Új privát üzeneted érkezett!

Meg a masik topik elott irtam 1-2-harom-negyszer valahova, haaat, eszem rovid, nemtom hova!:) :lol: Akkor lehet nem ide!:)
Annyira jo Neked!!! Szerdan meeesz!!! Hany orakor?? Csak mert tudod most, hogy igy megint melo nelkuli lettem, idom, mint a tenger es gondolni akarod Rad!!!! Szerencsere nincs okod elobb menni!! Ennek en nagyon orulok, tudom Te is!!! :wink: Viszont elvezd ki ezt az erzest!! Olyan ez, mint amikor az ember friss szerelmes es alig varja, hogy lassa a pasit!!:):) :lol: :lol: -remelem jo hasonlat volt!!:) Szoval elvezd ki ezeket a napokat ami sejtesem szerint eveknek tunik! All az ido!!! De tudod, semmi nem tart orokke!!:) Mindjart szerda!!

Csipcsupp, Te most dokihoz mesz mar?? Hanyadik hetben vagyol???
Vendég
 


Kati, Kati, Kati, de szupi, h itt vagy :D :D :D :D már tökre hiányoztatok mind a hárman!!! Na, akkor szerdán nem úszod, képet kérünk!!!! mond meg a dokinak is :lol:

Bogárka, nem itt beszéltünk, a 2010es topikban, de az a baba végül elment, így nem írtam oda... mivel utána már csak 2011ben szülhettem... na mindegy, akkoriban furán ketyegett az agyam :lol:

Jucus, türelem babát terem ;)

Bogi, nem mondod komolyan, hogy anyósod szekta tag??????? Uhh.... :roll: nem irigyellek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati: tünet: fel vagyok puffadva(bocsánat, de nem ettem semmi olyan puffasztott dolgot, Mint káposzta vagy bab, vagy mit tom Én, de néha pukizom) :D Aztán tegnap kis hányinger volt, meg kaja undór meg szaglás is csatolható hozzá...No ma mega fáradkonyság :D


Bogarka: Én nem tudom, nagyon az elején lehetek, nekem bizti nem fog még semmit láttni, csak, hogy vastag a mnyh.maximum...Ugyan ez volt(februárban is, hogy korán mentem)...De nekem el kell mennem, mert letelt a 6 hét már missed ab óta...és ez lenne a kontrollom :oops:
csip-csip18
 
 

 
 

Csippp, ertem!!! Akkor dupla drukk es misokegyebmas!! DE amint latom nem vagy elkenodve, pozitiv vagy, abszolut optimista! Helyes, helyes, igy kell ezt!!
Kati sem sirankozott sokaig es most babas is!! Meghozza nem is akar hogyan!! Kati!!! Meg mindig ugy orulok Neked!!

Jeanner, ne haragudj de en teljes kepzavarban vagyok Veled kapcsolatban. En akkor nem is tudtam, hogy babas voltal! Ott maradtam le, hogy szeretnel, meg rajta is voltatok az ugyon, aztan meg mar nem irtam oda, eltuntem kicsit es most tudom meg, mi tortent.:( Sajnalom.:( Tudod, a kis lelkek nagyon jol tudjak mikor kell jonniuk. Jonni fog Hozzad is hamarosan. Lehet, hogy most hagyni akar, hogy az eskuvore koncentralj teljes gazzal, ne legyel rosszul (hanyingeres) stb. Aztan eskuvo utan... jonni fog!!! De az is lehet, hogy meg hamarabb, a lenyeg, hogy az eskuvon nem akarja, hogy hanyingeres legyel meg almos meg.. tudod!!:) Jo, jo, tudom, tudom, csak azert irom ezeket mert csak pozitivan!! De az vagy Te!! :):) :D :D
Vendég
 


Jeanner, de igen, szektas az anyos!! Azert ennyire korlatolt.:(:( Olyan, mint aki burokban el es nem itt a foldon. Hihetetlen, hogy milyen alap dolgokat nem tud. Borzalmas.:( Ez van. Szerencsere a parom nem lett tag, el is koltozott otthonrol meg nagyon fiatalon. Nem konnyu neki sem de azt mondja, hogy miota en vagyok, jol erzi magat a boreben. Remelem!!:):)
Vendég
 


Hát csip, ilyen tünetekkel látni fogja a petezsákot már szerintem ;)

