Új privát üzeneted érkezett!

chris

de jó lesz nektek akkor :) láthatjátok a picurt :)

KépKép
bettike83

Hű írtatok ám, míg én kint kapáltam a kertben! :)

VB! Engem mindig csak a vége érdekel! Arra én is szurkoltam, hogy a németek essenek ki.

Előszőr Olasz párti voltam amíg ki nem estek, de most a Spanyoloknak szurkolom.

Ana, te a görbéket szoktad guberászni a fertyn?? Hol nézed őket?

A múlt hóban kicsit belefáradtam én is ebbe a sokmindenbe, de aztán mindig új erőre kapom! Most is folyamatosan keresgélek a neten mit tudnék még tenni a cél érdekében.
Most ott tartom, hogy ajánlottak nekem egy homeopátiás szert a GINEX-et. Ismeritek???
Épp kérdeztem egy homeós nődokit, hogy szedheti-e pcos-es is!
Ha igent mond jővő hónaptól elkezdem, feltéve ha össze nem jön most!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Köszike Kris! Élvezkedj a 4d-n, olyan élethű a felvétel, teljesen mint egy élő foto. Az arca teljesen olyan.

Niki!Maresztól tanultam a görbeguberászást.Chart gallery-Pregnancy-Wiew all ..celziusz, hogy celziuszban lássam. és alul lapozol, next

Na most nézd meg rögtön az elején milyen van?!! Én hallottam arról a szerről, olyan mondta aki szedte, hogy neki ez segített, ő a sógorától kapta. DRága, azt hiszem nem olcsó!

Kép

Kép
anabana

Ana, sikerült megnézni köszi! Ezentúl én is bugerászok! :lol: :lol:
Nem semmi az első sem és ráadásnap pont pcos-es görbe.

Nem olcsó egy lötyi mert 6000Ft körül van,de azt mondják 2-3 hónapig elég. És mindig megpróbálok valami újat csak lenne már babó a pociba!

Nah megyek alucikálni, mert holnap reggel megint kelni kell!

Jó éjt nektek!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gyorsan bekuksiztam, megyek melóba...

Betti, nekem elkérték vérvételkor a mobilszámomat tegnap kaptam 1 sms-t "Kedves Kismama" felszólítással (jó érzés volt:)). Benne van egy kód, amivel a www.sejtbank.hu-ról le lehet tölteni. NAgyon profi. Nekem 30-án volt a vérvétel, tegnap kaptam: 8 nap telt el. Tehát ha nálad is kértek számot, lehet, hogy ma már meg is kapod!

Niki, Ana, csak így tovább gondolkodásmódilag!!! Hajrá, hajrá!

Chris, de jó lesz nektek! Ugye 24 hét után érdemes menni? Jól hallottam?

Na puszi nektek. Ma le kell rendeznem egy ügyet, mert az egyik új kollegina akkora szart kevert a hátam mögött, amíg 1 napra!!! kitettem a lábam, megyek és szájba rúgom.

Na pussz nektek!
Vendég

Na! Jó reggelt! Én már 2 napja szinte semmit sem alszok, de viszont egész nap tudnék.

A ferti átrakta magától a pe-t. Még mensi nyoma nincs, de remélem nem is lesz csak holnap.

Chris! Valamilyért érzem, hogy hamarosan jó eredménye lesz a dolgoknak. A barinőm azt mondogatja, hogy nyár végére tuti terhes leszek, hát remélem jó kis boszi.

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Ana: Én szurkolok nektek!

Képzeljétek,most telefonáltam,és már ma este van időpont 18-45 re.
45 perces babamozi,az elején 3d-ben megnézik,hogy minden rendben van e.Utána jön a mozi.12.900.-ft,de ezért kapunk dvd-t,zenei aláfestéssel,egy cd-t képekkel,és egy nyomtatott fotót.Én már úgy várom,kicsit izgulok is.7 hete voltunk utoljára.Még 6 hét lett volna a köv.kötelező uh-ig,de én nem bírtam ki.Remélem minden rendben lesz:-) :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Le vagyok hangolva. A dokitól megkaptam a választ.És nem ő az első doki aki ezt mondta.

