Sziasztok!
Ez a Kecskeméti Repülőnap engem is nagyon vonz! Csak most néztem a belépőárakat: felnőtteknek 4e, gyerekeknek 2e (elővételben mindkettőből -500,-)... Szóval hármunknak pont egy 10es lenne... (Nem is értem, kisgyereknek miért kell belépőt fizetni...)
Valamelyikőtök volt már? Mert úgy olvastam, hogy a parkolóból szállítják az embereket a helyszínre... Ez mi, vagy hogy? És hogy fogjátok a babák kajálását megoldani?
(Májusban egy kisebb repülőnapon már voltunk, ott a kocsiban kapott Betti rendes kaját is, és tudtam szoptatni is. Csak ott közel volt a parkoló. Akkor itt ilyesmire ne is számítsak?)
Szóval nekem még nagyon kérdéses a dolog, de jó lenne, ha meg tudnátok győzni, hogy nyugodtan mehetünk...
És akkor mi is szombaton mennénk!
Oui, minden jó, ha jó a vége - haza se akartál jönni a nyaralásról, úgyhogy végül szuperül érezted magad - ez tökjó!!!
Tündi, tényleg látszanak (illetve pont, hogy nem látszanak
), a lement kilók! Hajrá-hajrá, csak így tovább!
Cukik a gyerkőcök! A csúszdán melyikük érkezik?
Angelita, én is egyke vagyok és nekem se volt ezzel semmi bajom. Talán viszont emiatt volt, hogy mindig ragaszkodtam ahhoz, hogy legyen egy "legjobb barátnőm". Viszont mi tervezünk kistesót Bettinek, csak a mikor kérdéses. Pont erről jutott eszembe Anettoo, hogy neki volt kb. ilyen idős Máté, amikor várandós lett Matyival, vagy amikor megszületett. Na, de a lényeg, hogy milyen állati nehéz lehetett neki, most már tapasztalom, hogy egy kisgyerek is milyen sok erőt igényel, na de kettő!? Szóval ezek alapján nem célom a minél kisebb korkülönbség.
Bikmakk, nagyon ari Dani!
Irdab, jobbulást nektek!
Orew, kitartást a meleghez! Úgyis fogyózol, gondold azt, hogy így könnyebben olvad a zsír...
(Nehogy megsértődj, csak viccelek!!!)
Linacska, előre is köszi a babatablót! Majd igyekszem a Betti-képekkel!
(Tyűűű, már csak 2,5 hét...)