Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zitus!
Én is vágyom ám ide, egyébként napokban néztem egzotikus útakat, de marad egy időre álom maradKép

Hannit el kell vinnem a budai gyermekkórházba fül orr gégére, hogy az orrmandulája miatt náthás-e mindig.
Most kap antibiotikumot, hátha kitudjuk így írtani a bacikat.

A mezitlábazásról van egy cikk a szeptemberi kismamába. A lényeget leírom, mert a neten nem találtam meg.

Ez a kép ma reggel készült.

puszi
Ines
Kép
ini

Sziasztok!

Judit, köszi a képeket és a beszámolót a taliról, annyira jó volt olvasni. Kép
Tehát mikor is megyünk legközelebb? Szerintem menjünk a jövő héten is! Kép

Buksi, az alváshoz én is írok néhány szót. Az éjszakai alvással nincs gond, viszont a nappali alvások zűrősek néha. Általában leteszem, kicsit sírdogál és pár perc után elalszik. Nálunk egyáltalán nem jön be, ha simogatom, énekelgetek vagy néha az is baj, ha bent vagyok a szobában; mert ilyenkor csak még jobban elkezd sírni. Szóval inkább kimegyek a szobából és hagyom sírni, de így max 5 perc után elalszik.

Bogi, nem is rossz ötlet, szervezz egy játszóházat, lehetne egy jó kis vállalkozásod. Főleg ha nincs is ilyen Győrben, biztos megérné. Kép

Zitus, ez a kép üdítő látvány volt eben a zuhéban. Kép

Ines, jobbulást Hannának!

Képzeljétek pénteken állunk a buszmegállóban, szemerkél az eső, kiírás szerint 3 perc múlva jön a busz, persze nem jött, eső meg elkezd szakadni. Erre mellettem a nő megszólal: "Nem bánja, ha közelebb jövök egy kicsit az esernyővel?" És olyan rendes volt, hogy tartotta felénk az esernyőt, míg jött a busz. Ilyenkor úgy örülök, hogy vannak, még rendes emberek. Kép

Tényleg olyan jó nézni ezeket a képeket, én is akartam feltenni, de valamiért most nem enged. Majd legközelebb.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok
Tegnap egész nap nem volt szerencsém a nettel, hol nem volt net, este meg nem volt babanet. Szóval csak nyafogni akartam.
Tegnap előtt is tévedtem. Aznap is dolga akadt kispapinak. Léna is átlagon felül nyűgös/anyás. Egy vacak mosást nem tudok kiteregtni. Hasra vágja magát, a már ismert 'gekkópózba' és megy a nyünyünyanyanyenyenye, ami egy idő után átcsap brühühü hangzókká. Kész vagyok.
Már játszottunk, dögönyöztünk, énekeltünk, és még mindig semmi egyéb nem jó, csak kézben. Ott is eltol olykor, szóval nem hozzám akar bújni, szimplán kíváncsi, vagy tudom is én.
Estére kiderült, hogy be van dugulva az orra. Délután még nem éreztem. Apa megjött, kiszívtuk és apa puszta látványától happy volt.
Ma kb ugyanez, apa nincs,lány nyafka,én is ettől az ócska időtől. 3napja vagyunk bezárva.
TI MIT CSINÁLTOK ILYENKOR??????? (mármint a sírós gyerekkel, és a vacak idővel, és akkor amikor ez a 2 együtt jár??)

Ini
édesek a gyerkőcök és gratu a 9hónapossághoz, ti is többet vagytok kint mint bent Kép

Zitus
Kár, hogy nem jött össze, és hogy megijedtél aegy kis esőtől. Szerintem hamarosan talizunk, csak nem ennyien. Vágyom egy kis paradicsomi békére. N amilyen volt az éjszaka
Tünde
Jajj, de jó, hogy írtad az alvásnál, hogy olykor te is zavarod. Már tényleg kedztem azt hinni, hogy vmit nagyon elszúrtam. És bennem a van a hiba, meg ilyen-olyan rossz anya lehetek. Kösz, most tényleg a legjobbkor jött.KépKépKép

Most, hogy jön az ócska idő, talizhatunk hetente, aki jön, az jön. Egyezzünk meg egy napban, pl uú ahogy múltkor, aztán majd meglátjuk/megbeszéljük. Szóval csütörtök, 2óra. Mit gondoltok???

Léna végre elaludt, ezt a levelet különben is reggel óta írom nektek. Sajna az eső töreltenül zuhog, legyen holnapra jó idő és sok virág Kép

Többiek??????
J Kép
holophernes

Sziasztoook!!Kép

Két napja nem tudtam egyszerűen feljönni a babanetreKépKép

Judit!!! Hálás köszönet a beszámolóért, a többieknek a képekért!!!KépKép

Mashuval nagyokat nevettünkKép

Szerintem is jó lenne egy fix nap, mondjuk a csüt. 2 óra és aki jön az jön,KépKépKép aki nem, az nemKép

Pocsék idő, apa a galérián dolgozik, gyerek hiszti...
Háát én sem tudok jótanácsot adni, én általában kiborulok ilyenkor... most a kölök bealudt, olyan ééédes, megzabálom..Kép
Szóval majd ha megvilágosodtam mi ez esetben a teendő, megosztom veled is!Kép

Nagyon édes a kép a csajsziról!!!Kép

Ines!
A gyerkőcök gyönyörűekKép!!!

Zitus! Oda én is vágyomKép

Tünde! Tök jó, hogy ilyen rendes emberek is vannak!Kép

Na megyek, mert a családom várKép

PUSZI!!!!!!!!!!!!!!

hicudzsi

Egy kis jókedvcsináló képKép
Támad a csajszi!Kép

Kép

hicudzsi

sziasztok!

Remélem mi is tudunk menni csütörtökön.

Hicu!
Dudu nagyon édes!!!

Judit!
Ez már csak így van, hogy a gyerkőcök a papa láttán felvidulnak, kicsrélődnek. Nálunk is ez van,de így visszagondolva a Hannánál jobban.
Kiscsajok szerelmesek a papába.

Mi is szenvedünk ebben az időben rendesen, legózunk egész nap, Olinak is tetszik, mert ő meg szétszedi Hanna bánatára.

Tünde!
Valóban milyen kedves, hogy az ernyőt főlétek is tartotta.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Alvásnál Bence többnyire nem igényel engem sem, és ahogy irtátok néha még az is zavarja ha a szobában vagyok. Persze néha csak velem alszik el.

Kukihúzogatást már egyszer kiveséztük, de azért leirom mégegyszer, hogy tudtommal 2, 3 éves korig élettani fitymaszükület van, nem szabad hozzányúlni, legalábbis drasztikusan nem. Én abszolut nem huzogatom, néha megvizslatom meddig megy, de fogalmam sincs, hogy meddig kell. Majd késöbb.

A talinapnak örülök, mert igy legalább meg tudom tervezni a hetünket. Ami mostanában elég gáz az esö miatt. MI IS BE VAGYUNK ZÁRVA!!!

Judit, én csak várom (nagyon) a nyügi elmúlását ... Bence gekkopóz helyett hátulról fogja, rángatja a nadrágom szárát és úgy nyafog. Lehet, hogy szoknyát kellene hordanom? Kép Én is többnyire a kiborulás szélén állok, mint Hicu. Megpróbálom elterelni a figyelmét vmi újjal, akkor csendben van egy darabig, addig feltöltödök vmennyire, aztán várom a fektetést ... Lehet, hogy ez vkinek rossz anyaságot jelent, de én úgy vagyok vele, hogy jobb ha kipihent vagyok, mert ha én ideges vagyok az Bencére is átragad.

Ines, tök jó ez a kép!! Mekkorát nöttek a gyerköcök, föleg Oli! Én is a mezitlábas (zoknis) mászkálásra esküszöm, se cipö, se szandi(föleg az nem). Majd ha elindult, és akkor is kintre, és bokafogócipö.

Hicu, nagyon tetszik a Csajszi! Ez már a pizsi?

Tünde, nálunk is nappali alvás a gáz. Neked mik a taktikáid?

Zitus, az Thaiföld-Phuket, én is vágyom oda ... föleg, hogy a férjem már volt ... annyira szép hely!!! Talán legközelebb becsomagolom magunkat is. Remélem, hogy egyszer talizunk, ha jössztok, ird meg, mert akkor tuti megyünk mi is!!!

Hajni, Alexa milyen édes kiscsajszi! Az a csatt!!!

