sziasztok!
úgy néz ki, ma már talán jobb időnk lesz! nem bánom, hogy nincs az a nagy kánikula, de az sem normális, hogy egyik nap 40 fok van, másik nap meg, mint pl. tegnap, egész nap szél, hűvös, stb. :S
Mikegirl, szerintem senki sem haragszik, ha csak magatokról írsz! gyere bármikor, tudjuk, hogy jól vagytok!!! okés?
Hajni, utólag is boldog szülinapot! nekem is mindjárt itt van...
férjem is hasonlót tervezett, de én annyira nem bírom a felhajtást!
és ezzel lehet, hogy őt is megbántom
de én annyira zavarban tudok lenni, ha ilyen merénylet készül ellenem! szóval most úgy gondolom, hogy szimplán hármasban szeretnék ünnepelni, illetve négyesben a pocakommal együtt, de aztán lehet, hogy végül megbánom, hogy nem lett nagy főzés, családi összejövetel? nem tudom!
Ági, nagyon szépek a bútorok, és a dekoráció is!
ezt hol árulják, és legfőképp mennyiért!? (dekorokra gondolok)
Szisszka, szerintem az albiba is csinálhatnál olyan derkort, ami hungarocell lapból kivágott minta, azt Te befested, és mivel ez könnyű, fel tudod úgy tenni a falra, hogy valami gyurmás ragasztó szerűvel, szóval nem hagy nyomot a falon, és egyszerűen eltávolítható! szerintem azt itt is megcsinálhatod!
hajrá! (egyébként ezt egy börzén láttam, de horror ára van, ha készen veszed meg!)
köszi a kérdést. Beni jobban, de azért még eléggé hörög... szóval ahogy veszi a levegőt, akkor hallom, hogy hörög, ha nem múlik, elmegyünk a dokihoz, amúgy már nem köhög, de az orrát néha még szívom, igaz, nem folyik, de van benne!
Vikoo, de jó, hogy jöttél, és még képeket is hoztál!
nagyon szépek vagytok Boldival együtt! és lassan már Boldi lesz akkora, mint keresztfiacskád, aki szintén tünemény!
Kinga üdv közöttünk, írj magatokról bővebben is!
még mindig a
cuki terhelésről! nekem annó nem hiányzott a víz, de persze hosszú órákon keresztül én sem bírnám ki nélküle, szerencsére hamar elrepült az idő, igaz, most kicsit messzebbről megyek a vérvételre, szóval lehet, hogy más lesz a szitu, de talán nem olyan kegyetlenek, hogy tilos a víz ivása!
én augusztus első hetében megyek csak! milyen messze van még...
most kértem a 2 éves tanácsadásra Benivel időpontot, augusztus 17-én megyünk délben!
annyira idióta időpont... pont ebéd idő, meg aztán alvás! :S hát ez van!
nekem amúgy csak jövő pénteken lesz védőnénim, de amúgy most semmi más nincs!
és végül, köszönjük mindenkinek a dícséreteket!
Beni tényleg nagy kópé, és a szemei tényleg nagyon szépek, csak győzzem majd a csajokat hajtani mellőle!
hihi
na. megyünk a játszóra lassan, mert már szétszedte a házat!