Új privát üzeneted érkezett!

Picur
Üdv köreinkben! Mihamarabbi babásodást! :wink: Akkor a párod német?

Gabi
Mikor akarsz dokihoz menni?

Bogarka
Ismerős a drága bölcsi dilemma... Én dolgoztam másfél évig a két gyerek mellett és tényleg a bébiszittyónak és az ovinak hordtam a fizumat. :?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


bogár! ezen most nagyon meghatódtam!
de szavadon foglak!elújságolhatom a másik oldalon is?

hoztam nektek is valakit, lányok! a pici szívünket.
íme:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nem akarok senkit megsérteni, de én sem tudtam volna, hogy az alsó fehér maszat ő. a felső még a szikhólyagunk. az alsó van méretezve, csak car lett a scanneléstől.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Igazából nekem nem mindig 30 napos a ciklusom. Átlagban annyi szokott lenni, de volt már hogy 46 napra jött meg. Most is csak azért tudom, hogy mikor volt pém mert ovu tesztet csináltam a 11.naptól. Két csomag fogyott el, mire végre ovum lett. (mondjuk most érezhető is volt, hogy ovuláltam, nem volt jó leülni meg ilyenek..) Aztán kiszámoltam, hogy a 23. volt ovum és kb. mikor kéne megjönnie. Most csütörtökön. Fájt is a hasam szerdán és csütörtökön, de nem jött meg. Pénteken már gyanakodtam, akkor már csak feszülést éreztem. És szombat hajnalban az az ma két csíkos lett a tesztem, tehát végül is 2 hetes terhes lehetek.
Nem tudom, hogy mikor menjek dokihoz, azt hiszem azt szokták mondani, hogy a 6. héten, mert akkor már szívhang is van. Kati te mikor mentél el? És a körzetihez is el kell menni, vagy ez hogyan működik?
Nagyon helyes a kép. :)))
Picur: Üdvözlünk köztünk!!
Biztos vagyok benne, hogy hamarosan nagyon sok kismama lesz ezen a fórumon. :))) Nagyon drukkolok mindenkinek. :)))

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi gratulálok! Mióta próbáltátok az ovu tesztel? Talán elsőre sikerült is? Gondoltam rá,hogy én is veszek ha nem jön össze 1-2 hónap alatt! Mi ebben a hónapban próbálkoztunk először. Még nem tudom az eredményt de gyanús, hogy nem kell nekem az a teszt! :D
Kitartást mindenkinek!
henó
 
 


Kati, persze, hogy elujsagolhatod odaat!!

Gabi, igazabol 4. hetes terhes vagy es ket het mulva leszel 6. hetes. Az elso het tudod az az utolso mensi elso napja!! Vagyis mar jo idos terhes vagy!!!:):)
Vendég
 


Ja és Gabi Én még várnék két hetet minimum az orvossal de inkább négyet. Nyolc hetesen bőven ráérsz elmenni,nem késel le semmiről, na meg nem is jó ha piszkálják ilyen korán. Igaz van olyan orvos aki nem vizsgál csak uh-ot csinál még ilyenkor.Az enyém ilyen volt hál Isten. Tudom,hogy a bizonyosság végett rohan mindenki orvoshoz,hiába ,hogy a teszt majdnemhogy 100%-os,de ha kibírod sztem várj még!Körzetihez nem kell sztem menni ha csak ki nem akarod íratni magad,legalábbis nekem nem kellett egyik terhességnél sem. Boldog babavárást!
henó
 
 


