Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok

nagyon cuki mindenki :wink:
a nyaralpknak jó pihenést :lol:
Ágota jó h jöttél :lol: Villő gyönyörü irjál magatokrol. :wink:

margit
Vendég

Sziasztok!

Köszi Szilvi az infót! Jó kis játékok vannak :wink:

Tündi: na arra gondolj hogy mennyit adtál le idáig és hogy én mennyit hanem arra hogy mennyit kell még leadnod a kívánt testsúlyod eléréséhez. Legutóbb amikor beszéltünk akkor még 8kg-ot számoltunk hogy annyit kellene leadnod, látod nekem ez még 11kg. Te jobban álsz :lol:

Adri: Titkos módszer? :roll: Talán annyi hogy én azért 100kg-ról indultam :oops: nagyobb súlyból könnyebb fogyni! És ez a könnyű fogyás csak az első 10-15kg-nál könnyű a többit nehezebb leadni. 14kg-al könnyebb vagyok de még mindíg túlsúlyos. Érdemes elolvasni dr. Tóth Tamás túlsúlygyógyász írásait. Az egészséges táplálkozás napi 4-5x-i, ő azt mondja hogy aki fogyókúrázik (diétázik) az csak 3x ehet 1 nap. Továbbá minden amit a szádba veszel és íze van az 1 étkezésnek felel meg, tehát ha bekapsz egy cukrot az már 1 étkezésnek számít és azon a napon már csak 2x ehetsz, ez nem drasztikus csak ezzel próbál rászoktatni arra hogy ne állva és hírtelen kapkodjál be ennivalók és ne nasizz. Hidd el ha leülsz az asztalhoz és rendesen egészséges ételekből elfogyasztod a reggelidet ebédedet és vacsorádat akkor nem fogsz éhezni, pontosabban ez nem igaz mert minden fogyókúra éhezéssel jár különben nem fogynál.
Én csak szénsavmentes ásványvizet iszok és a kenyeret elhagytam helyette abonettet eszek de azt sem sokat naponta talán 1 szeletet de van hogy nem is szoktam és egyáltalán nem hiányzik. Ja és a mozgás a legfontosabb én callanetics alakformáló tornával kezdtem, lassú és nem megerőltető minden másnap kb. 45 perc, és gyerek mellett nem egszerű, volt hogy este 10-11 óra körül tudtam csak tornázni.

Hajnust nem nagyon érdekelte hogy nincs több tej, nem nagy függő volt. Én észre sem vettem hogy ez így elmaradt, persze mikor észrevettem hogy nagyon megcsappant a tej mennyisége rögtön hívtam a védőnőt, de megnyugtatott hogy az a lényeg hogy az első 6 hónapban csak szopizott. Nekem könnyebbség volt hogy elmaradt. Lehet hogy ez összefügg a fogyással is mert már annyira depis voltam a kövérség miatt hogy azt vártam hogy Hajnus már ne szopizzon hogy tudjak fogyózni? Lehet.

Angelita: Köszi! Mindig teszek Hajnusról friss fotókat az iwiw-re, hagy lássák az ismerősök :lol:

Linácska: Kellemes nyaralást, jó pihenést!
Vendég

Sziasztok!

Megvolt Tündiéknél a tali, szerintem jól sikerűlt :lol:

Orsi nagyon kedves volt Zarus pedig egy tünemény kislány!
Remélem épségben hazaérnek!

Tündi finom volt a sütid! Lucával pedig majd pisilünk legközelebb :D
Zsombinak pedig volt egy apapótló napja :)
Vendég

Sziasztok!

Mi is hazaertunk. Kb 8ra. :) Zarus nagyon aranyos volt a vonaton, egy fiatal par mellett ultunk es veluk huncutkodott. :)
Mar megvolt a furdetes is. :)

Tundi: Nagyon jol ereztuk magunkat es koszonjuk a segitseget is! Remelem meg talalkozunk!

Piroska: Orulok, hogy Ti is eljottetek jo volt ujra latni Titeket! Hajnus tunemeny nyugis baba. :) Jo erzes volt latni oket mind egyutt jatszani, foleg, ha belegondolok, hogy egy eve meg azon inzgultunk, hogy vajon mikor szuletnek meg es, hogy minden rendben menjen. :)
Remelem meg Veletek is talalkozunk majd. :)

Jovok meg, ha lesz energiam.