Ezt írta:
"Az endokrinológiai kezelésen kívül semmilyen más kezelést, még cickafarkot sem javaslok. A növények is tartalmazhatnak ui. ösztrogéneket, melyek alaposan belezavarhatnak a gyógyulásába."

Úgyhogy nincs más lehetőségem mint folytatni a 3as kezelést (metformin,diéta, mozgás) és várni a csodát!

Ana, tök jó, hogy te érzed! Én nem így vagyok vele.
Bár anyumnak megjósolták a múlkor, hogy egy betegségből a családba nagy öröm lesz.Hát remélem én leszem az!

Leti, igen nagy szart keverhetett, hogy ennyire berágtál rá!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris ez szuper! Hova mentek? A Genesisbe?

Aztán kérünk ám mi is képet a picurról! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

A pólusba:-)

Ne add fel,a metformin és a diéta csodára képes.
Én nekem is inzulin rezisztenciám van,és 3x1 adimetet szedtem,metformin a hatóanyaga,csak a terhesség elején kezdtem diétázni,addig nam mondták,és ugyanúgy ittam a cicka-palástfű teát,szedtem a barátcserjét,mellette meg kaptam a progi pótlót,a clostyt.Ja,és ugye pajzsmirigy alulműködésem is van.Nem Feladni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

letti

az a gáz h nem kértek telefonszámot,legalábbis nem rémlik.
de van egy tel.számom,hátha ott megmondják.

KépKép
bettike83

Chris, akkor neked is kijutott rendesen a "jóból"!!

És neked akkor a closty segítségével lett a babó?

Épp az előbb olvastam az ösztrogénről. És tényleg írják, hogy pcos-ben szenvedőknek nem ajánlott a túlzott növényi ösztrogén bevitel. Úgyhogy lehet, hogy eddig én ba.... el az egészet. Mert ittam a teát és én is szedtem a barátcserjét.
De azt az egyet belátom, hogy sokat segít a diéta az tuti. A tavalyi énemhez képest az a -20kg is sokat segített. Soha nem voltak 35 nap körüli ciklusaim.

Feladni pedig semmiféleképpen nem fogom! Hisz ez minden vágyam!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke

nem is adhatod fel és jönni fog hiddel a pici :)

megkaptam a kombinált teszt eredményét,megkrdeztem és azt mondta a csajszi hogy nagyon jó lett :) :) :)

jővőhéten meg bemegyek a papirért de megnyugodtam legalább :)

KépKép
bettike83

De jó! Mindenki fel van dobva!

Betti
Gratula a teszthez!

Letti
Te meg micsoda harcos amazon lettél! Kung-fu mami! :lol:

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Betti örülök, hogy neked is stimmel minden!

Kinga, mindig is ilyen voltam, csak jól titkoltam... :wink: . Nagyon béketűrő vagyok, de ha kiviszik a fejemet, kő kövön...és akkor nem tudok disztingválni se, olyankor nem érdekel, kinek mit mondok és hogyan. Ez van. És most nagyon kivitték.
Ja, a szájba rúgás csak jelképes. Egyszerűen csak az állásával játszik - vagyis most játszotta el végleg.

Niki, vannak sajnos olyan helyzetek, amikor egyetlen esély az orvostudomány :(. A másik oldalról meg annyi információ jár oda-vissza, hogy nem lehet tudni, kinek higgyen az ember. Nézzük csak Anyukám példáját, még mindig nem tudják, PONTOSAN mi van. Egyik álláspont ezt mondja, a másik azt. A durvaság az a te esetedben is, hogy most akkor igyál teát vagy nem? Tudjuk, hogy az orvosok nagy része élből elítéli a természetgyógyászat mindn ágát!

Ana, nyugi, jön a hétvége.

