Sziasztok Lányok!
Fürdés ügyében csak annyit, h mindenki csak óvatosan!!!!!!!!!
Én kihagytam a Balcsit, helyette maradt a kád, nyakig langyoskás vízben!
Youlcsi, sajnálom, h nem úgy sikerült a banzáj, mint ahogy terveztétek...
Mondjuk, nekem sem volt kitörő öröm most a Balcsin lenni. Vasárnap reggel kaptuk a telefont, h meghalt a nagyapám.
Számítani lehetett már rá, de ez akkor is mindig rossz érzés... Sajna, ez van! 91 éves volt.
Visszaolvastam...és egyébként nekem is így fájt a pocim, ahogy neked!
Viszont sokat enyhült, mióta iszom a magnézium-calcium sandoz koktélt esténként. Azt tudom, h te is szedsz magnéziumot, ha jól emlékszem nem is keveset...de nem lehet, h kellene még calcium is hozzá esetleg? (laikus megnyilvánulás volt...)
Tigris, irígylem a 4 napotokat a héten. Mi, csak augusztus végén vagy szeptember elején fogunk tudni lemenni 1 hétre majd. Bár be kell vallanom, fele annyira nem élvezem most, mint máskor... Nem tudok kiülni a teraszra napjában 3-4 szer meginni a gyenge tejeskávémat és rágyújtani hozzá, nem tudok napozni, mert egyszerűen nem bírom elviselni most, nem tudok fürdeni...szóval, gyakorlatilag teszem a fenekem egyik székből a másikba vagy az ágyba és nem történik semmi. 36 fokban még csak kirándulni sem tud elmenni az ember lánya...
Sebaj, nyaralás helyett elmegyek jövő pénteken terheléses cukorra...
Mangu, ezek szerint nem csak én vagyok
"bőrös" Remélem, igazad lesz (és neked is Tigris) a lakózzal és a szopiztatással kapcsolatban...Majd kiderül...
Zsuzska, de jó, h itt vagy megint!!!! És hurrá-hurrá-hurrá neked is, h abbahagytad a szteroidot!!!!
:D:D:D:D Nagyon jó hír!!! (az elhalálozás dolog kevésbé...
)
Béb nemsokára össz fog jönni nálatok is!!!!! Én mondom!!! Meg Dani is helyesel, mert akkorát rúgott belém ebben a pillanatban, hogy csak na!!!!
Jut eszembe: ne pánikoljon senki, ha 1 nap nem érzi a bébit. Bár Danit most már minden nap
(sőt napjában többször is) érzem, mert sokkal aktívabb és kevesebbet alszik, mint eddig, azért még mindig vannak napok, h éppen csak megérzem este egyszer...
Még kiszámíthatatlan...
De azt annyira jó volt követni, ahogy rájöttem, h mikor kell várnom a mozgását. PL. kaja uán mindig!
Most már délelőtt és délután is, a kezdeti esti 1-hez képest...
ÉS A LEGJOBB: Anyu volt az első, aki szombaton este érezte Danit rúgását!!!
:D:D:D:D Uram bosszankodott is, h nem ő! Kellett neki Balaton Sound-on lennie éppen akkor...