Udv es puszi mindenkinek!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok!

Elszállt amit írtam..váááá :evil:

Piroska,Orsi,köszi,hogy eljöttetek! :) Mi is jól éreztük magunkat!:) Luca tök jól összebarátkozott a csajszikkal :D

Piroska,örülök,hogy ízlett a süti,mondjuk sikerülhetett volna jobban is..de te sem panaszkodhatsz,mert nagyon fincsi volt,majd kérem szépen a receptet! :)
Hajnus ismét egy kis édi csajszi volt! :) Köszönjük a pótapaságot! :wink: Luca majd beptóolja a pisilést nálataok,úgyis nagyon szeretett ott pisilni nálatok! :)

Orsi,remélem rendben hazaértetek!Zarus is egy igazi kis tünemény,nagyon barátságos kislány! :) Luca hatalmas hisztit levágott a kocsiban,hogy kiszálltatok és hazamentetek.

Lina,de jó most nektek! :) Érezzétek jól magatokat! :)

Bea,kellemes balcsizós hétvégét nektek! :)

Margit,írhatnál kicsit többet is magatokról! :)

Ágota,Villőnek nagyon ízlett a tortácskája :wink: Igazi csajosra kifestette magát :D

Kép
Kép
tundi24

Akkor a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Egy kicsit megtöltöttem az oldalt :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Tök jó lehetett a tali.
Először azt hittem, hogy van egy kis oroszlánotok :lol:

Szilvi: Megnéztem a videót Nikiről. Csak ámultam, hogy mennyire tud pancsizni. Réka a kis medencébe sír. A kádban azért elvan, de ott is csak ül, és a kezével pancsol. Azért remélem majd ő is szeretni fogja a vizet.

Adri: A kistesóval kapcsolatban. Az tuti , hogy nem könnyű. De úgy érzem egyre jobb lesz. Nálunk voltak , vannak és lesznek gondok. Ádám nem egy egyszerű eset. Tipikus fiú. De még így is azt mondom, hogy jó döntés volt, hogy Réka ilyen hamar jöjjön.
A lányok szerintem még jobban viszonyulnak egy kis tesóhoz.

Ma Réka anyuéknál volt. Így egész nap napoztam. Olyan mintha lenne rajtam fürdőruci :lol:
Kicsit tök jó volt kikapcsolni magam. Ádám az apjával volt. Most egyedül maradtam a két gyerekkel, mert apa éjszakai horgászatra ment. Remélem Réka hagy majd aludni.

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok, örülök, hogy ilyen jól sikerült a minitali, a babákok nagyon édesek, Niki pedig nagyon kis tündérke a pancsolós videón.

Mi már Pesten vagyunk, nem volt könnyű kettesben Danival a repülőút, mert este jöttünk, ráadásul késett is a gép fél órát, és Dani nem akart aludni, de fáradt volt és nyűgös, és a végén már kidőlt, pont a legdurvább leszállásnál aludt be (összesen 10 percre...), így nem nyelt eleget (pedig készültem kenyérkével, felszállásnál ette is szorgalmasan), úgyhogy utána meg fájt a füle.... Éjfélre került ágyba.
NA de már túl vagyunk rajta, ki is pihente lassan.
Nekem a lábam még mindig nem az igazi, bár már rengeteget javult. Kicsit sokáig tart ez a dolog, csak 10 nap után kezdett el javulni, addig mankó is sokszor kellett. Most már rövid távokon egész jó vagyok, de ma este pl. "plázáztam" egyet (vettem Daninak babúszógumit, homokozókészletet és strandlabdát - készülünk a tengerpartra) meg magamnak egy cipőt, és mire visszakerültem a kocsiba, úgy éreztem, mintha 30 km-t gyalogoltam volna.

Sajna itt nem tudok annyit jönni, mert folyton van valami családi program, de mindenkinek szép napokat kívánok, élvezzétek ki a jó időt!