Sziasztok!Hat lehet ,hogy Kati es Gabi meginditottak a sort ,csak igy tovabb es par het mulva mind kismamik leszünk :D !!!Bogarka igazabol mar 9. evemet taposom itt n.o.-ba,6 eve vagyok a parommal,aki szinten magyar.Es hat meg kell ,hogy mondjam meg mindig nem szoktam meg 100%-ig,nem is fogom soha,ebben biztos vagyok,legszivesebben otthon elnenk,de,ha a jozan eszre hallgatok inkabb maradunk,otthon nem tudnank igy elni.En majd 1 evig fogok gyest/gyedet kapni,aztan semmi.A mostani fizum 67,5 %-t.Utana nem fogok visszamenni dolgozni,mert nincs aki vigyazna a törpenkre.De majd mi is megoldjuk valahogy,par dologrol le kell mondani az biztos,de lesz KIERT!
Gabi!Milyen erzes ,felfogtatok mar,vagy meg mindig hihetetlen,hogy sikerült?Paroddal együtt csinaltatok a tesztet,vagy utana mutattad meg neki?Reggel fel 3-kor huh,nem ment alom a szemedre? :D
Vendég
 


gabi: még egyszer gratulálok!
most ige, négy hetes vagy, ugyanis nem az ovutól számolunk, hanem, amikor is elkezd vándorolni az a tüsző. igaz, csak két hét múlva szabadul ki (vagy ilyesmi).
én már igazából 7 hetes voltam, amikor először mentem. de én nem használtam ovu tesztet, így valószínűleg nekem is késői volt a peteérésem. ekkor még csak igazából 4+6 voltam, de már volt petezsákom(kettő). aztán két hét múlvára hívott vissza. most már volt szívverés is, de még csak a napokban indulhatott be, mert nehezen találta meg a doki. az uh írta ki, h kb 6+4voltam +/-2nap.
tehát mi az uh-hoz fogjuk a szülést számítani. két hét múlva is mennem kell.
a lényeg! még egy hetet legalább várjál, de ha kibírnád(és persze tünetmenetes vagy), akkor még kettőt is várhatsz.
én főleg az előző vetélésem miatt "szaladtam" a dokihoz, aki rögtön adott is hormonbogyót, amit azóta is szedek és most tünetmenetes vagyok. kopp-kopp-kopp.

ez jó hosszú lett!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


igen picur!!!!! HAJRÁ MINDENKI!!!!!!!!! és te mivel foglalkozol kint?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Eladokent dolgozom egy aruhazban,ami nem is lenne rosz,ha nem lenne ilyen nehez a hülye vevöket elviselni,de ha minden jol megy mar ugy sem kell sokaig csinalnom.Es megvan mar a varhato idöpont a Pici születesere,vagy ilyenkor azt meg nem közli a doki?De gondolom ti mar biztos kikalkulaltatok :D !
Vendég
 


picur. szerintem február közepe táján. majd két hét múlva megyek vissza a dokihoz, vagyis már csak másfél, és akkor fog adni mindent. hivatalos lelete, amivel mehetek védőnénihez, meg akárhova, és akkor fogunk szerintem időpontot is fixálni. megnézzük, h úgy fejlődik-e ahogy kell. ha az uh két héttel írja idősebbnek, akkor minden oké.

babásan nem célszerű eladóként dolgozni, nem? emelgetés, stb. rögtön táppénz? már én is csak szeptemberig dolgozok.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Picur, elhiszem, hogy nem tudod megszokni!!! En sem tudnam ezt itt soha!
Tenyleg, ha elado vagy, ott azert allni kell, pakolaszni, meg fogod tudni oldani? Es a parod mivel foglalkozik? En is igy vagyok egyebkent vele, mint Te, hogy le kell mondani 1-2 dologrol de megeri! :wink:
Kati, Te most ugy egesz konkretan hanyadik hetben is vagy??? :shock: Irigyellek Te noszemelyTE, egyelek meg, amiert nincs uuugy tuneted!!
Gabi, drukk neked is, hogy minden rendben legyen!!:):) :D :D :D
Vendég
 