Tegnap én sem tudtam feljönni, most pedig kicsit összecsaptam a levelem, bocsesz.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza,tegnap meg nem volt Babanet Kép. Most értünk haza az állatkerti játszóból, juhhhhhhhhéjjjjjjjj Kép! ennyire klassz volt.Majd mesélek. Vasárnap este 8-kor elég sok hely volt KépKépKép

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Le vagyok maradva mint a borravaló! Nagyjából olvasgattam vissza. Hiába énmárcsakilyen vagyok. Kép

Ági Kép
Köszönöm a mailt. Majd csörgök. Kép

Biztos jó lehetett a tali. Mi anyukámnál voltunk kedd estétől Fehérváron Liliánával. Majd szétszedte szegény macskát, nem győzött menekülni előle. Akkora élvezettel simogatta, még jó, hogy nem veszi a szájába a kezét, de így is bőszen mostuk.
Kedden voltam UH-n. A Picike 67 mm és nagyon élénk volt a kukucska alatt. Liliána ilyenkor alig akart mozogni anno. Most töltöm a 14. hetet. Íme a sztárfotó. Szerintem nagyon jól kivehető, hogy mi, hol van. Kép

Kép

Liliána talán kilábalt ebből a fránya vírusból. Bár reggel még el van dugulva a nózija.
Képzeljétek, végre úgy tűnik, hogy érkeznek a fogacskák. Nagyon élvezetes, mert éjjel 1-2 körül rendszerint felébred a nagylány.
Hihetetlenül élvezi, hogy övé az egész lakás és jön-megy (értem ezalatt mászik) és feláll mindenhol, ahol egy kis kapaszkodót talál és ügyesen esés nélkül huppan vissza. Mondjuk mindennap porszívózok és felmosok, így az előszoba is az övé. Kép Már próbálkozik pár lépéssel kapaszkodva a bútorokba. Hát mi itt tartunk. Kép

Ez a kép ma készült:
Kép

Sok pusz nektek
Noémi
noémi

Sziasztok!

Judit,
a "magassarkúcipősbugyis" csajszi nekem is feltünt Kép , de később már anélkül flangált. A kisfia ari volt azzal a kendővel a nyakán.
Neeem is csábítgattuk a fiúkat, annyira... Kép Megjegyzem Vencel dörgölődzött Alexához Kép
Köszi-köszi a dícséretet! Léna is nagyon bájos az etetőszékben!

Bogi,
tök jó a honlapotok! Tényleg eltörte a webkamera lábát? Kép

Zita,
hát ide én is vágynék rendesen! Sőt ez a kép felér egy kínzással!
A szív vizsgálat nem tartott sokáig. Inkább a köztes idők, ami várakozással telt. Addig kaptunk egy kis ízelítőt egy gyermekkórház délelöttjéből. Borzalmas volt... A vizsgálatot meg nagyon ügyin tűrte.

Ines,
aranyos a szöszi pizsamás banda Kép

Tünde, Kép
rendes volt a hölgy az esernyővel! Egyszer én is az ernyőm alá hívtam egy fiatal lányt a buszmegállóban. Szegény annyira ledöbbent, aztán meg azon monfordírozott, hogy a pasik miért nem ilyen udvariasak, jó ismerkedési lehetőség lenne Kép

Hicu
el is felejtettem írni, hogy milyen helyes kis pocakod van! Kép Klassz a kép a támadásról!

Noémi
milyen nagylány már Liliána! Köszi a képet a pocaklakóról, jó nosztalgiázni! Hogy viseled a pocakosságot? A macska nálunk is kedvenc a nagyiéknál!

Kisbuksi,
nocsak! De belejöttetek a játszóházba! Kép

Orsi,
szoknya: Kép

Nekünk sem volt egy ideig tegnap net, aztán meg a babanetre én sem tudtam jönni. Ma meg ezért:
Kép

Rossz idő = bezártság = nyűgösködés ezerrel
Nekem most extra szerencse, hogy a férjem szabin van, így ketten viseljük a hisztit. Kép Kép

Még egy széktologatós kép, aztán megyek is.
Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Noémi!
Édesek vagytok. És a csöpp Kép Rád hasonlít Kép Kép

Hajni!
Tényleg, de apa már megjavította Kép
Nem csinált vele semmit, csak megette, aztán elengedte. Nem ő volt a hibás tényleg, hanem annak a sz@rnak gyenge a lába Kép

Olvasom, hogy mindenkinek nyügi a gyerkőce. Vagyis majdnem. Lili nem mondható nyüginek szerencsére. Amióta mászik, egész jól elvan.
Csak az esti elalvások nem mennek.
Olyan gyönyörűen elaludt magától, de már több mint 1 hónapja altatni kell. Ráadásul nem alszik el 9-10-nél előbb. Persze reggel elalszik akár 10-11-ig is, sőt, tízórai után ő még fáradt, és alszik ebédig Kép, de este....

Képzeljétek itt nálunk a prérin is lesz babamasszázs. Állítólag az egyik kismama felajánlotta a nappaliját, és jön egy oktató is.

Na most én meg megyek, mert még fel kell készülnöm egy csillagászati előadásra.

Puszi, jó éjt: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

Én is nagyon élveztem a beszámolót a taliról, külön köszönet érte Juditnak!

Ini, mi az, hogy vágytok egy kis utazásra? Úgy hallottam, hogy valaki a családból nálatok nemrég volt egy romantikus hétvégén Párizsban! Kép Egyébként megkaptuk a pénzt, köszike. Hannának gyógyulást!

Judit! Milyen az a gekkópóz? Ami a nyűgösséget illeti, ez is csak egy múló korzak Lénánál. Megvan esetleg nektek a Babazene? Amióta mi megkaptuk, Dorka rengeteg időt eljátszik egyedül, zene mellett. Valahogy megnyugtatja. Még az is lehet, hogy Lénának is a foga jön, ez mindig inkább csak utólag derül ki. Kép

Buksi! Mit kerestek ti vasárnap este a játszóházban? Csak nem megcsalta Vencel Lénát és Dorkát egy harmadikkal? Kép Kukihúzogatás lesz ennek a vége!!! Kép) Egyébként aranyos vagy, hogy felajánlottad, hogy eljösz majd velünk is, de úgy látom, azóta már akadtak más jelentkezők is. KépSzerintem ez a rendszeres tali nem rosz ötlet. Egyébként a múltkor én is úgy láttam, mintha fogytál volna a margitszigeti tali óta!

Alvásügy; Bocsi, de olyan jó hallgatni, hogy nem csak én vagyunk éjszakai vándor! A baráti körömben valahogy mindenkinek magától megtanult aludni a manója, én totál hülyének éreztem magam köztük! Pláne most, hogy a ma kibújt hetedik fogacskával megint teljesen taknyos, és az eldugult orra miatt is 4-8-szor felébred. A sírni hagyás már csak azért sem jön be, mert attól még taknyosabb lesz, alvásra semmi remény.

De Zita, ez az éjjel 3 óra hosszat való játszás nem lehet semmi! Valahol olvastam, hogy éjjel, ha bemgyünk hozzájuk, baromi unalmasnak kell lenni, nem beszélni szinte semmit, hogy ne akarják magukat teljesen felébreszteni azért, mert most anya csak velük foglalkozik ott az ágyban, édeskettesben. Ez eddig nekünk bejött, persze Dorka még nem mászik le az ágyról.

Hajni, ez az alváspóz nagyon aranyos lehet.

Rossz idő: Mi vagy szervezünk valami találkozót barátnővel, nagyival, doki nénivel Kép stb, vagy elmegyünk kicsit vásárolgatni. Persze ehhez alapkövetelmény egy autó. Ma pl. a Kikában voltunk, vettünk Dorkának egy lábbal hajtható kismotort karácsonyra, meg egy új hálózsákot. Meg szemeztem egy pillekönnyű babakocsival, aluljáróban cipeléshez, manapság egyre többet megyünk be a városba.

Noémi! Olyan izgi az a 67mm-es Picike!

Hogy magunkról is írjak: Nekem egy hete RETTENETESEN fáj a gerincem, régi gerincferdülés, de most szét is csúszhatott valami. Két dolgot nem bírok; a konyhában állva ténykedni, meg a gyerekkel a földön ülni. Ja, és persze emelgetni. Üvölteni tudnék, úgy fáj. Elmentem doki bácsihoz, unott fejjel elküldött röntgenre, pedig említettem neki, hogy szoptatok. Röntgenen nem ajánlották, hogy bemenjek, a szoptatás miatt. Visszamentem, doki; Dehát meddig akar még ön szoptatni?? Jöjjön vissza, ha befejezte, akkor diagnosztizáljuk. Egy gyógytorna beutalót alig bírtam kicsikarni belőle. Ja, és mondta, hogy ne emelgessek... Kép
Dorka ma tök ügyesen megállt a lábán, no nem felállt, csak leállítottam, mert soha nem akarta terhelni eddig a lábát, soha nem "rugizott" az ölemben, vagy ilyesmi.

Ja, és cipőügy, utána eldugulok; két irányzat van; az egyik azt mondja, hogy a lábboltozat izmainak meg kell "tanulniuk" a terhelést elviselni, így nem szabad alátámasztást adni neki. Ellenkező esetben ellustulnak az izmok, és ha kivesszük az alátámasztást, egyből lapos lesz a lábboltozat. Másik irányzat az, amit Buksi ír, hogy képlékeny, mindig alátámasztás, stb. Nehéz dönetni. Igazából nagy adag örökletesség is van a dologban. Nálunk a családban senki, pároméknál mindenki háp-háp. Pedig nem hiszem, hogy a hetvenes években tucatszámra álltak a Siesta cipők a boltokban. Én szerintem valami köztes megoldást fogok választani. Jól tartó cipőt (már csak a bokája miatt is), úgysincs rajta mindig, még ha itthon szandizunk is. Így mindkettőt gyakorolja.

Szerintem ha többet írok, meglincseltek, így hát elvonulok aludni.

Pusz mindenkinek

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!
Süt a nap!!!!
Mindjárt megyünk is ki a kertbe diót szedni.