Bogárka, hagyd el :) nem stresszelek ezen, azon már túlléptem... jön, ha akar, vagy ha nem, akkor baba nélkül maradunk egy jó időre... de az a stressz, ami az előző ciklusban volt, nem hiányzik a hátam közepére sem! Van min idegeskednem, ezen nincs kedvem... :lol:

Télleg, ti hogy álltok? Arra emlékszem, hogy eléggé meredek dolgokat írtál az ottani nőgyógyászati rendszerről... :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Bogarka :D Köszönöm :D

Jeaner: nem haragszommegérte :D De szerintem, még nagyon korai van ahoz...Az volt a ciklus 2 napja mikor elöszzör mentem és akkor 2-3 mm felritkulást látott, és rá 2 hétre volt láthetó petezsákom :D De nem haragszom meghaott lapul már valahol, jól megkapaszkodva hozzám :D
csip-csip18
 
 


:D tutira úgy is lesz! :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


:D :lol: :lol: :lol: :D
csip-csip18
 
 


Jeanner, elhiszem, en azert drukkolok Neked/Nektek!! Orulok, hogy jol vagy!:)
Koszonom kerdesed, mi most egyelore leallunk. Vasarnap utazom haza a nogyogyimhoz (is) amolyan kontroll vizsgalatra, ha eddig nem lettem babas, ezt mar kivarjuk, hatha azert nem jon mert fog talalni valamit. +jelenleg munkam sincs. Szoval..osszetett a dolog. Nem konnyu de ugyis ugy lesz, hogy a legjobb legyen. Igyekszunk a leheto legjobban elni es donteni. Ha viszont babas is leszek akkor bejelentem magam maganvallalkozonak, ez egy minimalis anyagi vonzattal jar az allam fele es igy majd kapok gyes, gyed-et. Viszont otthon szulnek, nem itt mert ez itt...katasztrofa. Mindenki otthon szul. A gyes es gyed penz pedig otthon nagyon jo osszeg, duplaja az otthoninak, kicsivel tobb is, mint duplaja. Ez mondjuk azt jelentene, hogy uram hazajonne szuleskor 1 honapra, aztan kb. 4-5 honapot en otthon lennek anyueknal, O viszont itt maradna mivel dolgoznia kell. Masok is igy csinaljak, mi is kibirjuk. Valahogyan muszaj. Nalunk, ez van.:(
Vendég
 


Jajj, ezt nem jó olvasni :( és arra sincs mód gondolom, hogy mindketten hazajöjjetek... :( de te még mégy vissza ugye? mármint a vizsgálatok után...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Bogárka: igen, ez az első próbálkozós honapunk és még egy hetet kell várni, hogy kiderüljön sikerült-e.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy amióta tömegesen elkezdtem cikkeket, hozzászólásoskat olvasni a neten e témában - most épp a beágyazódásról és tüneteiről olvasok - szóval azóta én is produkálok minden tünetet.. Tudom, hogy abba kellene hagynom, mert lehet, hogy most előre beleélem magam olyanba, ami nem is jött össze.. :(
Most olvasom Veletek mi újság. Hát, pénz szempontjából biztos nem mindegy, és mindent meg kell gondolni :( Ugy tudom, Londonban nagyon drága az élet. Hiába keres többet ott az ember az itthoni viszonyokhoz képest, a megélhetés is jóval drágább. De akkor ti már kitaláltátok hogy lesz a legjobb. Biztos jó döntést hoztok!
jucus31
 
 


Jucus, olvasni NEM SZABAD!!!! Én is ebbe a hatalmas hibába estem... egy dolgot érsz el vele, minden mozdulatodat görcsösen figyeled, aztán rájössz, babát vársz. Utána megjön, és összetörsz. Nem biztos, hogy nem sikerült, de relax!!! Pihizz ;) Ez egy türelemjáték :)

A hibát, miután elvetéltem én is elkövettem, húúúúúúúúúúúúúúúúúúú, baromi okos lettem, minden tünetet produkáltam, de valszeg csak PMS volt... szóval nem jó, ha sokat olvasol...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


[quote="jucus31"]T írta:jucus31udom, hogy abba kellene hagynom, mert lehet, hogy most előre beleélem magam olyanba, ami LEHET nem is jött össze.. :(