bogár: uh szerint szerdán voltam 6+4. ezek szerint ma vagyok pont 7hetes.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nem nagyon megterhelö a munkam,talan csak az , hogy sokat kell allni.Most ugy gondolom,hogy amig csak lehet dolgozni szeretnek,utana ugysem tudok majd egy jo darabig.6 hettel a szüles elöttig,meg elötte majd meg kiveszem a szabimat,szerintem kb 6.-7.honapig birni fogom!Legalabbis remelem!Te gyerekekkel dolgozol,ha jol emlekszem?Szeptember az mindjart itt lesz,aztan kezdheted kielvezni a pocakossagot :D Legalabb nem kell majd szenvedned a nagy hösegben,telen talan könnyebb az utolso hetekben!Remelem nekem is most sikerül es tavaszra meglenne a Babo!
Na nekem most mennem kell,jön haza a ferjuram,kell neki a vacsora meg a gondoskodas :D Szep hetveget mindenkinek!!!
Vendég
 


Bogar meg neked is egy gyors valasz aztan mar itt sem vagyok!A ferjem üzletvezetökent dolgozik,ezert is van olyan sokat a m.helyen,mert mindig tulorazik,hogy minden rendben legyen,rajta van az összes felelösseg,de ö akarja,hat legyen.Egyebkent kos a dragam,ök ilyenek.En meg lennek elegedve ,ha itthon nevelgethetem a gyerköcöket,ö meg dolgozik.En ilyen regimodi vagyok :D
Vendég
 


Kati, rohan az ido!! Mar 7. hetes vagy!! De jooo!!!:) Ugy orulok, hogy ilyen szepen novekszik!!:):):)

Picur, en is feltetlen itthon leszek, nem fogok azert bejarni melozni, hogy a bolcsire valot megkeressem akkor inkabb maradok itthon es en foglalkozom a picivel. Mondjuk most el akarok kezdeni majd Swarovski ekszereket kesziteni, gyurut, fulbevalokat, stb. es neten eladni +a kormosomnel lenne ra igeny es a kozmetikusomnal is, a csajok mar keresik. Probakent vittem mar be es azonnal lettek volna rendeleseim. Most hazautazom, betankolok gyongyokkel es fuzom majd ezerrel. Kis mellekesnek jo lenne majd a gyerek mellett is. Valami ilyesmiben gondolkodom.
Vendég
 


3 hónapja próbálkozunk. Hoztuk az átlagot. :D Tudom, hogy már elvileg 5 hetes terhes vagyok, mert május 30-án volt az utolsó menszim, de ugye a tényleges fogantatástól mondtam, hogy két hetes terhes vagyok. :) Hát várok még két hetet mindenképpen, mert sajnos addig még minden lehet, és jó lenne már hallani a szívhangját is. Meg még dokit is kéne választanom. Az Istvánba szeretnék szülni ott szeretnék orvost. De még nem tudom kit válasszak.
Az tuti, hogy július közepén már többen leszünk kismamik és ez nagyon jó. :)))))

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Igen fél 3-kor teszteltem, mert párom 2-re ért haza és felébredtem. Aztán kiengedtem a kutyát pipikélni és rám is rámjött. :D Úgy hogy megcsináltam a tesztet. De a párom már este a lelkemre kötötte, hogy keltsem fel reggel, mert látni akarja, amikor csinálom a tesztet. Úgy hogy együtt örültünk. :))

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Jok legyetek csajok, elkoszonok mert reggel utazom Mo-ra es nemtom mikor jovok majd!

Gabi vigyazz magadra, Picurnak drukk!!

Mka, Egcsi, Jucus es mindenki Ti is vigyazzatok magatokra!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Orvos
Én azonnal mennék orvoshoz, ha lenne pozitív tesztem. Az előzményeim és a körülményeim miatt...


Mindenki vigyázzon magára!!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek üdv, főleg az újaknak és a visszatérőknek! :)

Gabi, gratulálok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja és mennek a drukkok ezerrel! jaj úgy örülök neked és a pozitív tesztnek!!!

