Kata!
Hogy vagy, hogy van a lelked? Sokat gondolok Rád! Őrjítő ez a kétség. TUdsz bizakodni?
Vius!
Nagyon szép Darinka, és szép láncot találtál neki! Jól áll. Remélem segíteni fog. Nagyon jó képeket tettél fel!
Egy ilyen pici lánynál hogy kell vizeletet adni?
Remélem, nincs semmi gond, de nem árt az alaposság.
Beze!
Remélem, az epegörcs hamar elmúlik.
Jó nekünk esti pocakfotó is!
Aranyos ez a hasonlítás, hogy mekkora este, mekkora reggel. A férjem 2-3 naponta fotózott a kismamiság alatt, hogy majd összerakjuk a képeket egy mozgóképpé, és mindig este készültek a képek. De nem jutottunk el odáig, hogy már látszana is tényleg valami.
Gondolkoztam, hogy legközelebb lehet nem lesznek fotók, de a férjem azt mondta, hogy nem ezen múlik a kimenetele, és ő mindenképp szeretne.
Rodi!
Gyógyulást a lelkednek! Olyan jó, hogy ilyen jó kapcsolatban vagytok a hugoddal! Azért ez irigylésre méltó!
Én is így emlékeztem, hogy mintha azon bánkódtál volna, hogy kisfiú lesz, pedi azt vártál. Úgyhogy nagyon örülök, hogy mégis kislány! Majd a kistesó lesz kisfiú.
Timejka!
De jó, ha sikerül megúszni a műtétet. REmélem segytenek a homeos bogyók. Mindenképp gyere, és mondd el, mi volt kontrollon! Hiányzol ám nekünk, gyere gyakrabban!
Nekünk lombik ősz végén lesz kb. És lelki hullámvasúton vagyok jelenleg...
Babicsek!
De jó, hogy már kimehettetek, és túl vagytok a nehezén.
Nem semmi a párod. Remélem sikerül megszerezni az erdményt, és kiderül, hogyan tovább.
A clamidia szűrés olyan, mint a méhnyakrák szűrés, legalábbis nekem olyan volt.
Aagassi!
Biztos sokat számít, hogy Bikfyvel gyerekekkel foglalkoztok, és ezért jobban képben vagytok, hogy milyen kis egyéniség mindegyik, és ezért hamar látjátok, hogy ki milyen.