Sziasztok!
Sirkici:
Olvaslak titeket mindig, csak írni nem jut idő.
De ahogy látom, ezzel más is így van.
Talán a jó idő az oka, nem tudom, mi is szinte minden percet a szabadban töltünk amennyit csak lehet.
Aztán este, ha már itthon vagyunk, akkor meg el kell készíteni a fiúkat ( vacsi, fürcsi, fogmosás stb..., ami nem két perc akár hogy is igyekszem, mindig fél 10 mire lefekszünk.
Már reggel is akartam írni...
Velünk minden rendben szépen növögetünk, Alex már 9 kg van 4 foga most jön az 5.!!!
Lassan elindul, bár még csak pár másodpercig tud kapaszkodás nélkül egyedül állni, de szépen halad mindennel.
Már vannak szavak amiket mond: baba, mama, dá-dá, de, és mintha néha hallanám azt is, hogy anya.
De biztos csak mert szeretném hallani.
Még mindig nagyon nyugodt baba, és már nagyon szépen eljátszanak Domcsival.
Néha megy a vita a kocsikon, Domcsi kicsit irigy, de nem vészes.
Elintéznek mindent egymás között, csak néha kell rájuk szólnom.
Augusztus 20- án meg nagy utazásra készülünk, amitől bevallom rettegek ....
Anyukám nem sokkal Alex születése után kiköltözött Amerikába és őt látogatjuk meg. szeptember 6.-án jövünk haza, amiért kicsit szomorú vagyok, mert kint ünnepeljük Alex első születésnapját.
De nem ez az amit aggaszt, hanem az, hogy hogy fogják bírni a gyerekek a 12 órás repülőutat??
Én sem bírok olyan hosszú ideig egy helyben maradni akkor mi lesz velük, főleg Alival.
Aztán anyukámék nem tudnak értünk jönni a reptérre mert dolgoznak szabadnap meg nincs, így Atlantából Dothanba egyedül kell eljutnunk ami csekély 4 órára van Atlantától, szóval érdekes lesz...
Remélem GPS- el odatalálunk.
Már csak azt kéne megtudni, hogy lehet térképet feltölteni rá...
És akkor még a nagy melegre nem is merek gondolni, az én szőke fehér bőrű hercegeimmel.
Szóval most minden gondolatom e körül forog már elkezdtem írni a listát nehogy valami itthon maradjon, de tuti elfelejtek valamit...
Nálunk Domcsi amíg kicsi volt igényelte, hogy játszunk vele de már nagyon rég óta eljátszik egyedül is.
Alex meg megszokta, hogy Domcsi mindig itt van így nem kell mindíg vele foglalkoznom, jut idő a házimunkákra is.
Most már megyek mert álmos vagyok, de mindíg olvaslak titeket, és igyekszem írni is amikor csak tudok!!!