Kati neked is gratulálok!!!! A világ legjobb érzései közé tartozik, mikor először meghallod a szívhangot ! :)

Csipcsip örülök hogy megjott, és drukkolok a kövi hónaphoz!

jaj csajok úgy szeretnék már én is babát. Bár most Nóri kerek perec közölte, hogy neki aztán nem kell tesó. :/ Szóval majd meglátjuk. De még legalább egy év mire elkezdünk próbálkozni.
a melóhelyen megőrülök néha, annyi a munka, meg a sok idióta ügyfél.
A szabi nagyon jó volt, jót pihentünk. Viszont azt nem tudjátok mitől lehet az, hogy csak 3 napos volt a mensim most.?? Nekem 28 napos a ciklusom és általában 5-7 napig tart a mensi.

Majd jövök most mennem kell!

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike
No, aztán nem a gyermek tervezi ám a családot... :wink: 3 napos mensi...mázlista! Biztos a stressz , a nyaralás. Ha "rendes" mennyiség volt, akkor nem aggódnék. Ha csak masztolás, akkor lehet, hogy becsúszott a kistesó... 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szia Ninike! Már tök régen hallottunk felőled. :)) Hát a menszibe a környezetváltozás nagyon is beleszólhat. Nálam is volt már ilyen..
Egcsi: Kitartást az esszékhez, már nincs sok!!!
Bogárka jó utat!!!
Amandi: Remélem itt marad a kis angyalkánk. Már a párom is beleélte magát.
De remélem két hét múlva már lesz szívhang és akkor megnyugodhatunk. (ha stresszelek csak rosszabb lesz)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


gabi: ezek szerint vársz két hetet a dokival? ha nincs semmi baj, akkor jól teszed!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Gabi, hát ha kibírod akkor tényleg jobb ha vársz 2 hetet, mert addigra már tutira lesz szívhang. :)
Én annak idején Nórival nem bírtam ki, 2 napja késett a mensim, és vettem tesztet, a pozitív teszt után 2 nappal már a dokinál ültem. :)
Mondjuk mi nagyon féltünk tőle hogy méhen kívüli mert úgy görcsölt az oldalam majd elbőgtem magam, nem tudtam se aludni, se feküdni se ülni. :)
Viszont ha tudsz várni addig, akkor nagyon helyes ultrahangképet kapsz már majd róla, amin már lesz egy kis formája is. :)

Hát nem tudom mitől lett három napos a mensim, de pöccre megjött 28. napra, viszont alig volt valami. Az első rendes volt, aztán egyre kevesebb, ja és mondjuk első nap fájdogált a hasam is.
Hát majd meglátjuk ezt a hónapot milyen lesz.

Hát nem hiszem hogy lesz kistesó mert óvszert használunk és az talán biztos. Bár a dokim csak legyintett rá mikor mondtam neki. :) ???

Ja egyébként mondtuk mi is neki, hogy ez nem kívánságműsor és hogy nem ő fogja eldönteni. De mióta megtudta hogy a kistesó is fog majd szopizni, azóta teljesen elzárkózik. :) kÖzölte, hogy anya cicije az csak az övé és bár ő már nem szopizik, de egyszer még fog....
Na erre már nem tudtam neki mit mondani.... Remélem 18 évesen jut majd újra eszébe.... :) :) :shock:

na jó éjt és jó egészséget és boldog babavárást mindenkinek!
holnap meló!! :(
vigyázzatok magatokra.

ja és ha van vkinek iwiw elérhetősége megírhatná priviben. :)

Ninike

Kép

Kép
ninike
 
 


Ninike
Hát pontosan ismerek olyan emeberkét, akiknél óvszer mellett jött a béb. :wink:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Jó reggelt!
Jó sok olvasni valóm volt… A felét biztos elfelejtettem...

Gabi!
Nagyon szép a teszted. Drukkolok!!!

Mka!
Sajnálom hogy nem sikerült a vizsgád.

Bogárka!
Remélem jól éreztétek egymást, a hétvégen! Hajrá laptető!!!
Sikeres volt a landolás?

Kati!
Gyönyörű a kisbabád! Milyen bogyót kaptál? Jó pihenést a Balcsin!