Szilvi!
Én mindig nagy utazós voltam, Párizs nagyon jól esett nekünk és ilyenkor az ember még akar utazni.
De most, hog építkezni fogunk az egzotikus utat elfeljthetjük egy időre. Hacsak nem lep meg a férjem majd a 30. szülinapomraKép

Most be is fejezem, mert kimegyünk, később még jövök.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Ha tetszik,ha nem,most beszámolok,miket csináltunk a játszóházban Kép Leginkább leraktuk Vencelt a közepére,hogy döntsön,mit szeretne. El is kapta az első bébitaxit,ami az útjába került és a hátuljába kapaszkodva állva tologatta. Gyakorlatilag lépkedett,amíg falba nem ütközött KépIlyet még otthon nem csinált,valszeg mivel semmit nem bírt eltolni,szóval most nagyon elájultunk a mutatványtól. Aztán a sarokban levő színes műanyag "várhoz" mentünk és miután felraktuk az első szintre a további kettőre /ami olyan 25-30cm szinteltolást jelent/ egyedül mászott fel,és a végén nagyon büszkén verte ám a falakat Kép! Meg lecsúsztunk a nagy pöttyös csúszdán úgy,hogy az ölemben volt.

Most meg megpróbálok hozzászólni.

Szilvi!

Ez a hátfájás iszonyat lehet! Nekem csak simán fájdogál az emeléstől,hajolástól,de így is utálom! Mint láthatod,ajátszóházban megcsalásról szó sem volt,mentünk okosodni-ügyesedni-izmosodni,hogy a topikcsajsziknál jók legyünk KépTényleg! Ugyebár vezetgetni nem nagyon szabad a gyereket,ezt tudom. De a fent említett tologatás közben lépegetés az ugye más kategória? Gekkópóz: hátrafeszítés /kiflizés/ könyökben hajlított felemelt kézzel, ha jól láttam Kép.

Bogi!

Végigolvastama honlapot, a-z-ig! nagyon tetszik! A terhesség-szülés sztorin jókat nevettem,helyenként meg pityeregtem. Szerintem is szervezz játszóházat,biztos élveznéd!

Ini,

Nagyon édes a pizsis kép! Nem vagyok teljesen képben Graz ügyben: mit jelent,hogy elintézted,hogy itt vigyázol a gyerekekre?

Zitus,

Már az is nagy bátorság,hogy majdnem elindultál! Ebből hamarosan utazás lesz Kép!

Noémi,

De jó volt látni ezt az UH képet! Liliána pedig nagyon belejött a mozgásba!

Tünde,

Ez az esernyős sztori még nekem is jólesettKép!

Hiszti,nyügi,rosszidő: Nálunk hiszti-nyügi /még/ nincs,vagy nálabb szélesebb a határ,amit annak neveznék. Judit! Szerintem biztos megtalálod,mi a jó Lénának,amikor látszólag semmi nem megfelelő /ha ez már a hiszti,akkor lehet,hogy tényleg nincs megfelelő,nem tudom/. Vencel pl. egy időben jött hozzám,én meg próbáltam az ölembe venni,akkor meg feszített hátra. Majd kiderült, hogy ő térdelni akar,miközben a fejét az ölembe hajtja Kép Azóta gyakran alszik is így. Az meg,hogy semmit nem hagy csinálni,egyenlőre természetes. Mi sokáig kenguruval mostunk,teregettünk,ami rém strapás,de együtt voltunk és haladtunk is. akkoriban olyat nem is csináltam,amit közösen nem lehet. Most már rövidebb időre elfogadja,hogy kiszaladok pisilni,teát főzni,stb.,de szól,ha látni akar Kép Az pedig sokat könnyít a helyzeten, hogy tud közlekedni,mindent és mindenkit elér egyedül. Azóta persze el sem engedi a nadrágom szárát,de ettől elolvadok! Tudom,hogy nehéz,de szerintem nmeg kell tanulni legőzni az esteleges feszültségünket,mert az csak ront a helyzeten.Persze nem vagyunk egyformák,másképp tolerálunk dolgokat,mástól borulunk ki. Tegnapi példa: úgy volt,hogy egy másik családdal megyünk játszóházba. ha nem is pontos időpontban állapodtunk meg,de nagyjából behatároltuk,mikor megyünk. persze előtte Vencelnek aludnia kellett. Dög álmos volt,már csak botorkált kómásan,de hiába vetettünk be mindent,nem aludt el. Majd a másik család szólt,hogy nem jönnek. Ezt nagyon sajnáltam,de elmúlt az a szorongás,hogy Vencel vajon alszik-e időben. Kb. két perc múlva sikerült elaltatnom. Pedig nem voltam ideges, egyáltalán nem éreztem feszültnek magam,de mégsem az áradt belőlem,amire a gyereknek szüksége van. Ők meg minden ilyen apróságot ezer méterről megéreznek,és csak ront a helyzeten. Na most megint idejöttem okoskodni regényformában Kép

Ja!

Rosszidő: Vencel újaban imád rosszidőben sétálni,akkorákat alszik az esőben! Szerintem ha már kicsit hosszú a nap és nyügi a manó,akkor el kell hívni vkit,mert egy új arc csodákra képes,mégha sokkal uncsibb is mint mi. Vagy el kell menni vhova, vagy hazarendelni Kispapit Kép

A rendszeres talizás és az időpont is zseniális,fantasztikus, csúcs! Ott leszünk!

Fogyás: hát ez olllllllyan jólesett,bár nem tudom igaz-e. A módszerem egyszerű: vencel előtt nem szeretek enni,nélküle meg keveset vagyok Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

szedtünk diót, zöld a kezem a héjátólKép

Buksi!
Én is elfogadom az éppen adott szitut, én akkor szoktam egy kicsit ideges lenni, tulajdonképpen nemj is ideges, hanem egyszerűen azt nehezen viselem, ha mind a kettő egyszerre zendit rá. Mert nehéz akkor két felé szkadni, de általába megtalálom a megoldást.
Pont mondtam valamelyik nap a férjemnek, hogy most kezd nehéz lenni, nem az elején, de pár nap és az ember ehhez a helyzethez is belejön, aztán már nem is tűnik nehéznek.

Graz: Nővérem Grazba lakik és van két gyereke egy 9 és egy 8 éves. Megkért, hogy vigyázzak rájuk, mert Grazba egy kiállításon kiállítanak és (saját cég) és későn érnének haza. De a gyerekeknek szűnet lesz éppen, és amúgy is jönnének(együtt mentünk volna Grazba vissza). Nekem meg egyszerűbb, ha itt vigyázok rájuk és apukám meg kiviszi őket. Ez mindenképpen nekem egyszerűbb.

Szilvi!
HátfájásKép

Talán csütörtökön tudunk menni, Hannának nem foilyik az orra, csak a szokásos bedugulás, vagy nem tudom mi. A héten vagy jövő hétem negyünk gégészetre, amikor anyukám tud Olira figyelni.

Köszönjük a dicséretet a képreKép

Ines
ini

Sziasztok!

Nos gyors bejelentkezem, mert a délelőtti sétától Matykó elaludt és bár én is iszonyú álmos voltam, úrrá lettem magamon és megebédeltem inkább. Kép

Hogy zajlik itt az élet, alig bírtam visszaolvasni, de végül is sikerült.

Ines: csodásak a gyermekeid, annyira lerí róluk a békesség, boldogság!

Judit: a beszámolóid mindig megnevettetnek. Tényeg milyen az a gekkópóz???

Hicu: Dudu ezekkel az angyali fürtökkel Kép

Orsi: szóval Thaiföld, nos egyhamar nem lesz belőle semmi, hacsak a jótündér meg nem lep- de hogy ki lenne az, halvány lila gőzöm sincs Kép
Kuki: nos nálunk a doki bácsi úgy 6 hónapos kora után meghúzta és azóta minden alkalommal megnézi, és nekünk is kell fürdés után, mint talán Ines írta. Az 1 éves státusz felvételénél szólt hogy 1-2 hónap múlva vigyem vissza és akkor rendbeteszi, vagyis felhúzza neki. Nos mivel ez fájdalmas, ahogy ő mondta, azon gondolkozom, hogy nem engedem, majd talán ha már szobatiszta lesz, de még körbejárom a dolgot a dokibarátnémmal is.

Noémi: tényleg jó volt látni az Uh-n a picurt. Én is gyors elővettem a mi albumunkat és végignéztem a 9 hónapunkat, húúú olyan messzinek tűnik!!!
Nagyon sokat nőtt és ügyesedett Liliána, az evéssel hogy álltok?

