Új privát üzeneted érkezett!

Na, végére értem :)
Andrea, hajrá, még írtam neked :) Ahogy látom még 2x :)))
Csajok, annyi minden történik, hogy követni sem bírom :)
Jövő héten lehet, hogy elutazunk szabizni, szóval elég durva lesz, hogy a legjobb dolgokról magadok majd le...
Viszont erdőbe megyünk, mobil és net nélkülibe... a sűrű-sötétbe :) kutttyokkal :)
mieza

Andrea, laptetőd van, nekem meg lapaljám :)
(nekem a lapalja hoz szerencsét :)

Eszter, hol vagy már? Tudom, hogy fesztiválok, de lesz majd egy heted végigolvasni??? :))))

Sajti, hogy van a vámpírkezed? :)
mieza

Ki is volt a minap nagyi buliban? Milyen volt? Nekem olyan jó lenne, ha a nagyszüleim élnének még...
A pároméi viszont fittek. Augusztus közepén (Sziget után), megyünk hozzájuk és hát nagyon viccesen szeretném közölni velük. (nekik olyan nagy életenergiát ad, ha unokát várhatnak, ráadásul az egyiknek az első unokája lesz :). Szóval, még nem tudom hogy, de kitalálom. Esetleg ötletek?
Olyasmire gondoltam, hogy valami kis versikét kreálok (csehül:), amiben a végére rímre a dédimamának kéne kijönnie és neki kell kitalálnia. Vagy a becsomagolt klasszik kiscipős dolog :)
(Ha már a szülők végigigzulták velünk a lombikot és nekik nem lehetett ilyen "nagy bejelentést" tenni :)
Mit gondoltok?
mieza

Na, megyek, mert megint túlpörögtem :) Dokihoz drukkokat kérek :)
mieza

Mieza:
Angyal volt nagyi-buliban :)
Hallod Navi meg Te -a nagy belémbeszélők.. már csak Sajti hiányzik a triumvirátusból, aztán már az óvodai beíratásnál tartanánk :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukk a mai dokkerlátogatáshoz, ha végeztél majd gyere mesélj!
andrea-1

Csajok, köszi a drukkokat még egyszer!! Azért igyekszem ám követni a ti történeteket is, persze még nem mndenkivel vagyok képben teljesen. Eddig amúgy zugolvasó voltam :)

Mieza, a nyakammal az történt, hogy miután a karjaimban már nem találtak branül beszúrására alkalmas helyet, hát kitalálták hogy a nyakamba szúrják.. Elég rosszak a vénáim egy korábbi kemoterápiás kezelés miatt, és ezért történt ez a dolog. Persze a karom olyan mint egy drogosé :) Amúgy ez a nyaki branül nem is olyan rossz dolog, csak a betétele volt kissé kellemetlen... Kisebb műtéti beavatkozás.
Az alvás sajna nem megy a hasamon, és még oldalt is kényelmetlen, de ez legyen a legkisebb gondom. Víz még van bennem, de úgy érzem hogy nem rosszabbodik és ez már jó jel.
ms

Köszi andrea, igen, a türelem most a legnehezebb...
Sokáig hőmérőztem, meg néztem a párfányokat, aztán feladtam. Nem tudom, ki hogy van vele, de ha hiába nézed hónapok/évek óta, akkor már egy idő után nem érdekel, mennyi a hőd, meg párfányos-e a nyálad...
estrella22

Nekem az a páfrányos balhé szinte soha nem jött be :).. Főleg mikor már a férjemnek is mutatott páfrányt, csak nekem nem... :) Szeritem ha a macskákat leteszteltük volna vele, lehet nekik is előbb mutatott volna valamit :)
A pisilős LH tesztek viszot elég jól beváltak...
andrea-1

Mieza,
ígen, úgí van ahogy Andrea is írta, a fagyiknál nem kell kivárni a 3 hónapot, ha fizetünk értük. Így viszont megmarad az esély. S tök rendi volt, elmagyarázta, hogy egy fagyibeültetés 100ezer pénz, de marad még 4 esélyünk ha nem jönne be. Viszont ha a fagyit 3 hónap múlva ingyenbe kérem, akkor egy eséllyel kevesebb, és ha szükség lenne rá, a lombik bizony 360ezer pénz fizetősen :shock: Plusz a gyogyók...
Szóval mi ezért megyünk mindenképp fizetős fagyira. Így kb. annyit hagyunk ott, mint egy lombikstimunál :roll:

Andi, Estrella,
a páfrányos nekem se mutogat szinte soha rendesen :?
Hőmérőt vagy pisilős LH-t még nem próbáltam. Igyekszem a testem jeleiből (hasszurkák, bővebb áladék) olvasni.