Ez így helyes... a lehetőség mindig ott van, ne tessék negatívkodni!!!! ;) és attól, h esetleg elsőre nem is jött össze, nem jelenti azt, h baj van, ezt se felejtsd el!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


itt vagyok megint. kaja bennem.

csip: szerintem is mnyhát fog látni. de annak is örülhetsz. mondjuk hüvelyivel.....majd kiderül. de egy tesztet nekünk csinálhatnál. te ne nézd meg!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogár:ez tök jó hasonlat. jót nevettem. este 6ra megyünk a randira.

jenner: remélem már lesz képem! a dokim azt vallja, amíg nincs szívverés, addig nem ad képet!!! lehet, h jól is teszi! most már tutira lennie kell! nálatok pedig hidd el, h 1-2 hónap és jön a baby!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jennaer, persze, jovok vissza, csak kicsit eltoltok most otthon nehany napot, ram fer, rossz idoszak van mogottem. Kicsit toltodnom kell, tisztulni kell a fejemnek. Gondoltunk arra is, hogy hazamenni vegleg. Ez meg azert nem jo mert otthon mar 1 eves munkaviszony kell gyes, gyed folyositashoz. Ez sok ido. Raadasul meg munka sincs kilatasban. Ki tudja mikor talalnank mindketten, hogy johessen a baba. Es en mar benne vagyok a korban, nem akarom huzni az idot. Ebbol kell kihozni a legjobbat ami most van, igyekszunk. A paromat itt ismertem meg, O mar 5 eve itt el, nem is igazan akar hazamenni. Mondjuk en sem. Itt sokkal konnyebb. Nyugodtabb is. Csak mindenki es minden hianyzik de meg par ev es ugyis otthon kotunk ki. Addig meg, gyujtogetunk.

Jucus!! Ismeros ez az erzes! En sokszor voltam mar terhes!:):) Allandoan voltak tuneteim!!:):) Csak a teszt volt negativ. Nem baj, mindennek oka van. Majd jon nalunk is. Nektek pedig drukk!! 1 het!! Az mar huss, elrepul!!:) Ha meg megsem, akkor meg uj honap, uj izgalmak, tok jo dolog ez!! Csak varni rossz!!:( Ami kesik, nem mulik!:)
Az igaz, hogy itt draga az elet, de a pasim egy atlag fizut kap, en most melo nelkul vagyok, alberletben elunk, fenntartunk egy autot, fizetunk netet, telefonszamlat, egyeb rezsit+kiadast es az O fizuja eleg. Es meg kicsi marad is belole. Tudunk meg igy is felre tenni. Ezt otthon alberlet mellett, hol csinalja meg az ember?? Fel millios fizetesbol megy a dolog. O viszont itt tenyleg egy atlag fizut kap, sot atlag alattit. Szoval...meg igy is konnyebb, mint otthon.

Hosszu lettem, bocsanat!!
Vendég
 


Jeanner, köszi, tudom, hogy így van, nem kellene csinálnom, de olyan nehéz abbahagynom. főleg hogy most annyira munka sincs és ráérek netezni :) azt hiszem gyorsan keresnem kell valami melot, amivel lekötöm magam :)
és alapvetően tényleg pozitívan állok hozzá, ha most nem is jött össze, majd a következő hónapban sikerül! :wink:
jucus31
 
 


Ejj, Kati, ugyan abban az idopontban irtunk!!:):)

CSipp, elfelejtettem Neked irni, bocsanat, de Kati szambol vette ki a szot!!:) Ugyan ezt irtam volna!!!:):)

Jeanner, Neked suli?? Eppen vizsgazgattal amikor meg irogattunk a multkor. Tul vagy mindenen, minden ok?:)
Vendég
 


Bogi, én már meghaltam, és feltámadtam, de mindenből átmentem, 4es lett az átlagom (3,6), meg felvettem a tárgyaim és emelt fővel nézek szembe a véres 3. félévvel :lol: Persze ettől még nincs jobban kedvem visszamenni abba a hentes mészáros üzembe :lol:

Jucus, végül is olvasgass, ha az tesz boldoggá... ha elszomorít aztán, úgysem fogsz... szóval ez egy olyan dolog, hogy itt mindent elmondhatsz, mindent megoszthatsz, és ha olvasgatni is akarsz, tedd... nincs olyan, h hülyeség, meg nem kéne... te döntsd el, mit akarsz :)

Kati, hát szívhangnak illene lennie jah... szóval várjuk a képet :D (nem szabadulsz!) :D

Csip, méhszájbetapintásból nem tudja megállapítani?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Teljessen igaza van Jeanerrnek, Én is belestem abba hibáb, hogy folyton bújtam a netet reggel 7 től este 10 ig más nem is volt csak a net és a terhességről szóló cikkek, és nesze neked, missed ab...
Nem szabad...