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Örülök Orsi hogy hazaértetek épségben!
Én is teszek fel pár képek:
Kép
Orsi-Zarus-Hajnus-Luca
Kép
Hajnus apája és Zsombi
Kép
Hajnus
Kép
Zarus 1
Kép
Zarus 2
Kép
Zarus 3
Kép
Luca
Kép
Zarus-Luca-Orsi
Kép
Hajnus-Zsombi
Kép
Tündi és Luca
Kép
Zarus-Hajnus-Zsombi
Kép
Zsombi-Hajnus-Zarus
Kép
Zarus-Zsombi-Hajnus
Kép
Hajnus apája és Zsobika
Kép
két gyerekkel bizony nem könnyű :)
Vendég

Na és a vadasparkos képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.11 18:15-kor.
Vendég

Van még:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Jó reggelt! :)

Piroska,köszike,hogy feltetted a képeket te is :wink: De azt a "nagy fenekűt"rólam kihagyhattad volna :wink: :P :oops: :oops: :oops: :oops:
Amugy nagyon jól sikerültek! :)

Kép
Kép
tundi24

Ádibaba,van egy kis oroszlánom Zsombi személyében :wink: Kis vadócka,úgy harap,hogy csak na :?
De jó lehetett egy kis nyugis nap! :) Én is vágyom már rá,de majd ha apa hazajön talán sikerült egyet valahogy összehozni :D
Apap fogott sok halat?MErt az enyém általában csak a botot fogja,vagy ha van is kapása,visszadobálja őket :D

bikmakk,érezzétek nagyon jól magatokat itthon,és természetesen a tengernél is! :) Csinálj sok-sok fotót! :) Lábadnak jobbulást!!!De most pihenetsd egy kicsit ha tudnak a nagyszülők segíteni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok lányok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, nagyon szuperek a képek -milyen jól eljátszottak egymással a gyerekek :)!
Az Anyukák pedig mind nagyon csinosak -nem is kell többet fogynotok, lányok!!

Tegnap mi is kirándultunk, Tiszaújvárosban jártunk. Emma néha unta a babakocsit, de összességében jól éreztük magunkat.
Ma (is) a szüleimnél vagyunk, a leányzó nemrég aludt el, így megyek, én is kihasználom a lehetőséget és pihenek egy kicsit.

Bikmakk, kellemes itthon létet Nektek! Innen indultok majd Horvátországba, ha Apa is csatlakozik hozzátok, ugye?

Linácska, Lilinek Boldog Névnapot kívánok és jó nyaralást Nektek!

Villő nagyon tündéri :)!

További kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita

Sziasztok!

Tündi: szerinted éjféltájt tudtam én hogy mit teszek fel? :oops: BOCSI!
Amúgy Zsomi nevéből is egy helyen kihagytam az M betűt, azért fáradt voltam ám. Lányom meg már 7:30-kor kelt, de most alszik :D ki is használtam az időt tornáztam egyet :wink:
Sajnos én sem találtam infót arról a FP játékról ami Hajnusnak annyira tetszett nálatok :cry: legalább ha a nevét tudnám... addig nem nyugszok míg nem találok rá :wink:

Tényleg! Linácska: Lilinek nagyon sok boldog névnapot!

Majd jövök később...
Vendég

Angelita,jó mamázást Emmának,neked meg jó pihenést! :) Én még szeretnék leadni 6kg-t és akkor nagyjából ki leszek magammal békülve :D

Piroska,no problem :wink: de ha megkérhetlek rá azt az 1et levennéd? :roll: :oops: :oops:
Mi 6kor keltünk ma,de egész türhetően vok :) A játék nevét én sem tudom pontosan,de ha arrajárok s bolt felé,ahol vették,akkor majd megnézem :)

Lina,Lilinek nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!! :) Legyen még szebb napja a nyaralaás latt! :)

Kép
Kép
tundi24

Köszönöm Lili nevében is a névnapi köszöntéseket. Ma kicsit nyugisabb nap van, délelőtt piacoztunk, most alszanak a gyerekek, délután meg megyünk valami gyerekközpontba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani hogy hogy tudok leszedni egy feltöltött képet?
[/img]
Vendég

Köszönöm! Rájöttem :lol:
Vendég

Piroska,köszi! :)

Kép
Kép
tundi24

Nincs mit! :lol:
És megvan a játék neve! De itt Mo.-n nehéz lesz kapni :cry:
Vendég

