
Asszem mi a bogdányit fogjuk lecsekkolni, annyira guszta az étlapjuk is! :)

Kubu:
Ugrálóvár a nappaliban? Nem akartok örökbefogadni? :lol: :lol: :lol:
Az ülőgarnitúrát meg nehogymá te tologassad, bízd rá Marcusra! :lol:

Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

No,vagyok!!

Gyorsban osvasgatok,próbálok mindenre reagálni :lol:
Vendég

Először is:

MS: örülök,hogy újra itt vagy,és már nagyjából rendben is :)

Az élet próbára tesz,de Te nagyon jól kiálltad!!! Megmutattad,mire is vagy képes :)

Vikus, Rita, Macskusz, Estrella, Mieza, Kubu, Angyalka:

köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!

nagyon kellett,és jóra is jött!

Judit: Neked is köszönöm,éreztem az energiát!!
Szerencsére sok helyről jött,így elég nagy adagot kaptam :)

Az extra drukkokat külön köszi!

Sajti,és Kubu: köszönöm szépen a köszöntést!!
Ismét egy évvel öregebben :)

Aki először köszöntött: Sz ügynök volt :lol:

Rólam:

keddre hívott vissza Sz, akkor a mnyh: 8 volt, majd csütörtökön 15, pénteken már 18. :lol: :lol:

pénteken jobb oldalt 2 db tüsző volt, baloldalon 3.
Mára egy eltűnt balra... :shock:

De a mnyh 18, jobbra 17 és 15, balra 19, 18, 14.
Még 2 napig bökünk,pedig már a szerdáról volt szó leszívásra,de most azt mondta Sz,hogy jól haladunk,pénteken meglesz a leszívás.

Sokat ijesztgetett,hogy túlstimulálhat,meg hogy nem lesz értelme a szuriknak,mert nem tud stimulálni...,ezért kétesélyes.
Egy hete kedden még majdnem annyi lett a reményeknek..

Ma újra látom az alagút végét :) :lol:

Mekkora tüszők kellenek? Lehet arra következtetni,hogy van-e benne petesejt,vagy az csak a leszíváskor derül ki?
Remélem lesz,és a megtapadás is menni fog... :D
Vendég

Sziasztok lányok!
Hazaértem a doliból.
EGÉSZ NAP GÖRCSÖLTEM,DE LEFEKÜDTEM ELMÚLT.
mi a SZÖSZ EZ?
VETTEM TESZTET RÁ SEM MEREK NÉZNI.
ritabmc

Szia Rita!

Nem tudom,mi lehet,talán nem árt,ha megcsinálod a tesztet!

Nem lehet,hogy idegesség jön ki Rajtad?
Csütörtökön nekem pl. pánikrohamom volt...

Te jelöltél iwiw-en,ugye?
Vendég

Hajrá kisbeeke!Nekem 11 db volt nem tudni melyik jó,4 ben volt ps.Méreteik 13- 19 ig.még 1 nap kellett volna,de jött a szombat
ritabmc

Azt hiszem lemaradtam picit...
Mi történt szombaton?

Nekem "csak" 5 db tüszőm van,és ma van a stimuláció 11. napja.
Vendég

Bocs, rosszul írtam a neved.Még csak holnap lessz a 11. nap még korai szerintem.
Igen jelöltelek.
Ma a mh.-en meg tudtam volna ölni mindenkit!ilyen még nem volt.
Lehet hogy csak a meleg,meg a nem alvás.
ritabmc

Akkor szerintem csak egy kis pihi kell!! :roll:
Ne is tesztelj,ha korai még.

Szombat-vas. én is lementem Balcsira,kellett egy kis pihenés,ha már megtudtam,hogy 7végére már nem tervez semmit a dokk :)

Szinte végigaludtam a 2 napot :lol:

Eléggé kimerülhettem. Egyszer fürödtem,de úgy feszít a pocakom,hogy csak ülni meg feküdni volt kényelmes.
Vendég

Hétfőre lufik lettek volna,így leszívta pénteken.
nekem a minikkel együtt volt 11.
azokat is leszívta nehogy túlstimu legyen.
Ja meg azért mert tudja ,hogy parázom,és panaszkodom mindíg.
Úgy fogadott a beültikor a műtőben:ugye nincs panasz? mondtam nincs most először .Mosolygott.
ritabmc

Lányok laptetőőőőő!de jó! remélem szerencsét hoz.
Andrea! megosztom veled holnapra!
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?