Kati, Bogarka: majd elgondolkozzom rajta :D
csip-csip18
 
 


jenner: nálam méhszájbetapintásból annyit mondott a dokim, h hááát!, szerinte még nincs semmi és a méhem sincs annyira feldúzzadva. aztán uh(hasi) és egy petezsák és egy "valami", ami petezsák kezdemény is lehet.
remélem igazad van a szívhanggal! akkor azonnal lövöm fel a képet, mert nagyon boldog leszek!
mekkora lesz az esküvőtök? minden készen van már? én szerettem csinálni ezt a részét, anno(húúú, lassan 2.évfordulónk lesz!!!)

jucus: majd leszoksz az olvasgatásról, ha lesz mondjuk két sikertelen hónapotok (bár ne legyen!!!!!!!). vagyis nem szoksz le, de nem produkálsz tüneteket!!! nálam is így volt, aztán jöttek ők!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csip: ezek elég szép tünetek. és valósak????(bocs, h megkérdezem-kegyetlennek tűnök)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogár, köszi :)
Mikor mentetek ki Angliába?
Sztem, ha csak nincs iszonyatos honvágyatok, biztos kifizetődöbb ott élni, még igy is, hogy neked nincs munkád. Amugy te mivel foglalkozol?

Csip, Jeanner, tudom, tudom... Már abba is hagytam.. :) olyan gyorsasággal pörög most ez az oldal, hogy alig bírom követni :)

Kati, most olvasom, hogy ikreket vársz! :) Gratulálok!! Spontán sikerült? (Hugomnak is ikrei vannak, 1. imszemesek :) )
jucus31
 
 


jucus! még nem mondták ki, h hányan vannak. a dokim látott a 7mm-es petezsák mellett egy 4mm-es "valamit", amire azt mondta, h kialakulóban lehet még egy baba, de nem fogadott még rá, mert ebben a korban ez elég nagy különbségnek számít. ez volt két hete, és ezért hívott csak két hét múlvára vissza, h megnézzük mi lesz a másikból. most reménykedve várom a szerdát.
igen, spontán, mégpedig egy spontán vetélős hónap után egy elég késői pé-ből.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, meg ilyenkor korai is, mert felszívódhat a másik stb stb... de kívánom, h ketten legyenek!

Szeptember 4-én lesz, de nekünk nagyon sok bajunk van vele, az egyik oldal lelkesen segíteni akar, pedig nem kértünk belőle, a másik oldal meg folyamatosan besértődik, hol ezen, hol azon... néha joggal, máskor nem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Kati, gratula még egyszer! :) Akkor most szerdán minden kiderül! (ami most még ugy tűnik gondolom, mintha 100 évet kéne várni :( )
Drukkolok, hogy kettő legyen! :)
jucus31
 
 


jenner: tudom, h a terhességek 20-30 %a indul ikernek. nálunk mondjuk a családban vannak ikrek. a tesóim, így van rá esélyünk, de nem leszek csak egy picit elkeseredve, ha csak egy lesz. én azt érzem, h csak egy van. és már kétszer picikét barnázgattam is...

mi azzal védtük ki az esküvős beleszólást, h kijelentettük, h mi fizetjük, ezért mi szervezkedünk. mindenben kikértük a véleményeket, de nem mindenben fogadtuk meg. így voltak kisebb sértődések, de alapvetően mindenki elfogadta a dolgot. nem volt más választásuk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jucus: aranyos vagy te is. igen évszázadoknak tűnik, de nekem sztem minden újabb időpont egy örökké valóság lesz.
köszi a drukkot. én is szeretném, de nem érzem. egyet érzek és kislányt. pedig fiú párti vagyok!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati: Mi az, hogy valósak???Hogy pl.találkoztam-e már a rókával, vagy, hogy érted???
Majd kiderül, hogy mi van csütörtökön...De nem hinném, hogy menzi lesz ebből... azelött így jöttek a dolgok, amikre így felfigyeltem és most is azok vannak!!!!
Hát érdekes :roll:
csip-csip18
 
 


cspi: arra gondoltam, h nem csak pszichésen produkálod ezeket? csütörtök mindjár itt!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Meg szep, hogy porog az oldal, megerkeztunk a Katival!! hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nincs lazsalas!!

