Na újra itt, nagyjából sikerült visszaolvasnom. Nati alszik, azt hittem, megzabálom, letettem az ágyba, ő meg intett, hogy csájó.
Huh, zárt topik, szóval el kellett jutnunk idáig.
Nem csodálom, hogy felmerült, személy szerint engem sosem bántottak, de mindig fájt, ha közülünk valakit mégis. és mondjuk az is igaz, hogy bizonyos dolgokat én sem mertem ide leírni néha, a biztonság kedvéért. Szóval csatlakozom én is.
Tünci, szívből örülök a jó híreknek, Bátor, a kis Superman-palánta.
Nagyon kellett ez már Nektek, remélem, most nyugisabban telhetnek a hétköznapok.
Beze, huh, akkor volt ijedtség, szegénykém.
Lényeg, hogy elmúlt. Gratulálok a kisfiúhoz, a Marcell név nálunk is versenyben volt.
Winchi, szóval akkor megvolt az első szülői.
Hajó, az aranyos jel. Natiét még nem tudjuk, majd megörökli azét, akinek a helyére kerül. Hol van a zárt topik????
Ja, majd szeretnék Veled konzultálni alkalmi hordozásról. Sógornőmék kis túrát szerveznek Ausztriában nekünk, Natit kéne valahogy cipelnem majd, de összvissz kétszer kendőzünk pici korában, nem tudom, mit viselne legjobban.
Navared, jó, hogy benéztél, persze, hogy gyere Te is a zártba. Kellenek a kismamik.
Mikor is mentek 4D-re?
Mancsa, látom, alkotnak Nálatok is a gyerekek.
Dorcsinak jobbulást, szegénykém. Ezt a sebösszehúzó tapaszt patikában lehet venni?
Szorítok én is nagyon az álláshoz, mikor lesz a döntés?
Szösz, látom, akkor Réka elkezdte élvezni a vizet, ez nagyon jó.
A héten jó lenne játszizni egyet, szerda-csütörtökön nem jó, mert be kell mennem a mhelyemre betanulni délelőttönként.
Nikuc, hogy vagy? Nem irigyellek ekkora pocakkal ebben a hőségben, nekem mindkétszer hidegben volt a vége.
Any, Zsófi nagyon ügyes a bilizéssel.
Nati is ismerkedik a kacsás ülőkével, meg ma megnézet Lilit, ahogy kakilt, de ő még nem akarja.
Ágica, hogy vagy, feltöltődtél kicsit a pihenéstől?
Jaffa, nem semmi sztorik, nem irigyellek.
Sajna szerdán mégsem találkozunk, ahogy írtam, be kell mennem a munkahelyemre. Ráadásul én mondtam a szerda-csütörtököt, most meg már nem akarok hülyét csinálni magamból.
Lara, Hannusnak jobbulást! A bank meg húzzon már bele!
Betti, de jó, hogy kóstogat már Atti. Mekkora már, hihetetlen.
Bilizés helyett én most a cumisüvegről leszoktatásba fogtam bele, ott a szállodában ugyanis nem tudtuk kakaóval kezdeni a napot, nem is kérte Nati. Így ma reggel sem vittem fel Neki, egyszer kérte, mondtam, hogy még nincs kész, nem szólt semmit. Aztán lementünk és csináltam Neki, megitta bögréből szívószállal. Remélem, holnap is menni fog és akkor gyorsan megszabadulunk a cumisüvegtől.
Hiszti: most Egerben Nati is belehúzott, igaz, kevesebbet aludt, mint itthon szokott. Egyik este menekülésszerűen kellett távoznunk egy koncertről, mert annyira sikított. Már nem is emlékszem, miért. Igyekszünk eltereléssel próbálkozni, ha nem megy, hagyni szoktuk, hogy kibőgje magát, de következetesek próbálunk maradni, ha vmire nemet mondunk, akkor azt nem is kaphatja/csinálhatja meg.
Amúgy Lili is próbálkozik, msot a nyaraláson az evéssel voltak gondok, semmi nem kellett Neki, mindenben hibát talált. Amikor az általa kért paradicsomos tésztából egy falatot evett csak, előirányoztuk Neki, hogy ha nem eszik belőle többet, a nyaralás további részében(két nap volt hátra) nem kap semmi nasit, édességet. Nem evett, nem is kapott. Persze már a szívünk szakadt meg, meg inkább mi sem ettünk fagyit, ilyesmit, hogy ne fájdítsuk a szívét, de kitartottunk. Amúgy utána két napig folyamatosan éhes volt, kérdezgette, mikor eszünk már, és szépen megevett mindent, na ilyet eddig életében nem csinált. És remélem, hogy a jövőre nézve is elértünk valamit.