Hajni: a széktologatás nálunk is sláger volt, de tündéri a kicsilányod. És látom a szerelés is érdeklé, úgy is kell!Én is megtanultam hol a biztosíték és hogy kell kicserélni, mikor egyszer ketten voltunk itthon Matyival, apája Miskolcon és a porszívó lecsapta. Igaz két széket kellett egymásra tennem, hogy elérjem, az én 152 cm-mel!Kép

Szilvi: mi is úgy kezdjük, hogy csendben benyitunk, halkan megsímogatom a rácsnál toporzékoló fiatalembert, halk: Mi a baj? Fáj valami? stb, kérdések, majd a felfelé nyújtott karok egyértelmű jelzésére kiveszem. van amikor megpróbálom simogatva leültetni, erre belekapaszkodik a nyakamba, hajamba és el nem engedné. Ezután rövid sötétbeni séta, amerre ő mutatja, megnyugszik, mert elérte, amit akart és jön az altatás. Szopika. Még ez is fekve, hátha elalszik. De ő felpattan és sutty le az ágyról és a játékok le a polcról. Hát így kezdődik...
nem lehet valami jó ez a gerincfájás, nekem is napok óta a nyakam fáj, olyannyira, hogy reggelente nem bírom megmozdítani. De nálunk a dokinő csak annyit mondott, együtt kell vele élni. és ugyanezt mondta a migrénes fejfájásaimra is Kép

Kisbuksi: szóval vasárnap is játszóház? Kép de jó nektek! Ha csütörtökön is maradna ez a szép idő, akkor buszozunkKép

Megyek, mert a kaputelefon pittyegett, vagyis itthon van apuci, és Matyi még mindig alszik!

Pussz, Zita
zitus

Sziasztok!

Ha valakit esetleg érdekel, az Újpesti Megatoysban a Götz boltban minden 50%-al olcsóbb! Vettünk is Alexának egy téli bakancsot 2500 Ft-ért!

Majd még jövök, puszi!
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Judit, mi ezt a gekkópózt ertőernyőspóznak nevezzük. Kép Hiszti nálunk is van, sőt néha annyira tudja dobálni magát Kitti, hogy egyszerűen tényleg nem tudok mit kezdeni vele. Néha bejön, ha valami újat adok a kezébe, de néha az sem. Amikor már tényleg semmi sem jó, akkor ülünk vagy fekszünk és nézzük egymást, és egyszer csak elhallgat.

Hicu, támados Dudu, nagyon édes! Kép Kép

Orsi, taktika? Csak simán leteszem a kiságyba és kijövök a szobából. Kb 5 perc sírás, utána szépen alszik. Aztán akár vissza is mehetek a szobába. Általában ez be szokott jönni. De ha véletlenül előbb megyek be és meglát, akkor azt hiszi mégsem kell aludni, és tovább tart a sírás. Persze olyan is volt, hogy nem bírtam hallgatni, inkább felvettem. Viszont ilyenkor már kétséges, hogy lesz alvás vagy majd később próbáljuk újra.

Hajni, nagyon jók ezek a képek! Így könnyű apának, ilyen jó kis segítsége van a gép szereléshez. Kép

Bogi, hogy sikerült az előadás? Babamasszázs jó dolog. Mi még 3 hónapos korban voltunk tanfolyamon, amit az itteni védőnő tartott. De Kitti azóta is nagyon élvezi.

Szilvi, ez a hátfájás elég rosszul hangzik. Jobbulást!

Buksi, most már mindennap játszóházatok? Kép Anyukám mindig ezzel jött régen, ha véletlenül pl egy héten kétszer mentünk moziba. De jó Vencelnek! Kép

Ines, remélem tudtuk jönni csütörtökön.

Ma voltam Noémiéknál. Liliána annyira ügyes, csak néztem, ahogy mászik és áll! Kép És olyan kis vigyorka.

Végre enged képet feltenni, akkor most itt van néhány.

Kitti addig tolatott hátra, míg kikötött az ágy alatt.
Kép

Aztán próbáltuk altatni, betettük a járókába, de nem nagyon tetszett neki. Liliána meg ott nézte, olyan volt, mint aki azt mondja, mindjárt kiszabadítalak. Kép
Kép

Ja, és talival kapcsolatban. Mi megyünk szinte bármikor. Viszont jövő héten lehetne esetleg szerdán, Noémiéknek nem jók a csütörtökök, viszont ők is szívesen taliznának.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

És itt a kép, amit még tegnap akartam feltenni. Ez a keresztelőn készült.

Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok lányok!

Hosszú idő után bejelentkezem, szerintem már nem is emlékeztek rám :-((( Persze csak magamnak köszönhetem..
Tündivel tartjuk a kapcsolatot, most én is ugyanarra a szakra járok, amire ő; sokat segít nekem.
Ma valahogy benosztalgiáztam, visszanéztem kicsit a topicokat, nos hát olyan jó is volt terhesnek... brrr áldott állapotúnak lenni.
És irtó jó volt ez a közeg, amiben -azt hiszem- rengeteg mindent meg tudtunk beszélni. Sokaknak már híre-hamva se.. na ja, nekem sem..:-((

Az újabb pocakosoknak gratulálok, én persze kijelentettem, hogy 5 év, de azért irigy-irigy.. már, ha ezt éritek, mert én nem.. Kép
Noémi.... totál elérzékenyültem!!! Gratulálok!

Kurtafarkú Márkról tömören: az életem, a szerelmem, a mindenem.
Realistábban: tegnapelőtt volt 8 hónapos, hatalmas baby (10,5 kiló), 2 héttel ezelőttig a négykézlábra álláson kívül nem volt hajlandó megmozdítani a testét, mára bepótolt mindent: ül, mászik, és tegnap felállt a kiságyban. Irtó jó fej, állandóan vigyorog. Imádom. Nem is gondoltam, hogy ilyen létezik.
Még realistábban: néha kikészít, nyüfi, nem alszik, nem tudok tőle semmit csinálni. Ilyenkor is imádom.

Rossz idő-depi effektus esetén: én ilyenkor megyek látogatóba mindenhova, elmegyek bevásárolni nagyáruházba, ügyeket intézni, még az önkormányzathoz is vele mentem. Persze kocsival, anélkül nehezebb a dolog. Sajnos most ilyen idők jönnek :-((

Október 2-án a Zuram végül is nőül vett. Nagyon szép esküvőnk volt, bár beárnyékolta, hogy kisdisznóm éppen akkor lett beteg, még láza is volt; gondolhatkátok, milyen szívesen hagytam itthon (barátnőm vigyázott rá).

Most hirtelen csak ennyit, majd megpróbálok visszajárni. Olyan jó is.

Tündi, köszi a válszt, a hosszabb időn a 15 percet értettemKép))

Felrakok egy képet, talán sikerül.. igaz ez is egy hónappal ezelőtti.

Üdv.,

Fruzsi

és Márk

Kép
cinderella

Hicu, Ini, köszi a megnyugattást. már azt hittem...
Ma ugye dolgozóban, Kispapi betegen. Délelőtt még állt a bál a telefon alapján. Kispapi megedzette a kislányt, nem vette fel a gekkóüvöltésből.s lás csodát elhallgatott, majd időben lefeküdt és mintaleányka lett.
Bár az imént nagyon bánatosan zokogott, lehet, hogy ezért nem tökéletes a nevelés. De lehet, hogy a paradicsom, amit kapot ebédre, vagy a foga. Mikor lesz már, hogy elmondja, mi a baj....

Pötyeklub:Akkor jelenleg marad a csüti, aztán meg meglátjuk, OXI?!

Emő
A képeket is én csináltam, akkkor milyen köszönet a többeknek a képekért? Max Tündének. Na jó, kivételesen nincs gondKépKépKép Támad, támad,támad Dudu irtó édes volt a talin is.
Ja és neked mikor is van a szülinapod? Hiányzik a nagy listából

Orsi
Bencus, mizu??

Buksi
te aztán nem kíméled Vencelt, helyes. A kényes fickók nem az eseteinkKép Homokozó meglett?? Vacak időben hajlandó Vencel az esőbúra alatt szundizni???

Noé!!!!
Na végre, hogy előkerültél! Vigyázz magatokra. Liliána meg tiszta hölgy még mindig

Bogi
Előadás? Okostojás voltál? Miről adtál elő,mesélj, hadd irigykedjünk!

Szilvi
Gekkó=hason, karok, lábak égnek, homorítás közben. Kb olyan, amilyet a képeken, ha jó alaposan megnézed, Kitti csinált Kép DokiKépKép

Zitus
2szék, NEEEEEE!! Tudod, milyen balesetveszélyes.Át kell menni a szomszédhoz, ártatlan pofával szólni, hogy te így, meg úgy és ugyanmár segítsen! IRGBURG!

Fruzsika?!!!??!!!
Hát maga?? Nem vmi szép dolog így faképnél hagyni minket. Nagyon kis hetyke legény ez a Márk, és az esküvő miatt meg irigykedem, de leginkább gratulálok. Kajázás? Egészség? Mi a rákot is csináltál eddig nélkülünk? SULI? Hát te is???
Mindenről KÉPET!!!!!!!!!!!!!

Pusz mindenkinek, hulla vagyok, és a többi nyűgömet meg megtartom kispapinak.
J
holophernes

Sziasztok!

Most vagy nagyon rövid leszek, vagy nagyon hosszú Kép

Talis képek nagggyon jók KépKép ... az a "halálközeli állapot" többször előfordul velem... ha csak 1 gyerekre kell ügyelnem .. Kép .. ma sajna nem lesz rá időm/módom... drukkokat kérek, hogy túléljem... Kép Éjjel talán 2 órát aludtam, mert kishörcsög szörcsög (Após is jókor jött rá, hogy ide kellett volna padlófűtés). Párom hajnalban ment suliba, nagyon este ér haza... Ehhez még CSengus is taknyos, de nem hajlandó orrot fújni... mindenféle hangutánzás van, mondhatni hangilag tökéletes a dolog, csak épp az eredeti funkciót nem tölti be... a szülői próbálkozásokra meg igen hevesen reagál - persze ellenkezéssel...