Lina:Lillinek boldog névnapot kívánok!!!!
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Százeezer fok van,és egész hétre kánikulát mondanak! :) Mondjuk én nagyon szeretem a meleget,úgyhogy örülök ennek az időnek! :)

Mindenkinek kellemes hetet! :)

Ebben a kánikulában tessék előkerülni annak aki nem nyaral,persze akik nyaralanak és tudnak jelentkezni írjanak rövid élménybeszámolót! :)

Kép
Kép
tundi24

Na, elszállt az irományom! :twisted: :twisted:
Nagyon cukik a gyerekek, a videó is Nikiről, Matyika is így imádja a vizet.
Nekünk is van pár videónk, ha valaki ráér (bár ebben az időben godolom kevesen lesznek gép mellett). Berlinben is 40 fok van.

Matyi már jár, bár Máté ilyenkor már szaladt is stabilan. Mond pár szót, mily meglepő legtöbbször a CICI-t. Egyfolytában szopizna, nem tudom én sem, hogy hogy fog erről leszokni....főleg az éjszaka ami zavar, bár az is elég kellemetlen, hogy akárhol vagyunk a pólómba nyúlkál. (bár lehet, hogy a meleg miatt)

Megyünk mi is haza július végén. Jó lenne talizni, ha esetleg épp akkor csináltok talit, bár igaz csak egy-két napot töltünk Bp-en.

Vennem kellene fürdőrucit, de lehet, hogy tankini (vagymi) lesz belőle, mert a hasam.... :(
Vettünk sátrat, megyünk most valahova nyaralni kicsit, így olcsóbb, remélem a fiúk is fogják élvezni.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Ja, videók, most raktam fel pár újat:
http://www.youtube.com/watch?v=6dqdOMtGriA

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok lányok!

Nálunk is ezer fok van, a lakásban is 25, de ez a kinti hőséghez képest szuper! A nyarat én is szeretem, de nekem ez már sok.

Anett,
Matyika nagyon ügyes már :)! Fog még szaladgálni eleget ;-)! Apukád hogy van?

Tündi, Piroska
-milyen az a tuti játék? Hol lehet megnézni a neten?

Tegnap Regi baba is betöltötte az 1. életévét, Istenke éltesse nagyon sokáig! Boldog Szülinapot :)!! Mimi, kérünk szépen képet az 1 éves nagylányról :)!

Kellemes napot mindenkinek! Nekem vasalnom kéne, de azt hiszem, halasztom...

Kép
angelita

Sziasztok!

Igaza van Tündinek, én visszajöttem más meg jól eltünt :(

Gyertek és írjatok!

Anetto: jó hogy írtál! De hát mi baj van a hasaddal hogy tankinit kell felvenned? Sajnos én is már csak egyrészesben fogom átvészelni a nyarakat mert a zebra különbűl néz ki nálam :oops:
Matyi ár teljesen magától megy, a kezét sem kell fognod? Az tuti :wink:
Éjszaka hányszor szopizik még? Máté meddig szopizott?
Na nézem a videót :D
Vendég

Angelita: a játék nagyon tetszett Hajnusnak Tündiéknél így azt szeretnék neki szülinapjára, de sajnos magyar oldalon nem találtam. Véletlenszerűen biztos lehet valahol kapni :?
Regi babának nagyon sok boldog szülinapot így utólag is!
Fisher Price Rainbow Piano
Kép
Vendég

Sziasztok!

Pont, mire végigolvastam a legfrissebb hsz-eket és akartam volna válaszolni, felébredt Betti... Így csak gyorsan az iwiw-es vb-játék végeredménye (nálam):
3. (!!!) Ati
13. Tündi
15. Orew
16. Noki
21. Bikmakk
(25. én)
27. Linacska
36. Angelita
40. Sissi
Tökjó volt ez a játék - alig várom 2 év múlva az EB-t! :D
(Írjátok meg légyszi, hogy nálatok én hányadik lettem?!)

Ja, és még egy tanulság! Ha komolyabb (=drágább) ajándékot akartok majd a babóknak venni, érdemes jól körülnézni. Én beszereztem már a tanuló zene-széket, DE! Megjegyeztem, hogy az egyik Auchan-ban mennyi, gondoltam, OK, akkor az Auchanokban ennyi! És nem! Egy másikban potom 2.500,-Ft-tal volt drágább!!! Úgyhogy nem voltam rest visszamenni a másikba és ott vettem meg! Ráadásul ott még a netes boltok árszínvonalán volt, amire ugye nem jön rá a szállítási költség... Szóval figyeljetek!!!

