Az egyedul furdetes az egyik remalmom...
Eriket leoltoztetem, a kisagyban hagyom. Kozben Kristofot innen-onnan leszedegetem.
Megengedem Eriknek a vizet, kozben Kristofot innen-onnan leszedegetem.
Megprobalom megakadalyozni, hogy K. hamarabb keruljon E. vizebe. Tehat Eriket olben viszem, Kristofot magam utan huzom, hogy ne o lepjen oda hamarabb. Magunkra zarom a furdoszobaajtot, hogy K. ne logjon ki.
Eriket furdetem, kozben a labamat ide-oda pakolgatom es a fenekemet ide-oda tologatom, hogy Kristof ne tudjon elosonni mellettem a mosoporhoz. Eriket kiveszem, megtorlom, viszem a szobaba, Kristofot magam utan huzom, hogy ne maradjon egyedul ott. Majd visszaviszem kezet mosni, ugyanis szinte biztos, hogy belenyult a wc-be.
Eriket feloltoztetem, kozben Kristofot innen-onnan leszedegetem.
Kristofot leoltoztetem, viszem a furdobe, megengedjuk a vizet, belerakom, rohanok Erikert, ha sir, akkor beviszem a furdobe a nem hasznalatos hordozonkkal, ha nem sir, akkor a kisagyban, vagy a padlon hagyom.
Kristofot nem lehet egyedul hagyni furdeteskor, mert vagy kiissza maga alol a vizet, vagy telenyomja tusfurdovel, sapmonnal, vagy probal felmaszni a vizes kadon, csempen, utobbi ugye eletveszelyes.
Kiveszem, megtorlom, szobaban feloltoztetem. Ezutan leviszem a nappaliba eloszor Kristofot, majd visszamegyek Erikert, kozben K. ordit, amiert o nem johet fel velem.
Leerunk, en kifulladva, mint egy versenylo vagta utan.
Es varjuk Ferit.
Hat, nem azt mondom, de en baromira utalok ebben a felallasban ket gyereket egyszerre furdetni.