Nikuc: megértelek, ugyanez volt a dilemmám nekem is. Levi sosem aludt nélkülem Dorcsi születéséig, sőt 2-3 óránál tovább nem volt nélkülem, pedig nekem szerencsére mindkét nagyszülőpár közelben lakik és kényeztetik rendesen. Szó szerint kétségbe voltam esve, hogy mi lesz vele, ha én kórházba leszek. Lelkifurdalásom volt, nagyon hiányzott egyszer még sírtam is, mikor elmentek. Egyszer mondta apa, hogy úgy eljátszik a mamával, nem hozza be látogatni, szegényt rögtön leszidtam, hogy meg ne próbáld otthonhagyni.
Aztán rájöttem, hogy attól még, hogy elvan a mamánál, nem történik semmi baj, nem szenved hiányt. Azóta többször megy a mamákhoz nélkülem is. Most is anyunál van, reggel elment velük majd dél körül jön haza. Persze annak azért nehéz lehet, akinek nincs ilyen kapcsolata a nagyszülőkkel.
Mi a kórházba vittünk neki ajándékot, amit Dorcsitól kapott. Egy plüss kengurut kapott, mikor először jött be, aztán még 2 napig valami aprósággal vártuk, pici csoki, kindertojás. Nagyon jó volt, a kenguruval aludt, míg haza nem jöttünk.
Ágica: sajnálom, hogy nektek is ilyen papa jutott, tudod, a rokonait nem választja az ember...szerintem is jól teszitek, ha már nem erőltetitek a dolgot, úgysem fognak megváltozni.
Winchi: hajó
tök jó jel. Matyi is ráérez majd a pecázás ízére, Levi eddig is ment apjával, de eddig szaladgált a parton meg az erdőben, folyton kereste apja merre van, most meg ül a kisszékben, vagy a kisvödrön és spiccbottal fogja a sneciket, annyira élvezi, tök büszke magára, hogy többet fog, mint apa.
Kukitémához meg annyit fűznék hozzá, hogy inkább most, mert ezt még tényleg elfelejti, nem marad rossz emlék róla.
Wicca: pumukli haj- ez nagyon édes, és basszus milyen sűrű haja van, de jól áll neki a rövid is.
Any: Zsófi nem is tud rosszalkodni... látod nemrég még azt mondtad túl jó a lányod, most már tud rakoncátlankodni?
Tünci: nagyon örülök a jó híreknek! Nincs a kicsi fiadnak semmi baja!!!
Hát én lehet, hogy nagyon szerencsétlenkedek utazáskor, de nekem mindig segítenek. De tényleg, még Pesten is, úgyhogy én nem panaszkodom az emberekre. Múltkor Dorcsi a buszon dobálta a játékait, míg el nem tettem, diákok szaladgáltak érte, Dorcsi meg élvezte és ugráltatta őket.
Sarmi: de jó, hogy benéztél, gyere mesélj mi van veletek?
Ancsi: nekem is túl vannak a bárányhimlőn, Dorcsi még nagyon picike volt, de nem bánom már, hogy így alakult, nekem láz nélkül voltak pöttyösek és nem vakarózott egyikük sem, tök f@sza habunk volt rá, így nem viszketett nekik.
Beze: tök durva csípések vannak az enyémeken is. Nagy piros duzzanat, és nálunk 2 hete irtották a szunyikat, de nem lett kevesebb.
Apának egy vadász mondta, hogy a legjobb szúnyogriasztó az ecetes víz. Tegnap kipróbálták a fiúk a tóparton, azt mondják jó, de Dorcsit nem fújnám be vele.
Lara: megkaptad a privit?
Navared: persze, hogy nem utálunk, akkor jössz, amikor tudsz!
Uh-s képet hozhatnál nekünk!
Köszönöm mindenkinek, hogy drukkoltok az állás miatt. Állítólag nagyon sok a jelentkező.
Gégéé, Naspi: életjel???