Ádibaba, Mimi, Jimboine, Bim-Bam de szuper hogy bejelentkeztetek
, pedig titeket fel sem soroltalak a hiányolásban
, na persze ez nem direkt volt, csap fejből próbáltam memorizálni a neveket... na és az mostanában...
És írhatnátok magatokról többet, persze ez alól kivétl Ádibaba aki írt maguról (aminek nagyon örülök
), meg képeket is tett fel.
Képek nagyon szép család vagytok, és gyönyörőek a gyerekeid. Cuki a haja rékának.Én pont tegnap nyiszantottam fufrut Zorámnak, bár ne tettem volna, mert tökre ferde lett, de állandóan kiszedte a csatokat, meg a gumikat, ami mindig a szájában landolt, és így meg tök iritálta a szemét a haja, mert már rálógott.
A házhoz jövős fodrászt meg nem tudtam kivárni így h betegek vagyunk, mert neki is pici gyerekei vannak, és nem tud jönni.
Tündi remélem tudsz pihenni anyósodéknál.
Linácska lemaradtam, hova is tünsz el 2 hétre?
Niki ezek a csajos napok szuperek lehetnek. Enyém gyereknek is van egy ilyen kis barátnője de köztük 2 hét van, de nagyon szeretik egymást. Olyan szépen eljátszanak már, és ha találkoznak puszilgatják egymást, nagyon édesek. Nem raksz fel közös képet a csajokról?
Oui és Te a nyaralásról?
Dbea, na ne már hogy rászorulj egy ingatlan közvetítőbe, azok amúgy is annyira szemetek.
Én jelzáloghiteleztem, na ott csalnak lopnak ahol tudnak, mindent lehúznak az emberről, na meg a bankról
Te sokkal okosabb vagy azoknál akik rájuk szorulnának, szóval ami időt az ingatlan közvetítő keresésére fordítasz, azt fordítsd az ingatlan meghírdetésére saját energiából
Tudom, h új ingatlant most nagyon nehéz eladni, és áron alul mennek az ingatlanok árai.
Ha most én nyertem volna meg a lottó 5öst tuti sok ingatlant vettem volna..., de nem...(álmogy királylány
)
Bim-bam a csp én is megkaptam már, de a gyedet nem még.
Ádibaba jó a hajad, hosszú volt nem, mintha a terhes képekről az rémlene.
Hát ha Zora nem alszik csak 1x nappal, egyáltalán nem jobb az éjszaka.
De enyém gyerek javuló tendenciát mutat, mert2x alszik napközben az ágyában.
Igaz én is ringatom ahogy Angelita.
És ma éjjel átaludta az egész éjszakát, nem cicizet, meg is köszöntem neki
Pedig még mindig tök sz@rul van, meg most töri át az innyét a jobb-ball 2es fogai.
Annyit csaltam az altatással, h bejött a meleg, hogymagamra kötve altattam el kb egy hétig, azért, mert úgy aludt, hogy 7-8ig aludt reggel, aztán csak dél körül aludt el újra, majd du 5 fél 6 fele, és volt hogy 7kor ébresztenem kellett, mert ugye kajálnia kell, meg 8kor fürdés, és hát esti alvás is kellene.
Na és azért kötöttem fel, h hamarabb elaludjon, és még le is tudjunk menni. Az alvás meg a kiságyába legyen,így 5 fele ha lemegyünk már nem lent alszik.
Most 9.40kor aludt el kb 1 órát aészik, a következő alvás meg 3 körül lesz egy újabb óra kb. És így este tök jól kidől
Ja esti altatás mellettem megy és hajazik, nem magától alszik el akkor sem....