Na Levi most jött rá, hogy ki lehet huzogazni az íróasztal fiókját, sőt mindenféle izgi is van benne... Jó játék lesz ...

A rendszeres tali jó ötlet (mondtam én, hogy nekünk is az jött be anno Kép) ... Mondjuk a hét nálunk kérdéses a két takonymanó miatt...

Imádom a lányom szelektív hallását... KépKépKép Remélem Levi ebben SEM fog rá hasonlítani...

Ini
A gyerkők tündériek Kép ... bár képeken az enyémek is annak tűnnek Kép De ilyen édi békés képet nem tudok róluk csinálni, mert Csengus mindig kényszert érez, hogy Levit a nyakánál fogva tartsa, "nehogy lecsússzon"... Levinek ez nem minden esetben tetszik Kép

Fruzsi
De jó, hogy visszacsámborogtál Kép Aztán nehogy újra eltűnj, mint a nyári tali előtt Kép Márk csuda helyes kiskrapek KépKépKép

.. na mégis befejezem a közepes hosszúságnál.. viszonylagos nyugalom van, megpróbálok reggelizni Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Először is mindenkinek, aki megnézte a honlapot, Köszönöm!
Kép

Előadás pénteken lesz, A kis tömegű csillagok fejlődése lesz a téma.
Szuper nagy anyag, vagy 10 percig sem fog tartani Kép Na azért megpróbálom természetesen kicsit több rizsával altatni a népet Kép

Judit Drága!
Lili meg elkezdett a földön hason fekve férfiakra jellemző párzó mozdulatokat végezni a csípőjével. Elég muris és vicces Kép

Már csak két nap, és kiderül, hogy nincs semmi baja Lilinek a neurológiájával Kép Kép
Legalábbis ezt remélem.

Tegnap nem volt időm még a gépet sem bekapcsolni, és férjuram ki volt akadva, hogy nem olvastam el a leveleit. Ma is felhívott, hogy jó lenne, ha vűlaszolnék neki már, meg dógozzak mán egy kicsit Kép

Na most meg is teszem mingyá.

Fruzsi!
Gratulálunk házasságkötésetek alkalmából.
Tááárárárá..... Szóval itt a nászindulót énekeltem Kép

Buksi!
Vencel gyönyörű és okos baba. íszupi lehet a játszóház.

Szilvi!
Dokinak apával egy balegyenes Kép

Rebi!
Látom nűlatok is buli van otthon Kép
Levi nagyon kis kópé Kép

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Minden okosságom a tudatosan szabályzott idegbaj nélküli életről visszavonva!!!!!!!! Tegnap szétdurrant az agyam, ma meg pihentem ki,ezért nem jöttem Kép Este vendégeink jöttek,fél 7-re volt megbeszélve. Kispapi megígérte,hogy már 5 körül itthon lesz,elviszi Vencelt sétálni,én meg lakást varázsolhatok a trágyadombból. Vencel egész nap nagyobb betyár volt mint valaha, pl. egy tekercs wc papír tekergett a lakás egész hosszában,meg egy kanál repült végig a konyhán tele répával. Katsztrófa helyzet volt. Kispapi fél 6-kor még el sem indult haza Kép. ezen a ponton durrant az agyam.Majd megpróbáltam összekapni magam,Vencelt kenguruba raktam,hogy elkezdjük a romeltakarítást,de kettőt nem bírtam guggolni/hajolni vele. Végül megoldottam a helyzetet: csináltam egy capuccino-t magamnak,leültem a putri közepébe, és átadtam magam az elkeseredettségnek Kép. Arról már nem is beszélek,hogy közben úgy néztem ki, mint egy klasszikus feleség a Lúdas Matyi magazinból,csak egy félig elszívott cigi hiányzott volna a számba,meg egy pöttyös nylon otthonka. Teljesen leamortizált voltam,akár a kégli. Kispapi negyed 7-kor ért haza és csak az mentette meg a kínhaláltól,hogy nagyon kellett kapkodni. Hát ennyi.Na én meg az ilyet nem bírom!!!!!!! Ha vmit megbeszélünk,megígérünk,és nem úgy van mégsem. Most mennem kell,de még jövök,most csak kiereszettem a gőzt. Bocsi.

Buksi
kisbuksi

Szép jó estét!

csak egy gyors kérdésre futja, pedig láttam írogattatok, de most sajna a dogámat kell begépelnem Kép.
csak légyszi írjátok már meg mennyi a belépő és hány éves kortól kell fizetni a játszóházban? Illetve milyen játékok vannak, a képeken látottakon kívül. Egyik barátném fenn lakik Pesten és neki meséltem, aztán most szeretne többet negtudni...

Köszi előre is, puszi és

Buksika ajánlom ma estére egy pár gyertya (esetleg illatgyertya) pici vörösbor, jó meleg fürdővíz és esetleg a Kispapit is magad mellé hívhatnád oda a kádba, Hidd el semmi nem éri meg, hogy az ember elrontson egy kettesben eltölthető estét, én csak tudom, mert az én párocskám igen kevésszer tud a könyve vagy munkája mellől mellém sabadulni!!! Kép

Zita
zitus

Zitus!

http://www.jatek-mester.hu/jatszohaz_allatkert.php

Ki jön csütörtökön?

puszi
Orsi

u.i:extra-szuper nyügös iccakáink vannak, asszem jön a 7.fogacska, úgyhogy próbálok napközben pihenni és pihentetni
orsi17

Na azért még annyit, hogy el vagyok olvadva a fotóktól!!!!!!!!!!!!

Fruzsi gratulálunk az esküvöhöz!

Tünde, nem vagyok biztos abban, hogy elviselnéd Bence sirását, föleg nem 5 percig!!! Merthogy Ökelme nem is sir, hanem üvölt, felfedezte férfias hangjának erejét...

Judit, Bence hol ilyen, hol olyan kedvével örvendeztet meg. Minden napra van vmi meglepetése számomra. Csakhogy ne unatkozzak. Hát én meg kitaláltam, hogy veszek neki egy hintát, amire rákötök egy madzagot, amit húzogatni fogok és végre ülve(!) megnézek egy filmet a tvben, esetleg még enni is fogok tudni anélkül, hogy ott rángatná a nacimat, no meg Ö is élvezheti a hinta átható erejét.

Buksi, értem a felháborodásod okát, de tul.képpen akik jöttek, tudták, hogy egy kis gézengúz randaliroz a lakásban, nemde? A répafoltnak meg pont ott a helye,ahol, és a wcpapir pedig egy halloweeni elözetes!

Bogi, szerintem a neurológiai vizsgálat eredménye negativ lesz, minden bizonnyal csak utánoz Lili, hiszen mikortól megszületnek csak úgy gyüjtik az infot, szivják magukba a dolgokat! Gondolj csak bele, a nyelvét is rádöltötte, ha te is csináltad neki, pedig akkor még igencsak picuri volt! Bence minden nem-re rázza a fejét, és imádja, ha vmiben koppan a buksija, új hangokat hall, érzékeli a tárgyak anyagát.

Még vmi: a játszóházban le lehet venni a cipöt vagy épp le kell venni? Ez nem világos nekem. Lurkók zokniban és mi? Vagy Ök is cipöben? És hány fok van bent? kb.

pussz
Orsi
orsi17

Na jól van, látom mindenhol áll a bál, és horror van. MegnyugodtamKépKépKép
Ma jártunk bent. A hetyke kis kollégapasik még a fejüket sem emelték fel, mikor Lénával bementem. Remélem mire nagyobb lesz, és értené mi zajlik, addigra nem dolgozom ott!!! A csajok édesek voltak, el is sírta madát a sok fejhangon beszélő hölgytől.

Buksi
A mi kispapink megígért időpont előtt sose jön haza, de gyakran még akkor sem. Így hát hozzáadok pár órát és bízom a legjobbakban. Abban, hogy éppen jó pillantást vetek rá, mert ha kedvesen szól hozzám, akkor nem rögtön robbanok. Akkor pedig nemcsak az egész napon van elba..va, hanem az estém is. Kár lenne. Szóval megértem. Tipp nincs, viszont nagyon jól mulattam rajtadKép

Orsi
Mi szerintem megyünk, végre összemérjük mellik gyerkőc anyja tud nyúzottabb lenni!KépKép
Bent NAGYON-NAGYON-NAGYON meleg van. Szerintem kb 28-30fok lehet. A felnőtteknek le kell venni a cipőt, adnak kínai mamuszt, ha kérsz, amúgy padlószőnyeg van, műfű, meg mit tudom én mi. Annyi játék van, hogy nem fogtok tundi a lábatokkal fogalakozni. Bent egy nagy büfé, ahol mexikói finom illatú, de csak Kisbuksipróbálta melegszendó van, Milli tejtermékek, meg üdítők. Pelenkázó helység ahol szopizni is lehet, ha vki el akar vonulni. Nagycirkusszal szemben állva, tőle balra egy kis kapun látni fogod a feliratot, kacskaringó és macskakő, akkor jó felé haladszKép Geb@sz esetén meg hívj, prá oldallal korábban már leírtam a számom

Bogi
irtó izgin hangzik a csillagok alakulása, egyszer igazán Bpen is járhatnál! Ja és nem nagy baj, ha ez egybe esik a pötyeklubbalKépKépKép

Zitus
Fogtündért irtó varázsige????Kép

Rebi
grat, hogy túlélted!!! Lássunk hát egy angyali képet már rólatok, esetleg egy kispapisat???