Andi!
Nekem azt javasolták, hogy el kell „temetni” a babát. Persze mindeninek más jön be, de az elengedés az fontos.

Picur!
Szia!

Ninike!
Ismerek olyan kislányt, aki tesó helyett kiskutyát szeretet volna. Most meg imádja az öcsit!

Nem kell külföldre menni hogy az megkülönböztessék. Volt már részem párban: mert nő vagyok, mert nincs gyerekem, aztán mert van gyerekem stb…

Pénteken „csatlakoztam” Csiphez, megjött. Így pont a nyaralást fogja elrontani. ez van… :(

Hétvégén sikeresen túléltem anyósékat. Gergő szerencsére oda-vissza aludt az autóban.

Tegnap miközben mentünk át a Mamámhoz a fejünk (autó) fölött átrepült a gólya. Remélem nem az autó lesz várandós. :lol:
franci
 
 


Halihó mindenki!

Gabi, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúristen, annyira örülök nektek!!!!! :) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Ninike, ha egy tanácsot elfogadsz, próbáld ki a cickafark teát... nem biztos, h segít, mert nem mindenkinek használ, én úgy szoktam, hogy alkalmasint megiszok egy csészével/bögrével, de egy ciklus alatt max. 5 bögrényit, ugye azt használom görcsoldónak, így mensi alatt párat + ovu alatt néha... na ha iszom, pakkra 30 napra megjön, és pontosan 5 napig tart... ha nem fájok, így nem iszom, akkor kicsit össze vissza jön meg... :roll:

Bogi, hát remélem nektek is mihamarabb összejön :)

Picur, szija itt :) mihamarabbi zebratesztet kívánok nektek is :)

Kati, jó ez a kép :) én sem hittem volna, h az alsó a baba :roll: hanyadik hétben jártok?

Egcsi, medence miatt irigykedek... :roll: (tudom, így jártam :lol: )

Amandi, én is azt mondom, amit Bogi, elfogytak már a könnyeim... túl sokat sírtam az elmúlt 7 évben... most már csak nagyon kevés dolog miatt tudok pityeregni... nálatok am mi újság? IR-re hat már a gyógyszer?

Nekem jövő csütörtökön vagy pénteken kellene megjönnie, hát remélem, kopog majd a miki, most nem állok készen lelkileg egy babára... :? de elvileg úgy voltunk együtt, h nem lehetek terhes... az ovum időpontra pontosan 10-én, szombaton volt, mi meg csütörtökön voltunk együtt utoljára, szóval elvileg semmilyen körülmények között nem lehetek terhes... :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Szija Franci!

Ha mégis úgy maradt volna az autótok, a kisautóra lehet majd igényt tartanék... :lol:

Látom, nálatok is jó az anyós-meny viszony :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


4 júliusi nap, amire érdemes odafigyelni

Ősanyáink igen sok olyan népszokást, hagyományt és babonát őriztek, amelyeket ma is érdemes megfogadnunk, hiszen ezeken a napokon az univerzum rezgései bizonyos célok elérését jobban segítik. Lássuk, melyek azok a jeles napok, amiket akár városi szingliként, akár falusi gazdaasszonyként érdemes figyelnünk!

Július 20. – Illés napja: A népi megfigyelés szerint e napon gyakoriak a viharok. (Reméljük, ezúttal elmaradnak!) A néphit szerint aki ezen a napon a réten dolgozik, abba belecsap a villám. Bízunk benne, hogy ez nyaraló és a mezőn kiránduló vagy napozó olvasóinkra nem vonatkozik!

Július 22. – Mária Magdolna napja: A régiek hite szerint ezen a napon mindenképp esik az eső, hiszen a bűnös élettől megtért szent siratja bűneit. A kislányok hajából ma le kell vágni egy keveset, hogy sűrűbbre és hosszabbra nőjön. Jelentkezz be mára a fodrászodhoz – egy próbát megér!