Andi,
laptető :D
Tehát csak koncentrálj arra a babóra :wink:

Kép
judit0713

Ja, és van Timmermann dokinak egy oldala, ahol ki lehet számítani az "akciós" napokat. Nekem ez eddig bevált, a mensi is mindig aznap jött meg amikorra írta.

www.timmermann.hu

Kép
judit0713

Sziasztok!Mieza !Drukk ezerrel! :D Pihizek,de nem esik jól a fekvés.férjecském ide telepítette az ágy mellé a gépet,ebédet hozott. SOMA AZ OVIBAN .Ennél jobb dolgom ritkán van.Beszélgetek babókkal,meg olvasgatok a neten.Leragadtam ott,miután blastocysták,és kibújnak mi történik?Mennyi idő alatt?Nem találok semmit róla.Szívesen jelölnélek benneteket az iwiwen,ha priviben elkülditek a neveteket,persze csak ha szeretnétek!Andrea!drukkok mennek! :arrow: :arrow: :) köszi a sok ragacsot tovabbítottam a picurkáknak!
ritabmc

Mieza tuti drukkok, hogy az orvosnál minden rendben menjen, de minden okés, ne izgulj :!: :!: :arrow: :arrow: :arrow: Kép

Szerintem a virágföldtől nem lesz az ég világon senkinek semmi baja, mármint az új földtől, vagy a balkonládában lévőtől, ami pl. emeleten van.
Ami óvatosságra int, a macskakakival szennyezett földben való turka, magyarán szabdfölbe ne, csak kesztyűben (vagy még úgy sem, mert a hajolgatás sem jó az elején :!: :!: :!: ), mert attól lehet toxoplazmát kapni és a kismamikra elég veszélyes!

Maccs
vörösmacska

Hú ms, nem vagy kispályás a kórházasdiban :)
De legközelebb már csak szülni kéne oda menni, nem? :)

Judit, most már ezt is tudom :)

Rita, ezt az oldalt nézd meg, beállítható magyarra is a szöveg :)
Nyílván valami zigóta állapottól nézd majd :)
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
mieza

Sziasztok,

Huh rengeteget írtatok.

Judit,
Na végül tegnap tomboltam, délután leültem és csak bőgtem, amit Marcus leművelt az totál kikészített. De este megbeszéltük vele a dolgokat és világbéke van. :lol:
Teljesen normális hogy hezitálsz, jár az agyad. Ahogy továbbolvastam és kiderült h holnap mehetnél, nézd egy vizsgálatot megér, aztán akkor sokkal tisztább lenne hogy hogyan tovább, fizetős most vagy még kis pauza....
„Bár látom, ti Kubuval elnyűhetetlenek vagytok ” 8) :lol:

Andrea,
Giga babaragacs szállítmányt küldöm :!:
Álmod nem semmi, kivi vagyok Nava mit mond. :lol: szerk. olvastam, érdekes, úgy legyen :lol: :lol: :lol:

Macs,
Édi lehet a kutyus nagyon.

Kisbeeka,
Nagyon drukkolok !

Valyoni,
Üdv itt.
Igen igen ahogy Macs is mondja, akartuk kistesót, már voltunk Sz ügynöknél konzultálni aztán láss csodát következő hónapban kiderült hogy baby on board van :lol:

Brumi,
Drukkok nagyon nagyon a + tesztért.
Nekem is vissza kellett menni inszem után, ez érdekes hogy most másképp van.

Rita,
Örülök nektek, babaragacsokat küldöm :!:

Pancsi,
Hál istennek hogy minden rendben volt. És persze az eredmények is jók lesznek :!:

Ms,
Óóóó de jó hogy kiengedtek, rengeteget gondoltunk Rád.
Keddre hatalmas drukkok :!:

Angi,
Sok, szép érett tüszőt.

Lukácsné,
Örülök hogy minden oké. Óvatosan a pakolással !

Nava,
„Én azt hittem a magzatvíz átlátszó, nem sárgás” mivel belepisilnek :lol: :lol:

Mieza,
hol hallgattál Mikolát ?
http://velvet.hu/poronty/2010/07/07/fel ... t_klubban/
adózás ? áááááá
mára drukkok mennek.
Huuuuuuuuuuuuh Te aztán jól utána jársz mindennek (vitaminok)
Jó szórakozást ma estére.
Mekkora fürdőkádatok van ? :lol: :lol:
Vers-rím remek ötlet !!!

