Sziasztok!Ebben,a melegben,mi is csak este felé megyünk ki.Kriszta! Dehogy haragszom!!!Mondjuk,én szívesen mesélek a történetünkről,elsősorban azért,mert nagyon büszke vagyok,Fannikára!Mert amit ő idáig küzdött,szerintem nagy dolog!Sokan mondják,hogy le a kalappal előttünk,de mi csak tesszük a dolgunkat,az érdem Fannusé,hogy nem adja fel!! A Starkal,én is elégedett vagyok,soha nem is hibáztattam.A fejlődéséről annyit,hogy nem igazán várhatunk nagy eredményeket,bár már ez is csoda,ami most van,mert nemrég kezdett el mosolyogni,jobban figyel,de nem ül,nem áll, sőt,tavaly, a bal comb csontja kiugrott a helyéről,és csak műtéttel,lehetne rendbe hozni,de őt elaltatni is kockázatos,ezért szóba sem jöhet.Csak pépes ételt tud enni,mivel nem is rág,ezért főziket,tejpépet,pudingokat eszik.Sajnos,nem nagyon tudnak a Flórával játszani,inkább csak Flórus beszélget neki,énekel,kártyáznak,a Flóra húz Fanni helyett is,és mindig Fannika nyer,ezen mindig nevetek,mert nagyon édik!!Most befejezem,amúgy szívesen találkoznék veletek személyesen is,nagyon aranyosak vagytok!Üdv,és szép napot!