Július 25. – Jakab napja: A néphit szerint a Jakabig le nem aratott zab elvész. Igen, tudjuk, ez bennünket nem annyira érint, az viszont érdekes, hogy ha ezen a napon fúj a szél, hosszú, kemény, hideg tél lesz.

Július 26. – Szent Anna napja: Szűz Mária édesanyjához szintén a meddő asszonyok és a várandósok imádkoztak. Állítólag aki a keddi napokon tartott böjtölést Szent Annának ajánlja, könnyebben esik teherbe.
franci
 
 


Jeanner!
Ha a fiam nem nyúlja le, tiéd a kisautó. A garázsba az anyja is nehezen fér be.
Én szívesen odaadom az én pirimet. Nekem valahogy nem hiányzik.
Anyóssal szupi a viszonyom!!! Ha jó messze van.
franci
 
 


Megpróbálom kivárni a két hetet. Na meg még orvost is kéne választanom. Az Istvánba szeretnék szülni, közel van és jókat hallottam róla. Anyumat is ott műtötték. Viszont nekem sokszor van még mindig megjön érzésem, remélem nem rossz jel ez.
Hogy telt csajok a hétvége? Spanyolország a világbajnok. :) Mondjuk nekem mindegy volt ki lesz.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Yupiiiiiiiiiiiiiii, spanyolok nyertek!!!! Tudtam ám én :lol:

Gabi, nekem azt mondta a doki ismerős, h nem érdemes kivárni a 2 hetet, illik megnézetni, jó helyen van-e, mert egy méhen kívüli nagy gubancokat tud okozni... de ha úgy érzed, minden ok, és nem is fájsz, meg semmi, akkor te döntsd el, mennyit akarsz/tudsz várni :)

Franci, mensi jöhet :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok...

Még nem sikerülot vissza olvasnom, csak átfutottam..

Gabi: nagyon nagyon gratula neked csak halkan :D

Kati: teljessen normális, ha van p,é akkor nincs baj...de lehet idővel hónapokkal késöb rövidűl...mit bánnom már én csak rendszeres legyen :D
Huuu Én nagyon véreztem Szombaton csajok, ennyire még soha semm...de túl éltem...:D jó volt a hétvége nagyon :D
csip-csip18
 
 


Én úgy tudom, hogy a méhen kívüli terhesség az nagyon nagy fájdalmakkal jár. Remélem nekem jó helyen van a kis manóm. Még várok, de ha bármit rosszat érzek már megyek is dokihoz. Vagy még azt lehetne, hogy a mostani nőgyógyászomhoz megyek el és majd két hét múlva a majdani választotthoz. De abból ugye nem lehet vetélés, hogy felnyomja a hüvelyi uh-t. Gondolom, ha jól beágyazódott akkor nem lehet gond. :)
Mit csináltatok Csip hétvégén?
Jeanner: Hogy vagy mostanság? Jobb a kedved?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Jeanner!
Megbeszéltük!

Gabi!
Én nem bírnám ki a két hetet. Egyből szaladok egy dokihoz. :oops:
nincs ismerősöd az Istvánban, aki tud dokit ajánlani?
Sokaknak van mindjárt megjön érzésük, az biztos nem probléma.

Csip!
Nekem is sok volt szombaton. Én a melegre fogtam.
franci
 
 


Gabi!
Méhen kívüli esetén, ha fáj valaki hasa, akkor már baj van.
De a te kis Manód biztos jó helyen van.
franci
 
 


[quote="gabi85"]
írta:
gabi85Jeanner: Hogy vagy mostanság? Jobb a kedved?