Jucus, koszi. En kozgazdasz vagyok ebben is dolgoztam otthon, a parom mernok, O meg ebben is dolgozik itt. Csak sajna fele annyi fizut kap, mint egy angol mert nem angol. A parom 5 eve el itt, vagyis ebben a honapban lesz 5:), nekem pedig most telt le a 2 ev. Itt sok jot nem csinaltam meg, voltam baby sitter, takarito, legutobb pedig egy kavezoban dolgoztam 2 hetig. Eddig birtam. Hagyjuk is mert annyira rossz volt a kollektiva, hogy szot sem erdemel. Ilyeneket mondtak, hogy: utallak! Amikor meg tegnap elkoszontem toluk az egyik srac azt mondta: koszonom Istenem! Es mindezt csak azert mert uj voltam es nem jart meg ugy a kezem, mint nekik ezert Ok nyilvan tobbet dolgoztak. Ha kedvesebbek velem, akkor talan maradok es gyorsabb lettem volna es nem utaltak volna. Igy viszont megint megy egy uj ember akit megint utalni fognak. Ez megy mar szeptember ota. 2-3 hetente mondanak fel az emberek. A manager nem tudja miert, pedig egyszeru. A regi emberei eluzik az ujakat.
Vendég
 


Sziasztok!

Látom szépen gyarapodunk. :)
csip, tök izgi a dolog, szurkolok, hogy baba legyen a dologban

Én megvagyok. Visszajöttünk a nyaralásbó, nagyon szuper volt. Most viszont kezdek nagyon ideges lenni, szerdán lesznek meg a vizsgáim eredménye. ha nem sikerült, akkor nincs pótvizsga, majd jövőre meg kell ismételnem azokat a tárgyakat, amik nem sikerültek. Itt ez a redszer. Szóval sík ideg vagyok, remélem, hogy átmentem.

mka
mka
 
 


Jucus, egyebkent tenyleg igy van. En is ezt tapasztaltam amit a tobbiek is irnak. Hetekig ultem a gep elott es lestem az oldalakat, zero sikerrel projekt ugyben. Egy haszna volt a dolognak, hogy ugy ismerem a testem, mint a tenyerem.:) Azert ez is valami!!:):)
Vendég
 


Kati: Szerintem nem :D de kiderül :D
csip-csip18
 
 


Olyan pangás van itt ma egész nap a szoliban, hogy csak na!!!!!!

Remélem nem 6 kor akkar majd mindenki egyszerre szolizzni!!!!!!
csip-csip18
 
 


Csipp fekudj be Te!!:):) Tenyleg, Neked ingyen van??? Biztosan azert nem mennek mert jo ido van. Nem unalmas nagyon ott ulnod egesz nap? Mit csinalsz? Ja, netezel!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jeaneer: mesélj már egy picit az esküvőröl :D annyira kiváncsi vagyok :D
Hol lesz???Hány ember lesz???Templomi is lesz meg polgári???
Ha nem gond, megírnád az anyagi hátterét is???
Bocsika, de mi is tervezzük, mielött jönne a is jövevény, hogy össze házasodunk, csak nem nagyon v agyunk tisztában a polgári meg a templomi meg a menű árkkal, itt Pesten (13 kerüetben) szertnénk majd!!!
Többiek is akik esetleg Pesten laknak, várom a segítséget :D Köszönöm

Bogarka: Igen ingyen van :D Ma pl. uncsizzom azért :roll: elkapot a fáradság, no meg görcsöl a hasim is... :?
csip-csip18
 
 


Mka, tudom, mit érzel, tripla erős drukk megy neked!!!!

Csip, Óbudán lesz, a Római parton... na nem azért, mert hejj de flancolunk, csak itt lakunk és így a legegyszerűbb...

