sziasztok!
szerencsére mától egy hétig szabadságon vagyok! jupííííí!
jövő héten megyünk a balcsira egy pár napra (családi nyaraló). egyébként jól vagyunk, a cicijeimen kívül nem is tudom, h kismami vagyok.
csip: ma hazafelé az autóban jutottál eszembe, h írtad, h 8mm a méhnyálkahártyád. én úgy tudom, h beágyazódáshoz legalább 10mmes kell, h legyen, így gondoltam is, h ezt leírom neked, de már amikor gyorsan olvastalak délután, láttam, h örülsz a mensinek! én is örülök akkor.
figyu! szerintem nem normálisak az ötvenakárhány napos ciklusok. mégha van bennük pé akkor sem. erre a dokid nem mondott semmit?
gabi: NAGYON DRUKKKK!!!!! küldöm reggelre a babragacsokat!!!!!
jenner: én is csodállak az erőd miatt. nekem a vetélésem spontán volt, tehát semmi tortúrán nem is kellett átmennem, mint műtét, dokik, sajnáló emberek. csak a férjem és az én titkom volt, de rengeteget sírtam. pedig csak egy csíkocskát láttam belőle, mert az uh-on is csak egy pötty volt. még petezsák sem. mióta ő itt van, azóta nem sírdogálok, ha eszembe jut, de mégsem tudom ugyanúgy nevezni, mint azt, aki elment. mákocska volt, és nem tudom így hívni ezt a dobogó szivecskémet, mivel ez nem ő. pedig tényleg csak egy sejtecske volt még.
milyen jó, h nem vagyunk egyformák! most ezért tudtam egy regényt írni.
gabi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ X100000000