Mi ez a páfrányos dolog ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mi jól, tegnap takarítottam 3-4 órát, ma délelőtt is pakoltam egy csomót, jön párom rövidesen és akkor újabb 3-4 órás takarítás vár rám, de így szombatra minden készen lesz, kivéve a gyerekszoba :lol:

Tegnap tetézve a rengeteg rosszat ami velünk történt mostanság olyan hírt kaptam, ami után kb. 6 kanál kal-magot nyomtam be hogy nehogy szülni kelljen menni.
Most picit már jobban vagyok, igaz sokat sírtam, de majd összeszedem magam !

kubuspace

Megnevezés Érték M.e. Referencia értékek

ANA (ELISA) negatív U/ml 0 25,0

ds-DNA negatív IU/ml 0 200

Kardiolipin G/A/M negatív IU/ml 0 10,0

B2-GPI IgG/IgA/IgM negatív U/ml 0,0 10,0

Anti-TPO 1,6 IU/mL 0,0 75,0

Anti-thyreoglobulin 4,9 IU/ml 0,0 150,0

tTG IgA negatív U/ml 0,0 15,0

tTG-IgG negatív U/ml 0,0 15,0

Sziasztok,

volt már valakinek ilyen jellegű vv-je az ANTSZ-be???Nem nagyon értem,hogy mi mit is jelent :oops: Persze azt,hogy negatív azt étem :D

Ha valaki valaki bővebbet ezekről az írjon nekem...

Köszi...

Ms: Örülök,hogy jobban vagy, nagyon vigyázz MAGATOKRA!!!!!

Kubukám: annyi kaki történt veletek,hogy ennek a sírásnak már ki kellett jönni!!!! Puszika

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Babaragacs száálítmány megy mindenkinek akinek szüksége van rá :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béka: Neked meg nagyon szorítok,hogy minden mehessen tovább :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

kiss angyal

Angyal:
KPN barátosném ment mostanában ilyen ÁNTSZ-es partyra, csak még nincs meg az eredménye úgy tudom. Mindenesetre mivel ZUGBAN olvas minket (ugyi?????... :wink: ) lehet, hogy fog tudni már előzetesben is mondani valamit..... :lol:
andrea-1

Kubu,
sajnálom az újabb rossz híreket! Most már csak jobb jöhet!

Amúgy ez a páfrárnyos dolog meg csak annyi, hogy vannak ovulációs tesztek, ami nyálból, vagy hüvelyváladékból megmutatja, hogy mikor van, ha páfrányos a minta, akkor van peteérésed elvileg, de mint látjuk, nem egy megbízható módszer.

Amúgy már mindegy is a teszt-kérdésem, úgy látom, kezd megjönni, most már csak azon izgulok, hogy 5 előtt, vagy 5 után :) nem baj, ebből annyi a jó hír, hogy mehetek vizsgálatokra... Arról már valahogy lemondtam, hogy spontán babám legyen, pedig még az eredményeket sem tudom. A férjem lelete holnapra lesz meg.
estrella22

Szia Kubu,
igen, néha muszáj bőgni! Azért ne vidd túlzásba, nem olyan csjszi vagy te :)

Csajok,
asszem természet-ősanyánk jelezgetni akar nekem valamit, csak sajnos nem értem a jeleit :oops:
Mindenesetre délutánra úgy elkezdett folyni az orrom hogy csak psz-vel tudok közlekedni, és a fejem is totál gáz, nagyon fáj!
persze szoktam allergiás lenni, de nem tudom eldönteni ez az-e vagy egy jó megfázás?
Hazarongyolok (röpke másfé óra vezetés) aztán mérek egy lázat hogy kiderüljön.
Lehet hogy mégse kellene azt a holnapi vizsgálatot, meg az egész dolgot bolygatnom :roll:

Kép
judit0713

Sajnos csak annyit értek, hogy a véred alapján sem ANA sem ELISA nem vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :D
kpn

Mieza!megnéztem,ez egészen jó oldal,de még mindíg mem értem.no sebaj nem ez a lényeg.Valami hír? voltatok dokinál?Andrea!Hogy vagy?
ritabmc

KPN: :D :D :D :D :D :D Úr Isten,ez nagyo jó :D :D :D :D :D :D

Kép

kiss angyal

KPN: aszittem vágod a dolgot :lol: :lol:

Rita: Ugyanaz a szitu, mint tegnap, csak ma társult hozzá mellyem husának fájása is... :shock: :oops: :shock: :oops:
És Te?? Pihengetsz...pihengetsz?