Mindenkinek kellemes napot, kitartást a hőséghez!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!
Hazajöttünk mi is a Balcsiról. Jó volt nagyon, bár Marci néha kiborítóan hisztis volt.
Valamiért a nappali alvás idegen helyen nem megy. Na mindegy, azért túléltük. Szerencsére a szálláson jó idő volt nagyon, jó vastag fala volt a háznak és kellemes 23 fok volt bent kb.
Vettünk Marcinak egy beleülős úszógumit és azzal pancsiztunk, rettentően élvezte :lol: :lol: :lol: Azért vízparton tűrhető a meleg. Végig árnyékban csücsültünk és ezerrel naptejeztünk, úgyhogy leégés nélkül megúsztuk. (Kivéve Apát, aki a déli napban futott két órát...)
Úgyhogy lehet, hogy most hétvégén is lemegyünk :lol:
(Fényképezőgépet persze nem vittünk ...)

Linácska: Lilinek boldog névnapot!
Mimi: Reginek boldog szülinapot! És igen, kérünk képet!!

Aranyosak voltak a gyerkőcök a talin, biztos nagyon jól érezték magukat :lol:

Én ma nem is főzök a meleg miatt. Nekem ez a hőség inkább büntetés itt a nagyvárosban, kint rekkenő hőség van. Nem is megyünk sehová Marcival a héten, itt kuksolunk a lakásban. Megy a klíma, redőnyök leengedve.
Ilyenkor azért jó lenne egy kertes ház, fás kerttel, ahová ki lehet telepedni...

(Feltettem vagy öt helyre mindkét lakás hirdetését egy hete, egyetlen egy ember sem hívott fel... Na, ezért keresek én ingatlanost...)

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

En ma egy kis fejfajassal ebredtem, mert tegnap volt a batyam 30ik szuletesnapja es elhivott unnepelni. Nem is ittam sokat, csak hat kiestem mar a gyakorlatbol, ugyhogy ma egy kicsit docogosen kezdodott a nap. :)

Zarus is imadja a vizet. Vettunk neki tegnap az Auchan-ban egy mini medencet ami kifer majd itt az erkelyre. :) Mar alig varom, hogy pancsolhasson.

Anettoo: De jo, hogy te is jottel! Szivesen talalkozunk veletek, ha itt lesztek! :) Matyi nagyon ugyes mar es milyen nagyfiucska o is! :)

Lina: Lilinek utolag is BOLDOG NEVNAPOT!

Piroska: Nezz utana hatha lehet rendelni valamilyen webshop-bol ezt a jatekot. Nagyon sok dolog van amit boltban nem arulnak, de a neten meg lehet rendelni. Remelem sikerul megtalalnod! :)

Nekem oszinten szolva nem tetszik ez az idojaras. Jo lenne, ha toparton lennenk, vagy valami viz mellett, de itt a negyedik emeleten, ugy hogy legkondink sincs... Egy helyben ulok es folyik rolam a viz. :?

Mimi: Isten eltesse Regit! :)

Udv,[/i]

Orew

orew

Ja es meg valami, ket baratnom (testverek), csinal egy fozos blogot, ahova a sajat receptjeiket rakjak fel. En nagyon szeretem oket, mert nem hagyomanyos eteleket keszitenek viszont egyszeruen beszerezheto alapanyagokbol. Szoval innen is szoktam meriteni otleteket.
Az oldal cime: http://boszikonyha.blogspot.com/

Orew

orew

Sziasztok!

Nagyon boldog születésnapot az 1 évet betöltött babáknak!

Nincs időm jönni de nem panaszkodom mert Gréti rabolja az időm nagy részét és ez olyan jó. :D

Már ügyesen sétálunk ha anya vezet , meg persze bármibe kapaszkodva. Aja, apa, ham, mamma, ezek a szavak nagyon ügyesen mennek, Na meg a vavavavavava és a halacska utánzása.
A meleget nehezen bírjuk mi is az erkélyen szokott Gréta is pancsizni.
Cukik a babák nagyon!