Ja ma nagylány lettem újra. Hát ez nem hiányzott. Komolyan mondom a tampon nem fér be.Szóval bocs a részletességért, ne maradok a lepedős módszernél. Nálatok volt ilyen, vagy a érzékeny Füles-cica vagyok? (Füles-cica jelentése magyarul a Füles újságban szereplő BalázsPiri karikatúrákon felismerhető nőci).
Dugultam, ja és nálunk sincs még itthon a váltás, pedig a legeslegutolsó időpont 10óra volt. (remélem estére gondolt a drága)
Megyek, hátha a beteg gyomor meg a vicsorgó anyatigris megbékél a melegítendő fincsi húsleves hatására.
J
holophernes

Sziasztok!

Köszi a forró fürcsis-pohár vörösboros tippet,sajnos a kádba épp beáztattam Vencel répás-tökös-almás-barackos ruháit Kép Azért leültünk egy nagy beszélgetésre,mindenki elmondta a magáét,majd nagy összeborulás Kép Most már sokkal jobb,már már ma reggelre elszállt a gőz,csak muszáj volt megosztanom Veletek. Ami még sokat segített: bementem egy pékségbe,és minden apró sütiből kértem egy-egy szemet.Az eladót kicsináltam ugyan a kérésemmel, de olyan jó volt megenni a még meleg túrós, meggyes,baracklekváros,mákos,pizzás, csirkemájas,pudingos,vaníliás sütikét KépKépKép...egy szó mint száz,én képtelen vagyok elfogadni,hogy pénzből élünk,és ehhez Kispapinak dolgoznia kell.

Fruzsi!

Már hogy felejtettünk volna el Titeket?! Mekkora ez a Márk !!!!!!!! Gratula az esküvőhöz, ha legközelebb errejársz /mondjuk Karácsonykor Kép/,rakj már be lécci-lécci egy esküvős képet!

Tünde!

Nagyon jók a képek,az az ágy alatti vicces Kép Mi is szeretnénk ám látni Noémiékat,csütörtökön megbeszéljük! a játszóházzal kapcsolatban a mi esetünkre már-már igaz anyukád mondása, ma is voltunk,csak épp itt Csepelen,holnap meg az állatkertiben van randink /nyugi nem csajozunk,hanem férfidolgokról lesz szóKép/,aztán meg csütörtök,stb. Kép

Hajni,

Muti képet az új cipőről! csütörtök????

Judit!

Nem is vagy Te sárkány,csak mondod! Én este 10-kor már be sem engedném Kispapit Kép.

Csütörtök:

Judit+Léna
Orsi+Bence /mindenki mezítláb,nagyon meleg van Kép/
Tünde+Kitti
Zitus+Matyi ?
Ini+ Pizsisek ?
Szilvi+ Dorka ?
Rebi+ Takonymanók ?
Én+Vencel

És akik még nem jelentkeztek: Hicu,Andi,Ági,Noresz... Hol vagytok mostanság?

Biztos kihagytam valakit,annnnyira sajnálom,de ilyen béna vagyok!

Ja!

Van egy lány+Dini a kisfia,velük együtt szoktunk játszóházazni itt Csepelen,ő is babanetes.Eljönnének velünk csütörtökön megnézni a játszóházat,meg a Pöttömöket,ha nem gond.

Jó éjt!

Buksi

Judit:gratula vagy együttérzésem a nagylányságodhoz! Jöhet a kistesó Kép!
kisbuksi

Sziasztok!

Mindenki kispapija (bocsi, már javában apukák) megbolondult? Az enyém sem tud időben hazajönni, mindig talál magának valami elfoglaltságot, hogy Győrben maradhasson.

Ma is fél 6-kor jött haza (3-4-kor végez a munkával), és nekem esett, hogy miért nem takarítottam le a lépcsőt, amikor már 2 napja sáros. Mikor közöltem, hogy nem értem rá, elkezdett kiabálni, hogy semmire nem érek rá, itthon vagyok egész nap, és szarok a lakásra, (jelzem, MINDEN NAP TAKARÍTOK!!!!) és a szüléstől a maradék eszem is elment, és tényleg buta, és hülye lettem.

Miután egész este nem szóltam hozzá, észrevette magát.
Sajnos én meg Lilitől már teljesen kipurcanok estére, és még dolgoznom is kell napközben. Szóval a munka, takarítás, gyereknevelés nem fér bele a 24 órába szerintem.
De ha 1 nap nem takarítok, még ennél is nagyobb balhé van.

Orsi!
Milyen jól megjegyezted ezt a nyelvöltögetős dolgot Kép
Én is nagyon reménykedem Kép

Puszi: Bogi

ui.: Panasznapot letudtuk Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Bocsi, már megint kóros időhiányban vagyok, kicsit visszaolvastam, de nem tudtam a saját sebességemet követni, úgyhogy csak a tali maradt meg, megyünk, remélem! Kép

Ágy alatti képünk nekünk is van, de most megtalálom-e?

Puszi!
Andiék

Megtaláltam, de nem fér be, most nem tudom lekicsinyíteni, majd legköz.
Cupp!
andi68

Hali!Kép
Végigolvastam, de név szerint reagálni nem tudokKép

Szeretnék én is holnap találkozni veletek, remélem tudunk menni!Kép

babafejrázás/neurológia stb...:
Dudu kb. 3 hétig rázta a fejét (kb. 6-7 hósan, forgatta ide-oda), ha megláttam, mindig megsimogattam az arcát, elvontam a figyelmét, hogy megállítsam.
Elvittük neurológiára, de ott csak azt állapította meg a dokinéni, hogy a kölök a koránál jóval fejlettebb értelmi szinten van (na nem a fejrázás miatt), a fejrázás csak szórakoztatja... Azután úgy eltűnt mintha nem is lett volna sohaKép MeguntaKép

kispapik:
az enyim áldott jó lélek, imádom is ezért, de nagyon szar amikor elmegy edzésre...
Egyrészt irígykedem rá, másrészt nagyon hiányzikKép és sosincs időben vége az edzésnek, mert elvileg 9-ig tart, de ők még fél 10-kor is egymást gyepálják a tataminKép

Szóval kb. fél 11 mire hazaérKépKépKép

Most megyek, mert nagyon álmos vagyokKép Hajnalban a kardiológián kezdtem:S

PUSZI!!!

hicudzsi

Szép Jó napot Mindenkinek Kép!

Ha minden jól megy,jó sokan leszünk holnap is Kép!

Bogi!

Kispapit hagyd otthon egy napra tündéri kislányával,meg némi feladattal a házimunkát illetően, menj el vásárolgatni,sétálni,barátnőzni, stb., majd menj haza fél 6 körül és kérd meg kispapit,mondja el még egyszer,mit is gondol az egészről...Kép Kép Kép...na jó,szerintem egy fél nap is elég,ha nem bírod tovább Kép

Hicu!

Mit csináltál a kardiológián?

Mai dilemmám: Vencel pár napja együtt alszik velem délutánonként. Illetve én vele. Nagyon élvezzük, és így 30 perc helyett akár két órát is alszik,tehát óriási a különbség. csak most azon agyalok, hogy nem jön-e nagyon meg a kedve az együttalváshoz,és nem fog-e ez az éjjeli alvás rovására menni. Nem parázom túl,meg nem akarom a meghitt együttalvásokat ezzel elrontani,csak olyan kis rafkósak,okosak ezek a kölkök. Az éjszakai különaváshoz ragaszkodom,és nem akarom,hogy egyszer csak sehogy ne menjen a kiságyasdi. De vajon Ő is érti a különbséget alvás és alvás között? Mert pl. a cicin altatás pont egy nyaralással kezdődött,ahol kivételt tettem az idegen környezet miatt.

Ja! Meg még azt akartam leírni,mi a legújabb játékunk esti időszakra,amikor Vencelnek már semmi nem elég érdekes,illetve már csak homályosan lát az álmosságtól. Szóval leültetjük az ágyra,vagy szivacsra és elkezdjük bökdösni, mintha el akarnánk lökni. Ő már ekkor nevetőgörcsöt kap, de amikor sikerül felborítani,az a poén csúcsa nála. Ezt kb. három napja játszuk,de tegnap már a közeledésünkkor magától hátra vágódott és kacagott. Ez összekötve dögönyözéssel,csikivel,harapgálással még egy 40 percre jó hangulatot teremt nálunk. És dögfáradtan is játszható. Most tudom,hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt,de hátha ez az incselkedős-fellökdösőset még nem próbálta valaki Kép

Puszi!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Bocs,hogy eltűntem, de hát tudjátok, hogy megy ez... Kép
Na, persze nem panaszkodhatom, Máté elég rendes gyerkőc. Igaz, múlt héten nagyon nyűgös volt, de ráfogom a frontokra. Csak néha tipródom, hogy front, fog, kevés tej vagy mi az oka. Most minden oké megint.

