Elan!
Én járok endokrinológushoz, alacsony pajzsmirigy és magas prolaktin miatt. Nekem igazán nem volt tünetem, de a korábbi sok vizsgálódás során kiderült, hogy nem teljesen jók az értékeim. Terhesség előtt prolaktinra szedtem a Bromocriptint (elég utálatos gyógyszer), de most szerencsére nem kell, márciusban enélkül is jó volt az érték. SOTE II endokrin ambulanciára járok a Szentkirályi u-ba. Nekem anno a nőgyógyászom dr. Gláz Editet javasolta. Ő nagyon idős, tapasztalt doktornő. De rengetegen járnak hozzá, már nem biztos, hogy fogad új beteget. Tavaly nyáron, amikor hosszú szabin volt, én is átmentem dr. Igaz Péterhez, és nála ragadtam. Ő egy fiatalabb doki, kicsit furi a stílusa, de asszem ő is elég jó szakember. Viszont ma próbáltam bejelentkezni hozzá, és csak szeptember végére kaptam kontrollidőpontot. Nem tudom, új betegeknél, vagy sürgősebb esetekben hogy megy ez. Mindenesetre a SOTE-n az a baj, hogy hiába van időpontod, sokszor 2-3 órát is kell várni, szóval egynapi hideg élelemmel kell menni.
De lehet, hogy a többiek tudnak mást, esetleg magánrendelést.
Anna is császáros volt, igaz, őt túlhordtam, de nála se indult magától a szülés. Én nem tudok róla, hogy emiatt bármi zavar lett volna nála, bár a szopival voltak gondok, ha akarom, ezt ráfoghatom a császárra.
Bibar!
Drukk Nektek, hogy úgy sikerüljön a szülés, ahogy mindkettőtöknek a legjobb!!
Morzsa!
Sajnálom, ami történt, nem is hallottam még ilyenről, amit írtál. Drukk, hogy ne legyen komoly baj! Egy év hamar elrepül, nem hiszem, hogy öregasszony leszel addigra!
Erika!
Nem semmi a lépcsős sztori, de fő, hogy nem lett baj!
Csak arra emlékeztem, hogy Marcell akkortájt született, amikor Boti meg Gabi, de ezek szerint kicsit összemosódtak a dolgok. Bocs, hogy öregítettem a fiad! De legalább nem késtem el a köszöntéssel, úgyis olyan ritkán jövök!
Süni!
Zétinek viszont nagyon megkésve kívánok boldog szülinapot, és gratula a keresztelőhöz! Látom, nagyon tetszett neki a torta!
Vic!
Hú, nem lehet könnyű, ez a legrosszabb, mikor a dokik nem tudják kitalálni, mi a gond! Jobbulást! Réka nagyon ügyi!
Witch!
Jami nagyon édes, Te is jól nézel ki!
Jó lenne, ha én is el tudnék szakadni, és ilyen helyekre menni Annával ebben a jó időben, de nálunk még mindig házprojekt...
Baby!
Édes Bendegúz! Nekem elég hamar elfogyott a tejcsim és könnyen ment a leszokás. De szerintem nagy baj nem lehet abból, ha sokáig szoptatsz, főleg, ha Neked sem teher.
Mamm!
Édes Benedek!
Juci!
Panna még mindig gyönyörű!
Gabi!
Örülök, hogy minden rendben Pöttömmel, jó nyaralást!
Lányok, bocsi, akit kihagytam, csak az utolsó oldalra próbáltam reagálni. Olvasgatom ám, kivel mi van, de nagy az őrület nálunk. Ház már majdnem kész, de mindig történik valami hülyeség: csőtörés a fürdőben ami eláztatja a szoba falát, parketta lakkozása ronda, dönthetünk, hogy újracsinálják-e (és akkor várunk még 1-2 hetet és nem is biztos hogy szebb lesz) vagy hagyjuk így, stb. Most már főleg külső munkák vannak, zárjuk a házat, de oda kell menni naponta szellőztetni meg beengedni őket, ha belül akarnak dolgozni. Ma is megyek ebéd után Annával. Legalább szokja az új helyet, de persze rámolna mindent, be kell tennem járókába, ha pl. takarítani akarok, de nem sokáig marad el.
Kb. 3 hete elindult, egyre ügyesebben megy, már szaladhatok utána. Rájött, hogy másszon föl az ágyra, fotelba, szóval már tényleg nem lehet sehol egyedül hagyni egy percre sem! Valószínű rájött a szeparációs nyavalya is, ha kimegyek egy pillanatra a szobából, már üvölt. Esti altatás: vagy otthagyom bőgni és ha napközben nem aludt túl sokat, öt perc múlva elalszik (nekem meg szakad meg a szívem, olyan keservesen sír), vagy ülök mellette órákig a szobában, mire olyan mélyen elalszik, hogy nem ébred föl a padlóreccsenésre, mikor kimegyek. Hát, inkább az előbbi, bármilyen kegyetlen... Szerencsére az éjszakát továbbra is végigalussza.
És végül egy kép:
ez meg hogy működik?