Az étterem nagyon vagány hely, rengeteget segítenek, és az áraik nevetségesek, a hely viszont... álomszép... mint egy kastély, vagy villa. A tortát a szembeni cukrászdából rendeljük, a DJ a kollégám (de hivatalos DJ, nekünk sincs semmilyen kedvezmény, viszont nagyon ajánlották és nem drága), a sütiket szerintem hipermarketből szerezzük be, nézegettem a cukik ajánlatait, de ugyanaz, csak más dobozban... külön krémes sütik nem lesznek, mert ilyen melegben senkinek nem kellene...

Polgári csak aláírásos lesz (kell a templomihoz), a templomi lesz szept. 4-én, az lesz a "banzáj" :lol:

Rövidet nem nagyon veszünk, a hosszúkat meg mindet beleszámolták az árba + 4fogásos vacsi, 6900/főért és mi kapunk egy ajándék szobát... se dugódíj, se hosszított nyitvatartási díj, se zárvatartási díj, semmi, ebben a pénzben minden benne van!!! és az étterem 100 méterre van tőlünk :lol: ilyen mákot :lol:

Szóval a polgári nekünk ingyé van, a templomiról szerdán beszélünk az atyával...

50en leszünk, több ember nem fér bele a keretbe, de ebbe benne vannak a ruhák is, amiket vettünk/csináltattunk (olcsóbb volt így), a kaja, a süti, a rövid, a torta, a virág, a dekor, a zene, a CM... szóval ha nem akartok nagy banzájt és kell segítség, csak írj, ismerek pár olcsó de jó emberkét, aki nem reklámozza agyon magát és ez látszik az áraiban...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner: nagyon köszönöm, hogy megírtad!!Biztos lehetsz benne, hogy fordulok majd hozzád ez ügyben :D Jaj de jó :D Köszönöm a segítséget :D
csip-csip18
 
 


Hali Mindenki!

Babásoknak drukk az uh-hoz, szerda-csütörtök hajrá! :D


Bogárka
Nem könnyű külföldön beilleszkedni, de majdcsak találsz egy normális társaságot. :roll:

mka
Itt is ismételni kell, ha nem mentél át... :? Drukk!

Anyós téma: Nekem angyal anyósom van, nemsokára érkezik, már nagyon várom, végre nem kell főznöm. :lol:
Egyébként ahogy az én családomtól hallom, nálunk is vannak perpatvarok, sértődések, olyankor baromi jó, hogy messze vagyunk. :D

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szia Mka es Egcsi!!

Mka, szoritok a vizsgaidert!!!!! Tudom milyen ez, iszonyat feszultseg van az emberben. Ha meg ott a jo eredmeny, orgazmus feeling!!!:) :D

Jeanner, Te aztan roviden tomoren megfogalmaztad a lenyeget csak egy dologrol feledkeztel meg! Csorog a nyal a szamban, suti, meg kaja, meg ize meg hozee!! hat, szabad ilyet??? Ehezteted itt a jo nepet!!! Meg banzaj meg minden!! aaaaa, ez igy nem volt korrekt!!!:):):) Mit meg nem adnek egy szelet finom sutiert!!!!!!!!! Vagy egy adag izes magyar etelert! Hazai izek, lagzis kaja!!! aaaaaaaaa!! Jajjjajjjjaajjjjj!! Csipp ne kerdezz mar Tole ilyeneket, na! :wink: :D :D

Egcsi, az szuper ha jo anyosod van! Az enyem is jo, ha nem latom, nem hallom! Az enyem az a tipikus porhanyos tipus! Es errol aZuramnak is ez a velemnye. Ez a szekta totalisan kiforditja onmagabol bar nemtom volt e maganal valaha?! :shock: :shock:
Vendég
 


Bogarka
Milyen szektához tartozik? Lehet már írtad, de annyira felpörgött a topik, hogy csak nagyjából olvastam... :oops:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Bogi, nem éheztetek senkit :D magamat max... most én is álmodozom a lagzis aprósütiről, tegnap hoztak be kollégáék, de igazi házit!!!! Na az a jó lagzis, nem a bolti...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok,
Bogár: azért nem lehet most könnyű neked. Diplomával kimenni és nem hagyják, hogy a szakmádban dolgozz. És aztán mikor már bármilyen munkát elvállalsz, akkor meg igy bánnak veled.. :( sajnálom, hogy mostanában nem voltak jó tapasztalataid :( De mint mindent, ezt is csak pozitívan! Biztosan találsz munkát nemsokára. Persze a párodnak sem lehet egyszerű.. Mi ez a negativ diszkrimináció? Csak azért mert magyarok vagytok fele annyi pénzt adnak? Vagy nekik tök mindegy, csak külföldi legyen?