Ti mentek nyaralni, Lányok? Mi nem, mert Api nem tud eljönni a melóhelyről - már 2 éve zsinórban nyomja szabi nélkül.
Vendég

Niki: Minden baj mellett alacsony volt a progi szintem.Closty mellé kaotam Medrolt is,az egy nagyon erős hormonbogyó.De persze be kellett állni a pajzsmirigynek,az inzulinnak,és miután a tavalyi vetélés műtéttel végződött,így csináltak egy átjárhatóságit.Utána még abban a hónapban összejött:-)
Vendég

pl az én dokim nagyon örült a h természetes dolgokhoz nyultam :)

KépKép
bettike83

Leti, hát igen ez a kinek higgyek és mit tegyek a rossz!!
És amit most írt az orvos még el is hiszem neki, mert direkt olyan nőgyógyászt kérdeztem meg, aki homeopátiával foglakozik.

Én nagyon szívesen mennék nyaralni, de mivel a párom munkanélküli így majdnem a "padlón" vagyunk és nem futja rá!
Te jó ég és, hogy bírja így a párod? Pedig tuti rátok is férne egy kis pihi! :wink:

Chris, Medrolt????????????? :shock: :shock:
Hisz az bazierős szteroid! Apukám szedi most az autoimmun betegségére.
Na de a lényeg, hogy a kis legény ott lakik a pocakodban! :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nyaralni mi sem érünk oda!
Apa a héten van leálláson,de esténél előbb nem látom,mert szerel,arat. Ma este brigádbulijuk lesz,oda viszem és majd megyek érte. Annyi szabit se kapott,hogy a következő adag aratnivalót le tudja szedni. Szeretnénk lemenni legalább hosszú hétvégére Harkányba,de nem sok esély van rá,sőt kedden kell megkérdeznem a dokimat,hogy a tilalmak a strandra is vonatkoznak e számomra. Lehet azt se engedik,jó nem a termálra gondolok,hanem a kinti medencére!
PEDIG TETSZENE A FEJEMNEK!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!
Látom termeltetek míg nem voltam... éjjel megint nem aludtam, ezt délelőtt pótolom ilyenkor...
Mi is a pólusba akartunk menni 4d-re de nem volt ott időpont, csak 2hét múlva így mi az újpesti uhba mentünk ugyanennyiért, és sztem nagyon jó. Mi 23 hetesen voltunk, és Dominika folyton takarta az arcát, így kb 3 kép lett jó a 20ból, de legalább van... a mozi viszont szuper 20 perc kb és még a szívhangot is ráveszik. Szerencsés vagy, hogy ilyen hamarra kaptad az időpontot...
Most ezerrel megy nálunk húza-vona, jó lett volna egy rendes hosszú kis nyaralás, de sajna úgy néz ki nem jön össze... Új albérletet keresünk, mert sajnos ez mindent felemészt, egy hónapba 18 ezer csak a villanyszámlánk, de úgy, hogy 8000 csak a bojler
(ami szar, egy kád melegvízet osztunk be, a főbérlőnk szerint megcsináltatta, míg mi nyaraltunk Gárdonyba, de én nem úgy vettem észre... :S)
Szóval ha tudtok vmi jó kiadó családi házat 70 EFT körül, 70-80 nm pest megyében vhol, szóljatok :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Hatalmas élmény volt a 4d babamozi.Már 1000%,hogy kisfiú,láttuk a pici fütyijét.-)Nagyon aranyos volt,a felvételen ásít,integet,mosolyog.32cm,és 60dkg.Mindene tökéletes,és egészséges:-) Kép kisfiam
Vendég

Sziasztok!

Jajjjj, Chris, gyönyörű a kiscsákó! Biztos nagy élmény lehetett! Én is alig várom, hogy legyen ilyenünk!
Büszke lehetsz rá!
Vendég

Kinga,
Harkányba szoktatok járni? Itt van hozzánk közel:) Mi nem szeretjük annyira, mi a másik irányba, Orfűre járunk le így hétvégente. Ott a tóban fürdünk. Nekem megengedi a doki, hogy fürödjek és a tóban akarok is, de egyelőre attól, hogy múlt szombaton 35 fokban ültem másfél órát a fűben, dupla annyit járok pisilni. Ha még be is mentem volna...húú, kicsit félek még. Api úszott egyet, mondta, hogy iszonyat hideg volt, még ő is fázott benne. Így hát majd máskor.