Angyalkám: Majdcsak jön Valaki, aki felhomályosít :lol:
andrea-1

Andikám: tegnap írtam a neten egy dokkernak,valami géndiagnoszta...válaszolt is,hogy a beágyazódást és a terhesség első pár hetét nagyon befolyásolja ez a trombi hajlam :roll: hétfőn elmegyek hozzá egy konzultációra és viszem magammal ezt a leletet is oszt majd mellátjuk :D

Kpn: neked priviben nyomon az infót hétfőn a hallottakról :wink:

Andikám: beindultak a cickók is :?: :wink: :D :?: az jóóóóóóóóó :!: :!: :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Mieza, hát ha már ketten is majdnem ugyanazt látjuk Andi álmába bele, akkor azért az csak jelent vmit?! :D
Nagy drukk, bár gondolom, már rég megjártad a dokit! Beszámolót kérünk!

Andi, hát azért csak tessék próbálkozni a hittel! És most nem az istenesre gondolok!
Nekem is fájt a cickóm (is)! :lol:

Kubu, szabad tudni, h. min akadtál ki ennyire vagy inkább ne feszegessem? :?
Tudom, h. belepisilnek, csak gondoltam mivel folyamatosan cserélődik, inkább átteccőbb, mint sárga :? :D

Kpn, ez nagy volt!!! :lol:

Judit, akkor feladták neked a leckét... hát ha úgy érzed erőltetett a dolog, akor inkább hagyjad most! :roll:

Macs, szerintem sem okoz gondot a virágföld! A macskák igen ritkán pissantanak bele az erkélyen lévő virágládákba :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Mieza, anyum most hívott, h. nem lenne-e kedvem Shreket nézni?! Áááá nem :lol: Szóval úgy néz ki szombaton mi is megyünk... majd mesélj, milyen volt!

Babát váró, ill. valaha babát váró csajszik vagy csak szimplán okosok! Fülzúgás ismerős? Már qrvára idegesít! :twisted:
Szerintem a vérnyomim vagy már megint szar a vérképem... na kellett leírnom, most már a jobb is zúg :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Már bedilózok a sok pihitől,fekvéstő,még holnapra tervezem szigorúan.ma késszerűen szúrt néha a hasam középen./6.nap/Szerintetek megőrültem?l
ritabmc

Na, most értem haza, gyorsan mondom a híreket, aztán visszaolvasok :)
Minden úgy lett, ahogy a lapaljával kívántam!!!
A másik babó már csak egy kisbab, szépen szívódik fel, hipergyorsaságal. A hematóma teljesen felszívódott és a kisbabánk már nincs egy héttel lemaradva, hanem szépen behozta a méreteket :)
Olyan boldog vagyok, el tudnék repülni!
mieza

Rita, olvasd vissza amiket ma írtunk Andreának :))) Rád is vonatkozik! Illetve pár lappal ezelőtt felraktam a 10 pontot, nagyon sokat olvasgasd :)
Illetve ha jelölgetni akarsz, akkor küldd el nekem priviben az iwiwes neved és elküldöm cserébe a többiek nevét :)

Kubu, m1-es reggeli műsorban beszélt, elég jó vita is volt. Kíváncsi leszek :) Tudod, nem szabad a rossz híreken felhúznod magad :)

Judit az allergiára a legjobb a terhesség :)

KIssangyal, hajrá-hajrá :)
mieza

Ingyen rendelhető dvd, kismama torna - 12. héttől alkalmazható :)
http://www.corewellness.hu/coremum-kism ... rogramrol/

Akkorát nevettem most. A párom egyszercsak nagyon lelkesen mondja, hogy Van név, ami nagyon tetszik, annyira jó, neked is tetszeni fog!
Na, mondjad :)
- Mikulás. (Miklós csehül). Már össze is rakta a családnévvel és büszkén vigyorog.
MOndom, hogy mi a fórumon a mensit hívjuk így :))))) a gyerekünket nem :)
mieza

Igen olvastam,de gondolom ezen mindenki átmegy.Ok.Ok!10 pont! Értettem! :wink:
ritabmc

Mieza! küldtem a privit, és köszi!
ritabmc

Tényleg Mieza és Angyal - vegyespárosok: milyen nevet fogtok a kicsiknek adni?? Magyart, csehet?