A cikkek olvasását már abbahagytam, teljesen igazatok van. Semmivel sem lesz jobb nekem, ha tudom, hogy miket kell figyelnem magamon, pláne ha még szimulálok is :(
ez tényleg egy türelemjáték.
Szerencsére ma még melo is van, ugyhogy nem érek rá agyalni :)
jucus31
 
 


Jucus, ha nem rágódsz ezen, pikk pakk jön majd a baba! Majd meglátod! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Egcsi, nemtom milyen szekta, mondta a parom anno a nevet de nem emlekszem. Nem sok tagja van az orszagban, a kornyezo orszagokban pedig foleg.

Jucus, sajna igen, ez igy megy, ha nem angol vagy fele annyi penzt adnak mert tudjak honnan jovunk es nekunk ez a penz is eleg. Ha meg nem felel meg az osszeg, tudod, van a helyedre mas.:( Otthon is ez megy. Nem eleg a fizu, majd eleg lesz masnak! A viszont nem latasra!:(:( Igazabol nekem az angolra kellene ragyurnom, kellene az uzleti angol. Ha ezt is beszelnem "lenne" munka. Most azon agyalok, hogy befizetem magam egy nyelvsuliba aztan meg keresek irodai munkat. Csak ki tudja kapnek e most, itt is nagy sz.. van a kakiban.-mar elnezest. Az angol kap jo munkat, mi meg mar... orulunk barminek.:( A valsag ota sokat valtozott itt is az elet. Mondjuk meg igy is konnyebb. En azert.. szeretnek mar hazamenni, nekem ebbol mar eleg volt itt. Nnna, mindegy majd lesz valahogyan.
Jucus, orulok, hogy mar nem olvasol olyan sokat. Igy van ez egy turelem jatek. Es tudod, a turelem rozsat terem!!:):)

Jeanner, hat, igen. En videki vagyok es nalunk videken, sutik a sutit. A vendegek eleve ugy erkeznek, hogy egy talca sutivel. Persze az ifju par is intezi a menuvel egyutt de igy kevesebbet kell rendelni. Es finom hazi. Igazad van ez az igazi, de ha nincs, tokeletes a cukis is!!:)

Csipp, Te merre laksz a XIII.-ban? Ott eltem evekig!
Vendég
 


Na, mi jól összevesztünk... nekem volt igazam, de asszem megint nekem kellene bocsánatot kérnem... :evil: de azt már nem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok csajok!
Régen voltam már itt. De igyekszem visszaolvasni amiket írtatok.
Először is szeretnék gratulálni a kismamáknak, (Csip-nek is). :)
Nekem a héten nem kéne megjönnie, de már most fájdogál a hasam, úgy hogy nem hiszem hogy ebben a hónapban sikerült volna. Viszont akkor következő hónaptól már nem veszek ovu tesztet és leszarom az egészet. Mert ha a pozitív ovu teszt ellenére sem jött össze akkor mind1. Kicsit el leszek kenődve, de aztán megint felállok.
A kutyám vasárnap vért hányt és véreset kakilt, úgy hogy azt hittem itthagy minket, de szerencsére nem. Most már jobban van, de állandóan megfigyelik és injekciókat kap minden nap. Remélem nagyon hamar felépül és nem marad vissza neki semmi.... Mindig van valami baj........

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85
 
 


Gabi, kutyusnak jobbulást!!!!! Mi lett vele, azt lehet tudni?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner, miert vesztetek ossze?? :shock:

Gabi, ne aggodj. Baratnom is allandoan LH tesztelt es nem esett teherbe honapokig majd azt mondta, tojok bele az egeszbe, szexelek es kesz, erre a masodik ilyen alkalommal terhes is maradt!!! :D :D :D :D A kis lelkek sokszor elvezik am, hogy torodnek veluk, tesztelunk, hot merunk blabla, majd amikor mar az ember nem torodik veluk felhaborodnak es ekkor koltoznek be a pocakba. Nem egy ilyen esetrol tudok.:):) Ilyenek ezek a leszuletni akaro lelkek!:):)
A kutyusdonak jobbulast!!! :? :? Milyen fajta kutya? Es mitol volt ilyen beteg?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?