Baba, drukkolok az albérlethez! Ez a villanyszámla tényleg durva! Lehet, hogy vízköves a bojler, nem?
Vendég

Köszi Leti:-)
A 30.heti kötelező uh-ra is oda fogok menni:-)
Vendég

Sziasztok!

Chris, olyan kis édibédi a kiscsákó! :D No és örülök, hogy minden rendben van.

Leti Orfűn már én is fürödtem 1x. Tényleg jó hely az tuti!

Tegnap megmutattam apcinak a videót, nagyon tetszett neki! :D :D

Mi nemsokára megyünk anyuékhoz Velencére ott pancsizunk este meg megyünk EDDA koncertre Agárdra a Popstrandra!
Már alig várom! Én nagyon szeretem őket! :lol:

Na így mára ennyi lennék!
Kívánok nektek szép napot és aki teheti rohanjon vízpart mellé pancsizni, de aki nem teheti az pedig hűsűljön árnyékba!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Na még egy gyors helyzetjelentés!

Ilyen az lh-m. Nem olyan jó a kép,de a ma reggel is csináltam egyet.
Ugyan tudom este kell lh-t,de hát kíváncsi voltam.
És a ma reggeli szinte egyforma erős!

És íme ilyen:
Kép

Szerintetek?
Mindenesetre most hajrázunk! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris
Nagyon édes a babád! Már én is várom az uh-t,pedig ez még nem 4d!

Letti
Mi is nyaraltunk Orfűn,de a strandon. Na az egy nagy sz@r! Azóta állítólag felújították,de nem tudom. Harkány a kedvenc!

Niki
Hajrá!!!!!

Kép
Kép
k_inga

Niki,
Hajrá, Apira fel! Ezt a helyzetet mneg kell lovagolni ;).
Mi is imádjuk Orfűt.

Kinga, ha arra a kiépített strandra gondolsz, abból most épül egy jó nagy aquapark. Azt mondták, júliusban kinyit, de talán augusztusra meglesz. Állítólag a nagy esőzések betették a kaput az építkezésnek.
Egyébként a régi strand az csak gyerekkoromban dübörgött. Valamikor 2006-ban voltam ott utoljára olyan koszos volt, hogy 2 hónapig kezeltek fertőzéssel. Persze én vízimádó vagyok, bárhol megfürdök...vagyis eddig bárhol megfürödtem.

Niki, de jó neked, biztos a ti progitok is nagyon jó lesz! Bár az Eddáért én nem vagyok oda. De ha szereted, akkor ADJ NEKI, TOMBOLÁS 1000-rel! Utána meg szex, szex, szex.....
Vendég

Niki, ez a teszt tök pozi... minél többet nézem, annál jobban szorítok!
Vendég

Niki sztem is pozi ez a teszt :) Most aztán a következő napokban mindent bele, koncert előtt és után :lol:
Chris nagyon kis édi a kisfiad, Döntöttetek a nevéről? Felvették a mozira a szívhangját is? Csináltak sok képet?
Leti elvileg ki lett vízkőtelenítve a bojler, de változás nincs :(
Sajnos se Harkányban sem Orfűn nem voltam, de bizti jó lehet, mi csak a Velencei tavat a Balatont meg a Pesti és környéki strandokat ismerjük... De ha meglesz az aqvapark oda biztos elmegyünk majd jővőre, mert azokat szeretem nagyon, csak drágák :(
Megyek ledőlök, mert Rókáék kiüzték a kaját az előbb belőlem... este felé jövök majd, pussszzzzzziiiii

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba
Te aztán megszenvedsz rókáékkal!

Én is szunyókáltam egyet,ritka kelebala volt a fejem,már jobb egy kicsit. Lassan bedobok egy kávét aztán magamhoz térek.