Igazából nincs rossz kedvem, anyósék tesznek tönkre idegileg, most úgy érzik, nekik kell esküvőt szervezniük a mi pénzünkből... nagyon kedvesek, mert csak segíteni szeretnének, csak lehetne kevesebb hisztivel... jobban viselném... szóval most már ott tartok, h nem csak gyereket, esküvőt sem szeretnék...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Gabi, neked is ajánlom figyelmedbe a Terhesség félelem nélkül című könyvet! Érdemes elolvasni, akkor nem fogsz ilyen butaságokon gondolkozni :D se a hüvelyi UH, de a többi beavatkozás nem okoz vetélést...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: Köszi ezt biztos megveszem, mert nem vagyok a nyugalom megtestesítője sajnos.
Nálunk én szerveztem az esküvőt egyedül, de a pénzt anyuék és a párom anyukájáék adták. Nekünk nem kellett sokat felvállalnunk. Viszont minden jól sikerült egy kis malört kivéve, mert korábban érkeztek hozzánk a rokonok és anyu még köntösben volt. :D De már el is felejtettük. Viszont a fotóssal van egy kis gondunk. Még mindig nem adta át az összes képet... Pedig már 3 hónapja volt az esküvő. Az a baj, hogy túlvállalta magát és most nem győzi behozni a lemaradását. De azért ez nem így megy. Szóval hol lesz az esküvő? Milyen lesz a ruhád? Van kép?
Franci: Köszönöm a biztató szavakat. :))) Tündér vagy.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Az esküvő óbudán lesz a római parton, na nem azért, mert ennyire flancolunk, csak itt lakunk, így a legegyszerűbb...

http://media.alompar.hu/foto/4405/5928/ ... 1544568656

Ilyesmi lesz a ruhám, csak sokkal nagyobb lesz az alja, nagyobb az abroncs..

Hát, nálunk is ez van, mindent mi fizetünk, mindent én szerveztem, mindent én intéztem, semmi sem jó... anyósom bele van betegedve, ha nem fontoskodhat...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner!
Nagyon szép lesz a ruhád! Kíváncsi vagyok milyen leszel benne!

Nem értem a szülőket! mindig arra neveltek minket hogy önállóak legyünk. Aztán mikor önállóak szeretnénk lenni, szeretnénk magunk elintézni a dolgainkat, akkor meg önfejűek vagyunk.
Mi is ilyenek leszünk???? :roll: :lol:
franci
 
 


Franci, ne is mond... ettől előre rettegek...

Bár az anyukám elengedte a kezem, hogy külön költöztem... csak párom szülei kezelnek úgy minket, mintha 3 éves hülye gyerekek lennénk...

Köszönöm a dicsit, képen sajna nem látszik, élőben nagyon tetszik magamon :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Gabi: Szombaton telken voltunk medencéztünk grilleztünk, Vasárnap barátok és lángos sütés volt :D

Franci: neked meg van még???

Jeanner: Én iwiwen láttam már a rucidat :wink: Dettó ez volt nálunk amikor költöztünk.. anyós (bebaszva a szekrényekbe ide-oda a cuccaimat)semmit nem találtál...,ja azért mert igy könnyebb pakolni, majd.és nem fért el a dobozoktól, akkor volt nekik kulcsuk após segitett a felujtásban, anyos megcsak magyarázni jöt... ráaádsul kész volt a konyhám..erre ő átrendezte...whááááááááááá :evil:
tudod mit érzzel...
csip-csip18
 
 


Csip, de miért rendezte át a konyhádat?????????

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én előre figyelmeztetem a kicsi lánykákat, hogy szörnyű anyós leszek! Imádom a fiamat. És mindent csak én tudok tökéletesen. A hajamat is csak én tépem tőle! :lol:

Csip!
Engem egy hétig szokott boldogítani. De legalább már nem fáj…
Téged még boldogít? Hogy medencéztél?
Ilyenkor ha nem lehet vízbe menni, olyan kellemetlen, mindenki egyből tudja mi van az emberrel. Ennyi erővel az újság is megírhatná.
franci
 
 


Franci, én tamponnal oldottam meg mindig, soha nem csináltam ebből ügyet :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner!
Nem veszélyes? Fertőzések miatt.
franci
 
 


Franci, a nőgyógyász eleve úgy ajánlja a strandot/fürdőt/uszodát, hogy tamponnal... szóval kizárt :lol:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?