Halihó!
Mi is ma voltunk a védőnőnél, csak egy mérésre ugrottunk be: 7350 g és 68 cm a fiatalúr.
Maradunk az anyatejnél, mást még nem kell kapnia Botinak a védőnő szerint.
Képzeljétek, ugye Boti azzal kezdte a forgolósdit, hogy hasról hátra sikerült neki először, aztán pár hét múlva már hátról hasra is megcsinálta. No, mostanában csak az utóbbit produkálja, hasról hátra már nem fordul át... Nem értem, miért. Egy ideig azt hittem, hogy azért, mert elfárad a hasra fordulásban, és nem marad energiája visszafordulni, de igazából már olyan könnyedén megy neki és nem is tűnik kimerültnek, mert utána még percekig tartja a kis felsőtestét. Talán kipróbálnak több új dolgot egymás után (pár napja a fejemelgetés a "program"; hanyatt fekvésben), és mivel mindig van valami izgalmasabb, ezért az előzőeket egy ideig "hanyagolják"? ... Nem tudom...
Kakti, Boti is köhög és gurgulázik olykor!
A köhögésről azt olvastam, hogy az is lehet csak játék, nem mindig betegség jele.
Én sem mertem még Botit a hátamra kötni a mei tai-ban, gondoltam, majd akkor, ha lesz itthon velem valaki. Eddig mindig elmaradt. Igazából elég ritkán használjuk a mei tai-t...
Bea mami
, én is jót nevettem a fürdetési procedúrátokon! Így olvasva legalábbis vicces!
Nálunk egyébként nagyrészt már apa fürdet, én vetkőztetek, olajozok, öltöztetek. Megkértem rá, mert a derekam alig bírja a strapát... Mi lesz később?!
A héten már tényleg el kéne nézni a baba-mama jógára (ez is mindig csak tolódik...), meg rámférne egy kis gerinctorna is! Ja, és mi sem férünk el a fürdőszobában... Nem szeretem, hogy egyben van a WC-vel...
Lara, mikor jöttök Szegedre? Találkozhatnánk! Lenne kedvetek?