Chris,Mares,Baba,Maccs,EHCS
Ti mikor éreztétek először a baba mozgását?
Ha valakit kihagytama flsorolásból,bocs,nem direkt volt!

Kép
Kép
k_inga

Baba, hát igen, de leht, hogy mégse... mármint csak azt mondta, hogy megcsinálta, de nem. Vagy jófej a főbérlőtök? Mi olyan jó főbérlőt fogtunk ki, bármi elromlik, másnap ott van hozza a kis szerszámos ládáját és szereli... Már több, mint 3 éve itt lakunk.

Sajnálom, hogy megint előkerültek a rohadék Vukék. Fúj, fúj, tűnjenek el!!!

Én még 1x sem voltam aqua parkban. Utálom a csúszdát, meg ilyesmi. Inkább a tavak...

Miért Kinga, te még nem érzed? Most olvastam, hogy az eslőre szülők a 20. héten kezdik érezni.
Vendég

Kinga
16 hetesen éreztem elöször, hogy az nem a gyomrom, de akkor még elég ritkán heti 1-2 x volt. Aztán a 19 héten már naponta 1-2 x éreztem. Majd a 20 hét után naponta többször is éreztem. De mindenkinél változó. Várod már mi, és fogadjunk ezen izgulsz :P De ne tedd, majd érezni fogod, sőőőőt a vége felé már könyörögsz, h neeee-neeeeee csak a húgycsővemet ne rúgd le.... persze lefogja :lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Leti elvileg itt volt a szerelő, mivel a ház mögött egy kisházat építenek a főbérklőjék, láttuk is a szerelőt, dehogy csinált vmit is azt nem tudjuk... hát nem lett jobb a helyzett, nem lett több melegvíz, csak gyorsabban jön fel. Másfél éve lakunk itt, mindig mondják, h majd kicserélnek ezt-azt, mi persze várjuk, de semmi se történik. Remélem azért szeptemberben vagy októberben sikerül elköltöznünk.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, frankó lesz 1-2 hónapos babával költözködni...
Vendég

Baba
Igen már várom,hogy megmozduljon,de mivel nem vagyok egy csontkollekció,nem csoda,hogy eddig nem éreztem!
Apa esküszik rá,hogy tegnap este mikor hallgatózott,azt hallotta,hogy odarúgott,mert nem a megszokott bélmozgásaimat hallotta. Én nem hiszem el,de nem akartam lelombozni,annyira fel volt csigázva!

Már nagyon várom a keddet, hogy megint lássuk!

Kép
Kép
k_inga

Kinga
Sztem az apák is érzékelhetik. A férjem is hamar érzékelte, hogy az nem bélmozgás... Hidd el, ha ő a babát érezte, akkor az a baba volt :)
Leti
Jah frankó lesz, de reménykedek benne, hogy sokat alszik, és én akkor tudok pakkolni. 24 óra alatt bepakkoltam a cuccaink 90%-át. Babával csak meg lesz egy hét alatt :) Csak jó lakást kéne találni.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Köszi a babadicsit :D

Kinga: Én először a 18.héten éreztem valamit,ami inkább még csak furcsa érzés volt.És utána hétről hétre többet.
Néha mikor nagyon hátra bújik nem érzem.Uh-n láttam,hogy ficánkol,de nem éreztem,mert elmenekült hátra:-)
Én sem vagyok vékony...

Baba: Igen,minden rajta van a dvd-n.Nekem 60db kép van a lemezen.1-et kinyomtattak:-)
Vendég

Na mi az,mindenki eltűnt? Hahó,hol vagytok? Mindenki strandol ebben a hőségben? Én meg bemenekültem a hűs szobába! Csak itt lehet kibírni

Kép
Kép
k_inga

Chris nekem csak 20 van, és abból 10 db 2d :( Pedig egy cégnél voltunk :( Hát ez van, most bánkodom...
Kinga én itt vagyok, nem tudunk menni sehova sem, kismanó 2 napja 38 fokos lázas, ápolgatom a hűs 30 fokos lakásban...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba
Mi lett a kis drágáddal? Voltatok dokinál?

