Szia Lányok!
Na, voltam tegnap a dokimnál és jól elbeszélgettünk az aggályaimról.
A lágyéktáji fájdalmamról a vizsgálat közben annyit mondott, hogy előfordulhat régebben volt petefészek gyulladásom, amiből kis összenövések maradhattak vissza és most azon lovagol ez a gyerek. Féltem, hogy jó szar lesz a vizsgálat ez miatt, de szerencsére nem volt gond. Ráadásul pont akkor keményedett be a méhem, amikor fel kellett feküdnöm a vizsgálóra. Erre azt mondta, hogy nem baj, legalább teljes valójában látja és így még könnyebben ki tudja tapogatni, hogy mekkora. Már majdnem felér a köldökömig a méhem. Hát így nem csoda, hogy az ebadta kölke randalírozását rögtön megérzem.
Azt is megkérdeztem, hogy szerinte válasszak-e szülésznőt, van-e olyan, akivel Ő szívesen dolgozik együtt. Jónak tartja a választást, mert akkor Ő is nagyobb biztonságban látja a szülő nőt, hiszen akkor a választott bába tényleg mellettem lenne végig, mégha a dokim jön-megy is a vajúdás alatt. Úgyhogy adott egy nevet és tel.számot. Ma fel is hívom azt hiszem. Állítólag a 30.hétig ajánlatos félkérni szülésznőt, ha akarunk.
Ja! És képzeljétek mi nem szívhangot hallgattunk, hanem a köldökcsonknál a köldökzsinórban futó ér pulzálásának a hangját. Tök jó volt, pont úgy hangzott, mint a kis szíve zakatolása, de nem volt annyira erősen hallható.
Azért mennyire meg tud nyugodni az ember lánya, ha ezt hallja.
Franciska!
Nekem is szokott fájni a fejem (főleg ha a melegebb idő után jön a hideg) és akkor le szoktam feküdni pihenni. Jó esetben el is alszom, de maga a vízszintes helyzet már jót tesz a fejfájásomnak. Még jó, hogy a párom tolerálja a helyzetet és elviseli, ha netalán neki kell ilyenkor elmosogatnia.
Bevenni még nem mertem semmit megmondom őszintén, de régen minden további nélkül nyeltem az algopirineket (ezt most jól írtam?
) Úgyhogy szerintem ilyen esetben fő a pihenés.
Ancsimamóca 19+5