Anyával a strandon:
Kép
nikó

Niko: De jo, hogy te is jelentkeztel!!! Nagyon regen nem voltal, jo lenne surubben latni errefele!
Greti hatalmasat nott es nagyon aranyos! :)

Orew

orew

Anetto,de jó,hogy jöttél! :) Nagyon ügyes Matyi,Zsombi is így próbálkozik! :wink: A vödrös videó nagyon tuti,na meg a medencés is,azt a thomasos felfújhatós játékot kint vettétek?
Az éjszakai cicizésekhez kitartást!!!Miért nem mersz felvenni bikinit?Nem úgy tűnsz,mint aki nem hordhatna :wink:

Nikó,éljen-éljen,hogy előkerültél! :) Valamelyik nap nézegettem a képeket a telómban és benne volt még az mms amit küdltél amikor Gréti született! :) Írni is akartam,hogy mi van veletek,de megelőztél szerencsére :P :D :wink: Szép nagylány lett Gréti is! :) Írj azért kicsit sűrűbben! :)

Orew,megnézem majd a linket!:) Voltál ma szúráson?

Bea,de jó lehetett nektek most a balcsinál! :) Legközelebb ne hagyjátok otthon a fényképezőt! :) A ház eladás sajnos nem fog gyorsan menni az biztos! :? De kitartás nektek hozzá!!!

Bori,mindjárt írom én is az eredményeket! :)

Mimi,Reginek nagyon sok boldog ELSŐ születésnapot kívánunk!!! :)

Angelita,nem tudod hanyadik oldalon van a táblázat amiben már mindenki benne van?

Kép
Kép
tundi24

Vb játék nálam :)

3: Sissi Atija
13:én
14:orew
16:noki
25:Bori
44.sissi

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mimi:Reginek boldog szülinapot kívánok!!!!

Mi jól vagyunk ettől a melegtől kész vagyok.
4re megyek Atival dokihoz ma kapja a pneumo utolsó részét.

Délelőtt voltuk kint motoroztak a gyerekek (Márk és kis barátnője). Márknak levágattam a haját.

7végn az egyik bnőméknél voltunk .Jó volt csak szombaton Ati 5kor kelt,mivel náluk nincs sőtétitő.Alig birtam visszaaltatni igy megint 2szer aludt napközben.

Képek nagyon szupik.Piroska olyan jóü,hogy megint irsz!!! Gratul a afogyáshoz.

Vb: nálam is Ati az első (az is én voltam
:wink: )
Utána Márk majd Tünde jön a többit még meg kell néznem.

Nikó: nagyot nőt Gréti is.

Én pont ma hasonlitottam össze a 2 fiú 1 éves mérés eredméynét és nagyon meglepdtem,mivel Márk 2 centivel volt hosszabb mint Ati 1 évesen. Kilóban Márk 8700 gr volt Ati pedig 7930.
Szépen behozta a lemaradását.
Vendég

Csak gyorsban most majd késöbb jövök.
Akik klímáznak, azoknál hány fokon megy a klíma, és mi van a gyereken?
Előre is köszi, 29, 5 C van a lakásban. Van klímánk de eddig nem mertem bekapcsolni, de nem bíííííííííííííííírom már!!! :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Tundi: Meg nem voltam, majd most megyek delutan, mert nyaron hetfon es szerdan csak delutan vannak, penteken meg delelott.
Gondolom megint lesz valami szigoritas a dietamban, mert majdnem ket hete stagnal a sulyom... :?

Orew

orew

Nalam a lista a kovetkezo:

11. Ati
31. Tundi
32. en
37. Noki
52. Bikmakk
53. Bori
56. Linacska
83. Angelita
87. Sissi

Orew

orew

Itt nem kell klíma szakad az eső :o
Vendég

Itt is esett: szakadt vagy 5 percig, de az időn semmit sem frissített... :(
Adri, szerintem 24-25 fokra nyugodtan állítsd be. Nálunk nincs klíma, de szerencsére nem tűz be a nap.

Nikó, én is örülök, hogy jöttél! Szép nagylány már Grétike!

Tündi,
a táblázatnak majd utánanézek, sajna nem tudom, melyik oldalon van.

