Kati
Nekem is sokat feszült, fájdogállt a hasam az elején, de most már szinte teljesen elmúlt, magnéziumot sem szedem már egy ideje.
Bogárka
168-169 cm vagyok, szóval pont nem 170, de a tornasorban mindig majdnem a végén voltam, viszont futásnál meg mindig elől futottam a legmagasabb fiúkkal. Mint Forrest Gump, én is állandóan futottam. Nagy kertünk volt, és egyszer megkergetett egy kuvasz a kertünkben, és mindenki csodálkozott, hogy nem ért utol. Mai napig nem értem, hogy tudtam olyan gyorsan futni.
Betti
Ez már babás poci, látszik jól, a hízás nem, szóval tényleg alakul, én is várom már hogy nőjjön a poci, ez a titkolózás már nem jó. Mindenkinek magyarázkodni, hogy miért nem dolgozom.
Egy hónap múlva biztos beindul nekem is.
Virág
Jobbulást!
Egyébként nem értem, mindenki hüvelyi uh-ot ír, meg a szakirodalom is, de nekem a 6 heteset is hasival nézték, és jól látszott minden. Pedig már én is kezdtem vedkőzni, de mondták hogy nem kell, mert hasi lesz.
Nászéjszaka: Szobát foglaltunk egy közeli panzióban (a rokonság egy része is ott szállt meg) és kb hajnali 5-6 körül értünk oda, nászéjszakát azért megtartottuk, de nagyon fáradt voltam. Másnap még kirándultunk, és csak hétfőn indultunk a nászútra Velencébe, meg a Garda tóhoz.
Augusztus 27-én volt az esküvőnk, és előtte, meg utána nap is szakadt az eső, de aznap szép napos idő volt.
A nászútból pedig leinkább a Garda tó-i kiruccanás tetszett. Egy napot hegyi túrázásnak szántunk, meg hajókáztunk is.