Én sem aggódom, hogy kihal ez a topic.HIszen mindig lesznek olyan pcos lányok, akik babát szeretnének!
És most is vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!
És a pocakos, babázós anyukák is írhatnak ide, itt nem erről van szó, csak egy bizonyos határt szerintem nem jó túl lépni!
Volt itt eddig is pocakos kismami, majd anyuka, az elmúlt másfél évben(Zazzy, Aisha, Gota....), és én sosem éreztem, hogy fájna, amit írnak!MEgosztották velünk a hétköznapjaikat, de nem csak magukkal foglalkoztak, hanem velünk, még babára várókkal is!
Tehát nem a pocakosság itt a probléma, csak az, hogy ez a topic a babára váróknak indult, és természetesen nagyon örülünk a pocakképeknek, meg az uhu eredményeknek, és a babafotóknak, de sajnos a babaruha vásárláshoz, meg a terhességgel kapcsolatos tesztekhez nem tudunk hozzászólni(persze a terheléses cuki jöhet!
)
És szerintem ezekkel a dolgokkal nem vagyok egyedül!
Az meg, hogy mások sikertörténeteiből erőt meríteni, hát sokszor nem megy!Sajnos!Meg van idő, hogy az ember magábazuhan, és onnan nem könnyű kikerülni!
És akkor a legjobb társ, egy hasonló cipőben járó sorstárs.
Na, nem ragozom tovább ezt a dolgot.
És előre is bocsi, ha valakit megbántottam!
Horibol,
hogy vagy?Hődet méred?
Ciklusod hogy alakul?
Etike,
ha ilyen rosszakat hallottál a dokiról, akkor szerintem ne menj el hozzá!
Niki,
merre jársz?
Nem is kérdeztem mostanában, hogy megy a fogyi?
Zazzy,
na, volt vérvétel?Majd megírod az eredményeket?
Én nagyon jól vagyok!Készülünk a nyaralásra.Jövőhét pénteken indulunk!
Pém természetesen nem volt, hogy piri mikor ér ide, nem tudom, de már nem is érdekel!Majdcsak lesz valahogy!
És régi sorstársak!
Egy-egy szó erejére majd azért gyertek Ti is néha!
Loviné, Timcsi, Mara, Monyo, és a többiek!