Végül kedden mégis eljutottunk a strandra! Hirtelen kiviggyant, és már indultunk is! Bogi egy vizipocok! Csaka mélyvíz kell neki, a lényeg, hogy ne érjen le a lába! Karúszóval kepeszt tök gyorsan.
Rodina! Nehéz lehet ennyire távol a szeretteidtől!
Én nem is tudom milyen az, nekünk mindenki Sopronban maradt... eddig.
Ja, és a wc-papír-nézegetés szerintem ki fog tartani szüléseig, én se tudok róla leszokni...
Mi már voltunk 4D-n a 18. héten, többet nem készülünk.
Pocakos képet már raktam fel, majd megkeresem, vagy csinálok újat! Végülis épp ma vettem egy tuti pocakos rövidnadrágot!:wink:
Viszont a 4d-s kép miatt most elbizonytalanodtam, már nem elmékszem, hogy mutattam-e, na majd feltöltöm, biztos ami biztos.
Azóta nem kaptam új képet.
Monic! Csodaszépek a fiaid!!! El vagyok olvadva a képektől! Mutattam a páromnak is, és csak úgy kibuggyant belőle, hogy milyen szép baba Dávidka!
Nekem a babakocsis kép a kedvencem!
És milyen nagy Danika a kistesó mellett!
Bogi mekkora lesz, hiszen nálunk 4 év lesz a korkülönbség...
Vius! Csini a lányod a nyakláncban!
Remélem segít!!!
Beze! Nagyon aranyos pocakod van már!!!
Babicsek! Jó, hogy nem húzodott el ez a bárányhimlő Bencénél!
Ja, és a clamidia szűrés egy sima hüvelyváladék-levétel.
Timejka! Boginál is műtétet javasoltak, neki orrmandulát. De az írásaidon felbuzdulva most tovább fogok keresgélni, mert nekem sem fűlik hozzá a fogam. Viszont szeptembertől újra ovi és nem akarom, hogy hetente itthon fetrengjen valami betegségtől, főleg ha már meglesz a kistesó is.
na ezt most elküldöm, mert már rengeteg, és bocs ha már nem aktuális, még csak a 918. oldal felénél tartok