Átfutottam a sok termést, köszönöm a tanácsokat ismét. A gyerekek nagyon aranyosak, a képek édesek. Én asszem nem merem lekapcsolni a tűzfalat, így max. a profilomban cserélek képet.
És a játszóház szuper lehetett!!! Pár hónap múlva lehet, hogy én is bátor leszek egy Állatkert-túrához...
A pocakosokra irígykedek (na jó, azért egy babával is boldog vagyok Kép ), most még kényelmes, hogy nem vagyok nagylány, de remélem, tavaszra az leszek Kép

Ja, és megjártuk a csípőszűrést!! Minden rendben ezen a téren is, jó kis kaland volt, barátnőmmel mentünk, rajta kenguruban a fia, Máté a babakocsiban, így cipeltük metrólépcsőn le-föl, tisztára mint ahogy vak vezet világtalant Kép Kép

Meg még arra emlékszem, hogy SZILVI kérdezte, hol lakunk (Ugye?) Igen, a Nagyvárad tértől kifele, a József Attilán. Akkor közel vagyunk egymáshoz?? Kép

És az újabb "nagy esemény": szombaton keresztelő lesz minálunk. Már készülődök!

puszi MINDENKINEK, azért igyekszem gyakrabban jönni!
Noresz
noresz

Sziasztok!

Jelentem a tegnapot - éppen hogy de - túléltem KépKép ... szerencsére pár órára eljött Apu segíteni (sikerült leszerelnie egy 3 évesek extra hisztijét.. aztán a másik kitörésekor ("megette vki a pudingomaaaaaat") sikerült kicsalogatni a levegőre (előtte minden próbálkozásra: nekem most nincs kint jó idő).. elment a nagyapjával tejért meg pudingporért, meg vett magának egy zacsi chips-et (a nagypapik mindenre kaphatóak), magának vett egy óriás túrórudit, nekünk egy-egy kicsit... reményem, hogy legalább addig pihizek az alvó Levi mellett, amíg ők vásárolnak, dugába dőlt, mert persze hogy ahogy elment a nagyobb felébredt a kicsi, játszott egyet, majd végszóra (Csengus hazaért) újra elaludt... Kép hiába no, az én gyerekeim Kép ... aztán újfent nem unatkoztam, aztán Csengusra újra rájött az extra hiszti, amire én már nem voltam vevő (=a másik ordítóval a kezembe semmi nem jutott eszembe, mivel tereljem el a figyelmét a hisztijéről)... aztán hüppögve elaludt fél5-kor Apu vállán... hurrá, csend van... bár terveinkbe belepiszkított rendesen, mert a cseles szülő azt találta ki, hogy amikor Nagyapót hazaszállítják, akkor az unoka elkíséri, aztán összeszedik Apát, és együtt jönnek haza... ha fél7-kor alszik el a kocsiban az nem gáz, mert akkor már alszik reggelig... Ehelyett itt maradtam egy alvóval, meg egy csakazértsem alvóval... ahogy a kicsi elaludt, a nagy félig felébredt.. nyöszörgés, simi, majd nagy elaludt a szoba közepén... kicsi felébredt.... majd elaludt, nagy újra felébredt.. ahogy igyekszem hozzá, na arra a kicsi is felébredt... 2 félkómás azt-sem-tudom-hol-vagyok gyerek, nem épp vidám hangulat... Közben felhívom a párom, merre járnak... ő fél7-kor közli, hogy most ért a Deák térre... mellékesen az órájának fél6-kor volt vége a Vajdahunyad várában... kiakadtam, talán nem épp most kellett volna lemérni, hogy tyúklépésben milyen messze van a Hősök tere... (itthon sem tudott értelmesebb magyarázatot adni, mi tartott ennyi ideig.. .mikor érnek haza kérdésre: soká, mert 2 baleset is van a Budakeszi úton, úgyhogy autópálya felé kerülnek... és ha már arra járnak, akkor beugranak a Corába... juhhhhhé... 9-kor már itthon is voltak, én addig túléltem... Az a vágyam, hogy akkor én most bevonulok aludni a kisebbikkel, az csak vágy maradt... mert a nagy is csak-anya felkiálltásokkal makacsul ellenállt a nagyszülők fürdetési kísérletének.. úgyhogy én: kicsi megfürdik, altatás... majd lecsillapítani a totál kiborult nagyot, megfürdetni, és reménykedni, hogy azért még ma elalszik... nem sokkal később a kicsi felvisít, az apja nyugtatási kísérletére még jobban üvölt... naggyal megbeszélés, hogy a mesét Apa fejezi be, rohanás a kicsihez... használati utasítás Apának, hogy hol tartottunk, kicsi megnyugtatása... már épp visszaalszik, amikor hallom a nagy és apja csatáját, hallom hogy "anya nem ilyen szigorúúúú"... (apa nehezen tolerálta, hogy kicsilánya fel-alá sétál, miközben ő mesét olvas... azt elfelejtettem mondani, hogy úgy tartsa a könyvet, hogy a gyerek fekve is lássa, akkor lebeszélhető a sétálásről... éjfélkor mind2 alszik... mi még próbáltuk megbeszélni, hogy üvöltve a fáradságtól nem lehet a fáradságtól üvöltő gyereket nevelni és megnyugtatni...
Aztán az éjszakánk újfent mint az előző... felvisítás, több ébren mint alva... de úgy néz ki, hogy megvan az oka: mintha a jobb alsó 1-es egyik csücske már fehérlene.. kint még nincs, de már látszik KépKépKép ... remélem, hogy azt láttam. Most alszik, és meg akartam nézni, de a nyelvét úúúgy odarakta, hogy nem látok semmit...

holnapot még nem tudom... vagy tudunk menni, vagy nem, ha igen, akkor vagy 1, vagy 2 gyerekkel Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Helló!

Igaz a múltkor is megigértem, hogy jövök, aztán mégsem lett belőle semmi, sorry.
Most is rövidke leszek:

Buksi,
én du. is vele alszom, de tudod, nálunk már az esti alvás is extra. Én imádom, ahogyan rámtekeri a lábait és simogat! Valóban sokkal tovább képes így aludni, és valóban rendkívül rafkós Alexa is. Szóval szerintem simán rászoknak erre a közös alvós dologra is. Viszont ha teljesen másképp zajlik a du és az esti alvás, gondolok itt pl a besötítésre, akkor TALÁN el tudja különíteni, hogy ez másfajta alvás. No ennyi okosság fért belém ma, hátha valaki többet segít.

Cipőcskéket nem volt egyszerű lefényképezni:
Kép
Kép

Állatkertbe ha nem megyünk holnap, az csak azért van, mert:
-esik
-a Babanetes barátnőm Evetke mégiscsak meglátogat minket (még nem biztos)

Noresz,
ha egy pillanatra sem mered kikapcsolni a tűzfalat a képek miatt, akkor csinálj albumot. Oda simán fel tudsz képeket tölteni! Kép

Majd még igyekszem a többi dologra is reagálni, de most megyek.
Puszi
Hajni
tigribigri

Most sietek,de olyan jó dolgok történtek ma:

-egyik babanetes barátnőmtől most jött az sms,hogy megszülettek iker fiai:Levente és Máté. szép nagy babák,még inkubátor sem kell nekik KépKépKép

-uncsitesóméktól rá két percre jött az sms,hogy kislányuk,Emese meglátta a napvilágot KépKépKép

Úgy repes a szívem KépKépKép!

Buksi
kisbuksi

Hú,Reb,még elolvasni is strapás volt! Ez a tegnapi nap nem hozta meg a kispapiknak a babérkoszorút Kép! Remélem tényleg csak fogacska a nyügi tárgya,és hamar kibújik! Egy csütörtöki játszóház gyógyír lehet a hisztire KépKépKép!

Noresz!

Igen,csinálj albumot,én is úgy szoktam,puszta bénaságból! A játszóházban volt ám 4 hónapos kisbaba is!

Hajni!

Szép cipőcske,és bizonyára finom isKép! Az alvással kapcs. biztos igazad van. Bár teljsen másképp zajlik a kettő,más helyiségben és más rituáléval. Azért ha bármi gyanúsat észlelek majd a közeljövőben az esti altatáskor,akkor inkább lemondok a közös élvezetről Kép. Addig meg kiélvezem minden pillanatát Kép! Játszóház: hát hozd el Evetkééket is!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!
Lehet, hogy valakit kihagyok, ne haragudjatok érte.

Judit!
Üdv a nagylányok körében. Kép de Kép

Buksi!
Jó ötlet a játékotok, ki próbáljuk mi isKép
A rumli elpokákásért nem irigylek, én már csak hétévégén merek vendégséget bevállalni, kivétel egy anyuka, aki időközben barátnőm lett és a gyerekek is egyidősek.(kicsi is, nagy is)

Holnap megyünk mi is, ha nem náthásodik be valaki a gyerekek közül.

Noémi!
Nagyon szép az uh kép!!! Én is nosztalgiáztam egyet.

Most mennem kell egy kicsit a házimunkával tőrődni.

Buksi!
Az alvás dologban holnap elmondom a tapasztalataimat.

puszi
Ines
ini

Sziasztok!
Közben annyian írtatok, mondjuk én az eyémet kb. egy órán át megszakításokkal.

Rebi!
Durva lehetett a tegnap, remélem ma már szerencsésebb leszel.
Tegnap tényleg volt baleset a Budakeszi úton. Egy rögtön itt a Szanatórium utcánál(Bidakeszi tábla) egy motorost ütöttek el, anyukám a Bíróságtól egy órán át jött haza. Többiek, hogy tudják kb. 5 perc kocsival a baleste helyszínéig.
Én a Hannát hozom, csengének jó pajtás lenne.

