Itt vagyok sziasztok!
Most éppen új hardver telepítés miatt nem tudtam jönni
széklet:
azt hiszem ez mindent elárul
Bál: Egyszerűen szupi volt
annyira jól éreztem magam,mintha mindíg is a vérellátosokkal jártam volna bulizni. (Vérellátó- a férjem dolgozik itt,jobban mondva itt is,és az országos vérellátók bálja volt,a Budai várban. svédasztal,de olyan szintű,hogy a legminőségibb piák ,és kaják töménytelen,éskorlátlan fogyasztása volt "engedéjezve". A Las Vegas kaszinóból jöttek a krupiék,volt rulett,és kártya asztal,amit ingyen lehetett játszani rendes zsetonokkal. Be lehetett öltözni régi korhű ruhákba,és lefotóztathattad magad,valamint jóslás, Irigy h. mirigy show,tombola,tánc,szóval minden mi szem szájnak ingere
Az új ruhám,akkora sikert aratoot
ezt látni kellene leírni nem tudom,a lényeg,hogy 2 részes kis szoknyás,pántos "ruhácska",aminek az alapszíne rózsaszín,és a tetejére nagyon finom csipke anyag nan varrva. A fölsőcske olyan mintha fűzős lenne,a szoknyácska pedíg a bal combomon összehúzható,na ezt nem tudom leírni,tényleg látni kell. rég éreztem ilyen jól magam,pláne úgy,hogy nem a barátaimmal mentem el szórakozni,na ezt megalapozva ezek után alíg várom a szilvesztert
hú csajok ez a hónap elég mozgalmasra sikeredett nekünk. Folyamatosan megyünk valahova,szülinapok vannak,karácsony stb..
Vasárnap elvittük Dominikot,egy mikulás buliba,az egyik ismerős csajszi rendezte, kb. 15 gyerek volt. Domi haza sem akart jönni,ígérhettem fűt,fát,
a mikulástól tátva maradt a szája,de nem félt tőle,sőt puszit is adott neki,és a mikulás csomagból megkínálta a mikulást
Holnap lesz apánk szülike napja szép alyit kap,úgyhogy boldog
Judy! Gergő meggyógyult már? Kicsi Gellért hogy van? És te? Nálunk a karis díszek,már fénypompában égnek a lakásban, Dominiknak borzasztóan tetszik
Továbbra is várunk titeket
Puszi mindenkinek
Noémi