sziasztok,
Viki: grat Lackóhoz, nagyon ügyi , elfogultság nélkül!! szupi, h felvették a bölcsibe, nálunk a játszón szinte senkit nem vettek fel bölcsibe, oviba. állitólag 5 pontot kell elérni: 1, anya egyedül neveli a gyereket, 2, hátrányos helyzetű (kvázi kisebbség), 3 betöltötte 5. évet, és még van 2 de ezt nem tudom pontosan. vannak ikrek akik oktben lesznek 3 évesek, anyuka ment volna vissza dolgozni és 3 helyről is elutasitották az ikreket. nálunk nagyon rossz a helyzet, mert sokan költöztek ki, épült egy hatalmas lakópark , és sok új családiház, rengeteg a gyerek, bölcsi, ovi nincs.
Dita: de jó lehetett, h ott voltak Némókáék!! gyerkőcök nagyon édik !! képek szupik!!
Évi: hozhatnál képeket!!!!!
Némóka: Réka gyönyörű!!!
Monic: nekem is az jutott rögtön eszembe, mint Ditulinak, Dávidka milyen kisimult . nagyon szép baba!! a babakocsiban együtt nagyon édesek!! olyan kicsáncsi leszek , h milyen lesz majd Nándus, ha már meglesz Boti.
a párommal nincs nap, h ne jutna eszünkbe mostanában, h milyen furcsa lesz, h Nándust már gyömöszöljük, birkózunk vele, dobáljuk, 11 kg, és majd jön Boti a ,,kis,, 3,5kgjával és nyeklik - csuklik, óvni, vigyázni kell rá , mint a himestojásra. persze már rutinosak vagyunk, van tapasztalatunk, de akkor is. eszembe jut sokszor, h amikor Nándus 3 hetes volt, és korházba kerültünk vele, kértem a csecsemőst, h segitsen, mert mindig 4kezest játszunk a párommal, egyedül soha nem fürdettem még.
utólag tök ciki, milyen anya az ilyen. most persze más lesz.
anyós tegnap 5re jött, ma 12kor elment. tegnap beszélgettünk, hisz már 2 hete nem találkoztunk, ma meg játszótereztünk de. lement előre, majd 1 óra után utánuk mentem. nem kellett főzni, takaritani, vasalni nem volt hangulatom, igy kiolvastam egy pletykalapot. ilyen luxusban is régen volt részem.
játszótér közben meg elvittük Nándust a drnénihez, immár 4.jére és végre teljesen egészséges volt az oltáshoz, uh végre megkapta a 18hós oltást. mivel ismétlő oltás, remélem nem lesz semmi baja, elsőtől sem volt, meg igazából egyiktől sem, csak most jön 4 foga is.
végre itt a lehülés jobban alszom, vagyis aludnék, ha Nándus hagyna. ma 4kor kelt, 4,30kor magamhoz kellett venni, 6,45kor meg olyan hisztivel követelte a tápit, h nagyon . csak a kezemben hagyta abba a hisztit, de hát úgy nehéz tápit csinálni. anyósomnak mondtam, h fel ne vegye, de amúgy is Nándi ellökte magától , csak a tápi és én kellettem neki. beállitottam a hálószoba ajtóba, h nézze végig a tápi készitést, és ott üvöltött. remélem ma jobban fog aludni. ha egyedül vagyok, amúgy is rosszul alszom.
nem értem, napközben alszik mostanában 3,5 órát, amúgy meg hajnalba kel. lehet, h nem szabadna hagyni annyit aludni napközben??? szerintetek??
jó éjt!!