Tegnap az én párom is későn ért haza, mert egy nagyon sűrgős munka jött közbe. Imádom, hogy nem hoorálják az ilyet.

Hajni!
Gyertek Evetkével. Istvános?

puszi
Ines
ini

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.10.11
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 4 hónap 15 nap 21.szept 19.júl
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 7 hónap 13 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 7 hónap 17 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 7 hónap 24 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 7 hónap 25 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 7 hónap 25 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 7 hónap 28 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 8 hónap 1 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 8 hónap 8 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 8 hónap 13 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 8 hónap 17 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 8 hónap 20 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 8 hónap 24 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 8 hónap 25 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 8 hónap 29 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 9 hónap 3 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 9 hónap 4 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 9 hónap 5 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 9 hónap 8 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 9 hónap 11 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 9 hónap 14 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 9 hónap 16 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 9 hónap 22 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 9 hónap 23 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 10 hónap 2 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 10 hónap 3 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 10 hónap 8 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 10 hónap 10 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 10 hónap 28 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 11 hónap 3 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 11 hónap 10 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 11 hónap 11 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 11 hónap 20 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 0 hónap 1 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 0 hónap 10 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 0 hónap 12 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Helló!!!!

csináltam albumot! (most büszke vagyok magamra Kép )

http://babanet.hu/album/main.php?album=3698
noresz

sziasztok!

Noresz!
Gratula, nagyon édes Máté!

Zita!
Nem lehet azért könnyű, hogy apa ennyit van távolKép

Bogi!
Én is azt tanácsolom, hogy bízzad apára Lilit egy fél napra, ás tényleg meglátja, hogy sok mindent nem lehet mellettük csinélni.
Csak ne akkor menjél el, amikor alszik LiliKép
Na megyek etetni,
holnapig. Mi szerintem fél három körül jövünk!

Hajni!
Alexa nagyon édes kis csajszi.

Ines
ini

Sziasztok!

Hát Rebi nekem ezzel az írásoddal egyáltalán nem hoztad meg a kedvemet a második gyermek vállalásához, egyelőre Kép De azért tök jó, hogy humorral tudod kezelni a dolgot!

Buksi a te napod sem volt semmi! Mondjuk én remekül szórakoztam azon, ahogy megjelenítetted magad Kép A WC papíros Vencelt meg szívesen megnéztem volna! Kép A barátnőm kisfia a WC kagylót tömte tele pár gurigával...

A rosszidős séta esőben is megy, úgy ahogy Judit írta "esőbura" alatt is? Én a múltkor szélben vittem ki (jól bebugyolálva), mert már nem bírtam vele. Egy néni jól be is szólt, hogy "megfagy" a gyerek. Ja megfagy. Az anyja direkt kiteszi megfagyni... De már szóltak be a lépcsőházban is, hogy "Anyuka csepereg az eső!" Nem egészen kedvesen...

Bogi csatlakozom az elöttem szólókhoz: add csak kölcsön egy napra Lilit Kispapinak! Majd rájön, hogy Anya egy hős!
Nálunk inkább én vagyok az, aki nyafog a trágyadomb miatt, a férjem meg vigasztal: "Nyugi, én bírom a kupit!" Kép Kép

Noresz, látod-látod ügyi vagy, hogy sikerült az album! Nagyon helyes a Máté baba! Kép

Ini, köszi! Kép Ha nem gond és nem copyrightos a játékbabakocsis ötletetek, mi is kipróbáltuk. Azaz inkább Alexa tolatott a fenekével a babakocsiba:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3492&page=2&image=83300

Evetke XV.kerületis, egy elsős és egy bölcsis Manója van. Kép

Hicu, tényleg kinek kardiológia? Neked vagy Dudunak?

Judit, nagylányság Kép vagy Kép Mikor jön kistesó? Kép

Liliána és Kitti a járókában nagyooon jó!
Márk nagyon csábító kis pasi!

Mára ennyi voltam.
Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

TÉÉÉÉnyleg nagyon akartam menni! De kedden voltam a hátammal gyógytornán, és csütörtökre csak f4re tudott beírni a nő, és anyukám is befut majd a 4-es vonattal. Kép Jövő hétre már fél 6ra kértem magam gyógytornára, úgyhogy akkor mehet a dolog, ha tényleg rendszeres tali lesz.

Buksi, nem vagyok eléggé tapasztalt anyuka ahhoz, hogy megmondjam, hozzászoknak-e az együttalváshoz, vagy sem, csak annyit, hogy egy időben én is csináltam, és ez vezetett ahhoz, hogy kialakult egyfajta napirend. Értem én azt ezalatt, hogy így egyben aludt jó sokat mindig, és nem volt gond a nap többi részével, mehettünk bárhova, kipihent volt, és meg is szokta, hogy nem alszik itt-ott félórákat. Aztán néha felébredt, amikor már nem aludtam vele, néha nem. Mindez délutánra értendő. A kenguruzással vigyázz, nekem is attól durrant be a hátam, egy hétvégén több mint egy órát cipeltem Dorkát kendőben, és még büszke is voltam magamra. De hogy miért nem a páromra kötöttem fel, nem tudom, most nem szenvednék.
Kézen fogva vezetés: tényleg nem túl jó. A gyerekek általában lábujjhegyeznek, mivel a kezüket is magasra kell tartani és bizonytalanabb az egyensúly. Ez deformitásokat okozhat a lábfejen és rossz mozgáskordinációt tanulnak meg. De elég szerintem annyi ahhoz, hogy lebeszéljelek, hogy képzeld el, hogy a buszon csak erőlködve éred el a kapaszkodót, félig csüngsz rajta, és nagyot fékez a busz. Sokkal jobban megőrzöd az egyensúlyodat, ha valahol has magasságban magad előtt kapaszkodsz. Ezért szerintem jó, ha tologat vmit, persze balesetveszélyesebb is, mert előrebukhat vele, ott kell lenned. Viszont pont ezért később kevesebb súlyt helyez a kezére, Egy vonalban van a súlypont, tehát gy igazibb járást tapasztal meg, mint a "buszon csüngős". Ha borulósabb a játék amit tologat, kezdetben tehetsz rá egy kis súlyt pl. játék bevásárlókocsiba egy doboz fakockát.

Bogi, nem értem a párodat. Biztos szokott rá hétvégén vigyázni egy picit. Átérezhetné a dolog lényegét. Te ráadásul még dolgozol is mellette, még csak azt sem mondhatja, hogy otthon ülsz GYED-en, ő meg hajtja a malmot.

Noresz, az ilyen kirándulások megerősítik az önbizalmat, és majd legközelebb is el mersz majd indulni, lehet, hogy már barátnő nélkül! Kép Egyébként én Kispesti vagyok, de pl. ma is a JA-n sétáltunk, mert ott lakik egy barátnőm egykorú babával.

Rebi, megingattad a hitemet, hogy szeretnék másodikat. Kép Nálunk még nagypapi sincsen...

Na megint 11 óra van, hogyrohanazidőőő.

Jó talit holnap, mindenkinek puszi

Szilvi és Dorka, aki 8kor elaludt és elfelejtett felébredni, ahogy mindig szokott.

Kép
Kép
szilvih

Orsi nagyon boldog névnapot!Kép

Pindur Daniját pedig Isten éltesse sokáig első szülinapja alkalmából! Kép
tigribigri

BOLDOG NÉVNAPOT ORSI!!!!

Kép

BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT PINDUR DANIJÁNAK!!!

Kép

Zita és Matyi
zitus

Kép

...reggel óta bénázok,hogy ma Kép-ennél kicsit többel köszöntsem a névnapos-szülinapos-okoat.

Boldog szülinapot Daninak!

Isten éltessen Orsi!

és most ugrik a majom a vízbe...
kisbuksi

Hurrrrrrrá! na nem éppen ünneplős,de csak felraktam! Úgy érzem kinyílt a világ,megyek keresek még egy párat Kép

TALI: Most akkor mi lesz?

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Sajnos képtelen vagyok bekapcsolódni a topic életébe, mert a gépem állandóan úton van, a férjem ezzel dolgozik. Olvastam azért valamit az állatkerti taliról, nagyon klassz lehetett. Nekünk a csüt. ált. nem jó, mert ekkor anyukámnál van Matyi. De talán majd egyszer mi is ott lehetünk egy talin.

Kérdeznék. Tudja-e valaki, hogy jár-e a GYED akkor is, ha a 2. gyerkőc már a gyes ideje alatt születik, vagyis a két gyerek között a korkülönbség több mint 2 év és a mama természetesen nem ment vissza dolgozni.
(Annyit sikerült ez ügyben kiderítenem, hogy ha 2 éven belül születik akkor jár a TGYÁS és a GYED is, de arról nem szól a fáma, hogy mi van akkor, ha a korkül. valamivel több mint 2 év. ???

És még egy: szerintetek melyik topicba írjak: maradt 3 doboz tápszerünk 6 hónapnál kisebb csecsemő részére és szeretném eladni v. elcserélni?

Ma Orsolya nap van, Isten éltessen Orsi!

Pusz
Manga
manga

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?