sziasztok!
az augusztusi topic-ban éjjel megszületett az első baba...
a 35. héten (biztos adat, mert lombikos), és képzeljétek, 2920 gr, 49 cm...
mekkora lett volna, ha időre jön???
és akkor válasz a kérdésetekre: de igen, kezdek izgulni, de igyekszem elhessegetni ezt az érzést!
végül is nagyjából kész van a babasarok, még 2 polcot szeretnék felfúrni... aztán jövő héten szerintem elkezdem a kórházi pakkhoz begyűjteni a cuccokat... ki tudja... inkább legyen meg előbb, mint ne legyen mivel bemenni a kórházba... még hálóingem sincs...
köszönöm a pocakdicsit
ezt a felsőt évekkel ezelőtt vettem valami Promod-os leárazáson... álmomban sem gondoltam volna akkor, hogy ebben leszek kismami..
egyébként az elmúlt évek divatja nagyon kedvez a kismamáknak, mert ezeket a tunikákat lehet hordani pocakkal és anélkül.. mondjuk én annyira nem divatozok, sokkal inkább a sportos a stílusom... most már...
Juli igen, kenegesd ezerrel a pocakot, mert most fog elkezdeni nőni, de rohamosan!!! én most esténként a tégelyes sötétkék níveát használom, reggel a sötétkék nívea testápolót... ha ennek ellenére kirepedek, akkor nem tudok mit csinálni, hisz nem létezik zsírosabb krém szerintem a világon...
Csip reméljük azért nem lesz baj, és szimplán csak késői peteérésed van...
Ancsa igen, érdemes várni a babakocsi megvételével, mert valóban nem mindegy, hogy mikor jár le a gari... ez mindig lesz az üzletekben, max ha pont nincs abban a színben, akkor megrendelitek és 2-3 hét alatt megjön! egyébként jó kis verda, nálunk a telepen van egy, és nagyon szeretik...
Onlány olyan jó, hogy jöttél... kicsit haldoklik a topic, 4-en próbáltuk tartani a frontot, az anyukák ritkán jönnek, Zsu és Ediii is itthagyott minket...
nem, sajnos a párom még nem talált munkát, de most már jobb is így, mert ha új munkahelyre kerül, akkor az első három hónapban ugye nem nagyon vehet ki szabit, de így akkor az első hetekben otthon lehet velünk... aztán reméljük ősszel talál valamit... hihetetlen... 10 hónapja keres munkát...
mi amúgy jól vagyunk, egyetlen panaszom, hogy éjjel nagyon sokszor begörcsöl a vádlim, illetve elől a lábszáramnál...
emiatt néha nagyon keveset sikerül aludnom... tegnap este kitaláltam, hogy megpróbálom, hogy milyen, ha felpolcolom... igen ám, de nem nagyon van mivel.... azon gondolkoztam, hogy hogyan tudom úgy megoldani, hogy este még felpolcolt lábbal tudjam nézni a tv-t, és ez lett belőle...
:
aztán valamikor az éjszaka közepén sikerült az egész kupacot lerúgnom az ágyról... volt hangja!
de lényegében használt!