Nálunk az Izabellámat elkezdte mostanában Rajó torpedózni... :shock: :shock: :shock: ..... legalábbis próbálkozik, odavan a Mína névért :shock: :shock: :shock: ..... mondtam hogy majd a második kiscsajnak, esetleg.... :lol: :lol: :lol:

Mieza: örülök, hogy minden rendben volt a dokinál.... mostmár remélem fellélegeztél :lol:

Angyal: kiváncsi leszek mit mond ez a jövő hetes doki!!.. Bárcsak megfognátok végre és a következőnél jöhetne a magyar-cseh vegyespáros szuperbabája!!!! :lol:
andrea-1

Sziasztok!
Elkezdtem szedni a bromocripynt napi fél meglátjuk!

Én is szombaton nézem meg a Shreket!

Holnap vissza olvasok!jó éjt!
vikus82

Jó reggelt,

Estrella,
Aham köszi páfrányos infót.
Drukk a jó leleteredményekért és hidd el bármi megtörténhet, még spontán babó is lehet 1x :!:

Judit,
Jobbulást Neked, remélem nincs lázad.
Hát igen, ez talán most egy jel a mai vizsgálatot illetően.
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy Te hol szeled át a Dunát ?

Andrea,
Cicifájás is ? :lol:

Nava,
Írok privit.
Fülzúgás passz, de én is a vérnyomira tippelek. Szoktad mérni ?

Rita,
Reméljük hogy nem őrültél meg :lol: :lol:

Mieza,
Remek hírek, és mégis hova repülnél ? :lol: :lol:
Tudom tudom nem szabad felhúzni magamat, de ha kapsz egy olyan pofont amitől nemhogy a földre hanem a föld alá 20 méterre kerül az ember, az azért eléggé sokkoló tud lenni sajnos.

Én is akarok Shreket nézni !!!! de esélyem sincs rá brühühü.
Ma 3.58-kor keltem, picit fórumoztam, privi leveleket írtam, aztán most jól elálmosodtam, gyorsan megittam egy finom kapcsit és irány az ágy mielőtt a kis hurrikán ébred. Persze apjával a legnagyobb világbékében alszik a nagyágyban, én meg alhatok a plüssmacik között :shock:

kubuspace

Jóreggelt!

Hú Kubu, hajnal 4-es kelés, durva, remélem sikerült visszaaludnod még, és a mai nap a hurrikán nem aktiválja magát "annyira" :)
Igen kicsit c.fájás....de ez az inszemeknél is volt, szóval nagy jelentőséget inkább nem tulajdonítanék neki.... :shock: :oops:
andrea-1

Sziasztok lányok!Tegnap éjszaka be kellett vennem egy magne b-t,mert nagyon görcsöltem.megijedtem piritől.Ma kellene jönnie.Reggelre jobban vagyok,már nem fáj.Valakinek az utrotól görcsöltek a belei rettenet módon?
ritabmc

Sziasztok!

Hát dolgozni jöttem ma mégis :oops:
Tegnap este még apával telefonon jól kibeszéltük a dolgot, és akárhogy csűrtem-csavartam, be kellett látnom, hogy ez a nyár most másra van szánva. (talán egy spontán babára? :oops: )
Szóval szeptember elején lesznek felmelengetve a fagyik!

Andikám,
tessék csak jelentőséget tulajdonítani neki, és BÍZNI benne hogy ott az a babó, ő csinálja a kalamajkát :wink:

Kubu,
úgy járok dolgozni, hogy Letkés-Szalkánál át a Szovákokhoz és a Párkány (Sturovó) - Esztergom hídon átszelem a Dunát.
Így végig gyönyörő tájon járok, Duna-Ipoly Nemzeti Park, majd át a Vértesen :)
Ugye már jobb kedved van? És pihiztél is kicsit a hurrikántámadás előtt?

Rita,
csak higgy benne hogy jó jelek ezek! És türelem, türelem :wink:

Mieza,
Mikuláson jót kacagtam :lol:
Hát én se hívnám így a kislurkót...már ha fiú lesz egyáltalán :roll:
Szuper jó hírek, szép kis babó növekszik a pocidban :)

Navi,
szerintem is vérnyomás. Nekem nagyon alacsony szokott lenni, és terhesség alatt volt fülzúgás, meg ájulás is sajna :roll:
Kicsit gáz volt a buszon, mert még nem látszott semmi :oops:
Nekem azt ajánlotta akkor a dokim, hogy nyugodtan igyak néha egy kis kávét, nem árt a babának.

