Csákó-mákó!
Tegnap jól megvuvuzeláztuk a lefele utat Gárdonyba és a hazafelét is.... Odafelé állt a sor Martonvásárig, ott a kritikus kereszteződésben rhandőhr irányított és utána tudtuink haladni, de addig...
Hazafelé megint állt a sor, nemtommiért, egy darabig tűrtük, aztán a Zuram berágott és megvettük a matricácskut, oszt usgyi ótópálya. Mindenki jól járt, a matricaüzére pénzhez jutottak, a Zuram hazaért a meccsre, a kollegina-barátosném elérte pesten a délegyházi járatot.
Ő a pocisunk, kb. 2 kg-ot hízott, még nemigen látszik rajta, de az álomkór az jelen van, ill. a valahány-ingere szokott lenni.
Anyósa azzal idegeli ki, hogy ahányszor találkoznak megkérdezi, hogy van-e hányingere. És ugye nem mindennap van, szerintem ezért zavarja a kérdés. Mondtam neki, hogy egyből vágja rá, hogy persze! Attól anyóspajti megnyugszik és nem "kezelgeti" őt tovább.
Mindent összevetve, miután leértünk Gárdonyba, nagyon jól éreztük magunkat. Jött egy új fickó (aze gyik kollegina pókja) is a csapatba, elején kissé kukább volt, de aztán összerázódtunk, szimpatikusnak tűnt elsőre.
Este még rántottcsirkét sütöttem mára, ja és palacsintát, nehogymá a Zuramnak hiányérzete legyen! Amikor hazaértünk csodás panel-birtokunkra, vki palacsintát sütött és ő megéretze az illatát, amit vágyakozva szóvá tett. Én nem szóltam semmit, csak a meccs közben beállítottam neki a betekert kalóriabombákkal. Hááát, nem mondta, hogy épp diétázik!
Navi:
Hogy magánszámozik a lurkó, mozog nagyon olyankor? Remélem du. rágyúrsz az alvásra és bepótolod a lemaradást.
Hááát az a lakkcucc utólag inkább egy dominaszerkóra hajazott, elég hülyén néznék ki benne a rekkenő hőségben, tengerpaton...
Neked is tecc volt Shrek?
Tegnap milyen közel voltunk egymáshoz.
Kubu:
Hi-hi, Navi volt ma az angyal a koránkelésben, asszem a babérjaidra tör!
A cicus-kutyus combo simán megoldható csak mindketten babaként kerüljenek össze. Bár a nyagyiméknál a cicus volt a fiatalabb, mégis együtt aludtak az ónémetjuhásszal, aki még át is ölelte. Nem vagyok nagy macsekpárti, de messziről nagyon bírom őket és ezt a kis vörös-cirmost megsirattam, amikor egyszercsak nem jött többé haza...
Gyerekszoba-project abszolválva?
Homeopátiás pihi
ez nagyon jó!
Jól haladsz a pakolással, csak lájtosan!
Ma végignondoltam az álmom. Szerintem az új párom (melóhelyen) egy igen határozott és vagány pasi. Sokmindenben ő dönt, régen mindíg nekem kellett a sarkamra állni, kvázi én voltam a férfi. Ez hála hára megváltozott, kezd bejönni a "gyönge nő" szerep és élvezem is. Szóval ez a domina-szerkó szerintem a férfias viselkedésemre utalhatott, amit most nem valósítok meg (meghiúsult fotózás a parton, mert sok az ember), mert tekintettel vagyok másokra is, hagyom, h. ők is dönthessenek, ne csak én. Asszem ez előfeltétele a babásodásnak is, hogy merjünk nők lenni és befogadók, hagyjuk, h. egy kicsit irányítsanak minket, nem kell nekünk hordani a gatyót állandóan.
Andrea:
"Vuvuzelázik"
szétrepedek, akkorát röhögtem!
Jó lenne, ha ti lennétek a szomszédaink és nem Gyuribá+cséri telepe!
Rajó humorzsák nem akar kárriert a stand up comedy-ben? Szerintem tarolna! És ezt most hótt komolyan mondom!
Zsu:
Bakker.... Végigfutott rajtam a hideg...
Ez valóban a tragédia lezárása volt, végül is ez jó, h. sikerült, mert addig nem is érdemes újat kezdeni, amíg a régit nem dolgoztad ki magadból. Nagy ölelés!
Rita:
Menta priv!
Priv-ben sem írod le Sz-el az álmod? Nagyon felcsigáztál!
Csak nem keksz volt? Ha igen, az szerintem jelentheti azt, h. Sz-től várod a megoldást baba-ügyben, ez nem gáz, hiszen ő a dokker aki "beteszi".
Gyertek ti is aug. 06-án a Godot Dumaszínházba, ne izguljatok én tuti nem lépek fel!
Wikka:
Engem is könnyű csapolni, csak mot 2 nap alatt 4x szúrták ugyanazt a karomat, talán azért lett velem így...
Judit:
Kösszke a pisztrángos infót!
Nem óccó, de biztos finom. Egy halacsku kb.: 20 dkg náluk is, mint Lillafüreden?
Luca:
Üssed nyakon a háziorvost
, de komolyan - ne hagyd magad! Ha nem ismeri a családodat, akkor mondd neki, hogy volt már a famíliában trombózis (mondjuk anyai ágon), hátha akkor nem kekeckedik... Az enyém tök jó fej, egyből beutalt (bár ő is kérdezősködött, de nem kekec módon).
Mieza:
Jó tavazást, ma hozzád leszek közel, mert Szigetszt.M-on leszünk anyunál.
Ja!!!! Főleg neked írom, de
CSAJOK HA BÁRKIT ÉRDEKEL:
tegnapelőtt születtek meg az egyik ismerősömnél a palotapincsik 7!!! zsemleszínű lelkecske, akik szerető gazdit keresnek, ingyen elvihetők Délegyházáról. Anyuci pincsi, apucit nemtudni, de állítólag, mindegyik anyukára ütött... Ha meggondoltátok, adok telefonszámot szívesen hozzájuk.