Babám!
Nyafogj csak nyugodtan
Kenykém!
Nem győzőm ismételni, én a te állapotodban még hetekig húztam egyben
Mi is laktunk hangoskodó szomszédok mellett, Erős Ágotáék (leírom a a nevét, mert utólag is kapja be!!!!
), egyszer-kétszer vicces, de nonstop ezt hallgatni felettébb idegesítő
Én még a tesóm nálam vendégeskedő akkor még 4 éves gyerekének is magyarázkodhattam róla
De azok valami brutál szadomazo hangokat hallattak ráadásul
Még a szomszéd házból is üvöltöztek át nekik egyfolytában, mikor ilyen jó kis döglesztő nyári nyitott ablakos esték voltak....
Rani!
Szépek vagytok, jó a hajad, én is a héten megyek, és elszántam magam, valami drasztikus változtatásra
Én Ir-em:
Én metes kismami voltam végig, 58 kg-val kezdtem, 69-el mentem szülni (170 cm vagyok). De akkor már vizes voltam eléggé, 61 voltam mire kijöttem a kh-ból. Végig jól voltam, okés cukrokkal, normális étvággyal, diétát is bírtam. De nem sanyargattam magamat halálra. Szülés után (vagyis a 37.-ik héttől ugye már nem szedtem), el is kezdtek újra felmászni a kilók, meg éreztem hogy nem is vagyok jól
Már egy bő hónapja újra szedem, szopi azóta is van, minden oké, mínusz 4 kg, jobb a közérzetem. Nem bánom, hogy leálltam vele, most is így tennék a szopi miatt, azt meg főleg nem, hogy hallgattam magamra és szedtem a pocakosság alatt.