Kép
Kép
k_inga

Nem voltunk, holnap kihívom a dokinkat. Láza van, semmi más tünete nincs ezen kívűl, Étvágya a melegtől eddig se nagyon vlt, viszont sokkal többet iszik, aminek örülök... Bágyadt kicsit, de a kúp mindig leviszi a lázát.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok, én is itt vagyok, csak Anyukámnál voltunk Magyarhertelenden előtte meg takarítottam.

Most pedig tornázni fogok.

Baba, jobbulást a kiscsákónak! Reméljük, semmi komoly...

Kinga, a hűs szobában ilyenkor a legjobb.

Jövő héten megpróbálkozom a tóban fürdéssel, megbeszéltük Apival. Addigra talán jól felmelgszik.
Vendég

Baba
Akkor talán nincs semmi komoly! Lehet el is múlik holnapra!

Letti
Én is már nagyon csobbannék,de meg kell kérdeznem a dokit,lahat azt se szabad nekem! Pedig nem bánnám!

Kép
Kép
k_inga

Ezt tegnap kaptuk a szomszédasszonyoméktól,mert nem lesznek itthon az esküvőnkkor. Ostyalapokból van összerakva,2 napi munka árán!
Nem számítottam rá,el is pityeredtem egy kicsit. Kép Kép

Kép
Kép
k_inga

Húúúúúúúúúúúú Kinga, de gyönyörű! ÉS milyen guszta! Biztos megcsócsálnám, ha tehetném :wink:

Mikor is lesz a lakzitok?
Vendég

Jövő hét szombaton

Kép
Kép
k_inga

Kinga ez nagyon szupi, most megint kívánós lettem :P
Gratulálok a lagzihoz, izgulsz már? Alig várom, h rakj fel képeket... a ruhádat azért felrakhatnád nekünk :)
Manó sajnos nincs jobban egész nap kupot kap, most volt hideg vízben, mert nem vitte le a kúp a lázát, most kicsit jobb épp shrekket néz az apjával... olyan édesek együtt, ilyenkor kismanó imád bújni :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Persze,hogy hozok majd képeket! Nem izgulok még,nem lesz nagy esemény,azért sajnálom a lagzit! Egyszer lett volna az életemben,de aztán mégse. Ennek meg annyi az értelme,hogy nem kell apaságit kitölteni! Úgyis megbonyolították az idéntől,nehogy valami simán menjen! 25000 ft-ot kérnek a papírért, aztán a jegyző elbírálja,hogy jogosan akarod-e,hogy a gyerekednek az apja nevét adják! Ekkora baromságot én még nem hallottam,ez is csak lehúzás,jövőre állítom apasági vérvizsgálatot is kérnek! Honnan tudnáa jegyző,hogy ki az apja?!
Legalább ezt a huzavonát elkerülöm és rendes családja lesz a gyereknek!

Baba
Tényleg mutasd meg dokinak a kisfiadat! Remélem te nem kapsz el semmit,most valahogy nem hiányozna neked!
Neked is figyelned kella magzatmozgásokat? Mikor mész dokihoz? Ilyenkor még van uh ugye?

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Nálunk ezerrel megy a strand, éjszakai fürdés, horgászás és fürdés a tiszán. Ezért jövök ritkán.

Baba! Lépjétek meg a költözést, mert ez nagyon sok.

Chris! Millió gratula. Nagyon édes kisfickód lesz. Én is fickót szeretnék majd. Örülök, hogy minden rendben van vele.

Niki! Remélem egész hétvégén szexparty volt. Ez tuti pe volt. Szorítok, hátha ebben a hónapban mi leszünk a páros zebrák!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kinga! Gyönyörű kis meglepi, biztos fincsi is. Én is várom a képeket az esküvőről, és érezd jól magad nagyon nagyon, hisz életed egyik legfontosabb és legboldogabb napja lesz. Nem számít senki csak te és a szerelmed. Szorítok hogy minden jó legyen és boldogan érj a nap végére.

Akinek nem írtam, annak millió+1 puszi.

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?