VB játék: hát igen, a béka s...e alatt végeztem :(. A bronzmeccsre elfelejtettem tippelni, a döntőben pedig a hollandokra voksoltam, csak a nagyobb szorzó miatt, hátha sikerül még szépítenem a végén, de ez se jött be...

Piroska, ha látom valahol ezt a játékot, szólok!

Kép
angelita

Adri: nálunk úgy hogy klímázunk 25 fok van. Nekünk kettő van, egy a nappaliban, egy a hálószobák ajtajánál. Én úgy szoktam, hogy ha a nappaliban vagyunk a hálószobás meg, ha meg a hálószobáknál, akkor a nappalis. Szóval soha nem vagyunk ott mikor bekapcsolom, de mindig szinten tartjuk a lakás hőjét. Ha Marci alszik, akkor leveszem őket 20 fokra, akkor az ő ajtaja ugye csukva van, és lehűtöm szépen a lakást. Délelőtt 23, 5 fok lett.
Marcin egy body van. Ha ébren van, akkor a klíma 22 fokra van állítva.
Hajrá-hajrá, a 29,5 fok nagyon sok!!

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a Regi nevében a köszöntést! :lol: :lol:
És akkor közkívánatra.
Kép

És itt vannak még képek.(majd töltök még,csak úgy mindenféle képet,,csak a lustaság)
http://picasaweb.google.com/lisztesnoemi/Regina1Eves#

mimi12

orew,na mit mondtak? :wink: Majd elindul lefelé a súlyod megint,ne aggódj! :)

Piroska,nálunk nem esett az eső..elkerült bennünket :wink:

Angelita,azt hiszem lemnetted vmelyik oldalról a táblit,hogy mindig ilyen naprakész vagy! :) :wink: Akkor majd én is visszanézegetek :D

Mimi,nagyon klasszak a képek! :) Jó sokan voltatok,ez egy igazi szülinapi parti volt! :) Milyen tortája volt a csajszinak? :wink: Ízlett neki úgy látom :D

Kép
Kép
tundi24

Reginek boldog első szülinapot :wink:

margit
Vendég

REGINEK NAGYON-NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!!!! MI IS!!!!

anettoo

Az Szabi aki besegített neki a torta"evésbe"?
Édes nagyon Regi. Mi épp Balcsin leszünk az egy éves szülinapon dédinek van ott nyaralója (férjem nagyijának) és ott indítjuk a Mo-i nyaralást.
A Thomast itt vettük kint, de nagyon szeretik a gyerekek, vettünk egy kis gumicsónakot is és abba ugrálnak ki-be. Azért nem mondom....elég fárasztó, szerencsére elég magas a fala és Matyesz nem tud belőle kijönni, de Máté simán kiugrik belőle.
VIgyázni kell ugye, hogy ne legyen koszos a víz, akkor kijönne, nem jönne ki.....
szóval van fentforgás, de ugye én eddig mindig emeletes házban laktam, általában az elsőn (de egy évig még a 9.-en is).
Nyaraláskor sokszor éreztem már, hogy milyen jó lenne kertes házban, főleg gyerekkel.
Hát most beigazolódott, hogy igazam volt.....mennyivel másabb. Igaz, nem saját ház, de van kertrészünk, elég nagy, eldugott helyen és alig van kint más szomszéd.
Éééés az is olyan jó, hogy gondolunk egyet, kint van a bicaj és rádobjuk a gyerekeket (én viszem a kicsit, apa a nagyot) és már tekerünk is, közel van erdő.

Apukám jobban van, lassan már rá is állhat a lábára, csak sajnos így nem jöttek meglátogatni minket, és már októberben találkoztunk utoljára.

anettoo

Ja, Adri - tesókérdés!!!
Kemény az eleje, de én nem bántam meg, hogy így sikerült, amúgy sem vártunk volna pár hónapnál többet.
Szóval mindent bele a tesóprojectbe!!!!
Nálunk 1 év és 2 hónap van a gyerekek között, bár már nálatok ez úgysem lesz, de én azt mondom, hogy ez kevés azért, másfél év azért jobb, de mindenesetre a nagyon izzasztó részén már túl vagyok szerintem.....legalábbis remélem.
Bár azt mondják kisgyerek kisgond, nagygyerek nagygond..... :roll:

anettoo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?