Sziasztok!
Hát ma még csak leveleket olvastam, és szerencsére olyan sok volt, hogy alig győztem
Pilis, Mea
Mennek a babatapasztó energiák nektek, reméljük, in medias res sikerült!
Judyt
Köszi, örülök, hogy nem értettél félre, pont azért irtam amire gondoltál
AZ én párom is állandóan puszilgatja a pocimat, akció után azért mert hátha most, akciók között azért mert hátha már ott van, akció után meg azért hogy szépen menjenek oda
Tegnap este akció után pl. azt mondta, mikor kérdeztem tőle, hogy most is gyertyázzak-e, mert hát még esélytelen a dolog, azt mondta hogy persze, most már nem bízzuk a véletlenre
Hiába ezek a férjek nagyon édik tudnak lenni
A csereped nagyon szép, nincs olyan finnyás gólya, amelyik ne rakna bele szivesen egy babát ilyen cserépbe
Zsófi
Fene vigye el az ilyen dokit! Neki biztos nincs gyereke és csak irigykedik. Az a törpe ott a pocidban igenis meg fog születni, aztán meg jöhet a kistesó, mert úgyis követelni fogja
Nagyon drukkolok nektek, hogy most már minden rendben legyen, nagyon vigyázz magadra! Pocisimzd meg helyettem is
Stella
Válaszoltam a leveledre
Szerintem össze kéne raknunk egyszer az esküvői fotóinkat, nekünk is van ilyen szökőkutas
Nagyon szép ez a fotó, tényleg
Vanda
Neked is pocisimit küldök, és annyira de annyira irigyellek
Zsizsa
Jó a sztori, elemében volt a párod
Lányok! Vanda ötlete jó szerintem a táblázattal kapcsolatban, ha Judytnak nem gond
Tényleg lehetne egy támpont, hogy kinek milyen hosszú a ciklusa
Judit
Ha még nincs, majd lesz jele annak a babának, mire hazajöttök
Csak már jönnétek haza...
Mokuci
SAjnálom, hogy nálatok is csak ilyen megoldás lehetséges
Hogy vagytok lelkileg?
Mi 4. hónapja próbálkozunk, ez még semmi. Még 2 hónapot várok és ha nem jön össze, akkor szeretnék dokihoz menni.
Remélem, többet tudsz majd írni ezután
Tündi