Kép
judit0713

Rita,
Most olvastam csak az uccsó hsz-ed, nem ezekre a jelekre gondoltam, nimt jó jelek :?
Az utrótól én borzalmasan fel voltam puffadva most, hogy 3*3-t kellett szedni a lombik után, és nekem is voltak bélgörcseim tőle :?

Kép
judit0713

Nem akarok itt nyavalyogni, de ma reggel én is iszonyat görcsre ébredtem, mintha meglenne... oda is nyúltam, hogy piros-e, de csak az utro volt. Azóta elmúlt, mostmár csak enyhébben fáj néha, de a mai csámborgásról-vásárolgatásról asszem letettem..... :oops:
andrea-1

Vannak itthon tesztjeim, szerintetek mikor lenne érdemes tesztelni leghamarabb? :lol: :oops: :lol: :oops:
andrea-1

Andrea!Neked kedden kell menni bmc-be?akkor szerintem 1 nappal előtte.Jól beszélek mi? Én sem nagyon fogom addig kibírni.Én pénteken megyek.Szerdára és csüt.re tervezem a + tesztet! :wink: Nekem eddig inszemeknél 10.-11.Napon már halovány + volt.DM es legolcsóbb 2db-os teszttel.13-14. napon a legtutibb.
ritabmc

Rita: én addig bitzosan nem bírom már ki :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Andi, Rita,
nem akarlak lehangolni benneteket, DE szerintem ne teszteljetek túl korán! Egy korai negatív teszt nagyon el tudja venni az ember energiáját és hitét...Szóval szerintem a bmc-s látogatás előtt egy nappal próbáljátok.
Ja, és persze rengetegen voltak már akiknek a teszt semmit nem mutatott és mégis mértek a bmc-ben hcg-t :)
legutóbbi ilyen ismerősöm pl. sokszámjegyű Pancsi, aki ide is írt egyszer, de mostanság eltűnt :roll:

Kép
judit0713

Juditkám: Azt vágom, hogy mostanság még nagyon korai lenne, csak hát jó lenne tudni ténylegesen mi van :lol: :lol: :lol: Láthatod, a türelem, minden, csak nem az erősségem :)

Csodállak is a Ti döntésetekért.... :)
andrea-1

Andi!
Tudom hogy az én esetem elég speciális, de már a 11. napon délután pozitív lett a teszt itthon. Csak azért teszteltem mert azt gondoltam hogy biztos elcserélték a leleteimet a BMC-ben és nem hittem el hogy babás vagyok. :) Aztán a 12.napon már bent kellett maradnom a kórházban. A mensi előtti érzés nekem még mindig megvan, elég idegesítő... Nem görcsölök csak olyan hülye érzés. De azt is tapasztaltam a kórházban hogy a görcsölés is simán belefér, mert volt egy lány akit a mentő hozott be annyira görcsölt és mégis rendben találtak nála mindent. Haza is engedték.
ms

Ms: mihez képest 11. napon? leszívás, vagy visszaültetés?

Egyébként hogyvagy? :)
andrea-1

Andi,
hidd el, nem volt egyszerű a döntés.
Én azonnal rávágtam volna ott a dokinál, hogy ebben a hónapban már kérjük a fagyikat, de láttam hogy a párom nagyon kiakadt.
Néha olyan, mintha nem érdekelné az egész, de már rájöttem, hogy ilyenkor rágja magát igazán, csak nem akarja mutatni, mert azt gondolja hogy erős támaszra van szükségem.
Nagyon bízott a FER-ben, és totál kiakadt, hogy ICSI-babák lettek volna...erre még így sem sikerültek...és persze azt hiszi, miatta nyuzatom magam a bmc-ben...szóval szerintem neki is nagyon kell pihenés lelkileg.
Persze én meg tűkön ülök, hogy mikor tehetek már újra valamit a babásodásért :roll:

Szóval tudom milyen az, nagyon türelmetlennek lenni. Én is mindig alig vártam hogy tesztelhessek az inszemek meg a lombik után... :oops:
De most elhatároztam, hogy a következőnél hős leszek és teszt nélkül megyek dokinénihez :wink:
Na azért neked nem kell ezt a példát követni, csak bírd ki még egy kicsit!

Kép
judit0713

Tyűűű,
már ezer éve nem volt laptetőm :)
Most meg ippen nincs is rá szükségem, így Andi és Rita osztozzanak rajta a jövő heti sikeres tesztek fejében :wink:

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?