Sziasztok Lányok!
Lucuzs,
annyi szeretet van a kislányodban, olyan édes, ez a szülők érdeme is! Nagyon sok kisgyerek féltékeny az útban lévő kistesóra, és az is természetes dolog, és nem kell haragudni rá, de a te Bogid egy tündérke!!! Nagyon boldog anyuka lehetsz!!!
És Balázs szép név nagyon, és jól megy a családnévhez, teljesen szuper!
Bikfy,
nálunk is volt egy ilyen komoly holtpont és párkapcsolati válság, amikor apát műteni kellett, de a hülye MÁV kórházos doki 6 hétre el akarta mindentől tiltani, mert kókorszaki műtéti módszerei voltak, ez volt szeptemberben, és a párom el kezdett hárítani, hogy majd januárban (!!!) és akkor majdnem széjjelmentünk. Aztán találtam azt a dokit, aki végül megműtötte és a 6 hétből 1 hét pihi maradt, és novemberre bevállalta és január végén megfogant a pici!!!
Biztosan túlléptek rajta, már csak 2 nap a műtétig, és a Róbert Klinika nagyon jó hely, egyébként pár villamos megálló tőlünk, akár meg is látogatnálak, csak idegenül mégse akarok betolakodni, amikor ott a családod
Én nagyon hiszek benne, hogy túlléptek ezen, és a kedves férjed is inkább a te támogatásoddal lesz elfoglalva, és nem a morcogással!!!! Drukk hegyek!!
Tiszta izgatott vagyok, 7-kor jön haza apa az edzőtáborból.
Ez alatt a 4 nap alatt hathatós segítséggel lomtalanítottam a lakást, rá sem lehet ismerni a kecóra, 20 zsák cuccot vitt el a Vöröskereszt, meg 6 zsák szeméttel is kevesebb van.
Jöhetnek a babacuccok, van már hely.
Minden csillog-villog, és a gofritészta bekeverve, apát vaníliás gofrival várom! (én kihagyom, a vanília pudingot már így is épp eleget nyalogattam mára)